Canım benim çok geçmiş olsun. Cennette şefaatçin olacak yavrun sana bunu unutma asla. Sen çok güçlüsün eminim ki. Dilerim hep güzel günlerin olurKızlar hepinizden Allah binlerce kere razı olsun sizin dualarınızla zorlu 3gün sonunda dogum gerçekleşti hepiniz inş en güzel doguma sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Rabbim benm yasadıgı mı hiç birinize yasatmasn hakkınızı helal edin sizler içinde çokca dua ettm Rabbim kabul etsin inşallah benm nasibimde böyleymiş hakkımızda Hayrlısı olsn yapck bişe yok hepinizi çok seviyorum güzel dilekleriniz içinde binlerce teşekkrler
Aynen canım çoğu tolere edemiyor. Kazeinsiz ve glutensiz beslenmeye önceden de alışıktım hamilelik öncesi 3 ay bi cozuttum ondan beri iflah olmadım. Ama doğum sonrası bebikom için seve seve yaparım yine.. Ay inş emzirme arası uyanmalarımız da, ek gıda serüveninde de hep devam ederiz sizlerleSüt konusunda haklısn. Benim oğlum besin alerjisi olan bi bebek değil. Ama ona rağmen yulaf lapası yapmıştım kutu sütle kendime. Emzırdıkten hemen sonra kanlı mukuslu kaka yaptı. Meğer İnek sütüne bebeklerin büyük çoğunluğunun bünyesi böle tepki verirmiş. Daha sonra bana ders oldu, badem sütü kullandım hep mesela.
Rabbim sabir versin inşallah bir an önce sağlığına kavus canım. Güzel bebeğin cennette seni bekliyor olacak.Kızlar hepinizden Allah binlerce kere razı olsun sizin dualarınızla zorlu 3gün sonunda dogum gerçekleşti hepiniz inş en güzel doguma sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Rabbim benm yasadıgı mı hiç birinize yasatmasn hakkınızı helal edin sizler içinde çokca dua ettm Rabbim kabul etsin inşallah benm nasibimde böyleymiş hakkımızda Hayrlısı olsn yapck bişe yok hepinizi çok seviyorum güzel dilekleriniz içinde binlerce teşekkrler
Bio oil in bu yonunu bende farkettim eski catlaklarimi kucultmus cok iyi yaKarın bölgemde sorun olmuyor benim de, kasıklarımda ve belımın yan kısmına sürmeye başladım. Top gibi karnım. Sanırım daha da sivrileşecek. Ama biooil cok önceden kalan çatlaklarda bile etkili. İşe yarıyor için rahat olsun canım.
Bu arada sen alışveriş işini ne zmn yaparsın ?
Tmm canım aklıma yazdım inşaallah deneyeceğim. bilmeden havuç yedim bulantı döneminde en kolay yendiğim sağlıklı şeylerdendi. Suyu daha iyi bile olabilir.İnşallah su gibi aksın gitsin zaman istiyorum bende burda mideye havuç suyu iyi geliyor diye yazmışlardı hep bi dene
Ben o kadar bilgili değilim bir arkadaşıma doktoru önermiş o da bana söyleyince dedim bende öyle yapayım. Şimdilik psikolojik olarak kendimi rahat hissettiriyor ilacımı içtim gibi düşünüyorum en azından. Olmadı ilk fırsatta eczaneye sorayım.Canım en iyi maden sularının bile 1litreainde ancak 100mg magnezyum var. Bizim 200mg elementer magnezyum almamız gerekiyor günlük ve bunun hangi formda olduğu da önemli. Sitrat glisinat oksit.. Maden suyuyla o ihtiyacı karşılayamaz. Devletin verdiği suda çmzünenleri ben de sevmiyorum zaten emilimi de çok düşük vücutta sadece kabızlık durumlarında alıyorum onu. Tablet-kapsül formunda benim kullandığım magnezyumlar
Vajinal ultrason yapmadilar agri da olmadi her zamanki gibi karindna bakildi uzun surdu sadece saga sola dondum o kadarKızlar detaylı ultrasonda vajinal muayene yapılıyor mu? Yarın sabah detaylı var araştırdım da hafif ağrı olabilir vs yazıyor. Normal ultrason değil mi bu neden ağrı olsun ki çok mu bastırıyor?
