2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Vurulmadım aramadılar beni ya , arasalar gideceğim hemen doktorum vurdurt dedi
Beni de aramadilar ben rutin bir şekilde ayda bir sağlık ocağında ki doktoruma gidiyorim kan aldiriyorum konuşuyorum çok tatlı doktor yine bı gün gittiğimde 4 aylıktı herhalde ebe kilomu filan ölçtü tansiyon filan sonra bu tarihe randevu verdi bir sonraki dozu da Kasımda mesela yazdı verdi bana. Sağlık ocağına arada uğra bence doktorun yonlendirir

Merhabalar arkadaslar demin kontrolden geldim bebegimin böbreğinde biraz idrar birikimi varmis doktor cok korkmani gerektirecek birsey yok dedi cok korkuyorum boyle bir sorun duyan varmi

Ben su içse alanlardanım. İnsilün direncim ve pco olduğu için zor kilo verdim hep. Onun için gebeliği öğrendiğim anda bıraktım hepsini çünkü benim ekstra çabaya ihtiyacım var mecbur
Bnm de öyle hem pcos hem insülin direnci var. Doktor matofin başladı sonra glifora çevirdi onun etkisi midir nedir bilmiyorum ben çok kilo almadım.
Hamileliği 66kg ile öğrendim daha yeni 66 olmuşum.ilk trimesterda 62.5kg ya kadar düşmüştüm mide bulantısından. Daha yeni 66 oldum. Doktorum 10 kilo kadar almayı hedefleyelim üstüne çıkma demişti. Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama son aylarda ne olurum bilmiyorum dediğin gibi ekstra çaba olmadan kilo veremiyorum
yürüyüş yapabilen var mı? Ben gün boyu masa başı çalışmaktan belim çok ağrıyor eve gelince yatmak istiyorum hep

Bende masa başı çalışıyorum iş yerinde haraket alanım tuvalet ve mutfak başka yok.O yüzden çok yoruluyorum sürekli yürümek haraketli iş yapmak daha iyi oturmak mahvediyor.eve gittiğimde yatıyorum hemen

Malesef ben de öyle. Eve gidip uzanınca ayağa kalktığım zaman yere basamıyorum. Belime vuruyor resmen. Daha çok yoruluyor insan.

Kızlar bu arada aşıyı kullanmadığınız kolunuza yaptırın ağrı oluyor. Aynı biontech aşısını yaptırdığımda ki gibi ağrı var şuan.

Elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün bir saat vakit ayırmaya çalışıyorum, hareketsiz kaldıkça artıyor ağrılarım daha çok yoruluyorum sanki.

bravo 22. haftaya 3 kiloyla gelmek büyük başarı bence ben 18+4te 13 kiloyla geldim

Harekete başlamamız lazım. Doğumda zorlanırım diye endişeleniyorum. İş yerinde arada kalkıp volta atıyorum hareket olsun diye ama tabi ki faydasız. bel ağrısına şu oturma simitleri var ya onlardan mı alsam acaba iyi gelir mi benim en çok kuyruk sokumu kısmı ağrıyor çünkü

Merhabalar arkadaslar demin kontrolden geldim bebegimin böbreğinde biraz idrar birikimi varmis doktor cok korkmani gerektirecek birsey yok dedi cok korkuyorum boyle bir sorun duyan varmi
çoğu bebekte görülüyor oğlumda da görülmüştü doğduğunda ilk idrarla düzeliyor bir sorun olmadı

Elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün bir saat vakit ayırmaya çalışıyorum, hareketsiz kaldıkça artıyor ağrılarım daha çok yoruluyorum sanki.
Ben de katiliyorum ya gercekten bi kac gun ust uste yurume imkani buldugumda odem de geciyo vucudum daha rahat oluyo oturdukca kalkamiyo insan
bravo 22. haftaya 3 kiloyla gelmek büyük başarı bence ben 18+4te 13 kiloyla geldim
Ben zaten kilolu hamile kaldim ya bi de yeme olayim yok bulantim falan uzun zamandir olmuyo ama yemege olan ilgimi kaybettim sanirim bi de istah 2. Trimester da zirve yapar diyolar umarim 3. De yapmaz

Arkadaşlar sanırım kilo rekoru bende geçen hafta 9 kg idi fark şimdi kaç oldu allah bilir 58 ile başlamıştım 80le kapamam inşallah allahım dinimiz amin

Denemekte fayda var bence.yararı olmasa da zararı olmaz.bilgisayar kasası var masanın altında ayağımı onun üstüne uzatıyorum arada ama uzun süre olmuyor indiremiyorum sonra

Yok canım dr ile ilgili değil buranın prosedürü böyle (en son vajinal da baktı) Geçen ay detaylı icin randevu verdiklerinde 1 saat süreceği yazıyordu zaten, asil benim tahmin etmediğim durum beni bu kadar yoracağı oldu O da dinlendim gecti şükür bebislerimiz iyi olsun yeterki

Tabii söyle yaşadığın ne varsa tek tek tlf yada başka biyere not al herseyi sor dr una. Bu durum devam edip ağırlaşırsa acile gidebilirsin, ins geçer canım Rabbim şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…