Geçmiş olsun cnm çok sevindimGeldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için
Çok şükür canım. Aslında bunlar normal şeylermiş. Mesela bebeğim sağ tarafımda tekme atıyorken birden karnım sertleşiyor sonra soldan tekme atıyor. Sonradan anladım meğer dönüyormuş yer değiştiriyormuşçGeldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için
Bi arkadaşım vardı demişti ki keşke hamileliği mi 9.ayda öğrensem... Aynen öyle gerçekten resmen gün sayıyorum hergün vücudumu dinliyorum.20 hafta 4 günlük oldu bebeğimiz.1 haftadır akıntılarımda artış var.Bugünde sabahtan beri mide bulantısı yaşıyorum. Hareketlerini çoğu günlerde ya az hissediyorum yada hiç hissedemiyorum.Annelik ciddi bir vicdan azabı.Sürekli kendini dinliyorsun.iyi mi acaba endişesi insanın içini kemiriyor.Normalde pimpirikli biride değilim halbuki.Garip bi endişe hali.. Cuma günü saat 14:00 detaylı ultrasonumuz var.inşallah herşey olması gerektiği gibidir.Hepiniz dualarımdasınız. Zamanı geldiğinde sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah.
Ya bende aynı belki her sabah işe giderken kaç haftam kaldı diye hesaplıyorumBi arkadaşım vardı demişti ki keşke hamileliği mi 9.ayda öğrensem... Aynen öyle gerçekten resmen gün sayıyorum hergün vücudumu dinliyorum.
Çok sağ ol. Allah bir daha yaşatmasın bebeklerinle sana uzun uzun ömürler versinBu konuda hassas olunca aklım sende kalmıştı. Cok sevindim hem senin hem bebeğin adına. Sağ salım vaktınde gelsın inş.
Ben senin yazdığın sıkıntıları yaşadığımda hersey ıcın cok gectı. Gerçekten cok sevındım. Bı sadaka ver istersen.
Geçmiş olsun cnm çok sevindim
Teşekkür ederim kızlar. Bir süre kendimi dinlemiycem boşuna stres oluyoruz neler neler geçiyor aklımdanÇok şükür canım. Aslında bunlar normal şeylermiş. Mesela bebeğim sağ tarafımda tekme atıyorken birden karnım sertleşiyor sonra soldan tekme atıyor. Sonradan anladım meğer dönüyormuş yer değiştiriyormuşç
Allah her kadına regl olmayı nasip ettikten sonra, tek basına bir bebeği büyütebileceği yeteneği de veriyor. Bu yüzden kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Burdan az cok bırbırımıze destek de oluruz bilgi bakımından. Kaldı kı internet her yerde.
Ben annelerimizin bizi ve kayınvalidelerimizin oğullarını yetiştirerek ; görevlerini tamamladıklarını düşünüyorum. Allah razı olsun hepsinden bu anlamda. Torunlarına cok isteyerek bakmak ısterlerse eyvallah, onlardan da tazı olsun. Ama onların bu şekilde bi talepleri yoksa, kimseye vebal atmanın manası yok. Çünkü anne olan o değil biziz. Cok güzel düşünmüşsün sen de, kımseye güvenerek ev araba alınmaz, cocuk yapılmaz vs vs. Yani kayınvalidenler taşınmasalardı bile, Allah gecinden versin ama vefat edebilirdi. Hayat bu hersey olur. Sen önce kendıne güven, esin de ole yapsın. Belli bi yastan sonra bebek ağlaması, gaz sancısı, emdi emmedi, uyudu uyumadı derdi çekemez onların ruh halı de kafaları da zaten. Hiç üzülme. Rabbim sana da esine de güc kuvvet versin. Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin. Cocuk anneyle büyümeli. En doğrusu bu zaten. Para 2 yıl daha az kazanılıversin sorun olmaz. Ama annenin ilk yıllardakı eksık yerı tamamlanamaz. Sağlıcakla kal hıc stres yapma
Çok teşekkür ederim desteklerin için. Yine bambaşka bir konuda içimi rahatlattınAllah her kadına regl olmayı nasip ettikten sonra, tek basına bir bebeği büyütebileceği yeteneği de veriyor. Bu yüzden kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Burdan az cok bırbırımıze destek de oluruz bilgi bakımından. Kaldı kı internet her yerde.
