- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Ya çok iyimiş ama ben brze hiç cesaret edemiyorum ya pişik falan yaparsaBebek bezi için sleepy düşünen arkadaşlar şuan hepsiburadada sleepy ürünlerinde ikincisi 1 TL kampanyası var. Ben sleepy bio natural aldım 1 numara 64lü (ilk defa bebişe bir şeyler alıyorum) 2 tanesi 128 adet 195 TL kargo bedava netten araştırdım çok uyguna geliyor düşünen varsa söyleyim dedim.
Günaydınlar herkeseeeBebek bezi için sleepy düşünen arkadaşlar şuan hepsiburadada sleepy ürünlerinde ikincisi 1 TL kampanyası var. Ben sleepy bio natural aldım 1 numara 64lü (ilk defa bebişe bir şeyler alıyorum) 2 tanesi 128 adet 195 TL kargo bedava netten araştırdım çok uyguna geliyor düşünen varsa söyleyim dedim.
Ben karar veremedim yaBebek bezi için sleepy düşünen arkadaşlar şuan hepsiburadada sleepy ürünlerinde ikincisi 1 TL kampanyası var. Ben sleepy bio natural aldım 1 numara 64lü (ilk defa bebişe bir şeyler alıyorum) 2 tanesi 128 adet 195 TL kargo bedava netten araştırdım çok uyguna geliyor düşünen varsa söyleyim dedim.
ben bulamadım canım link atsana baktım ama indirimli göremedimBebek bezi için sleepy düşünen arkadaşlar şuan hepsiburadada sleepy ürünlerinde ikincisi 1 TL kampanyası var. Ben sleepy bio natural aldım 1 numara 64lü (ilk defa bebişe bir şeyler alıyorum) 2 tanesi 128 adet 195 TL kargo bedava netten araştırdım çok uyguna geliyor düşünen varsa söyleyim dedim.
Ben de pembişi e bayılmışım bunun ve 150ye düşmüştü. Salak gibi kargo bedava olsun diye bişey ler eklerken tükenmiştiBende güne oğlana tulum alarak başladım
Stok bekliyordum gelmiş arkadaşlar, hastaneden çıkarken kontrollere giderken lazım olur diye düşündüm malum ankara bebesi olacak
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Edit: member ile 288 e geldi.
Ben de almaya çalıştım ama sepete ekledigimde ikincisi 1tl ye düşmediBebek bezi için sleepy düşünen arkadaşlar şuan hepsiburadada sleepy ürünlerinde ikincisi 1 TL kampanyası var. Ben sleepy bio natural aldım 1 numara 64lü (ilk defa bebişe bir şeyler alıyorum) 2 tanesi 128 adet 195 TL kargo bedava netten araştırdım çok uyguna geliyor düşünen varsa söyleyim dedim.
Aynısından aldım ben deBende güne oğlana tulum alarak başladım
Stok bekliyordum gelmiş arkadaşlar, hastaneden çıkarken kontrollere giderken lazım olur diye düşündüm malum ankara bebesi olacak
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Edit: member ile 288 e geldi.
https://www.hepsiburada.com/sleepy-...idogan-64-adet-p-HBCV000016QRP6?magaza=SleepyBen de almaya çalıştım ama sepete ekledigimde ikincisi 1tl ye düşmedi
Ben böyle elti görmedim duymadımYa kızlar başladınız mı alışverişlere ben bi hastane çıkışı aldım bir de geçen h&m indiriminden bir takım. Onun dışında annem ve gelinimiz bir sürü şey almışlar daha elime ulaşmadı. Ben hiç birşey almıyorum nedense rahatlığın böylesi. puset,ana kucağı, next2me ve babyjörn eltim verecek sağolsun hemen çıkartmış sakın alma dedi. Herkes inanılmaz hevesli ve heyecanlı anası kendine bişeyler alıyor ancak
Ben bu sabah aldım daha canım bio natural 1 numaradan 2 adet bitti mi acabaGünaydınlar herkeseeehepsiburadada 2.si 1tl olanlar sleepy extraydı brn natural göremedim geçen bakmıştım ondan almadım. Dolaptan 84 tanesi 108e aldım ben natural. 1 numara için yeterli. Hepsiburadada natural uygun olsaydı 2 numara alcaktım
Ben de cesaretimi topladım YouTube dan üç tane Prima ile karşılaştırma videosunu izledikten sonra sleepy bio naturale karar verdim canım hazır indirimdeyken de almak istedik çok uyguna geldiYa çok iyimiş ama ben brze hiç cesaret edemiyorum ya pişik falan yaparsahiç araştırmadım da marka falan hangisi en çok tercih edilen
Ben de cesaret edemiyordum bir türlü ama YouTube da karşılaştırma videoları izleyince karar verdim canım tabi her çocuk farklı tepki verebilir her beze ama içeriği çok saf olduğu için aldım gittiBen karar veremedim yamolfix pure and soft u çok övdü arkadaşlarım.
https://www.hepsiburada.com/sleepy-...QRP6?magaza=Sleepy&url_src=and-product-detailben bulamadım canım link atsana baktım ama indirimli göremedim
Ben senin kızın olucağını hissetmiştim. Çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah…Aro canımaminnn hepimizin evladı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Ennn güzel anları hep birlikte yaşayalım
Aminn canımsorma artık kızlarımıza talipleri değerlendiririz
Elh hersey güzeldi ama burda detaylı ultrason 1 saate yakın sürüyor (100 civarı foto aldım dedi ceken kişi) hem karnımla okadar oynaması hemde ortamın soguk olması yordu beni.
İnşallah seninde en güzel şekilde geçer, sen çalıştığın icin harekete alışıksın benim ev hayatından dolayı ağır geldi büyük ihtimal. endise etme sen daha rahat atlatirsin
Heh şimdi opdu çok sağol canim
sende sağol canım sağlıklı günlerde bol bol yapsınlar içine inşallahHeh şimdi opdu çok sağol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?