2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
20 hafta 4 günlük oldu bebeğimiz.1 haftadır akıntılarımda artış var.Bugünde sabahtan beri mide bulantısı yaşıyorum. Hareketlerini çoğu günlerde ya az hissediyorum yada hiç hissedemiyorum.Annelik ciddi bir vicdan azabı.Sürekli kendini dinliyorsun.iyi mi acaba endişesi insanın içini kemiriyor.Normalde pimpirikli biride değilim halbuki.Garip bi endişe hali.. Cuma günü saat 14:00 detaylı ultrasonumuz var.inşallah herşey olması gerektiği gibidir.Hepiniz dualarımdasınız. Zamanı geldiğinde sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah.

Geçmiş olsun cnm çok sevindim

Çok şükür canım. Aslında bunlar normal şeylermiş. Mesela bebeğim sağ tarafımda tekme atıyorken birden karnım sertleşiyor sonra soldan tekme atıyor. Sonradan anladım meğer dönüyormuş yer değiştiriyormuşç

Bi arkadaşım vardı demişti ki keşke hamileliği mi 9.ayda öğrensem... Aynen öyle gerçekten resmen gün sayıyorum hergün vücudumu dinliyorum.

Çok sağ ol. Allah bir daha yaşatmasın bebeklerinle sana uzun uzun ömürler versin
Geçmiş olsun cnm çok sevindim

Teşekkür ederim kızlar. Bir süre kendimi dinlemiycem boşuna stres oluyoruz neler neler geçiyor aklımdan

Çok teşekkür ederim desteklerin için. Yine bambaşka bir konuda içimi rahatlattın dediklerin çok doğru. Bencillik ediyoruz bazen işte. Torun doğunca o da duramaz oralarda bilirim. Gelir yanıma yine bende kalır mis gibi minnoş sağlıkla gelsin de

Evet canım yer değiştirirken öyle oluyor.

Benim de gecen haftaya kadar hissetmiyordum. Ama bu hafta maşallah gayet iyi. Ustelik ikinci çocuk, daha erken hissedilir derlerdi ama öyle olmadi
Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Benim kizdan kalma besik var ,daha sıfır hic uyumadi zibinlar falan da ondan kalma var, battaniye falan da var. Dolaptan sevi bebenin reflü yatagini aldim. Lcw dan iki tane tulum aldim zibinli sapkali, . Fakat bebek arabasi henüz almadim kasım indirimini bekliyorum kraft a9 plus baya iyi dendi insallah güzel bir fiyata duserde alirim.
Bende öyle düşünerek çok bişi almadım sağ olsunlar daha üç beş zıbından başka bişi getiren olmadı ckckkckc
Bize onu getiren de yok
Arkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Acikcasio hurafelere pek inanmiyorum kizima hamileyken iki defa kestim , besinci ayda da sac boyadim. Bir sikinti yasamadim cok şükür

Benim kizimda doktor basta yasakladı ama sonra korkudan biz yanasmadik. Ama bence sikintili bir durum yoksa ara verilmemeli daha sonra alışkanlık oluyor. Evlilikte önemli bir durum sonucta. Bu gebeligimde benim libido tavan sürekli istiyorum ama adam kaciyor

Cok sagol canim bunu arastiracam.

Kuzum benim kabuk oluşuyordu son günlerde ne yaptıysam onune gecemedim. Surekli olduğundan iisternistemez kızardı cildim. Bide ben nemli yer insanıyım buranın havası bana cok kuru geliyor.
Allaha şükür oyle cok kıpkırmızı degil ama rose deyince bende sasirdim.
Hamileligin basindan beri makarna veya tost yiyebilirim guluti bol aldim. Gunde bir ogundrn fazla ünlü urun yediğimde zaten rahatsiz eder beni.
Kullanamayacam verilen ilaçları. Kremlerin içinde milyon tane şey yaziyor. Bir tane cayagaci yağlı yıkama jeli verdi bide hametan krem var icinde. Onlar bile sakinlestirdi sanki. Bebanthol alacam bir tane de

Gecmis olsun kuzum. Icin rahatlamış iyi oldu gittiğin. Bu bir haftadir bende agri gerilme gibi şeyler oluyor bence artık sigmiyorlar

Keske benim libido da tavan olsa ara sogumasin diye mecburiyetten

Benim kızda 2011 temmuZ doğumlu o zamanlar daha tecrübesiz daha çok küçük yaştaydım her şeyi unutmuşum daha yeni yeni öğreniyorum sanki değişik duygular tabi arayı bu kadar açmak istemedim 4 sene sonra tekrardan yapmaya başladık ama kısmet olmadı 2 tüp bebek 1 aşılama 6 düşük ten sonra bitkisel vitaminler kullanmaya başladık eşimle tekrar tüp bebek yapmaya hazırlanırken gebe olduğumu öğrendim şimdi sıkıntısız ilerliyoruz inşallah sağlıkla da devam eder daha yeni yeni bağ kurabilmeye başladım ben canım. O kadar kayıptan sonra hep bir umutsuzluk vardı. İlk defa bu günleri gördük. En geç düşüğüm6.7. Haftada olmuştu. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza

Benim de gecen haftaya kadar hissetmiyordum. Ama bu hafta maşallah gayet iyi. Ustelik ikinci çocuk, daha erken hissedilir derlerdi ama öyle olmadi
bende bugün güzel hissettim bir kaç defa pıt pıt vurdu o kadar. Ama düne kadar arada nadir oluyordu bazen 2/3 gün hiç hissetmiyorum canım. Şimdi içimde kıpır kıpır gezdiğini bile hissediyorum pıt pıt vurmasa bile. Evet benimde 2. Hep erken hissederler dediler ama olmadı benden önce hisseden ilk anneler var grubumuzda. Bi de ben kızımda da herhalde 20.haftada falan hisettmiştim çok zaman geçti hatırlamıyorum da net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…