Ben annelerimizin bizi ve kayınvalidelerimizin oğullarını yetiştirerek ; görevlerini tamamladıklarını düşünüyorum. Allah razı olsun hepsinden bu anlamda. Torunlarına cok isteyerek bakmak ısterlerse eyvallah, onlardan da tazı olsun. Ama onların bu şekilde bi talepleri yoksa, kimseye vebal atmanın manası yok. Çünkü anne olan o değil biziz. Cok güzel düşünmüşsün sen de, kımseye güvenerek ev araba alınmaz, cocuk yapılmaz vs vs. Yani kayınvalidenler taşınmasalardı bile, Allah gecinden versin ama vefat edebilirdi. Hayat bu hersey olur. Sen önce kendıne güven, esin de ole yapsın. Belli bi yastan sonra bebek ağlaması, gaz sancısı, emdi emmedi, uyudu uyumadı derdi çekemez onların ruh halı de kafaları da zaten. Hiç üzülme. Rabbim sana da esine de güc kuvvet versin. Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin. Cocuk anneyle büyümeli. En doğrusu bu zaten. Para 2 yıl daha az kazanılıversin sorun olmaz. Ama annenin ilk yıllardakı eksık yerı tamamlanamaz. Sağlıcakla kal hıc stres yapma
Evet canım yer değiştirirken öyle oluyor.Çok şükür canım. Aslında bunlar normal şeylermiş. Mesela bebeğim sağ tarafımda tekme atıyorken birden karnım sertleşiyor sonra soldan tekme atıyor. Sonradan anladım meğer dönüyormuş yer değiştiriyormuşç
Tam olarak öyle bi his gerçekten..Belki zaman yaklaştıkça biraz daha rahat oluruz kim bilir.Bi arkadaşım vardı demişti ki keşke hamileliği mi 9.ayda öğrensem... Aynen öyle gerçekten resmen gün sayıyorum hergün vücudumu dinliyorum.
Benim de gecen haftaya kadar hissetmiyordum. Ama bu hafta maşallah gayet iyi. Ustelik ikinci çocuk, daha erken hissedilir derlerdi ama öyle olmadiKızlar merhaba ben 18+1 deyim Mart annelerinden geliyorum doğumun şubatın son haftasına geliyor sata göre 1 hafta öndeyim hep doktorum Şubat sonu dedi.
Benim 2.çocuğum Allah izin verirse merak ettim aşk hareketlerini kaçıcı haftada hissetmeye başladınız. Ben arada sırada göbek deliğimin altından pıt pıt atan bişey hissediyorum ama bazen 2 gün olmuyor. Çok nadir oluyor oynadığı. Sizinkiler artık tamamen gösteriyor mu kendisini?
Benim kizdan kalma besik var ,daha sıfır hic uyumadiGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Bize onu getiren de yokBende öyle düşünerek çok bişi almadım sağ olsunlar daha üç beş zıbından başka bişi getiren olmadıckckkckc
Acikcasio hurafelere pek inanmiyorum kizima hamileyken iki defa kestim , besinci ayda da sac boyadim. Bir sikinti yasamadim cok şükürArkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Benim kizimda doktor basta yasakladı ama sonra korkudan biz yanasmadik. Ama bence sikintili bir durum yoksa ara verilmemeli daha sonra alışkanlık oluyor. Evlilikte önemli bir durum sonucta. Bu gebeligimde benim libido tavanYa siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicakama böyle giderse doğumdan sonra da gardaş gibi takılcaz diye korkuyom eskiye dönülüyor dimi
Benim çocukluktan beri ellerimde egzama var kullanmadığım ilac kalmadı desem yeridir. Geçen sene bi arkadaşım Parafin Mumunu onerdi, 3 küçük kızı var onlara da yapıyorum hiçbir yan etki ve zararı yok dedi. Geçen kış yaptım çok memnun kaldım hem ellerimi yumuşattı hemde egzamami gecirdi. Yuze de kırışık önlesin diye birkac kez yaptım. İlk önce arastir sonra bi dene istersen. Anneme de fizik tedaviye gittiginde yapmışlar. Sifa Allah tan inşallah hemen geçer sen canını sıkma
Alıntı:İster sağlıklı cildinizi korumak ister kuru ve çatlamış el ve ayakları iyileştirmek istiyor olun, parafin tedavisinin kozmetik ve iyileştirici faydaları sayısızdır. Gözeneklerin açılması ve ölü deri hücrelerinin uzaklaştırılması cildinizin görünümünü gençleştirir ve ellerinizi ve ayaklarınızı ipeksi ve pürüzsüz hissettirir. Parafin doğal bir yumuşatıcıdır, bu nedenle uygulanırken cildiniz nem katmanın yanı sıra, uygulama tamamlandıktan sonra dahi cildinizin daha fazla nem oluşturmasına da yardımcı olur. Parafin tedavisi, cildinizde vücudunuzun doğal olarak ürettiği yağları tutmaya yardımcı olan bir tür bariyer oluşturur…
Bende de var rosacea yanaklarımda çok değil ama kaş üstlerimde çok. Her gören kaşlarını mı aldırdın diyor kıpkırmızı. Güneş, kahve, fazla şekerli glutenli ürünler çok tetikliyor. Vücutta enflamasyon arttığı için oluyor ondan antibiyotik verdi muhtemelen Dr ama ben olsam kullanmazdım. Kalıcı bir çözümü malesef yok zatenkortizol lü kremler biraz bastırıyor ama hamilelikte kullanımı çok doğru değil.
Geldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için
Gitmedim çünkü memleketteyimBiz aramayı atlarsak siz gelin demiştiSiz ne yaptınız gittiniz mi
Bizim adetlerimiz de nerden geldi bu adet bilmiyorum ama kız tarafı bebeğe oda takımı alır . Eskiden beşik alinirmisti. Oda işi annemlerdeGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Keske benim libido da tavan olsa ara sogumasin diye mecburiyettenBenim kizimda doktor basta yasakladı ama sonra korkudan biz yanasmadik. Ama bence sikintili bir durum yoksa ara verilmemeli daha sonra alışkanlık oluyor. Evlilikte önemli bir durum sonucta. Bu gebeligimde benim libido tavansürekli istiyorum ama adam kaciyor
Gulerek giysin kuzucukBugün oğlana hediye ayakkabı geldi
Ağrın olmuyor mu kuzum ya . Ben bir ara araştırmıştım hamileliğin ilk haftalarında herkes hazdan rahmim ağrıyor iki gündür çok pişmanım felan yazmış.Keske benim libido da tavan olsa ara sogumasin diye mecburiyetten
Benim kızda 2011 temmuZ doğumlu o zamanlar daha tecrübesiz daha çok küçük yaştaydım her şeyi unutmuşum daha yeni yeni öğreniyorum sanki değişik duygular tabi arayı bu kadar açmak istemedim 4 sene sonra tekrardan yapmaya başladık ama kısmet olmadı 2 tüp bebek 1 aşılama 6 düşük ten sonra bitkisel vitaminler kullanmaya başladık eşimle tekrar tüp bebek yapmaya hazırlanırken gebe olduğumu öğrendim şimdi sıkıntısız ilerliyoruz inşallah sağlıkla da devam eder daha yeni yeni bağ kurabilmeye başladım ben canım. O kadar kayıptan sonra hep bir umutsuzluk vardı. İlk defa bu günleri gördük. En geç düşüğüm6.7. Haftada olmuştu. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarımızaBenim kızım 2013 doğumlu canım burda 2013 annelerindenim hey gidi günlerKızım çok kız istiyordu biraz bir burukluk yaşadı Ne güzel senin kızında sanada bebeğede çok yardımcı olur. Ben de gün gün değişiyor hissetmeler daha minişleeeer
bende bugün güzel hissettim bir kaç defa pıt pıt vurdu o kadar. Ama düne kadar arada nadir oluyordu bazen 2/3 gün hiç hissetmiyorum canım. Şimdi içimde kıpır kıpır gezdiğini bile hissediyorum pıt pıt vurmasa bile. Evet benimde 2. Hep erken hissederler dediler ama olmadı benden önce hisseden ilk anneler var grubumuzda. Bi de ben kızımda da herhalde 20.haftada falan hisettmiştim çok zaman geçti hatırlamıyorum da netBenim de gecen haftaya kadar hissetmiyordum. Ama bu hafta maşallah gayet iyi. Ustelik ikinci çocuk, daha erken hissedilir derlerdi ama öyle olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?