- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.095
- 108
- 40
Puset anakucağı ve yatak tamamsa çoğu bitmiş zatenYa kızlar başladınız mı alışverişlere ben bi hastane çıkışı aldım bir de geçen h&m indiriminden bir takım. Onun dışında annem ve gelinimiz bir sürü şey almışlar daha elime ulaşmadı. Ben hiç birşey almıyorum nedense rahatlığın böylesi. puset,ana kucağı, next2me ve babyjörn eltim verecek sağolsun hemen çıkartmış sakın alma dedi. Herkes inanılmaz hevesli ve heyecanlı anası kendine bişeyler alıyor ancak
O kaka olayı şey değil mi hani doğum süresi geçince vaktinde alınmazsa anne karnına kaka yapabiliyor? O riskli diye biliyorum bu haftalarda duymamıştımmaşallah kuzuya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın canım. Ben de 8 ekim de gireceğim. Bizim kız inanılmaz hareketli baya hissediyorum zaten ultrasonda da doktor bu sizi baya yorucak doğunca dedi. Bu kadar çok hareketli ya bişey olmaz di mi kordon falan dolanır mı bi yerde okumuştum… bu hafta da endişe edecek bir şey buldum yine. Bir de banu çiftçi nin sayfasında bu hafta için bebek yeşil renk bikaka yapıyormuş ve yutabiliyormuş yutarsa çok büyük sorun yaşanıyormuş. Geceleri uykum kaçıyor
Kurumaz mı acaba? Ben ilk 1-2 ay sadece pamuk kullanayım diyorum bu durumda nisana kadar kurur mu kiŞundan iki tane alınca 24 tane yani tanesi 10,30 TL ye geliyor normalde tanesi 14 TL filan hatta bazı sitelerde 18-20 TL imkanı olan isteyen alsın derim
Ben peteği üstüne kavanoz koyuyordum içine de kare pamuklardan. Hep öyle temizledim ıslak mendil kullanmadım hiç pişik olmadı belki bu yüzdendir bilemiyorum. Havalar iyiyse zaten her kakada hep yıkıyorum belden aşağısını kucağımda. Bunu da öyle yapacağım inşKurumaz mı acaba? Ben ilk 1-2 ay sadece pamuk kullanayım diyorum bu durumda nisana kadar kurur mu ki
Yok hiç korkutma kendini. Hareketsiz mi olsun cocuk. Zaten daracık alan, ne kadar hareket edebilir ki ? Yeşil kaka fln da yok. 40+ dan sonra doğmazsa, o zmn böyle bi risk var sadece. Bu haftalarda mümkün diil.maşallah kuzuya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın canım. Ben de 8 ekim de gireceğim. Bizim kız inanılmaz hareketli baya hissediyorum zaten ultrasonda da doktor bu sizi baya yorucak doğunca dedi. Bu kadar çok hareketli ya bişey olmaz di mi kordon falan dolanır mı bi yerde okumuştum… bu hafta da endişe edecek bir şey buldum yine. Bir de banu çiftçi nin sayfasında bu hafta için bebek yeşil renk bikaka yapıyormuş ve yutabiliyormuş yutarsa çok büyük sorun yaşanıyormuş. Geceleri uykum kaçıyor
Ben de ilk 3 ay pamuk kullanmak istiyorum sonra ıslak mendile geçerim elini filan da silerim diye düşünüyorum ama çevremde koli koli ıslak mendil stoğu yapanlar var kurumaz diyorlarKurumaz mı acaba? Ben ilk 1-2 ay sadece pamuk kullanayım diyorum bu durumda nisana kadar kurur mu ki
Ben kızıma 1 numaradan 3 numaraya geçmiştim ama biz 1 numarayı 300 yakın alıştık 2 numara ara numara oluyor aylık 500 gr alıyor hemen hemen vede ilk zamanlar günde 8 bez rahat gidiyor ona gore hesaplayabilirsinizBen de acemiyim canım netten araştırarak 1 numaradan 64+64 toplam 128 tane yeter diye düşündüm öyle aldım bundan sonra 2 numara alırım o adetlerde bir herhalde sonra da bebeğin kilosuna göre artık.
