2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok üzgünüm inan Allah sabır versin ne denir bilmiyorum. Duaların seninle ..

Kuzum rabbim şifa versin bir an önce atlatır toparlanır sağlığına kavuşursun inşallah her şeyde bir hayır vardır unutma daha güzel yarınlar için iyi olman lazım dualarımız seninle

Cok uzgunum. Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum.

Sen de açılma yoktu ama sadece kısalmaydı dimi.. Benim dikişler aşağıda elime bile geliyor zaten ucu progestan koyarken. Bu hocanın işlemleri hemen bebeğin başının yani kesenin altında. Neyse yapcak bişi yok mecbur başka perinatoloğa gidicem başka bi şehire yine.. İnşallah vakitlice sağlıkla gelirler

Allah sabır versin canım kolaylık versin. Cennette şefaatçi olsun inşallah.söylenecek bir şey yok Allah sabrını artırsın

Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?

Ben kizimda nerdeyse her markayi denedim en son migros minies cok iyi geldi bize , bebiste de onunla baslarim.

Allah herkese böyle elti nasip etsin valla kimse bir corap bile almadi , kaldiki kizimda da oyle olmustu kizimdan kalan ortak renkli kıyafetler var lcwdan iki tulum aldim simdilik, dolaptan da sevi bebe reflü anne yani yatagiyla emzirme destek minderi aldim. Artik eksikleri yedinci aydan sonra eler bakar alirim.

Eklentiler

• Screenshot_20220930-204517_LC Waikiki.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220930-204507_LC Waikiki.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
Allah sabırlar versin dualarım seninle

Herkese tekrar merhaba bugün detaylı ultrason günümüzdü elhamdülillah herşey güzel gitti. Bebeğimiz elleriyle yüzünü kapattığı için biraz uzun sürdü.Ara verdik ve ben biraz yürüyüş yaptım çikolata eşliğinde sonunda işe yaradı ve tamamladık. 1 hafta 3 gün önden gittiğini söyledi.Beklenen doğum tarihimiz 11 şubattı ama ocak sonunda muhtemelen kucağınıza almış olursunuz diye konuştu. 750 TL ödeme yaptık.inşallah detaylı ultrasona girecek herkes sağlıklı sonuçlar alır.

Cok ilginç. İlk kez duydum böle bi şey. Bebek iyi bari ona şükür. Benim o kısmı gösteren görüntüm yok maalesef canım ya.

Cok sevindim canım. Maşallah

Çaresizliğini de acını da biliyorum canım. En derinden acını paylaşıyorum İnan ki. Rabbim sabır versin. Allah diğer evlatlarına ömür versin, acılarını göstermesin. Birkaç gündür sen geçiyordun aklımdan. Bu şekilde haberini almak istemezdim. Rabbim yardımcın olsun. Seviliyorsun

Rabbım yardımcınız olsun

Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Canımcım yarım çay bardağı kaynamış ılımış suya, bir çay kaşığı karbonat koyuyorsun, karıştırıyorsun. Temiz bir tülbent parçasını , işaret parmağına dolayıp, beslenme sonrasında , o suya batırıp siliyorsun bebeğin ağız içini. Doktorumuz bu şekilde önermişti saolsun, hiç pamukçuk problemi yaşamadık şükür. Günde bir iki kez yapman yeterli

Konu dışı ama aklıma gelmişken söliyim. Mustelanın Konak önleyici köpük şampuanından aldım mesela Konak olmasın diye. Bi de chicconun keçi kılından olan tarak setini. Şampuan cok köpürmüyor zaten kopuk formda ve durulaması kolay oluyor. Sonra hafifçe fırçayla tarayabilirsin. Taramadan bile o şampuan harikaydi. Sımdı iki tane yine alcam inş.

Banyo yaptıracağında evin ısısını cok artır. Yenidoğanlar cok hassas olurlar. Hemen hapşırır ve üşürler. Klasık hafif bi muzık aç. Hatta hamileyken dinlediklerinden olursa iyi olur, bildiği bi müzik. Gevsesin cocuk. Hem banyoya karşı olumsuz hissetmesin ; sakınlessin. Bazı bebekler banyo vaktı cok huysuzlanırmış; nasıl başlarsa öle gider diye , ilk banyo zmnları cok önemli. Yıkadıktan sonra bebeği hemen kurula giydir vakıt kaybetme. O sırada belki, bebeğin durumuna göre, mustelanın masaj yağı vardı bende, onu vücuduna birazcık sıkıp, masaj yapabilirsin. Bebeği rahatlatır. Hatta banyo suyuna bir ıkı damla lavanta yağı da damlatabilrsin rahatlatması adına. Ama yüzüne dökme o suyu. Yanmasın gozlerı yavrunun. Her gün duş aldırabilirsen harika olur göbek düştükten sonrasını kastediyorum. Göbek düşmeden yıkamak istersen de her gün yıkama; bir haftada fln düşüyor; yıkadıktan sonra da hemen kurula ve nem kalmasın. Hayatı önemi var bu durumun çünkü; ve en ufacık damla dahi olsa kan görürsen, acil doktoruna haber ver canım.
Aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Bu sete güle güle giyinin emi . Bende hep tulum almayı düşünüyorum ama bu şekilde görmemiştim lcwda. Cok saol Şapkalı olması cok ıyı.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm. Rabbim sabır versin bu süreci inşallah daha rahat atlatırsınız. 3. Bebek ti yanlış hatırlamıyorsam. Allah bebişin ömrünü yavrularına versin onlara sağlık sıhhat versin inşallah

Bu sete güle güle giyinin emi . Bende hep tulum almayı düşünüyorum ama bu şekilde görmemiştim lcwda. Cok saol Şapkalı olması cok ıyı.
Tecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…