2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dediler
Ben tam tersi düşünüyorum canım. En cok tulumları rahat kullandım. Mesela kustu ya da kaka taştı . Sadece üstü çıkarabilirsin ok, ama alt ve üst uyumlu olması lazım benim için madem çıkacak bari hepsi yeni olsun mantığında çalışıyor benim kafam. Bu yüzden tulum; hatta fermuarlı tulum öneriyorum bende sen ıkı çeşit de al. Hangisini sana uyarsa ona göre devamını alırsın. Zaten hastane çıkışlarında hem alt üst hem tulum oluyor genelde. Bebekler uzun uzadıya giydirilmeyi çok sevmiyorlar ve basıyorlar yaygarayı. Çabucak halledilebilcek tarzda şeyler hayatı önemde

Çok üzgünüm Rabbim yar ve yardımcın olsun canım .

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Allah yardımcın olsun. En hayırlı şekilde imtihanını atlatmayı nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm Çok geçmiş olsun Keşke elimizden birşey gelse dualarım sizinle

Kurumaz mı acaba? Ben ilk 1-2 ay sadece pamuk kullanayım diyorum bu durumda nisana kadar kurur mu ki
Ben kiizmda stok yapmıştım baya ,hala kullaniyorum kuruma oadi ama ,koku olarak degismis sanki son bir kac paket
Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Yarım cay nardagi ilik suya bir cay kasigi karbonat ve temiz ir tülbent yeterli oluyor canim.
Bu sete güle güle giyinin emi . Bende hep tulum almayı düşünüyorum ama bu şekilde görmemiştim lcwda. Cok saol Şapkalı olması cok ıyı.
Çok teşekkür ederim, ben de kizimdan dolayi tecrübeliyim ve aanirim hep tulum alacagim e degisttirmesi falan baya pratik oluyor.
Tecrübeli anneler bana hep tulumdan memnun olmadıklarını iki parça seklinde almamı önerdi. Daha kolay kullanışı varmış ama tecrübe olsun belki severim dersen al bir kaç tane dediler
Aksine canim kizimda alt üst seklimde baya almistim ama keske hep tulum alsaydim dedim. Degistirmesi cok daha rahat oluyor ve uyumlu giydirme takıntım olduğu icin bu durum beni rahatsiz etti acikcasi. O yizden oglusuma hep tulum almayi düşünüyorum emin ol cok daha rahat oluyor

B Burrcu
Çok geçmiş olsun Allah sabır selamet versin inşallah Allah'ın takdiri dualarım seninle..

Kızlar trendyoldan hamile taytı aldım 103 TL idi şimdi geldi denedim fiyata göre güzel begendim ama pamuklu bı kumaş değil tabi ki almak isteyen olursa link vereyim ben 40-42 beden aldım ama bayağı bı esnek son ayımda bile rahat giyerim https://ty.gl/420ciodrmi

Eklentiler

• IMG_20221001_113739.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 97
Tecrübeli anneler bir şey soracağım. Yeni doğan bebeklerde pamukçuk hastalığı olmasın diye ne yapılır neler yapılmaz bilgisi olan var mı ?
Ben hiçbir şey yapmadım bir kere bile olmadı. Doğal flora kendi haline bırakılmalı diye düşünüyorum. Pipisine de asla dokunmadım flora bozulmasın diye, deriyi geri çekenler habire içine bişiler yapanlar oluyor mesela. Sünnet 7 yaşında oldu bi kere bile enfeksiyon sorunu olmadı ozamana kadar.

Bu konuda ters düştük tühtulum tabi daha kolay daha rahat ama ben alt üst tercihimdir , tulumda kucağa alınca falan bacaklarını kasıyor toplanıyor tulum yukarı doğru, ama tulumda alırım alt üst daha çok alırım

günaydın kızlar size komik bişi sorucam aslında birazda stres yapıyor gibiyim bu durumu karnında bebesi titrer gibi hareket eden var mı? Sanki karnımda titriyor karnımın içinde titreşim var gibi oluyor. Neden olur ki bu ?

Ben ben
İki üç gündür bende de oluyo hickiriyo diye dusunuyorum

Yaaa göbüşünü yesinler ben bı kaç tane ayarlanabilir bel şeklinde tayt gördüm onlar daha mı iyi olur acaba kayma sorunu olmadan en azından Yaklaşık 1 aydır hamile pantolonu kullanıyorum ayarlanabilir şekilde olandan. Çok memnunum. Güle güle kullan minnoş rahat etsin içerde

Pipi konusunda doktor da özellikle uyarıyor zaten geri çekmeyin sakın , bu yapılan yanlış diye. Haklısın

Teşekkür ediyorum bu da ayarlanabilir bel canım lastiği var sıkıyorsun düğmeli. Tabi herkes nasıl rahat ederse öyle giyinsin

Tüh Açıkçası şöyle olabilir. Mesela oğlum tombul bi bebekti. Ben hep next marka tulum aldım. Bi tane de hediye lcw tulum geldi. Cok rahat ettim ama lcw olan biraz dar oldu, belki oğlumun vücut yapısıyla olabilir. Ama marka da önemli galiba, kalıp olarak, kumaş yumuşaklığı ve yıkandıktan sonrası gibi. Lcw organik denemedim. Bazı kumaşlar yıkandıktan sonra cok sertleşiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…