- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Beni de aramadilar ben rutin bir şekilde ayda bir sağlık ocağında ki doktoruma gidiyorim kan aldiriyorum konuşuyorum çok tatlı doktor yine bı gün gittiğimde 4 aylıktı herhalde ebe kilomu filan ölçtü tansiyon filan sonra bu tarihe randevu verdi bir sonraki dozu da Kasımda mesela yazdı verdi bana. Sağlık ocağına arada uğra bence doktorun yonlendirirVurulmadım aramadılar beni ya , arasalar gideceğim hemen doktorum vurdurt dedi
Bnm de öyle hem pcos hem insülin direnci var. Doktor matofin başladı sonra glifora çevirdi onun etkisi midir nedir bilmiyorum ben çok kilo almadım.Ben su içse alanlardanım. İnsilün direncim ve pco olduğu için zor kilo verdim hep. Onun için gebeliği öğrendiğim anda bıraktım hepsini çünkü benim ekstra çabaya ihtiyacım var mecbur
Bende masa başı çalışıyorum iş yerinde haraket alanım tuvalet ve mutfak başka yok.O yüzden çok yoruluyorum sürekli yürümek haraketli iş yapmak daha iyi oturmak mahvediyor.eve gittiğimde yatıyorum hemenBnm de öyle hem pcos hem insülin direnci var. Doktor matofin başladı sonra glifora çevirdi onun etkisi midir nedir bilmiyorum ben çok kilo almadım.
Hamileliği 66kg ile öğrendim daha yeni 66 olmuşum.ilk trimesterda 62.5kg ya kadar düşmüştüm mide bulantısından. Daha yeni 66 oldum. Doktorum 10 kilo kadar almayı hedefleyelim üstüne çıkma demişti. Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama son aylarda ne olurum bilmiyorum dediğin gibi ekstra çaba olmadan kilo veremiyorum
yürüyüş yapabilen var mı? Ben gün boyu masa başı çalışmaktan belim çok ağrıyor eve gelince yatmak istiyorum hep
Malesef ben de öyle. Eve gidip uzanınca ayağa kalktığım zaman yere basamıyorum. Belime vuruyor resmen. Daha çok yoruluyor insan.Bende masa başı çalışıyorum iş yerinde haraket alanım tuvalet ve mutfak başka yok.O yüzden çok yoruluyorum sürekli yürümek haraketli iş yapmak daha iyi oturmak mahvediyor.eve gittiğimde yatıyorum hemen
Elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün bir saat vakit ayırmaya çalışıyorum, hareketsiz kaldıkça artıyor ağrılarım daha çok yoruluyorum sanki.Bnm de öyle hem pcos hem insülin direnci var. Doktor matofin başladı sonra glifora çevirdi onun etkisi midir nedir bilmiyorum ben çok kilo almadım.
Hamileliği 66kg ile öğrendim daha yeni 66 olmuşum.ilk trimesterda 62.5kg ya kadar düşmüştüm mide bulantısından. Daha yeni 66 oldum. Doktorum 10 kilo kadar almayı hedefleyelim üstüne çıkma demişti. Şimdilik iyi gidiyoruz. Ama son aylarda ne olurum bilmiyorum dediğin gibi ekstra çaba olmadan kilo veremiyorum
yürüyüş yapabilen var mı? Ben gün boyu masa başı çalışmaktan belim çok ağrıyor eve gelince yatmak istiyorum hep
bravo 22. haftaya 3 kiloyla gelmek büyük başarı bence ben 18+4te 13 kiloyla geldimAy benimde metabolizmam cok yavas troid hastasiyim en nirvana kilomda hamile kaldim 85 le su an 88 im abur cubur hamur isi tatli falan olayim hic yok normal zamanimdan istahsizim hatta ama kilo aliyorum az da olsa ben de alabilecegim en minimum kiloyla dogurmak istiyorum insaAllah cunku sonraki surec cok zor. Daha once 83 kiloya cikmistim insulin direncim vardi o zaman sonra 1 bicuk senede gram gram 20 kilo verdim 4.5 sene hic almadim. Ama evlendikten sonra iste cesitli sebepler pandemi is stresi falan basladi kilo alimi zaten ne zaman strese girsem kilo aliyorum
Harekete başlamamız lazım. Doğumda zorlanırım diye endişeleniyorum. İş yerinde arada kalkıp volta atıyorum hareket olsun diye ama tabi ki faydasız. bel ağrısına şu oturma simitleri var ya onlardan mı alsam acaba iyi gelir miBende masa başı çalışıyorum iş yerinde haraket alanım tuvalet ve mutfak başka yok.O yüzden çok yoruluyorum sürekli yürümek haraketli iş yapmak daha iyi oturmak mahvediyor.eve gittiğimde yatıyorum hemen
çoğu bebekte görülüyor oğlumda da görülmüştü doğduğunda ilk idrarla düzeliyor bir sorun olmadıMerhabalar arkadaslar demin kontrolden geldim bebegimin böbreğinde biraz idrar birikimi varmis doktor cok korkmani gerektirecek birsey yok dedi cok korkuyorum boyle bir sorun duyan varmi
Ben de katiliyorum ya gercekten bi kac gun ust uste yurume imkani buldugumda odem de geciyo vucudum daha rahat oluyo oturdukca kalkamiyo insanElimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün bir saat vakit ayırmaya çalışıyorum, hareketsiz kaldıkça artıyor ağrılarım daha çok yoruluyorum sanki.