Hayir ya ne zormus erkek ismi seçmekKızlar artık isimlere karar verebildiniz mi? Özellikle erkek anneleri
Ha ha ha , ben de üçüncü çocuktan bahsedince eşim ben düşünmüyorum nasil yapacaksin diyorNoğğğğ. No name hala bizimki
Arkadaşlar öneride bulunuyor ekin dediler, tuna dediler hala tam olarak şu diyemiyorum. Eşim tunaya olur gibi dedi kız olursa da sonra nil koyarız dedi nil tuna olur felan. İkinci çocuğu başka karıdan yapabilirsin dedim ahdjsbsj
Troid ilacını tek mi içmek lazım ben kan ilacıyla aç karna aynı anda alıyordum bi zararı olur mu kiKuzum sabah troid ilacj aliyorsan baska ilac alma kan ilacini aksam yatmadan once ic
Tek icmek saglikli olaniymis kan ilacini gece yatarken alabilirmişiz ya da tam tersiTroid ilacını tek mi içmek lazım ben kan ilacıyla aç karna aynı anda alıyordum bi zararı olur mu ki
Çok yüksek ihtimal büyümesiyle alakalı bugünde var benim ağrım ama dün çok şiddetliydi çok korkttum.O hafta benim de öyle olmuştu Dr söyledim oda gel bakalım idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti. Gittim tahlil verdim bebwge bakıldı bişey çıkmadı . Sanırım rahmim büyüyordu ve onun agrisiydi diye düşündüm
Ben uygulama bulamadım sanırım yok canım app storeda.kızlar telefondan buraya girerken internetten mi
giriyorsunuz yoksa uygulaması var mı? ben internetten giriyorum ama reklamlar yüzünden doğru düzgün okuyamıyorum bile aşağı yukarı kayıp duruyor sinirlendim
Karından bakılıyor canım vajinal değil uzun sürdüğü için bazı anneler karnında bastırmadan kaynaklı ağrı hissi duyabilir ondan öyle yazmışlardır :) 18 ekim de benim de sağlıklıdır inşallah da alışverişe başlarım ufak ufak..Kızlar detaylı ultrasonda vajinal muayene yapılıyor mu? Yarın sabah detaylı var araştırdım da hafif ağrı olabilir vs yazıyor. Normal ultrason değil mi bu neden ağrı olsun ki çok mu bastırıyor?
Çok ta güzel isim valla canım listeye alalımBi yakinim Yaman Uraz koydu oglunun ismini guzel uyuyor bence
Tatlım tekrar geçmiş olsun tez vakit Rabbim gönlüne göre verecektir bizler her zaman senin yanındayızKızlar hepinizden Allah binlerce kere razı olsun sizin dualarınızla zorlu 3gün sonunda dogum gerçekleşti hepiniz inş en güzel doguma sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın Rabbim benm yasadıgı mı hiç birinize yasatmasn hakkınızı helal edin sizler içinde çokca dua ettm Rabbim kabul etsin inşallah benm nasibimde böyleymiş hakkımızda Hayrlısı olsn yapck bişe yok hepinizi çok seviyorum güzel dilekleriniz içinde binlerce teşekkrler
Yok canım kızımda vajinal yapılmamıştı yine yapılmaz diye biliyorum neyin ağrısı acabaKızlar detaylı ultrasonda vajinal muayene yapılıyor mu? Yarın sabah detaylı var araştırdım da hafif ağrı olabilir vs yazıyor. Normal ultrason değil mi bu neden ağrı olsun ki çok mu bastırıyor?
Bio oil çeşidi var mı canım hangisini kullanıyorsunuz resim atabilir misinBio oil in bu yonunu bende farkettim eski catlaklarimi kucultmus cok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?