- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Valla 8 yaş küçüğüm ona bağlıyorum abla gibi davranıyor eltim sağolsunBen böyle elti görmedim duymadımmaşallah
Kızlar bugün detaylı vardı benim de. Daha önce aynı hastanede radyolog yapmıştı. Bu kadar uzun sürmemişti. Şimdi perinatolog gelince ondan randevu almıştım. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Hocanın makınesi de cok ıyıydı. Görüntü kalıtesi vs. Radyolojide 15 dk anca bakılmıştı ; bunda 1 saat surdu muayene. Parmaklarıyla oynaması fln asırı mutlu etti beni. İçim sıcacık oldu. Hersey bitince, vajınal de bakalım dedi. Hocam rahım uzunluğu daha doğru sonuç veriyor farkındayım ama bu konuda cok hassaslaştım , önceki işlemlerden dolayı diye reddettim. Rahım ağzı yetmezliği olanlar cok bilgili oluyor dedisen bi yürü gel, ben raporunu yazayım dedi. Yürüdüm tekrar baktı. Yüzünden güzel bi poz yakalayabilmek işin. Ben alışkınım hocam ; oğlumun da resmî olmadı hiç mesela dediysem de Baya salladı vs Yağız da elleriyle kapardı yüzünü bi de ayakları hep çapraz yapardı, bu mınnak da aynı. Ve doğunca da öle uyurdu alışkanlık gibi elleriyle yüzünü kapatarak; emerken de ayakları çapraz yapardı
Durumlar böle. Darısı diğer girecek olan arkadaşların basına olsun inş. Sağ Salim vaktinde doğsun yavrularımız
Malesef sadece 1 numarada oluyor canım. 2 ve 3ü denedim kampanya yok onlardaBen bu sabah aldım daha canım bio natural 1 numaradan 2 adet bitti mi acaba
Bitmemiş devam ediyor https://www.hepsiburada.com/sleepy-...QRP6?magaza=Sleepy&url_src=and-product-detail
Ben de çıkıyor 2 numara amaMalesef sadece 1 numarada oluyor canım. 2 ve 3ü denedim kampanya yok onlarda
Canım kaka yapması imkansız gibi bir şey başka bir şey mi acaba o.. Hiç aklına öyle şeyler getirme canım bence. Totosu kurtlu bir şey olur en fazla yerinde durmayanmaşallah kuzuya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın canım. Ben de 8 ekim de gireceğim. Bizim kız inanılmaz hareketli baya hissediyorum zaten ultrasonda da doktor bu sizi baya yorucak doğunca dedi. Bu kadar çok hareketli ya bişey olmaz di mi kordon falan dolanır mı bi yerde okumuştum… bu hafta da endişe edecek bir şey buldum yine. Bir de banu çiftçi nin sayfasında bu hafta için bebek yeşil renk bikaka yapıyormuş ve yutabiliyormuş yutarsa çok büyük sorun yaşanıyormuş. Geceleri uykum kaçıyor
Ben de böyle oluyordu sepete atınca ama senin son linkte yine denedim oldu bu sefer. Besmeleyle mi basıyon napıyon
Canım kampanya sayfasından bedeni bulup seçiyorum yoksa ürünün kendisinin altındaki beden seçeneğinden değişirsen kampanya değişiyor o yüzden olmuyor bu gün farkettim ben deBen de böyle oluyordu sepete atınca ama senin son linkte yine denedim oldu bu sefer. Besmeleyle mi basıyon napıyonçok sağol canım 2 paket 2 no alıyorum hemen
Aminsende sağol canım sağlıklı günlerde bol bol yapsınlar içine inşallah
Satıcısı değiştim olmuyor beb ilk denediğimde satıcı ebebekmis M mimozagerbera bin yolladığı linkte direk satıcı sleepy olarak cikiyoCanım kampanya sayfasından bedeni bulup seçiyorum yoksa ürünün kendisinin altındaki beden seçeneğinden değişirsen kampanya değişiyor o yüzden olmuyor bu gün farkettim ben de
Ben de acemiyim canım netten araştırarak 1 numaradan 64+64 toplam 128 tane yeter diye düşündüm öyle aldım bundan sonra 2 numara alırım o adetlerde bir herhalde sonra da bebeğin kilosuna göre artıkKızlar ben çok acemiyim hangisinden kaç paket almak gerek 1 numara ve 2 numaradan ikişer tane mi help
1 numara 2 paket yeter bence 3 kilo civarı doğarlarsa. 2 numara şimdilik 2 paket alabilirsin kilo alım hızına göre değişecek sonraki durum. Vakit yaklaşınca stokları 3 ve sonrasını. Dolar hızla tırmanıyor bunlar da tırmanacak tanesi 5tlden almayız umarımKızlar ben çok acemiyim hangisinden kaç paket almak gerek 1 numara ve 2 numaradan ikişer tane mi help
2 numaranın kampanya linki varmı alttan numara seçince indirim uygulamıyor
Çok sağ ol cnm
Şundan iki tane alınca 24 tane yani tanesi 10,30 TL ye geliyor normalde tanesi 14 TL filan hatta bazı sitelerde 18-20 TL imkanı olan isteyen alsın derimÇok sağ ol cnmıslak mendilde mi alsam diye düşünüyorum girişmişken
Aa ben bundan aldım ya inş iyidirŞundan iki tane alınca 24 tane yani tanesi 10,30 TL ye geliyor normalde tanesi 14 TL filan hatta bazı sitelerde 18-20 TL imkanı olan isteyen alsın derim
Senin bulduğun daha uyguna geliyor canım tanesi 9,40 TL ye filan geliyor o da natural güzeldir bence güle güle kirletsin bebişAa ben bundan aldım ya inş iyidir
Bi de 3 numarada cırtlı bez yoktu külot bez vardı almadım kullanımı nasıldır bilemedim24 tanesi 226 tlye geldi ıslak mendillerin
İnşallah güle güle kirletsin bebişlerimizSenin bulduğun daha uyguna geliyor canım tanesi 9,40 TL ye filan geliyor o da natural güzeldir bence güle güle kirletsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?