- 8 Kasım 2019
- 712
- 1.492
- 113
- 30
ay kıyamam yarasın kuzuma inşallah.Hem çok ta faydalı bebeğeDolaptan muz almaya gidiyorum şuan ahskahjs
günaydın canım söyle için rahat etsin.Ama normal çünkü bende sağa sola yatarken kaburgalarım kırılmış gibi ağrıyor batıyor bi tuhaf hissediyorum yastıklarla bacağıma göbeğime bariyer kurdum rahat oldu dene istersen yatarken yumuşak yastık olur kullanmadığın yorgan olur rulo yap destekle kendiniKızlar günaydın. Size bir şey soracağım bir haftadır falan sağa sola yatarken göğüs kafesim sanki uyuşuyor karıncalanıyor gibi oluyor bir bilgisi olan var mı acaba doktora haftaya gideceğim söylemeli miyim ? Sizce normal mi
olduk mu o kadar ya maşallah bizeKızlar 2023 haziran anneleri konusu açılmış , hüüü yaşlandık yahu
maşallah canım paşayaBen de ilk doz tetanoz aşımı az önce vuruldum. Oğluşumun kalbini dinledikhemşireye yerini ben gösterdim de kalbini hemen duyabildik ne de olsa anneyim ben hahaha. Kan idrar şükür temiz dedi. Kilo hiç almamışım şekeri paketli gıdayı bıraktığım için olsa gerek
Gecen hafta vurundum kuzum agri olabiliyormus bende olmadi cok sukur digger doz ekim sonuna insaAllahGünaydın kızlar ben de birazdan ilk doz tetanoz aşımı vurunmaya gideceğim sağlık ocağına sizler vurundunuz mu
Kiz sen ara ya da donunce git herkesi o sekilde takip etmiyolarVurulmadım aramadılar beni ya , arasalar gideceğim hemen doktorum vurdurt dedi
Ben de ha diyince hamile kalanlardan degilim canim nerdeyse 1 bucuk yil surdu surecim Allah herkesin hayirla saglikla evladini kucagina almasini nasip etsinCanım gebelik uğruna yıllarını ve maddi manevi herşeyini verince pek kendi hayatin kalmıyor . Genelde normal yolla hamile kalan tüm kadınlar çok rahat Allah'ın lütfu işte . Herkes böyle şanslı değil
Ben su içse alanlardanım. İnsilün direncim ve pco olduğu için zor kilo verdim hep. Onun için gebeliği öğrendiğim anda bıraktım hepsini çünkü benim ekstra çabaya ihtiyacım var mecburmaşallah canım paşayaBen 6 kg devirdim şimdiye kadar hemde tatlı le hamur işleri ile aram yok börek poğaça olsa yerim ama aramıyorum.Allahtan çok yememişim yesem yuvarlarlar artık beni işe
Amin canimGecen hafta vurundum kuzum agri olabiliyormus bende olmadi cok sukur digger doz ekim sonuna insaAllah
Kiz sen ara ya da donunce git herkesi o sekilde takip etmiyolar
Ben de ha diyince hamile kalanlardan degilim canim nerdeyse 1 bucuk yil surdu surecim Allah herkesin hayirla saglikla evladini kucagina almasini nasip etsin
Canım gebelikle ilgisi belki psikolojiktir eğer zor günler geçirmişsen . Geçmiş olsun . Sor tabi azarlar mi kızar mi diye düşünme doktor olsan zaten sormazsinKızlar günaydın. Size bir şey soracağım bir haftadır falan sağa sola yatarken göğüs kafesim sanki uyuşuyor karıncalanıyor gibi oluyor bir bilgisi olan var mı acaba doktora haftaya gideceğim söylemeli miyim ? Sizce normal mi
Ay benimde metabolizmam cok yavas troid hastasiyim en nirvana kilomda hamile kaldim 85 le su an 88 im abur cubur hamur isi tatli falan olayim hic yok normal zamanimdan istahsizim hatta ama kilo aliyorum az da olsa ben de alabilecegim en minimum kiloyla dogurmak istiyorum insaAllah cunku sonraki surec cok zor. Daha once 83 kiloya cikmistim insulin direncim vardi o zaman sonra 1 bicuk senede gram gram 20 kilo verdim 4.5 sene hic almadim. Ama evlendikten sonra iste cesitli sebepler pandemi is stresi falan basladi kilo alimi zaten ne zaman strese girsem kilo aliyorumBen su içse alanlardanım. İnsilün direncim ve pco olduğu için zor kilo verdim hep. Onun için gebeliği öğrendiğim anda bıraktım hepsini çünkü benim ekstra çabaya ihtiyacım var mecbur
şuan bende 82-83 arasıyım ama daha da alırım bana da kilo aldıran kan ilaçları o da iştah açtığı için değil vücutta kan hacmini artırıyor ondan büyük ihtimal.sabahları yiyorum ama ne öğlen nede akşam yemem aşırı değil hatta eşim bebek neyden besin alacak yemiyorsun diyor.Dedim yemeden şiştim yersem nasıl olacak.kiloyu dert etme sağ salim dünyaya gelsin zaten zayıflarsın dedi motive ediyor beni.AAAA ne kadar kilo almışsın diyenlere çok kızıyorum zatenAy benimde metabolizmam cok yavas troid hastasiyim en nirvana kilomda hamile kaldim 85 le su an 88 im abur cubur hamur isi tatli falan olayim hic yok normal zamanimdan istahsizim hatta ama kilo aliyorum az da olsa ben de alabilecegim en minimum kiloyla dogurmak istiyorum insaAllah cunku sonraki surec cok zor. Daha once 83 kiloya cikmistim insulin direncim vardi o zaman sonra 1 bicuk senede gram gram 20 kilo verdim 4.5 sene hic almadim. Ama evlendikten sonra iste cesitli sebepler pandemi is stresi falan basladi kilo alimi zaten ne zaman strese girsem kilo aliyorum
