2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de bi oğlum var adı Tuna, şimdi de kız olacak onun adını da Nil koyacağız :)

Abdominal 35 ölçtü dimi doğru anladım. Bu haftalar için bi tık az ama stres yapma canım. 2 haftada bi kontrole giderdim ama ben olsam ve vajinal ölçülsün isterdim
Evet dr iyi dedi ama bana da biraz düşük geldi. Önümüzdeki haftadonu tekrar gidicem ve alttan ölçüm isticem

Aynı renk kokusuz bende de var günde birkaç kez çamaşır değiştirecek kadar değil ama normal zamana göre epey çok

Günaydın güzel anneler. Ben de oğluşa isim bulamayanlardanım.
Uraz hoşuma gitti şans , talih demekmiş. Kızımın adı derin nehir o yüzden oğluşta iki isimli olsun istiyoruz bakalım .

Doğru canım haklısın sinirlenince çok idareci davranamadım tüm yorumlardan da anladığım benim süreci yönetemediğim ben evime daha çok vakit ayırmalıyım sanırım
Merhaba ben de hamileyim 18+3 erken doğum ihtimalimden dolayı Şubat annelerini takip ediyorum. İnşallah kızım olacak rabia64 sana yazmak istedim. Uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Benim annemde çok çalışkan bazen enerjisine hayret ediyorum. Hatta bazen anneme tatlı tatlı kızdığımda oluyor. Tüm ana kızlar karşılıklı kahve içer sohbet eder bir işten kafamızı kaldıramıyoruz diye. Kızın annesi maalesef öyle gelip turist gibi gitmiyor. Kayınvalidem de geldi bana (kendisini de severim) riskli gebelik geçiriyorum öyle temizlik bulaşık filan o işlere girmedi o da kendince yapmak istediği şeyleri yaptı. Zaten ona anne şu işi de yapsana diyemiyorsun. Kendi anneme gelince eşime dedim ki annem haftasonu gelecek ben kadın tutacağım yazık 55yaşında kadın gelip evimi temizliyor dedim şakayla karışık ne güzel aşkım ev temizleniyor dedi ben de kızdım allahtan kork kaç yaşında bizim donumuzu yıkıyor dedim kalktı mutfağı temizledi tüm sepeti bitirdi çamaşır bırakmadı robot vardı evi onunla süpürdük. Islak mendille evim her yerine rötuş yaptık. Ertesi gün annem geldi bir dk oturmadı yani çalışmak istiyorsa engelleyemiyorsun. Mutlu Mesut geçirmeye bak günlerini Güler yüz en büyük enerji anneni öyle kabul et daha güzel vakit geçireceksiniz emin ol

Ayakta çok kalınca ve yorulunca bebek vajinaya baskı yapar oradaki kan akışını hızlandırır ve akıntıyı artırır diye okumuştum

Kızlar kasık ağrılarım çok fazla normalmi acaba afedersiniz lavboya oturduğumda çok zorlanıyorum yaparken çok acıyor baskı var .
O hafta benim de öyle olmuştu Dr söyledim oda gel bakalım idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti. Gittim tahlil verdim bebwge bakıldı bişey çıkmadı . Sanırım rahmim büyüyordu ve onun agrisiydi diye düşündüm

Evet canım aynen durdurulamıyorlar bende artık misafir çağırır gibi tam tekmil herşeyi hazırlayıp çağırmaya karar verdim Bende daha yeni 19 oldum 26 Şubat görünüyor ama ikiz olduğu için erken olur heralde sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin bebeleri

Maşaallah ikiz hamilelik iki kat hormon iki kat yorgunluk iki kat meşakkat iki ödül hayırlıca bebeklerimize kavuşalım tüm sıkıntılar bitecek Ben serklajlıyım hamileliğim 36. Haftayı bulursa inşaallah şubatın ilk haftası 37yi bulursam Şubat ortası. 36dan erken gelirse gruba gelip yazarım ilk tecrübelerimi hiç vaktim olmayacakmış gibi geliyor bana ama yine de yazmaya çalışırım ilk gebeliğim tecrübesizim hergün şunları yapacağım diyorum hiçbirşey yapmadan gün bitiyor kendime iyi bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım biteli 2 hafta filan oldu ancak insan olduğumu hatırladım. Yemek yeme fobim oluştu birşey yiyeceğimde kusacağım diye korkuyorum ama yeni yeni alıştım birşeyler yemeye temizlik filan umrumda olmadı birde riskli gebelik sağlıkla çıkayım da şu süreçten. İsterse pislik götürsün evimi umrumda değil Kulaklarımı tıkadım herşeye

Yoook öyle kolay kolay mide sorunları seni bırakacağını mi sanıyorsun 18. Haftadan sonra mide reflusu seni karşılıyor. İşte ozaman da aklım çıkıyor bişey yiycem icicem de migdem alev alacak diye . Canım çok geçmiş olsun hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza.

Yok zaten bulantılarım olmadık yerlerde sürpriz yapıp hala buralardayım diyor tek sosyal aktivitem doktora gitmek o zaman da çıkmışken bebek mağazalarına uğrarız diye hazırlanıyorum ya dışarı çıkar çıkmaz ya dönüşte bir kaza yaşıyorum çantamda poşetsiz asla gezmiyorum nerede sürpriz yapacağım belli olmuyor . Bazen gülüyorum bazen arkasına ağlamak geliyor utanıyorum. Ama insan halinden daha çok anlar oldum hasta insanlara merhametim arttı. İnşallah doğumdan sonra hiçbiri kalmaz ama bu zorluğu da Allah unutturmasın.

Kızlar bişey sorucam. Şimdi ben demir hapı , d vitamini, multivitamin kullanıyorum. Bir de tiroit için bi hap. Bu demir hapını siz nasıl içiyorsunuz. Sabah aç karna hala kusturuyor beni. Şimdi 1 portakal ya da limon sıkıp beraber içiyorum. Çok bekletmeden de az biraz leblebi yiyorum yoksa durmuyor midemde. Önceden peynir süt falan midem almıyordu ama şimdi kahvaltıda yemek istiyorum ama 2 saat böyle ürünler yemeyin diyorlar. Kafam allak bullak oldu ne ara yicez ozaman. Siz nasıl yapıyorsunuZ

Ben yıllardır kullanıyorum cnm zaten, son 2 aydır dozu 2 katına çıkarttım ama cıkss bana mısın demiyor
Ben maden suyuyla ikame ediyorum doktorum magnezyum verdi ama benim ilacım suda çözünüyor. suya atıp içmek midemi bulandırıyordu. Maden suyu içiyorum ilk anlar midem yanıyor ama sonradan çok rahatlatıyor günde 2-3 tane içiyorum kalsiyum vs bir sürü şey var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…