2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
çok üzgünüm, Allah güç kuvvet versin

Güle güle iyi günlerde giy
Ben dün Pembesacli Rapunzel den duyduğum sleepy bio naturel ikincisi 1 TL kampanyasından 2 adet bir nolu bezi kaptım bi de bana satıcı kuponu tanımlandı niye bilmiyorum 2 tane 64lü bez 170 TL ye geldi

Kızlar birde aşırı akıntım var hamilelikte normal biliyorum ama böyle de değildim sarımsı krem gibi günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum belli değil. Kaşıntı koku vs yok ama aşırı geliyor

Çok iyi canım çok sevindim güzel alışveriş olmuş

Ben tulumlari görsel olarak cok beğeniyorum. Bide alt ust uyumu açısından benim icin rahat olur. Biraz buna takarim cunku.
Ama kucakta veya yatarken tulumlar yuksriya sıyrılıp ayağını bükülmesinden bacağına oturmasindan korkuyorum. Hep bu görüntü geliyor aklıma. Oyle okur mu

Benimde oluyo çok değil okadar ama doktora sorucam çarşamba kontrolüm var merak ediyorum

Benim bu ikinci buarada kızım 10 yaşında ya unutmuşum hiç böyle şeyler hatirlamiyorum ama her hafta aklima bisey takiliyo hamilelikte tecrübe diye bisey yok galiba

Benim bu ikinci buarada kızım 10 yaşında ya unutmuşum hiç böyle şeyler hatirlamiyorum ama her hafta aklima bisey takiliyo hamilelikte tecrübe diye bisey yok galiba
Çok zaman geçmiş üzerindne unutulması normaldir benim sıpa bugün hiç uyumadı nerdeyse telefon yutmuşum gibi kıpraştırdı beni

Benimki bu aralar cok sakin ya sadece one egilerek oturdugum zaman falan vuruyor. Takilmamaya calisiyorum
Sen çok hareketli misin bu ara? Ben genelde evdeyken çok hissediyorum çünkü fazla bi hareketim olmuyor ama işteyken az hissediyorum sürekli bi hareket halindeyim. Biz hareket edeken bebik uyurmuş

Kızlar kasık ağrılarım çok fazla normalmi acaba afedersiniz lavboya oturduğumda çok zorlanıyorum yaparken çok acıyor baskı var .
Nasıl bi kasık ağrısı idrar yolunda mı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi? Bende de bazen oluyor özellikle tuvalete çıkarken tam boşaltamıyorumda sanki idrarı sanırım bebek ağırlaştıkça baskı yapıyor. Hatta bazen yürürken karnımın altı ağrıyor aşağı doğru bi yük var gibi. Sanırım normal bunlar artık ağırlaşıyoruz

Yok bebeğim olmaz, yağız da hic olmadı yani. Daracık otursa, dediğin gibi olma ihtimali var. Ama zaten strech tarzda giydirilmez zaten

Yok bebeğim olmaz, yağız da hic olmadı yani. Daracık otursa, dediğin gibi olma ihtimali var. Ama zaten strech tarzda giydirilmez zaten
Zaten yeni doğan olarak sadece hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Gerisini 0 3 ay dan alacam. Bende bhep 1 iki beden geniş giyinirim. Gergenis giyinsin bebikom

Ben üç beş gun öncesine kadar hic boyle hissetmiyordum. Simdi otururken bir zorlanmalar. Merdiven çıkarken oflamalar. Hamile hamile hareketler
Yarisinda boyle başladıysa gerisi nasil olacak bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…