Noğğğğ. No name hala bizimki
Arkadaşlar öneride bulunuyor ekin dediler, tuna dediler hala tam olarak şu diyemiyorum. Eşim tunaya olur gibi dedi kız olursa da sonra nil koyarız dedi nil tuna olur felan. İkinci çocuğu başka karıdan yapabilirsin dedim ahdjsbsj
Nasıl bi kasık ağrısı idrar yolunda mı oluyor yoksa adet sancısı gibi mi? Bende de bazen oluyor özellikle tuvalete çıkarken tam boşaltamıyorumda sanki idrarı sanırım bebek ağırlaştıkça baskı yapıyor. Hatta bazen yürürken karnımın altı ağrıyor aşağı doğru bi yük var gibi. Sanırım normal bunlar artık ağırlaşıyoruz
Kızlar nefes darlığı gibi bişey oldum ben birkaç gündür akşamları balkona cikiyorum odada daraliyorum , ağzımi acmazsam boğulacak gibi oluyorum.. Yaşayan var mı hiç
Kızlar ben çok istahsizim ya bir haftadır. Reflü zaten ayyuka çıktı . Bişey yesem bin pisman ediyor. Bu reflü ilaçlarıni kullansam bebeğe zararı oluyor mu ? İnanın hayattan soğudum yiyemez içemez oldum hamileliğin ilk zamanları gibi
2 gece önce bana da oldu uykumdan uyandırdı dün sağlık ocağına gittim kalp atışı duyulmadı acile sevk ettiler aklımı oyantiyordum Allah'a şükür hastanede duyuldu kontrolleri yapıldı bi sıkıntı çıkmadı doktor normal dedi büyüdüğü için baskı yapabilirmiş
Kızlar nefes darlığı gibi bişey oldum ben birkaç gündür akşamları balkona cikiyorum odada daraliyorum , ağzımi acmazsam boğulacak gibi oluyorum.. Yaşayan var mı hiç
Ben çok fazla iş yapıyorum saatlerce ayakta kalıyorum sizde de böyle olanlar var mı yanlış yaparım zarar veririm diye korkuyorum da ama bi rahatsızlık hissetmeyince heralde zarar görmüyolar diye cesaret alıp hiç durmadan devam ediyorum mesela bugün 11buçuktan akşam 8e kadar ayaktaydım hiç oturmadım
2 gece önce bana da oldu uykumdan uyandırdı dün sağlık ocağına gittim kalp atışı duyulmadı acile sevk ettiler aklımı oyantiyordum Allah'a şükür hastanede duyuldu kontrolleri yapıldı bi sıkıntı çıkmadı doktor normal dedi büyüdüğü için baskı yapabilirmiş
Bizim ki tee sevgiliyken belliydi. Bulut olacak kısmetse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah şimdiden bulut temalı bir sürü şeyi var
Ben 4. Ayın başından beri öyleyim sürekli burnum tıkanık haliyle baş ağrısı da yapıyor. Burun kanaması da var bende serum fizyolojik var onu boş burun sprey şişesine dolduruyorum burnuma pist pist sıkıyorum rahatlıyorum biraz dene istersen