- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Bu aralar pek oturmadim yani iste yaomadim ama kendimce hep aktiftim arada oturuyorum ama benimki genelde uzaninca cosuyoduSen çok hareketli misin bu ara? Ben genelde evdeyken çok hissediyorum çünkü fazla bi hareketim olmuyor ama işteyken az hissediyorum sürekli bi hareket halindeyim. Biz hareket edeken bebik uyurmuş
Bebe mesaneye baski yaptigindan artik cok sıkışsak bile onceki gibi tazyikle bosaltim yapamiyoruz hep yavas akim oluyo o da tam bosalmiyo hissi veriyo enfeksiyon da kacinilmaz oluyo genelde hamilelikteNasıl bi kasık ağrısı idrar yolunda mı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi? Bende de bazen oluyor özellikle tuvalete çıkarken tam boşaltamıyorumda sanki idrarı sanırım bebek ağırlaştıkça baskı yapıyor. Hatta bazen yürürken karnımın altı ağrıyor aşağı doğru bi yük var gibi. Sanırım normal bunlar artık ağırlaşıyoruz
Ya aynen öyle. Sanki içtiğim su kadar idrara çıkmıyorum, eskiden daha dolu dolu yapardım bi rahatlama olurduBu aralar pek oturmadim yani iste yaomadim ama kendimce hep aktiftim arada oturuyorum ama benimki genelde uzaninca cosuyodu
Bebe mesaneye baski yaptigindan artik cok sıkışsak bile onceki gibi tazyikle bosaltim yapamiyoruz hep yavas akim oluyo o da tam bosalmiyo hissi veriyo enfeksiyon da kacinilmaz oluyo genelde hamilelikte
Eski tip tuvaletlerde daha rahat çıkılıyor sanki çok tercih etmiyorum ama bir kaç kez deneyimledimYa aynen öyle. Sanki içtiğim su kadar idrara çıkmıyorum, eskiden daha dolu dolu yapardım bi rahatlama olurduşimdi hiç öyle ohhh dünya varmış hissi yok
Aynen bi foşş diye bosalmiyo o kadar sıkışma hissineYa aynen öyle. Sanki içtiğim su kadar idrara çıkmıyorum, eskiden daha dolu dolu yapardım bi rahatlama olurduşimdi hiç öyle ohhh dünya varmış hissi yok
Braxton hicks canım ama aşırı riskli olan kasılmayla ayırt edebiliriz sadece. Düzenliyse kasılmalar doğum için düzensiz ve genelde akşam saatleriyse braxton hicks. Ama mesela bendeki kadar çok olunca düzenli olmasa da açılma sebebi olanlar da onlarEski tip tuvaletlerde daha rahat çıkılıyor sanki çok tercih etmiyorum ama bir kaç kez deneyimledimbir de gebelik takip uygulamasında dün 20. Haftalarda başlayan yalancı sancılardan bahsediyordu. Adını unuttum sancının belki yaşadığımız ağrı odur
Anladım benim bazen ayağa kalkınca oluyor bu kez randevumu biraz erkene aldım. Geçen hafta servikse ultrasondan bakabilmişti sadece ve 35 demişti sanki çokta iyi değil gibi biraz stres yapıyorumBraxton hicks canım ama aşırı riskli olan kasılmayla ayırt edebiliriz sadece. Düzenliyse kasılmalar doğum için düzensiz ve genelde akşam saatleriyse braxton hicks. Ama mesela bendeki kadar çok olunca düzenli olmasa da açılma sebebi olanlar da onlar
Abdominal 35 ölçtü dimi doğru anladım. Bu haftalar için bi tık az ama stres yapma canım. 2 haftada bi kontrole giderdim ama ben olsam ve vajinal ölçülsün isterdimAnladım benim bazen ayağa kalkınca oluyor bu kez randevumu biraz erkene aldım. Geçen hafta servikse ultrasondan bakabilmişti sadece ve 35 demişti sanki çokta iyi değil gibi biraz stres yapıyorum
Bu rahim uzunluğu hafta arttıkça uzuyor mu kısalıyor mu yani bebeğin yukarı çıkmasıyla ilgisi var mı hiç bilmiyorumAbdominal 35 ölçtü dimi doğru anladım. Bu haftalar için bi tık az ama stres yapma canım. 2 haftada bi kontrole giderdim ama ben olsam ve vajinal ölçülsün isterdim
Doğuma yaklaştıkça kısalması öngörülüyor canım. Normal doğum yaparken mesela silinme deniyor komple sıfırlanıyorBu rahim uzunluğu hafta arttıkça uzuyor mu kısalıyor mu yani bebeğin yukarı çıkmasıyla ilgisi var mı hiç bilmiyorum
hayır çocikim hala isimsizKızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
İyi gecelercanımcımherkese iyi geceler kıslar
bu ara çok yoğunum, işler arasında koştururken doğurucam galiba
Hanımlar magnezyum kasılmaları azaltiyormusBraxton hicks canım ama aşırı riskli olan kasılmayla ayırt edebiliriz sadece. Düzenliyse kasılmalar doğum için düzensiz ve genelde akşam saatleriyse braxton hicks. Ama mesela bendeki kadar çok olunca düzenli olmasa da açılma sebebi olanlar da onlar
Ben yıllardır kullanıyorum cnm zaten, son 2 aydır dozu 2 katına çıkarttım ama cıkss bana mısın demiyorHanımlar magnezyum kasılmaları azaltiyormus
Benimde bu konu hep aklımda benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ağrılı geciyo servise ultrasondan bakiyo doktor en son 40 gayet iyi dedi vajinadan bakalim demiyoAnladım benim bazen ayağa kalkınca oluyor bu kez randevumu biraz erkene aldım. Geçen hafta servikse ultrasondan bakabilmişti sadece ve 35 demişti sanki çokta iyi değil gibi biraz stres yapıyorum
Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin. Daha önce ogrenmemis miydiniz. Yoksa Yanlış mi tahminn etti doktorhttps://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/mavifeslegen.992858/
Benimde ikinci kızım geliyormuş detaylı ultrasonda öğrendim
Hayir ya cok zor. Bir turlu olmuyor..Kızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
Ben çok fazla iş yapıyorum saatlerce ayakta kalıyorum sizde de böyle olanlar var mı yanlış yaparım zarar veririm diye korkuyorum da ama bi rahatsızlık hissetmeyince heralde zarar görmüyolar diye cesaret alıp hiç durmadan devam ediyorum mesela bugün 11buçuktan akşam 8e kadar ayaktaydım hiç oturmadım
Kamudayım canım ikiz evet biri hareket etmeye başladı da birini hiç hissetmiyorum bende çok ayakta kaldığımdan zarar mı verdim acaba diye korkuyorum da eşimin bi hastalığı var o yüzden ekstradan çok işim çıkıyorHayir ya cok zor. Bir turlu olmuyor..
Canim evde mi çalıştın bugun. Yanlış hatırlamıyorsam ikizdi sizinki. Mutlaka karnın çıkmıştır. Hic oturmamak degil de arada dinlenmeli çalışabilirsin. Çokta yorma kendini
Özel sektörde mi çalışıyorsunuz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?