çok üzgünüm, Allah güç kuvvet versinMerhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var kimseyi konuyu tam anlatıp üzmek istemiyorum bebegmde genetik rahatsızlık varmış kalbi durmuş suan suni sancıyla düşük yapmak için hastanede yatıyorum sizin samimiyetinize inandığım için duaya ihtiyacım oldugu için yazmak istedim
Ya hıçkırıyor mu içerde titreşimli bir şey mi var ne yapıyor anlamadımBen ben
İki üç gündür bende de oluyo hickiriyo diye dusunuyorum
Bende de oluyor canım. Hıçkırık değil bence daha ritmik oluyor hıçkırık bu böyle 2 3 titretip geçiyor. Bide benimki tam alta alta doğru yapıyor çok tuhaf oluyorYa hıçkırıyor mu içerde titreşimli bir şey mi var ne yapıyor anlamadım
Benim de altta vakumlama gibi bisey oluyk boyle ard arda ilk hareketlerden beri oluyo ama degisikBende de oluyor canım. Hıçkırık değil bence daha ritmik oluyor hıçkırık bu böyle 2 3 titretip geçiyor. Bide benimki tam alta alta doğru yapıyor çok tuhaf oluyor
Güle güle iyi günlerde giyKızlar trendyoldan hamile taytı aldım 103 TL idi şimdi geldi denedim fiyata göre güzel begendim ama pamuklu bı kumaş değil tabi ki almak isteyen olursa link vereyim ben 40-42 beden aldım ama bayağı bı esnek son ayımda bile rahat giyerim https://ty.gl/420ciodrmi
Aynen benimde öyle doğum mu yapıyorum diye korkuyordumBenim de altta vakumlama gibi bisey oluyk boyle ard arda ilk hareketlerden beri oluyo ama degisik
Hoplatiyo beni yerimdenAynen benimde öyle doğum mu yapıyorum diye korkuyordum
Çok iyi canım çok sevindim güzel alışveriş olmuşGüle güle iyi günlerde giy
Ben dünPembesacli Rapunzel den duyduğum sleepy bio naturel ikincisi 1 TL kampanyasından 2 adet bir nolu bezi kaptım bi de bana satıcı kuponu tanımlandı niye bilmiyorum 2 tane 64lü bez 170 TL ye geldi
Ben tulumlari görsel olarak cok beğeniyorum. Bide alt ust uyumu açısından benim icin rahat olur. Biraz buna takarim cunku.Ben tam tersi düşünüyorum canım. En cok tulumları rahat kullandım. Mesela kustu ya da kaka taştı . Sadece üstü çıkarabilirsin ok, ama alt ve üst uyumlu olması lazım benim içinmadem çıkacak bari hepsi yeni olsun mantığında çalışıyor benim kafam. Bu yüzden tulum; hatta fermuarlı tulum öneriyorum bende sen ıkı çeşit de al. Hangisini sana uyarsa ona göre devamını alırsın. Zaten hastane çıkışlarında hem alt üst hem tulum oluyor genelde. Bebekler uzun uzadıya giydirilmeyi çok sevmiyorlar ve basıyorlar yaygarayı. Çabucak halledilebilcek tarzda şeyler hayatı önemde
Benimde oluyo çok değil okadar ama doktora sorucam çarşamba kontrolüm var merak ediyorumKızlar birde aşırı akıntım var hamilelikte normal biliyorum ama böyle de değildim sarımsı krem gibi günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum belli değil. Kaşıntı koku vs yok ama aşırı geliyor
Benim bu ikinci buarada kızım 10 yaşında ya unutmuşum hiç böyle şeyler hatirlamiyorum ama her hafta aklima bisey takiliyo hamilelikte tecrübe diye bisey yok galibaKızlar birde aşırı akıntım var hamilelikte normal biliyorum ama böyle de değildim sarımsı krem gibi günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum belli değil. Kaşıntı koku vs yok ama aşırı geliyor
Çok zaman geçmiş üzerindne unutulması normaldirBenim bu ikinci buarada kızım 10 yaşında ya unutmuşum hiç böyle şeyler hatirlamiyorum ama her hafta aklima bisey takiliyo hamilelikte tecrübe diye bisey yok galiba
Benimki bu aralar cok sakin ya sadece one egilerek oturdugum zaman falan vuruyor. Takilmamaya calisiyorumÇok zaman geçmiş üzerindne unutulması normaldirbenim sıpa bugün hiç uyumadı nerdeyse telefon yutmuşum gibi kıpraştırdı beni
Sen çok hareketli misin bu ara? Ben genelde evdeyken çok hissediyorum çünkü fazla bi hareketim olmuyor ama işteyken az hissediyorum sürekli bi hareket halindeyim. Biz hareket edeken bebik uyurmuşBenimki bu aralar cok sakin ya sadece one egilerek oturdugum zaman falan vuruyor. Takilmamaya calisiyorum
Nasıl bi kasık ağrısı idrar yolunda mı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi? Bende de bazen oluyor özellikle tuvalete çıkarken tam boşaltamıyorumda sanki idrarı sanırım bebek ağırlaştıkça baskı yapıyor. Hatta bazen yürürken karnımın altı ağrıyor aşağı doğru bi yük var gibi. Sanırım normal bunlar artık ağırlaşıyoruzKızlar kasık ağrılarım çok fazla normalmi acaba afedersiniz lavboya oturduğumda çok zorlanıyorum yaparken çok acıyor baskı var .
Yok bebeğim olmaz, yağız da hic olmadı yani. Daracık otursa, dediğin gibi olma ihtimali var. Ama zaten strech tarzda giydirilmez zatenBen tulumlari görsel olarak cok beğeniyorum. Bide alt ust uyumu açısından benim icin rahat olur. Biraz buna takarim cunku.
Ama kucakta veya yatarken tulumlar yuksriya sıyrılıp ayağını bükülmesinden bacağına oturmasindan korkuyorum. Hep bu görüntü geliyor aklıma. Oyle okur mu
Zaten yeni doğan olarak sadece hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Gerisini 0 3 ay dan alacam. Bende bhep 1 iki beden geniş giyinirim. Gergenis giyinsin bebikomYok bebeğim olmaz, yağız da hic olmadı yani. Daracık otursa, dediğin gibi olma ihtimali var. Ama zaten strech tarzda giydirilmez zaten
Ben üç beş gun öncesine kadar hic boyle hissetmiyordum. Simdi otururken bir zorlanmalar. Merdiven çıkarken oflamalar. Hamile hamile hareketlerNasıl bi kasık ağrısı idrar yolunda mı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi? Bende de bazen oluyor özellikle tuvalete çıkarken tam boşaltamıyorumda sanki idrarı sanırım bebek ağırlaştıkça baskı yapıyor. Hatta bazen yürürken karnımın altı ağrıyor aşağı doğru bi yük var gibi. Sanırım normal bunlar artık ağırlaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?