2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
Noğğğğ. No name hala bizimki
Arkadaşlar öneride bulunuyor ekin dediler, tuna dediler hala tam olarak şu diyemiyorum. Eşim tunaya olur gibi dedi kız olursa da sonra nil koyarız dedi nil tuna olur felan. İkinci çocuğu başka karıdan yapabilirsin dedim ahdjsbsj

Canım adet sancısı gb şimdi yine çok şiddetli girdi sağ tarafıma idrar yaparken de aynı dediğin gb oluyor ama bu sefer ağrım şiddetli korkuyorumda.

Kızlar nefes darlığı gibi bişey oldum ben birkaç gündür akşamları balkona cikiyorum odada daraliyorum , ağzımi acmazsam boğulacak gibi oluyorum.. Yaşayan var mı hiç

Kızlar ben çok istahsizim ya bir haftadır. Reflü zaten ayyuka çıktı . Bişey yesem bin pisman ediyor. Bu reflü ilaçlarıni kullansam bebeğe zararı oluyor mu ? İnanın hayattan soğudum yiyemez içemez oldum hamileliğin ilk zamanları gibi

Canım adet sancısı gb şimdi yine çok şiddetli girdi sağ tarafıma idrar yaparken de aynı dediğin gb oluyor ama bu sefer ağrım şiddetli korkuyorumda.
2 gece önce bana da oldu uykumdan uyandırdı dün sağlık ocağına gittim kalp atışı duyulmadı acile sevk ettiler aklımı oyantiyordum Allah'a şükür hastanede duyuldu kontrolleri yapıldı bi sıkıntı çıkmadı doktor normal dedi büyüdüğü için baskı yapabilirmiş

Kızlar nefes darlığı gibi bişey oldum ben birkaç gündür akşamları balkona cikiyorum odada daraliyorum , ağzımi acmazsam boğulacak gibi oluyorum.. Yaşayan var mı hiç
Miden de herhangi bir rahatsızlık varmı canım ? Birde nefes daraldığında göğüsünde sıkışma değişik bir acı hissi oluyormu peki ?

Mecbur çalışıyorsun tabi oturmana izin vermiyorlar mi yada dinlenme Molası insan hamileye biraz anlayış göstermez mi ne insanlar var

Miden de herhangi bir rahatsızlık varmı canım ? Birde nefes daraldığında göğüsünde sıkışma değişik bir acı hissi oluyormu peki ?
Midem çok yaniyor iki gündür rennie şurup içiyorum , yok acı olmuyor canım burnumda et var ama bu kadar olmazdı

Nasıl duyulmadı cihazlarında mı problem var acaba . Benim de baskı arttı ama şiddetli ağrı girince yürümekte zorlanıyorum sıkışıp kalıyorum .

Midem çok yaniyor iki gündür rennie şurup içiyorum , yok acı olmuyor canım burnumda et var ama bu kadar olmazdı
Tatlım bu sıkışma ozmaan çok yüksek ihtimal mide kaynaklı sabah bende uyandığımda burnum kapalı o da çok şiddetli baş ağrısı yapıyor .

Nasıl duyulmadı cihazlarında mı problem var acaba . Benim de baskı arttı ama şiddetli ağrı girince yürümekte zorlanıyorum sıkışıp kalıyorum .
Cihazdan kaynaklı %100 doktor kızdı hatta bu haftalarda o cihazla bakılır mi hiç diye , çok siddetliyse bence bi acile görün derim canım

Ya o cihazlar gereksiz yere evham yaptırıyor okadar büyük cihazlar olmadığı için

Bende oluyo ama burnum çok şişti bi de sürekli tıkanıyor ondan heralde sürekli burnumu karıştırıyorum ele güne karşı

Kızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
Bizim ki tee sevgiliyken belliydi. Bulut olacak kısmetse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah şimdiden bulut temalı bir sürü şeyi var

Ben 4. Ayın başından beri öyleyim sürekli burnum tıkanık haliyle baş ağrısı da yapıyor. Burun kanaması da var bende serum fizyolojik var onu boş burun sprey şişesine dolduruyorum burnuma pist pist sıkıyorum rahatlıyorum biraz dene istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…