2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
maşallah kuzuya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın canım. Ben de 8 ekim de gireceğim. Bizim kız inanılmaz hareketli baya hissediyorum zaten ultrasonda da doktor bu sizi baya yorucak doğunca dedi. Bu kadar çok hareketli ya bişey olmaz di mi kordon falan dolanır mı bi yerde okumuştum… bu hafta da endişe edecek bir şey buldum yine. Bir de banu çiftçi nin sayfasında bu hafta için bebek yeşil renk bikaka yapıyormuş ve yutabiliyormuş yutarsa çok büyük sorun yaşanıyormuş. Geceleri uykum kaçıyor

Canım kaka yapması imkansız gibi bir şey başka bir şey mi acaba o.. Hiç aklına öyle şeyler getirme canım bence. Totosu kurtlu bir şey olur en fazla yerinde durmayan

Eklentiler

• Screenshot_20220930_114758_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
Ben de böyle oluyordu sepete atınca ama senin son linkte yine denedim oldu bu sefer. Besmeleyle mi basıyon napıyon çok sağol canım 2 paket 2 no alıyorum hemen
Canım kampanya sayfasından bedeni bulup seçiyorum yoksa ürünün kendisinin altındaki beden seçeneğinden değişirsen kampanya değişiyor o yüzden olmuyor bu gün farkettim ben de

Canım kampanya sayfasından bedeni bulup seçiyorum yoksa ürünün kendisinin altındaki beden seçeneğinden değişirsen kampanya değişiyor o yüzden olmuyor bu gün farkettim ben de
Satıcısı değiştim olmuyor beb ilk denediğimde satıcı ebebekmis M mimozagerbera bin yolladığı linkte direk satıcı sleepy olarak cikiyo

Kızlar ben çok acemiyim hangisinden kaç paket almak gerek 1 numara ve 2 numaradan ikişer tane mi help
Ben de acemiyim canım netten araştırarak 1 numaradan 64+64 toplam 128 tane yeter diye düşündüm öyle aldım bundan sonra 2 numara alırım o adetlerde bir herhalde sonra da bebeğin kilosuna göre artık .

Kızlar ben çok acemiyim hangisinden kaç paket almak gerek 1 numara ve 2 numaradan ikişer tane mi help
1 numara 2 paket yeter bence 3 kilo civarı doğarlarsa. 2 numara şimdilik 2 paket alabilirsin kilo alım hızına göre değişecek sonraki durum. Vakit yaklaşınca stokları 3 ve sonrasını. Dolar hızla tırmanıyor bunlar da tırmanacak tanesi 5tlden almayız umarım

Hepsi burada sleepy ikincisi 1 TL kampanyasından yararlanmak isteyen arkadaşlar linklerde sıkıntı yaşıyorsanız kısaca özetleyeyim. İlk önce hepsi burada anasayfasina girip bayağı bir aşağı iniyoruz kampanyalardan sleepy kampanyası gözüküyor zaten resimdeki gibi onu seçiyoruz içine giriyoruz. Sonrasında listelenen ürünlerden aşağı inerek gezip almak istediğimiz model ve bedeni buluyoruz. Sepete ekliyoruz bu kadar

Çok sağ ol cnm ıslak mendilde mi alsam diye düşünüyorum girişmişken
Şundan iki tane alınca 24 tane yani tanesi 10,30 TL ye geliyor normalde tanesi 14 TL filan hatta bazı sitelerde 18-20 TL imkanı olan isteyen alsın derim

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-30-12-24-26-07_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 36
Şundan iki tane alınca 24 tane yani tanesi 10,30 TL ye geliyor normalde tanesi 14 TL filan hatta bazı sitelerde 18-20 TL imkanı olan isteyen alsın derim
Aa ben bundan aldım ya inş iyidir
Bi de 3 numarada cırtlı bez yoktu külot bez vardı almadım kullanımı nasıldır bilemedim 24 tanesi 226 tlye geldi ıslak mendillerin

Eklentiler

• B88E6472-57F2-4942-8C14-74FFA357A321.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
Aa ben bundan aldım ya inş iyidir
Bi de 3 numarada cırtlı bez yoktu külot bez vardı almadım kullanımı nasıldır bilemedim 24 tanesi 226 tlye geldi ıslak mendillerin
Senin bulduğun daha uyguna geliyor canım tanesi 9,40 TL ye filan geliyor o da natural güzeldir bence güle güle kirletsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…