2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bugün detaylı vardı benim de. Daha önce aynı hastanede radyolog yapmıştı. Bu kadar uzun sürmemişti. Şimdi perinatolog gelince ondan randevu almıştım. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Hocanın makınesi de cok ıyıydı. Görüntü kalıtesi vs. Radyolojide 15 dk anca bakılmıştı ; bunda 1 saat surdu muayene. Parmaklarıyla oynaması fln asırı mutlu etti beni. İçim sıcacık oldu. Hersey bitince, vajınal de bakalım dedi. Hocam rahım uzunluğu daha doğru sonuç veriyor farkındayım ama bu konuda cok hassaslaştım , önceki işlemlerden dolayı diye reddettim. Rahım ağzı yetmezliği olanlar cok bilgili oluyor dedi sen bi yürü gel, ben raporunu yazayım dedi. Yürüdüm tekrar baktı. Yüzünden güzel bi poz yakalayabilmek işin. Ben alışkınım hocam ; oğlumun da resmî olmadı hiç mesela dediysem de Baya salladı vs Yağız da elleriyle kapardı yüzünü bi de ayakları hep çapraz yapardı, bu mınnak da aynı. Ve doğunca da öle uyurdu alışkanlık gibi elleriyle yüzünü kapatarak; emerken de ayakları çapraz yapardı
Durumlar böle. Darısı diğer girecek olan arkadaşların basına olsun inş. Sağ Salim vaktinde doğsun yavrularımız

Maşallah barekallah darısı tüm girecek olanlara inşallah en son banada vajinal baktı eşimle kardeş gibi olduğumuzdan bekarlık haline dönmüş benim ki ilk girişte bi ahh cektim kadın korktu
Simdi kelebek gibi rahatlamışsındir sen inşallah kucağımıza da sağlıkla mutlulukla alırız minikleri.

Arkadaşlar sanırım kilo rekoru bende geçen hafta 9 kg idi fark şimdi kaç oldu allah bilir 58 ile başlamıştım 80le kapamam inşallah allahım dinimiz amin
Önceki hamileliğin 30 hafta sürmüştü 11 kilo almıştım toplam. Şuanki gidişim fecaat, bu hızla gidersem bu sefer çatır çatır çatlarım da. Sen 58le başlamışsın efendi gibi korkma bişi olmaz. Ben zaten 69la falan başladım

Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz? Ben sleepy naturali araştırdım da göbek oyuntulu, saf bambu ve sıvı göstergeli olduğu için. Bir de primadan daha ekonomik haliyle ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kesinlikle, benim de yedi yil dusuklerle tedavilerle bir turluolmadi. Sen dogur yeter ki biz bakariz ,söyle böyle yapariz diyenlerin hiçbiri yok etrafimda. Kizim alerjik bir bebekti surejli kusuyordu, ishaldi ,hicbir sey yiyemiyordum. Agliyordu, uyumuyordum. Ailemden de uzaktaydim. Mastit olup gece bayilip kendi kendime ayildigimi bilirim. Herseyin ustesinden gelebilme gucu3veriyor sukurki Allah. Bu gebeligimde kimseye ihtiyacim yok gelmeyin, kimseye hizmet edemem diyorum soranlara

Maşallah canım Ne güzel Rabbim güzel gönlüne göre vermiş Biz tek çocuk yeter dedik 9 sene yapmadık sonra Rabbim nasip etti . Aminn sağlıcakla kavuşalım inşallah.
Canım içim rahatladı çok teşekkür ederim .Görümcemin çocukta da parlaklık olmuş fetal istemişler doğdu 2 yaşında o da sağlıklı . Senin 18 gün mü oldu ne güzel

Cok cok haklısın. Belki zor güç oluyor ama insan kuvvetleniyor. Kimseye eyvallahın kalmıyor. Rabbim kendinden başkasına maddi manevi muhtaç etmesin. Hep böyle dua ediyorum su sıra.

Kızlar reflü bu aralar ayuka çıktı. Salatalık ve süt dışında önerilere açığım . Valla sofradan yarı aç kalkıyorum ya derdime bir çare ilaca başlamak istemiyorum şimdiden
Valla ben de çekiyorum, bu hafta da bu çıktı başıma sürekli midem kötü .erken akşam yemeği yemek iyi geldi geceleri çok kötü olmuyorum en azından. Az az sık sık bişeyler yemekte bana iyi geliyor süt falan pek işe yaramıyor.

canım zaten işin ehli perinatoloji uzmanı direk test istemiyor. benim ikili test 222/1 di bu durumda bile herhangi bi test istemedi ense kalınlığı 0.66 olarak yazmıştı. 20 hafta parlaklık gördü 20 dakika kalbi inceledi hatta ben emin olmak için sorudum başka bişey yapmamıza gerek varmı diye hayır yok dedi benden önceki bir bayan hanımefendiye aminasentez örneği almış yani gerçekten risk görürse direk riske atmaz direk yapmamız gerekiyor der. hatta daha da içini rahat etmek istiyorsan ultrason ölçümleri 2 hafta 1 hafta sürekli geriden geliyordu son olarak karın bölgesi tam 4 hafta geriden gelmesine rağmen 40 hafta mı bekletti be normal doğum ile doğurdum 3.100 Gram doğdu.

Ya bizim doktor çok tatlı bi insan değil malesef, progestan yazmaya gittim kaç kere üstüne basa basa günde 4 adet kullandığımı söyledim, yine tek yazmış çok ilginç bir abi kendisi. Neyse allah düşürmesin diyelim

Hanımlar merhaba, bende de bağırsakta parlaklık ve böbrekte büyüklük çıktı maalesef, perinatologa gidicem.. insanın içine kurt düşüyor ama gördüğüm kadarıyla çok da yaşayan var. Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah…

Açım valla aklım çıkıyor bişey yiycem diye

Ayyy inşallah bende ilgimi kaybederim yemeğe az önce üşenmeden kalkıp yine hamurişi yedim bir sürü köy ekmeği gibi oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…