- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Çok üzgünüm inan Allah sabır versin ne denir bilmiyorum. Duaların seninle ..Merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Kuzum rabbim şifa versin bir an önce atlatır toparlanır sağlığına kavuşursun inşallah her şeyde bir hayır vardır unutma daha güzel yarınlar için iyi olman lazım dualarımız seninleMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Cok uzgunum. Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum.Merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Sen de açılma yoktu ama sadece kısalmaydı dimi.. Benim dikişler aşağıda elime bile geliyor zaten ucu progestan koyarken. Bu hocanın işlemleri hemen bebeğin başının yani kesenin altında. Neyse yapcak bişi yok mecbur başka perinatoloğa gidicem başka bi şehire yine.. İnşallah vakitlice sağlıkla gelirlerCanım bende bugün girdim açıklık yoktu boyundan dolayı serklaj yapıldı tedbir amaçlı, bugünde dedi çok güzel kapalı rahim dedi ama inanki bilinmez bir anda bile açılabilir şimdilik iyi şükğr, dikiş acısını hala hissediyorum çok yukardan attım dikişi dedi ultrasındada gördüm anlamam gerçi ama gerçekten çok üstyen atmış gibiydi, ama biraz yorulunca bile acı hissediyorum, sen kendi doktoruna güveniyorsan ona git canım aklını karıştırma herkesin hamileliği vücudu farklı, inanıyorum seninde sorunsuz ilerlicek hayırlısyla 35 lere kadar sonrasıda Allah kerim
Allah sabır versin canım kolaylık versin. Cennette şefaatçi olsun inşallah.söylenecek bir şey yok Allah sabrını artırsınMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Evet bende bu korkuyla iki paket aldım bakalımBazı bezlerde bebeklerde alerji pişik yapiyo ben ilk kızımda prima almıştım bezi ama pişik yaptı sonra molfix gecti o iyi gelmişti stoklamakta ne kadar iyi fikir bilemedim bence çok fazla alinmamali
Ben kizimda nerdeyse her markayi denedim en son migros minies cok iyi geldi bize , bebiste de onunla baslarim.Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz? Ben sleepy naturali araştırdım da göbek oyuntulu, saf bambu ve sıvı göstergeli olduğu için. Bir de primadan daha ekonomik haliyle ne düşünüyorsunuz bu konuda
Allah herkese böyle elti nasip etsinYa kızlar başladınız mı alışverişlere ben bi hastane çıkışı aldım bir de geçen h&m indiriminden bir takım. Onun dışında annem ve gelinimiz bir sürü şey almışlar daha elime ulaşmadı. Ben hiç birşey almıyorum nedense rahatlığın böylesi. puset,ana kucağı, next2me ve babyjörn eltim verecek sağolsun hemen çıkartmış sakın alma dedi. Herkes inanılmaz hevesli ve heyecanlı anası kendine bişeyler alıyor ancak
Allah sabırlar versin dualarım seninleMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Cok ilginç. İlk kez duydum böle bi şey. Bebek iyi bari ona şükür. Benim o kısmı gösteren görüntüm yok maalesef canım ya.Ben de şimdi çıktım ayrıntılı ultrasonda. Bebeğe dair her şey yolunda şükür ama serklaj bi işe yaramamış dedi ankaradaki perinatolog. Açıklığı altına atılmış dikiş dedi ama enerji olarak üslup olarak hiç uyuşamadık ondan kalıp da tekrar operasyon olsun istemedim. Bıktım bezdim yani bu her Dr un farklı bir şey söylemesinden. Bi tanesi serklaja gerek yok diyor öbürü yapılmalı diyor, yapılıyor sonra biri işe yaramış diyor öbürü yaramamış.. Ama kendi serklaj sonrası görüntüleri gösterdi hep açıklıkları kapatmış benim açıklık üstte gözüküyor. Serklaj olanlar sizin ultrason görüntüleriniz nasıldı
Cok sevindim canım. MaşallahMeraba kızlar bende ayrıntılıya girdim bugün şükür herşey yolunda oğluşum kızıma benziyor dr amcasıda öle dedi sağlıkla gelsin inşaAllah kızımın aynısı olsun, genel olarak herşey güzrldi dr iki hafta sonramı bir ay sonramı gelmek istersin dedi bende iki hafta sonra geleyim aklım kalıyor dedim serklajlı olduğum için takip önemli, drum tamam iki hafta sonra gel ama için rahat olsun bebekte rahimde iyi dedi , benim kasıklarda iki üç gündür batmalar var dikişin ağrısınıda hissediyorum dedim normal dedi, şimdilik böyle ama tedbiri bırakmamak lazım biraz dinlenmeliyim çok ayakta kaldıö kızım hasta olunca yeniden dinlenmeye geçmeliyim
Rabbım yardımcınız olsunAllah sabırlar versin dualarım seninle
Çaresizliğini de acını da biliyorum canım. En derinden acını paylaşıyorum İnan ki. Rabbim sabır versin. Allah diğer evlatlarına ömür versin, acılarını göstermesin. Birkaç gündür sen geçiyordun aklımdan. Bu şekilde haberini almak istemezdim. Rabbim yardımcın olsun.Merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Rabbım yardımcınız olsunMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Canımcım yarım çay bardağı kaynamış ılımış suya, bir çay kaşığı karbonat koyuyorsun, karıştırıyorsun. Temiz bir tülbent parçasını , işaret parmağına dolayıp, beslenme sonrasında , o suya batırıp siliyorsun bebeğin ağız içini. Doktorumuz bu şekilde önermişti saolsun, hiç pamukçuk problemi yaşamadık şükür. Günde bir iki kez yapman yeterliTecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Bu seteAllah herkese böyle elti nasip etsinvalla kimse bir corap bile almadi , kaldiki kizimda da oyle olmustu kizimdan kalan ortak renkli kıyafetler var lcwdan iki tulum aldim simdilik, dolaptan da sevi bebe reflü anne yani yatagiyla emzirme destek minderi aldim. Artik eksikleri yedinci aydan sonra eler bakar alirim.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Tecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dedilerBu setegüle güle giyinin emi . Bende hep tulum almayı düşünüyorum ama bu şekilde görmemiştim lcwda. Cok saol Şapkalı olması cok ıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?