- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ben tam tersi düşünüyorum canım. En cok tulumları rahat kullandım. Mesela kustu ya da kaka taştı . Sadece üstü çıkarabilirsin ok, ama alt ve üst uyumlu olması lazım benim içinTecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dediler
Çok üzgünüm Rabbim yar ve yardımcın olsun canım .Merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Amin inşallah canım hepimiz alalım sağlıklaGözün aydın canım sağ salim kucağına al inşallah.darısı başımıza
Allah yardımcın olsun. En hayırlı şekilde imtihanını atlatmayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Çok üzüldüm Çok geçmiş olsun Keşke elimizden birşey gelse dualarım sizinleMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Ben kiizmda stok yapmıştım baya ,hala kullaniyorum kuruma oadi ama ,koku olarak degismis sanki son bir kac paketKurumaz mı acaba? Ben ilk 1-2 ay sadece pamuk kullanayım diyorum bu durumda nisana kadar kurur mu ki
Yarım cay nardagi ilik suya bir cay kasigi karbonat ve temiz ir tülbent yeterli oluyor canim.Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Çok teşekkür ederim, ben de kizimdan dolayi tecrübeliyim ve aanirim hep tulum alacagimBu setegüle güle giyinin emi . Bende hep tulum almayı düşünüyorum ama bu şekilde görmemiştim lcwda. Cok saol Şapkalı olması cok ıyı.
Aksine canim kizimda alt üst seklimde baya almistim ama keske hep tulum alsaydim dedim. Degistirmesi cok daha rahat oluyor ve uyumlu giydirme takıntım olduğu icin bu durum beni rahatsiz etti acikcasi. O yizden oglusuma hep tulum almayi düşünüyorum emin ol cok daha rahat oluyorTecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dediler
Çok geçmiş olsun Allah sabır selamet versin inşallah Allah'ın takdiriMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Ben hiçbir şey yapmadım bir kere bile olmadı. Doğal flora kendi haline bırakılmalı diye düşünüyorum. Pipisine de asla dokunmadım flora bozulmasın diye, deriyi geri çekenler habire içine bişiler yapanlar oluyor mesela. Sünnet 7 yaşında oldu bi kere bile enfeksiyon sorunu olmadı ozamana kadar.Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Bu konuda ters düştük tühBen tam tersi düşünüyorum canım. En cok tulumları rahat kullandım. Mesela kustu ya da kaka taştı . Sadece üstü çıkarabilirsin ok, ama alt ve üst uyumlu olması lazım benim içinmadem çıkacak bari hepsi yeni olsun mantığında çalışıyor benim kafam. Bu yüzden tulum; hatta fermuarlı tulum öneriyorum bende sen ıkı çeşit de al. Hangisini sana uyarsa ona göre devamını alırsın. Zaten hastane çıkışlarında hem alt üst hem tulum oluyor genelde. Bebekler uzun uzadıya giydirilmeyi çok sevmiyorlar ve basıyorlar yaygarayı. Çabucak halledilebilcek tarzda şeyler hayatı önemde
Minnos gobusssKızlar trendyoldan hamile taytı aldım 103 TL idi şimdi geldi denedim fiyata göre güzel begendim ama pamuklu bı kumaş değil tabi ki almak isteyen olursa link vereyim ben 40-42 beden aldım ama bayağı bı esnek son ayımda bile rahat giyerim https://ty.gl/420ciodrmi
Ben bengünaydın kızlar size komik bişi sorucam aslında birazda stres yapıyor gibiyim bu durumukarnında bebesi titrer gibi hareket eden var mı? Sanki karnımda titriyor karnımın içinde titreşim var gibi oluyor. Neden olur ki bu ?
Yaaa göbüşünü yesinlerKızlar trendyoldan hamile taytı aldım 103 TL idi şimdi geldi denedim fiyata göre güzel begendim ama pamuklu bı kumaş değil tabi ki almak isteyen olursa link vereyim ben 40-42 beden aldım ama bayağı bı esnek son ayımda bile rahat giyerim https://ty.gl/420ciodrmi
Pipi konusunda doktor da özellikle uyarıyor zaten geri çekmeyin sakın , bu yapılan yanlış diye. HaklısınBen hiçbir şey yapmadım bir kere bile olmadı. Doğal flora kendi haline bırakılmalı diye düşünüyorum. Pipisine de asla dokunmadım flora bozulmasın diye, deriyi geri çekenler habire içine bişiler yapanlar oluyor mesela. Sünnet 7 yaşında oldu bi kere bile enfeksiyon sorunu olmadı ozamana kadar.
Teşekkür ediyorum bu da ayarlanabilir bel canım lastiği var sıkıyorsun düğmeli. Tabi herkes nasıl rahat ederse öyle giyinsinYaaa göbüşünü yesinlerben bı kaç tane ayarlanabilir bel şeklinde tayt gördüm onlar daha mı iyi olur acaba kayma sorunu olmadan en azından Yaklaşık 1 aydır hamile pantolonu kullanıyorum ayarlanabilir şekilde olandan. Çok memnunum. Güle güle kullan minnoş rahat etsin içerde
TühBu konuda ters düştük tühtulum tabi daha kolay daha rahat ama ben alt üst tercihimdir , tulumda kucağa alınca falan bacaklarını kasıyor toplanıyor tulum yukarı doğru, ama tulumda alırım alt üst daha çok alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?