2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar hepinizden Allah binlerce kere razı olsun sizin dualarınızla zorlu 3gün sonunda dogum gerçekleşti hepiniz inş en güzel doguma sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Rabbim benm yasadıgı mı hiç birinize yasatmasn hakkınızı helal edin sizler içinde çokca dua ettm Rabbim kabul etsin inşallah benm nasibimde böyleymiş hakkımızda Hayrlısı olsn yapck bişe yok hepinizi çok seviyorum güzel dilekleriniz içinde binlerce teşekkrler

Canım benim çok geçmiş olsun. Cennette şefaatçin olacak yavrun sana bunu unutma asla. Sen çok güçlüsün eminim ki. Dilerim hep güzel günlerin olur

Aynen canım çoğu tolere edemiyor. Kazeinsiz ve glutensiz beslenmeye önceden de alışıktım hamilelik öncesi 3 ay bi cozuttum ondan beri iflah olmadım. Ama doğum sonrası bebikom için seve seve yaparım yine.. Ay inş emzirme arası uyanmalarımız da, ek gıda serüveninde de hep devam ederiz sizlerle 2015 ocak anneleri grubumuz ardı burada sonra face e taşıdık sonra WhatsAppa. Hoş ben 2014 Kasım annesi oldum ama olsundu.. Hala devam ediyıuz onlarla görüşmeye. Yüzyüze görüştüklerimiz oldu her sene hediyeleştik. Buradan da olacaktır eminim yıllara yayılan ilişkiler. Çok keyifli oluyor

Rabbim sabir versin inşallah bir an önce sağlığına kavus canım. Güzel bebeğin cennette seni bekliyor olacak.
Çok zordur sana şimdi, çok iyi anlıyorum ve tüm hislerini paylaşıyorum. Bu durumda bile bizi unutmama inceliğine, kalbinin güzelliğine ne demeli

Bugün oğlana yine bişeyler aldık
2 tane de şortlu takım aldım yazlık ucuzdu e bebekten aldık bunları yazlık ürünlerde indirim var ama çok bakmanız lazım biz 3 kişi giriştik bunları bulduk şükür
Bi arkadaşım da ilk bezlerini almış eve kargolamış artık gidince görürüm bikaç gün daha memleketteyim
Çorabın mum lısı da var, anan da sana çok love yavrum

Eklentiler

• E94449AA-C089-419A-9E5D-AC188495D92D.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 964E3EE7-6F84-439F-B626-99C190FA4EF8.webp
    45 KB · Görüntüleme: 64
  • 7F751963-C781-49D1-B634-D2DF764B26DB.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 55
  • D96799D2-8963-4E29-A29C-62D11908A5C2.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 63
  • CE6DB1F0-39A8-496B-8D7C-D085DFA6B978.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 59
  • C0A0E852-A7AB-43EB-BC5B-A11AC0F5811E.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 70E6A37E-92E5-48CF-ACFF-7F22D697D719.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 28F23C9D-A441-4ED4-87A0-019B69FD9238.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 62
Bio oil in bu yonunu bende farkettim eski catlaklarimi kucultmus cok iyi ya

İnşallah su gibi aksın gitsin zaman istiyorum bende burda mideye havuç suyu iyi geliyor diye yazmışlardı hep bi dene
Tmm canım aklıma yazdım inşaallah deneyeceğim. bilmeden havuç yedim bulantı döneminde en kolay yendiğim sağlıklı şeylerdendi. Suyu daha iyi bile olabilir.

Kızlar detaylı ultrasonda vajinal muayene yapılıyor mu? Yarın sabah detaylı var araştırdım da hafif ağrı olabilir vs yazıyor. Normal ultrason değil mi bu neden ağrı olsun ki çok mu bastırıyor?

Ben o kadar bilgili değilim bir arkadaşıma doktoru önermiş o da bana söyleyince dedim bende öyle yapayım. Şimdilik psikolojik olarak kendimi rahat hissettiriyor ilacımı içtim gibi düşünüyorum en azından. Olmadı ilk fırsatta eczaneye sorayım.

Kızlar detaylı ultrasonda vajinal muayene yapılıyor mu? Yarın sabah detaylı var araştırdım da hafif ağrı olabilir vs yazıyor. Normal ultrason değil mi bu neden ağrı olsun ki çok mu bastırıyor?
Vajinal ultrason yapmadilar agri da olmadi her zamanki gibi karindna bakildi uzun surdu sadece saga sola dondum o kadar

Ha ha ha , ben de üçüncü çocuktan bahsedince eşim ben düşünmüyorum nasil yapacaksin diyor

Çok yüksek ihtimal büyümesiyle alakalı bugünde var benim ağrım ama dün çok şiddetliydi çok korkttum.
kızlar telefondan buraya girerken internetten mi
giriyorsunuz yoksa uygulaması var mı? ben internetten giriyorum ama reklamlar yüzünden doğru düzgün okuyamıyorum bile aşağı yukarı kayıp duruyor sinirlendim
Ben uygulama bulamadım sanırım yok canım app storeda.

Karından bakılıyor canım vajinal değil uzun sürdüğü için bazı anneler karnında bastırmadan kaynaklı ağrı hissi duyabilir ondan öyle yazmışlardır :) 18 ekim de benim de sağlıklıdır inşallah da alışverişe başlarım ufak ufak..

Bi yakinim Yaman Uraz koydu oglunun ismini guzel uyuyor bence
Çok ta güzel isim valla canım listeye alalım
Tatlım tekrar geçmiş olsun tez vakit Rabbim gönlüne göre verecektir bizler her zaman senin yanındayız
Yok canım kızımda vajinal yapılmamıştı yine yapılmaz diye biliyorum neyin ağrısı acaba

Kızlar gebelikte kas kirpik dökülmesine ne iyi gelir . Uzun zamandir rimel sürmüyordum bugün sürdüm ve aa bide ne goruyum dökülmüş kaslarım kirpiklerim

Iyi geceler arkadaslar demin kahve yaparken tam bardak doldu elimde patladi karnım feci yandi buz koydum biber gibi yanıyor bir karış uzunluğunda doktora msj attim silverdin surebilirsin dedi simdi baktim su toplamis carsamba ayrintili randevum var su toplayan yerin patlamasindan korkuyorum umarim bebegime ısı gitmemistir bayagi genis bir alan yandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…