Ben zaten kilolu hamile kaldim ya bi de yeme olayim yok bulantim falan uzun zamandir olmuyo ama yemege olan ilgimi kaybettim sanirimbravo 22. haftaya 3 kiloyla gelmek büyük başarı bence ben 18+4te 13 kiloyla geldim
Arkadaşlar sanırım kilo rekoru bende geçen hafta 9 kg idi fark şimdi kaç oldu allah bilirValla ben d e öyle hamurişi tatlı falan yemiyorum ama ona rağmen 7 8 kilo aldım inanamıyorum nasıl oldu. Ama göbeğim acayip büyük benim. Öncesinde balık etliydim ama hep göbek siz ve ince belliydi. Şuanda görenler 5 aylık olduğuna inanmıyor 7 8 aylık en az gibi duruyor. Bebeğin suyu normal, kandaki böbrekle ilgili değerler normalçift embriyo transfer edilmişti bana ama teki tuttu. Eşim hala arkada kaldı diğer çocuk doktorlar göremiyorlar bence diyor
Denemekte fayda var bence.yararı olmasa da zararı olmaz.bilgisayar kasası var masanın altında ayağımı onun üstüne uzatıyorum arada ama uzun süre olmuyor indiremiyorum sonraHarekete başlamamız lazım. Doğumda zorlanırım diye endişeleniyorum. İş yerinde arada kalkıp volta atıyorum hareket olsun diye ama tabi ki faydasız. bel ağrısına şu oturma simitleri var ya onlardan mı alsam acaba iyi gelir mibenim en çok kuyruk sokumu kısmı ağrıyor çünkü
ilk doğumumda 68 le hamile kalıp 91 le doğurmuştumArkadaşlar sanırım kilo rekoru bende geçen hafta 9 kg idi fark şimdi kaç oldu allah bilir58 ile başlamıştım 80le kapamam inşallah allahım dinimiz amin
Ne diyosunilk doğumumda 68 le hamile kalıp 91 le doğurmuştum
Yok canım dr ile ilgili değil buranın prosedürü böyle (en son vajinal da baktı) Geçen ay detaylı icin randevu verdiklerinde 1 saat süreceği yazıyordu zaten, asil benim tahmin etmediğim durum beni bu kadar yoracağı olduAynı şeyleri yaşadım hatta burda da yazmıştım eşimin erkekliğine boşanmamız gerektiğine dair imalar vs çok yapıldı psikolojim bozulmuştu sonra tüp bebek olduğu için ikiz de olunca çocuklara nasıl bakılacak diye annem de Kv de hastalıkları çıkmaya başladı torun bakan emsallerinin çok yoruldığuyla ilgili konular açılmaya başladı vs vs(geçen de bişeyler yazmıştım burda arkadaşlar çok beklentiye girdiğimi söylemişlerdi mesela.. )ama insan çocuğu olmadığı için çok baskı yiyince o baskı yapanların etrafında pervane olacağını falan sanıyor en yakınlar için diyorum tabi bunu ama olmuyor işte korkuyorlar sorumluluk almaktan sanırım o yüzden İlk başta o baskıları kâle almamak o kadar üzülmemek gerekiyormuş sanırım
O kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum doktordan doktora da farkediyodur belki
K
Kurt gibi acıkmış uyandım , bi yandan sitede takılırken bi yandan simit kemiriyom
Temmuzda açılsın Ağustos ta… onlar açıldıkça bebise kavusma zamanım az kaldı diye içime su serpiliyorKızlar 2023 haziran anneleri konusu açılmış , hüüü yaşlandık yahu
Tabii söyle yaşadığın ne varsa tek tek tlf yada başka biyere not al herseyi sor dr una. Bu durum devam edip ağırlaşırsa acile gidebilirsin, ins geçer canım Rabbim şifalar versinKızlar günaydın. Size bir şey soracağım bir haftadır falan sağa sola yatarken göğüs kafesim sanki uyuşuyor karıncalanıyor gibi oluyor bir bilgisi olan var mı acaba doktora haftaya gideceğim söylemeli miyim ? Sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?