2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tişörtün değmesine katlanamiyorum karnimı açmış uzanmışım

Kuzum yarın Dr git enfeksiyon olmasın . Bebeğe sıcaktan bişey olmaz ama enfeksiyon kapmasın cok geçmiş olsun

Günaydın kızlar. Detaylı ultrasona giren arkadaşlar, eşiniz de girdi mi ultrasona?sorun çıkarıyorlar mı diye sorayım istedim. Eşim ona göre izin alacak da.
Ben ctesi günü giricem, özele gidiyorum klinikte olacak. Eşim sürekli benle yine girer herhalde. Siz bence doktora ya da hastaneye sorun en kesin bilgiyi öyle alırsınız.

Günaydın kızlar. Detaylı ultrasona giren arkadaşlar, eşiniz de girdi mi ultrasona?sorun çıkarıyorlar mı diye sorayım istedim. Eşim ona göre izin alacak da.
Eşin de girebiliyor canım sıkıntı olmaz. alsın tabi izin ya, o da görsün kocaman olduğunu

Ya müthiş oğlunuzun karakteri nasıl? Zorladı mı sizi?
Gayet uyumlu ve sosyal bir karakteri var. Zorlayacan bir anımız olmadı, ağlama anlarında bile konuşarak çözebildik şimdi 2.5 yaşında bu ana kadar Kriz vs yaşamadık diyebilirim. Ben isim koyarken de hep kulağa yumuşak tını ile gelen isimleri seçmek istedim. Ve karaktere etki ettiğini de düşünüyorum.

Hasta oldum boğazımda bir kuruluk ve yutkunurken acı var hafif de ateş. Bi öyle bi böyle havalar yüzünden galiba soğuk algınlığına benziyor. Başka bir yerimde ağrı sızı yok. Limon sıkıp içtim gece ara ara. Bir de nane limon çayıılık içiyorum.
Doğal güzel bir ilaç bileniniz var mı. Bir yerde okudum elma kabuğu ıhlamur limon kaynatıp içiyorlarmış faranjite bığaz ağrısına iyi geliyormuş … nerden çıktı bu hastalık yaw. Kimseyle de görüşmedim ki evdeyim 4 gündür.

Evet bende öyle düşünüyorum ondan dolayı sordum tuna ismine daha da ısındım şuan ya

Geçmiş olsun canım. C vitamini al bol bol. Bal varsa ekle ıhlamura içebilirsin.

geçmiş olsun canım.limon sıkıp çine bal karıştırıp çırpıyorum az da karabiber iki gün arka arkaya yapıyorum iyi geliyor

Magnezyumdan rahatsız olan arkadaşlar magvital vermişti doktor bana suya karıştırıyorum içi toz.Tadı ekşi sanki limonlu gibi ben sevdim.ekşi seven varsa deneyebilir

Günaydın annişleeer bebiğinize şampuan çamaşır deterjanı falan aldınız mı? Ufaktan araştırmaya başladım cosmos organic olan markalara bakıyorum önerleriniz var mıdır? Bir de e bebek markasının organik şampuanları var kullandınız mı hiç önerir misiniz tişkirleer

Kızlar haftasonu pentiden 3 tane emzirme sütyeni aldım 3 al 2 öde kampanyası vardı.Toparlayıcı aynı zamanda.şuan da kullanabilirim doğumdan sonrada.balensiz ince bir süngeri var gayet rahat.3 tane de emzirme atleti aldım hatta yıkadım bugün giydim çünkü kendi atletlerim göbüşümü kapatmıyor artık

ben
oğluma uni baby almıştım hep.şimdi de onu alırım herhalde

Cok geçmiş olsun canım. Mevsimsel heralde, bu ara cok var canım merak etme. Bal da ekleyebilirsin o bahsettiğin karışıma. Bir de suda çözünen C vitamini öneriyor doktor bu tip durumlarda. Şifa olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…