- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Ya bende işte bebek hareketleri mi bilmiyorum ki pruluton iğne ve progesteron kullanıyorum. Rahim genişlemesi için. Doktor senin hissettiklerin rahmin hareketleri dedi hatta benim böyle kasıklarıma doğru toplanma gibi olmuştu acaba dedim bebek burada mı doktor hayır o rahim kasılmaları diyor şimdi de pıt pıt bişeyler hissediyorum ama emin olamiyorum.Yorumları okuyorum herkes 16 haftadan itibaren hissetmeye baslamis acaba diyorum bendemi bı aksilik var Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip
etsin
ayyneeenn öyle oluyor içim içime sığmıyorEvet canım alıyorum , sanki evde soba yaniyor öyle bi havasizlik yaşıyorum
Ben uygulamadan giriyorum ama android icin ios un yok sanirimkızlar telefondan buraya girerken internetten mi
giriyorsunuz yoksa uygulaması var mı? ben internetten giriyorum ama reklamlar yüzünden doğru düzgün okuyamıyorum bile aşağı yukarı kayıp duruyor sinirlendim
Olabilir bak böyle bişey okudumayyneeenn öyle oluyor içim içime sığmıyor
ben kendim için demir eksikliğine bağlamıştım ama değil demek ki..
psikolojik mi acaba
Bende de oluyor derin ve sesli nefes alıyorum büyük büyük öyle olduğunda. Demir eksikliği bende de var ondan da olabilir haklısın benim aklıma gelmemişti. Hep karnım çok büyük ciğerlerimi sıkıştırıyor demekki diye düşünüyordum. Gepgergin kocaman ben 7. 8. Ayda ne olcam acabaayyneeenn öyle oluyor içim içime sığmıyor
psikolojik mi acaba
arattım ama bulamadım iosBen uygulamadan giriyorum ama android icin ios un yok sanirim
evet canım bu da olabilirOlabilir bak böyle bişey okudum
benim de öyle kocamanBende de oluyor derin ve sesli nefes alıyorum büyük büyük öyle olduğunda. Demir eksikliği bende de var ondan da olabilir haklısın benim aklıma gelmemişti. Hep karnım çok büyük ciğerlerimi sıkıştırıyor demekki diye düşünüyordum. Gepgergin kocaman ben 7. 8. Ayda ne olcam acabagaz falan da değil
Çatlamadan patlamadan tamamlarız umarımarattım ama bulamadım ios
evet canım bu da olabilir
benim de öyle kocamankuzenimin karnı hamileyken çok büyümüştü kendisi çok zayıftı bebek öne doğru uzadı gitti onu her gördüğümde korkardım bu kızın karnı patlayacak diye. şimdi kendim için korkuyorum
Zerefim cok güldümarattım ama bulamadım ios
evet canım bu da olabilir
benim de öyle kocamankuzenimin karnı hamileyken çok büyümüştü kendisi çok zayıftı bebek öne doğru uzadı gitti onu her gördüğümde korkardım bu kızın karnı patlayacak diye. şimdi kendim için korkuyorum
Karın bölgemde sorun olmuyor benim de, kasıklarımda ve belımın yan kısmına sürmeye başladım. Top gibi karnım. Sanırım daha da sivrileşecek. Ama biooil cok önceden kalan çatlaklarda bile etkili. İşe yarıyor için rahat olsun canım.Çatlamadan patlamadan tamamlarız umarımelinde çay bardağıyla gezen şennur gibi ben de ya lierac ya biooille dolanıyorum
Psikolojik de olabilir. Sonuçta ilk gebelik. Vücudun alışık değil. Büyümeye çalışan bi bebek var içerde de. Artık kaburga altına doğru çıkacaklar cunku.ayyneeenn öyle oluyor içim içime sığmıyor
psikolojik mi acaba
İlkinde lieracla hiççatlamamıştım yani 10 hafta daha gits ebelki çatlarım ama bakalım bunda tamamen duygusalKarın bölgemde sorun olmuyor benim de, kasıklarımda ve belımın yan kısmına sürmeye başladım. Top gibi karnım. Sanırım daha da sivrileşecek. Ama biooil cok önceden kalan çatlaklarda bile etkili. İşe yarıyor için rahat olsun canım.
