2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sen çok hareketli misin bu ara? Ben genelde evdeyken çok hissediyorum çünkü fazla bi hareketim olmuyor ama işteyken az hissediyorum sürekli bi hareket halindeyim. Biz hareket edeken bebik uyurmuş
Bu aralar pek oturmadim yani iste yaomadim ama kendimce hep aktiftim arada oturuyorum ama benimki genelde uzaninca cosuyodu
Bebe mesaneye baski yaptigindan artik cok sıkışsak bile onceki gibi tazyikle bosaltim yapamiyoruz hep yavas akim oluyo o da tam bosalmiyo hissi veriyo enfeksiyon da kacinilmaz oluyo genelde hamilelikte

Ya aynen öyle. Sanki içtiğim su kadar idrara çıkmıyorum, eskiden daha dolu dolu yapardım bi rahatlama olurdu şimdi hiç öyle ohhh dünya varmış hissi yok

Ya aynen öyle. Sanki içtiğim su kadar idrara çıkmıyorum, eskiden daha dolu dolu yapardım bi rahatlama olurdu şimdi hiç öyle ohhh dünya varmış hissi yok
Eski tip tuvaletlerde daha rahat çıkılıyor sanki çok tercih etmiyorum ama bir kaç kez deneyimledim bir de gebelik takip uygulamasında dün 20. Haftalarda başlayan yalancı sancılardan bahsediyordu. Adını unuttum sancının belki yaşadığımız ağrı odur

Braxton hicks canım ama aşırı riskli olan kasılmayla ayırt edebiliriz sadece. Düzenliyse kasılmalar doğum için düzensiz ve genelde akşam saatleriyse braxton hicks. Ama mesela bendeki kadar çok olunca düzenli olmasa da açılma sebebi olanlar da onlar

Anladım benim bazen ayağa kalkınca oluyor bu kez randevumu biraz erkene aldım. Geçen hafta servikse ultrasondan bakabilmişti sadece ve 35 demişti sanki çokta iyi değil gibi biraz stres yapıyorum

Anladım benim bazen ayağa kalkınca oluyor bu kez randevumu biraz erkene aldım. Geçen hafta servikse ultrasondan bakabilmişti sadece ve 35 demişti sanki çokta iyi değil gibi biraz stres yapıyorum
Abdominal 35 ölçtü dimi doğru anladım. Bu haftalar için bi tık az ama stres yapma canım. 2 haftada bi kontrole giderdim ama ben olsam ve vajinal ölçülsün isterdim

Abdominal 35 ölçtü dimi doğru anladım. Bu haftalar için bi tık az ama stres yapma canım. 2 haftada bi kontrole giderdim ama ben olsam ve vajinal ölçülsün isterdim
Bu rahim uzunluğu hafta arttıkça uzuyor mu kısalıyor mu yani bebeğin yukarı çıkmasıyla ilgisi var mı hiç bilmiyorum

Hanımlar magnezyum kasılmaları azaltiyormus

Ben çok fazla iş yapıyorum saatlerce ayakta kalıyorum sizde de böyle olanlar var mı yanlış yaparım zarar veririm diye korkuyorum da ama bi rahatsızlık hissetmeyince heralde zarar görmüyolar diye cesaret alıp hiç durmadan devam ediyorum mesela bugün 11buçuktan akşam 8e kadar ayaktaydım hiç oturmadım

Benimde bu konu hep aklımda benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağrılı geciyo servise ultrasondan bakiyo doktor en son 40 gayet iyi dedi vajinadan bakalim demiyo

Kızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
Hayir ya cok zor. Bir turlu olmuyor..

Canim evde mi çalıştın bugun. Yanlış hatırlamıyorsam ikizdi sizinki. Mutlaka karnın çıkmıştır. Hic oturmamak degil de arada dinlenmeli çalışabilirsin. Çokta yorma kendini
Özel sektörde mi çalışıyorsunuz bu arada

Kamudayım canım ikiz evet biri hareket etmeye başladı da birini hiç hissetmiyorum bende çok ayakta kaldığımdan zarar mı verdim acaba diye korkuyorum da eşimin bi hastalığı var o yüzden ekstradan çok işim çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…