Haftaya perşembe gidicem Ankara’ya o zaman giderim asm’ye. Kadın aramıştı aslında ama sonrasında ilgili olmadı herhalde ne bilim.Gecen hafta vurundum kuzum agri olabiliyormus bende olmadi cok sukur digger doz ekim sonuna insaAllah
Kiz sen ara ya da donunce git herkesi o sekilde takip etmiyolar
Ben de ha diyince hamile kalanlardan degilim canim nerdeyse 1 bucuk yil surdu surecim Allah herkesin hayirla saglikla evladini kucagina almasini nasip etsin
Bana da karnin nerde diyolarşuan bende 82-83 arasıyım ama daha da alırım bana da kilo aldıran kan ilaçları o da iştah açtığı için değil vücutta kan hacmini artırıyor ondan büyük ihtimal.sabahları yiyorum ama ne öğlen nede akşam yemem aşırı değil hatta eşim bebek neyden besin alacak yemiyorsun diyor.Dedim yemeden şiştim yersem nasıl olacak.kiloyu dert etme sağ salim dünyaya gelsin zaten zayıflarsın dedi motive ediyor beni.AAAA ne kadar kilo almışsın diyenlere çok kızıyorum zaten
Günaydın kızlar ben de birazdan ilk doz tetanoz aşımı vurunmaya gideceğim sağlık ocağına sizler vurundunuz
Aynı şekilde ben de mecbur dikkat ediyorum. Bu süreci en az kilo ile atlatmak istiyorum. Hele ameliyat olma durumum daha öncelikli olduğu için kilo hep sorun olacak zaten. Buraya kadar geldik inşallah sonu güzel olacak diyelim miAy benimde metabolizmam cok yavas troid hastasiyim en nirvana kilomda hamile kaldim 85 le su an 88 im abur cubur hamur isi tatli falan olayim hic yok normal zamanimdan istahsizim hatta ama kilo aliyorum az da olsa ben de alabilecegim en minimum kiloyla dogurmak istiyorum insaAllah cunku sonraki surec cok zor. Daha once 83 kiloya cikmistim insulin direncim vardi o zaman sonra 1 bicuk senede gram gram 20 kilo verdim 4.5 sene hic almadim. Ama evlendikten sonra iste cesitli sebepler pandemi is stresi falan basladi kilo alimi zaten ne zaman strese girsem kilo aliyorum
Valla ben d e öyle hamurişi tatlı falan yemiyorum ama ona rağmen 7 8 kilo aldım inanamıyorum nasıl oldu. Ama göbeğim acayip büyük benim. Öncesinde balık etliydim ama hep göbek siz ve ince belliydi. Şuanda görenler 5 aylık olduğuna inanmıyor 7 8 aylık en az gibi duruyor. Bebeğin suyu normal, kandaki böbrekle ilgili değerler normalBana da karnin nerde diyolarne kiloma ne hamileligime inanmiyo kimse diyorum 6 ayin icindeyim artik ciddi misin diyolar vucut yapimin en guzel avantaji kilomu belli etmemesi, hep sıkı ve toplu gorunmem sanirim
Yaa bi öyle deneyeyim bakayım yastık koyupta . Acaba büyüdüğünden mi oluyor diye bilemedim acil bir şey mi ki diye korktumgünaydın canım söyle için rahat etsin.Ama normal çünkü bende sağa sola yatarken kaburgalarım kırılmış gibi ağrıyor batıyor bi tuhaf hissediyorum yastıklarla bacağıma göbeğime bariyer kurdum rahat oldu dene istersen yatarken yumuşak yastık olur kullanmadığın yorgan olur rulo yap destekle kendini
Sağol canım büyümesiyle mi alakalı diye düşündüm doktora gidince yine sorarım artık bide arkadaşların dediği gibi yastık falan koyup deneyeceğim yatarkenCanım gebelikle ilgisi belki psikolojiktir eğer zor günler geçirmişsen . Geçmiş olsun . Sor tabi azarlar mi kızar mi diye düşünme doktor olsan zaten sormazsin
Aminnn kuzumAynı şekilde ben de mecbur dikkat ediyorum. Bu süreci en az kilo ile atlatmak istiyorum. Hele ameliyat olma durumum daha öncelikli olduğu için kilo hep sorun olacak zaten. Buraya kadar geldik inşallah sonu güzel olacak diyelim mi
Karin yapisindan da olabilir belki kuzum. Bazen cabuk cikiyo bazem gec geciyo tipe gore bende oyleydim ama hep kilomdan zayif gorunuyordum etim sıkı benim mesela 60 kilo kisi 38 giyiyo diyelim ben 74 75 kiloyken 38 giyiyodum genetik bizimki biraz annem babam 90 lara cikarlardi hic belli olmazdi kilolari belki yag kas orani falan da olurValla ben d e öyle hamurişi tatlı falan yemiyorum ama ona rağmen 7 8 kilo aldım inanamıyorum nasıl oldu. Ama göbeğim acayip büyük benim. Öncesinde balık etliydim ama hep göbek siz ve ince belliydi. Şuanda görenler 5 aylık olduğuna inanmıyor 7 8 aylık en az gibi duruyor. Bebeğin suyu normal, kandaki böbrekle ilgili değerler normalçift embriyo transfer edilmişti bana ama teki tuttu. Eşim hala arkada kaldı diğer çocuk doktorlar göremiyorlar bence diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?