Bende hep pamuk kullandım hala kullaniyorum.bebegim 14 aylık daha iyi oluyor çok şükür pişik filan hiç olmadıKızlar vala çok kişide duydum ıslak mendil ne kadar doğal içerikli de olsa ilk aylar çok daha hassas oldukları için pişik olabiliyormuş. O yüzden bence pamukla temizleyin. Ablam da çok faydasını gördü. Ben geçen hafta sonu ebebekte indirim vardı ondan aldım 6lı paket şeklinde. Baya uyguna geldi. Islak mendile geçsek bile bu pamuklari kullanacak yer çok nasılsa
İşte en güzel haber. Çok şükür canım benim. Sağlıkla alacaksın kucağına inşallahDetaylıdan çıktım şimdi Allaha şükür kızım çok sağlıklı. Sonrasında 4 boyutlu ultrason resmi verdi doktor. Uyurken çıkmış ama olsun. Baya büyümüş ler rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin vakti gelincede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Malesef herşey gibi onlar da pahalı. Olsun yavruların canı yanmasın yeter ki.babam dalga geçiyor bazen "Her şeyleri masraf daha gelmeden,temiz temiz k.ka yapsınlar diye bile bi ton para veriyorsunuz' diyeBende hep pamuk kullandım hala kullaniyorum.bebegim 14 aylık daha iyi oluyor çok şükür pişik filan hiç olmadıbende hep e ebeekden alıyorum ama baya pahalanmış eski fiyatına nazaran
Gözün aydın canım sağ salim kucağına al inşallah.darısı başımızaDetaylıdan çıktım şimdi Allaha şükür kızım çok sağlıklı. Sonrasında 4 boyutlu ultrason resmi verdi doktor. Uyurken çıkmış ama olsun. Baya büyümüş ler rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin vakti gelincede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bazı bezlerde bebeklerde alerji pişik yapiyo ben ilk kızımda prima almıştım bezi ama pişik yaptı sonra molfix gecti o iyi gelmişti stoklamakta ne kadar iyi fikir bilemedim bence çok fazla alinmamaliKızlar ben çok acemiyim hangisinden kaç paket almak gerek 1 numara ve 2 numaradan ikişer tane mi help
Canım bende bugün girdim açıklık yoktu boyundan dolayı serklaj yapıldı tedbir amaçlı, bugünde dedi çok güzel kapalı rahim dedi ama inanki bilinmez bir anda bile açılabilir şimdilik iyi şükğr, dikiş acısını hala hissediyorum çok yukardan attım dikişi dedi ultrasındada gördüm anlamam gerçi ama gerçekten çok üstyen atmış gibiydi, ama biraz yorulunca bile acı hissediyorum, sen kendi doktoruna güveniyorsan ona git canım aklını karıştırma herkesin hamileliği vücudu farklı, inanıyorum seninde sorunsuz ilerlicek hayırlısyla 35 lere kadar sonrasıda Allah kerimBen de şimdi çıktım ayrıntılı ultrasonda. Bebeğe dair her şey yolunda şükür ama serklaj bi işe yaramamış dedi ankaradaki perinatolog. Açıklığı altına atılmış dikiş dedi ama enerji olarak üslup olarak hiç uyuşamadık ondan kalıp da tekrar operasyon olsun istemedim. Bıktım bezdim yani bu her Dr un farklı bir şey söylemesinden. Bi tanesi serklaja gerek yok diyor öbürü yapılmalı diyor, yapılıyor sonra biri işe yaramış diyor öbürü yaramamış.. Ama kendi serklaj sonrası görüntüleri gösterdi hep açıklıkları kapatmış benim açıklık üstte gözüküyor. Serklaj olanlar sizin ultrason görüntüleriniz nasıldı
Gerçi kış bebesi olduğu için bi de ilk zamanlar pamuk kullanıcam diyorum ondan dolayı pişik olmayabilir ne bileyim yaBen de cesaret edemiyordum bir türlü ama YouTube da karşılaştırma videoları izleyince karar verdim canım tabi her çocuk farklı tepki verebilir her beze ama içeriği çok saf olduğu için aldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?