Bu arada sen alışveriş işini ne zmn yaparsın ?
Ay bide top gibi karın çok özendiğim bişi ya ne güzelKarın bölgemde sorun olmuyor benim de, kasıklarımda ve belımın yan kısmına sürmeye başladım. Top gibi karnım. Sanırım daha da sivrileşecek. Ama biooil cok önceden kalan çatlaklarda bile etkili. İşe yarıyor için rahat olsun canım.
Bu arada sen alışveriş işini ne zmn yaparsın ?
ne zamandır aklımda kan ve idrar vermek ama yapamadım bi. en son hamileliğimin başında bakmıştık çok geçti üstünden. sağlık ocağı çok yakınımda iki adımlık yol ama çok ilgisizler o yüzden hiç gitmedim. orada bakarlar mı tüm değerlere acaba?Psikolojik de olabilir. Sonuçta ilk gebelik. Vücudun alışık değil. Büyümeye çalışan bi bebek var içerde de. Artık kaburga altına doğru çıkacaklar cunku.
Bi de En son ne zmn tahlil verdin. Aradan bır ay kadar fln geçmişse, bi de idrar ve kültür ver bebeğim. İlk gebeliğimde yaşamıştım benzer bi şey ;bakteri vardı, sebebini ona baglamıştım. Emin olalım diye tahlil iste dedim.
Atladığın bi şey yok gibi. Normal mi doğuracaksın ? Belki depend alırsın diye sordum. Pişik kremi de düşünürsün belki.bende lansinoh krem vardı göğüs ucu için cok sevdim ama sımdı balmı da çıkmış. Bilgin var mı ? Balmını da cok öven yorumlar vardı da.İlkinde lieracla hiççatlamamıştım yani 10 hafta daha gits ebelki çatlarım ama bakalım bunda tamamen duygusalsebeplerle biooil lierac dönüşümlü gidiyorum çatlama ya çok elverişli vücudum çünkü. Alışverişi de kampanya gördükçe ara ara hallediyorum ben, büyük başlar zaten var oğlumdan kalma. Biraz pembe komasına sokuyorum kendimi sadece eksiğim baya azdır diye düşünüyorum. Minnoş için nevresim takımı, bebe şampuanı, müslin bezler, emzik ve hastanede giydireceğim takım lazım. Bana da pijama takımı ve lansinoh krem. Karyola yatak, traveler bebek arabası, mama sandalyesi, küvet, uyku seti, kalın battaniye örgü battaniye baya kıyafet var. 1 ve 2 numara 2şer pKet bez var. Göğüs kalkanı ve gümüş kapaklarım var. Daha ne olsunn modundayım ama bilemiyorum atladığım bir şey var mıdır
Sağlık ocağı bakar mı bakmaz mı bilmiyorum canım yanlış yönlendirmiyim. Bence şöyle yapabilirsin. Bu haftalarda zaten dahiliyeye gitmemiz gerek. Hiçbir sorun olmaSa da. Sadece hamilelik kaynaklı değerler kısa surelıgıne değişebiliyor ; önlem almak adına bakılması lazım. Karaciğer değerlerine, tiroid hormonlarına, şekerine vs. Bu arada rica edersin doktordan; idrar da verirsin.ne zamandır aklımda kan ve idrar vermek ama yapamadım bi. en son hamileliğimin başında bakmıştık çok geçti üstünden. sağlık ocağı çok yakınımda iki adımlık yol ama çok ilgisizler o yüzden hiç gitmedim. orada bakarlar mı tüm değerlere acaba?
21. Haftada hissetmediğim için detaylı ultrasonda doktora sordum ilk bebek için gayet normal olduğunu söyledi zaten ultrasonda hareketi görünce rahatladım birazcık daha sabredeceğiz sanırımGünaydın güzel anneler 19 cu haftadayim hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum karnimda ağrı var bu normal mi
Ssvd çok istiyorum ama bulunduğum şehrin şartlarında zor biraz. İlkinde gece boy ped bile gerekmemişti sezeryan sonrası. Balmını da alcam normal lanolin merhemi de. Oğlum prematüre olduğundan aşırı kolikti ama aşırı aşırı ötesi. Biogaia metsil nurse Harvey Allah ne verdiyse kullandık kendim kimyon çayları ısırgan biberiye anason her bi ot zıkkımı içtim. Hiçbiri işe yaramadı ama şöyle de bir şey var Dr lar hep normal demişti ama değilmiş yine kendi yaramı kendim sarmıştım. Hep mukuslu kaka yapıyordu meğer alerjisi varmış yavrumun belki de ondan hiçbir gaz damlası fayda etmedi. Kızlar daha gazsız oluyor ona güveniyorum bide süt ürünü yumurta tüketmiycem bunda inş nasip olursa başlarda sonra deneyerek ekleyeceğim kendi beslenmeme.Atladığın bi şey yok gibi. Normal mi doğuracaksın ? Belki depend alırsın diye sordum. Pişik kremi de düşünürsün belki.bende lansinoh krem vardı göğüs ucu için cok sevdim ama sımdı balmı da çıkmış. Bilgin var mı ? Balmını da cok öven yorumlar vardı da.
Saolsun kızlar su lcw uygulaması olayını paylaşınca arada girip bende oğlana aldım bi şeyler de. Miniğe sadece hmden yandan cıtcıtlı zıbın aldım o kadar. Kendıme lcwden düğmeli pijama bakıyorum ama 300 den asagı yok. Hatta 400 e yakın. Ama kalitesini sevdiğim için yine alcam ıkı üç takım. Cok memnun kaldım.
Bi de sey soracaktım. Gaz damlası vermişti doktorumuz, metsil diye. Normalde ben, Saracoğlu’nun kimyon çayını denemiştim. Ama metsilden cok memnun kaldım. Bakalım bu sefer ne verecek, belki yeni bi şeyler çıkmıştır. Sen ne kullanmıştın ?
Süt konusunda haklısn. Benim oğlum besin alerjisi olan bi bebek değil. Ama ona rağmen yulaf lapası yapmıştım kutu sütle kendime. Emzırdıkten hemen sonra kanlı mukuslu kaka yaptı. Meğer İnek sütüne bebeklerin büyük çoğunluğunun bünyesi böle tepki verirmiş. Daha sonra bana ders oldu, badem sütü kullandım hep mesela.Ssvd çok istiyorum ama bulunduğum şehrin şartlarında zor biraz. İlkinde gece boy ped bile gerekmemişti sezeryan sonrası. Balmını da alcam normal lanolin merhemi de. Oğlum prematüre olduğundan aşırı kolikti ama aşırı aşırı ötesi. Biogaia metsil nurse Harvey Allah ne verdiyse kullandık kendim kimyon çayları ısırgan biberiye anason her bi ot zıkkımı içtim. Hiçbiri işe yaramadı ama şöyle de bir şey var Dr lar hep normal demişti ama değilmiş yine kendi yaramı kendim sarmıştım. Hep mukuslu kaka yapıyordu meğer alerjisi varmış yavrumun belki de ondan hiçbir gaz damlası fayda etmedi. Kızlar daha gazsız oluyor ona güveniyorum bide süt ürünü yumurta tüketmiycem bunda inş nasip olursa başlarda sonra deneyerek ekleyeceğim kendi beslenmeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?