Yaa çok geçmiş olsun, hemencecik atlatın inşallah. Benim hamile kalmadan yöntemim, bol mandalina ve ıhlamur. Ayvalı , elmalı yapıyorum içine tarçın limon koyuyorum içerken. Bide kestane balı vardır bizim buralarda aç karna ve yatmadan ondan bi tatlı kaşığı boğazı yumuşatmak için.Hasta oldum boğazımda bir kuruluk ve yutkunurken acı var hafif de ateş. Bi öyle bi böyle havalar yüzünden galiba soğuk algınlığına benziyor. Başka bir yerimde ağrı sızı yok. Limon sıkıp içtim gece ara ara. Bir de nane limon çayıılık içiyorum.
Doğal güzel bir ilaç bileniniz var mı. Bir yerde okudum elma kabuğu ıhlamur limon kaynatıp içiyorlarmış faranjite bığaz ağrısına iyi geliyormuş …nerden çıktı bu hastalık yaw. Kimseyle de görüşmedim ki evdeyim 4 gündür.
Ben daha almadım, kasımda banyosu için leğeni maşrapayı işte havlu felan bide şampuan alırız dedik. Şampuan mustela alıcam da çamaşır deterjanı hiç düşünmedim ya bide bu çıktı başımızaGünaydın annişleeer bebiğinize şampuan çamaşır deterjanı falan aldınız mı? Ufaktan araştırmaya başladım cosmos organic olan markalara bakıyorum önerleriniz var mıdır? Bir de e bebek markasının organik şampuanları var kullandınız mı hiç önerir misiniz tişkirleer
Mustelaya biraz bak istersen şampuan ve güneş kreminde istenmeyen bir şey varmış sanırım bende güneş kremini almıştım amaBen daha almadım, kasımda banyosu için leğeni maşrapayı işte havlu felan bide şampuan alırız dedik. Şampuan mustela alıcam da çamaşır deterjanı hiç düşünmedim ya bide bu çıktı başımıza
Siveno dusunuyorum canim icerik temiz arkadaslarim baya arastirip onerdilerGünaydın annişleeer bebiğinize şampuan çamaşır deterjanı falan aldınız mı? Ufaktan araştırmaya başladım cosmos organic olan markalara bakıyorum önerleriniz var mıdır? Bir de e bebek markasının organik şampuanları var kullandınız mı hiç önerir misiniz tişkirleer
Ben konuştum eşiniz girebilir , sadece içeriye küçük çocuk alamıyoruz dedilerGünaydın kızlar. Detaylı ultrasona giren arkadaşlar, eşiniz de girdi mi ultrasona?sorun çıkarıyorlar mı diye sorayım istedim. Eşim ona göre izin alacak da.
AKŞAM YATARKEN ARTIK EN ÇARESİZ OLDUGUNUZ ZAMANLARDA ALIRSINIZ DEMİŞLERDİ oyuzden de emin olamadımKuzum sabah troid ilacj aliyorsan baska ilac alma kan ilacini aksam yatmadan once ic
aa ben duymamışım bu markayı. hangi rün nereden alırız onu da alayımKarın bölgemde sorun olmuyor benim de, kasıklarımda ve belımın yan kısmına sürmeye başladım. Top gibi karnım. Sanırım daha da sivrileşecek. Ama biooil cok önceden kalan çatlaklarda bile etkili. İşe yarıyor için rahat olsun canım.
Bu arada sen alışveriş işini ne zmn yaparsın ?
Bende bakıyordum geçen haftalarda fiyat olarak bütçemi aşıyor bu deterjanlar şampuanlar maalesef ama evde de kendim naturalive kullanıyorum. Ellerime deterjan değse hemen egzama oluyor çünkü. Oğluma da naturalive'in sivi camasir deterjanını ve bebek şampuanı deneyeceğim. Bende evde oksi leke çıkarıcı, killi ovma kremini kullanıp memnun kaldığım için bir şans tanıyacağım. Diğer organik markalara göre daha uygun fiyatlı oluyor.Siveno dusunuyorum canim icerik temiz arkadaslarim baya arastirip onerdiler
Ben eczanede bulamadım trendyoldan sipariş vermiştim biooil'i. Ama pembe olnı almışım. Sarı olan daha mi doğalmış bundan sonra onu alıyım bende.aa ben duymamışım bu markayı. hangi rün nereden alırız onu da alayım
Daha caresiz olmayi mi bekliyceksin kiz simdiAKŞAM YATARKEN ARTIK EN ÇARESİZ OLDUGUNUZ ZAMANLARDA ALIRSINIZ DEMİŞLERDİ oyuzden de emin olamadım
valla çok haklısın bu kadar ilaç kullanılır mı. 4 tane ilaç var daha magnezyum falan yokDaha caresiz olmayi mi bekliyceksin kiz simdibenim eczacimin onerisi bu sekildeydi gebelikten cok oncesinden beri kullaniyorum ben demir hapi ama troid ilacina gebelikle basladim o da bu sekilde onerdi yillardir onerilerini dinlerim cok memnunum herhangi bir sıkıntı da yasamadim cok sukur
Glütensiz ve kazeinsiz beslenmeye doğum sonrası mı başlamak gerek yoksa hamileliğin son ayı gibi mi?Aynen canım çoğu tolere edemiyor. Kazeinsiz ve glutensiz beslenmeye önceden de alışıktım hamilelik öncesi 3 ay bi cozuttum ondan beri iflah olmadım. Ama doğum sonrası bebikom için seve seve yaparım yine.. Ay inş emzirme arası uyanmalarımız da, ek gıda serüveninde de hep devam ederiz sizlerle2015 ocak anneleri grubumuz ardı burada sonra face e taşıdık sonra WhatsAppa. Hoş ben 2014 Kasım annesi oldum ama olsundu.. Hala devam ediyıuz onlarla görüşmeye. Yüzyüze görüştüklerimiz oldu her sene hediyeleştik. Buradan da olacaktır eminim yıllara yayılan ilişkiler. Çok keyifli oluyor
Şampuan ve bebek bakım ürünleri için Weleda kullanacağım temiz içerikten dolayıGünaydın annişleeer bebiğinize şampuan çamaşır deterjanı falan aldınız mı? Ufaktan araştırmaya başladım cosmos organic olan markalara bakıyorum önerleriniz var mıdır? Bir de e bebek markasının organik şampuanları var kullandınız mı hiç önerir misiniz tişkirleer
Aa bakayım hemen teşekkür edermŞampuan ve bebek bakım ürünleri için Weleda kullanacağım temiz içerikten dolayıbübchen de iyi diye okumuştum
Deterjanı bilmiyorum henüz mühendisinoğlu ve seda öz var içerik inceleyen (seda öz kendisi de hamile şu an)
Yani böyle bir gereklilik yok aslında. Ben otoimmün rahatsızlığım olduğu için böyle beslenmeliyim. Ama özellikle açık tenli bebeklerde de süt alerjisi çok yaygın olduğundan riske atmayacağım. Doğumdan önce keserim. Allah korusun çölyak durumu falan olmadığı sürece glutenli kesmeye zaten gerek yok. En riskli grup önce süt ve süt ürünleri sonra yumurta.Glütensiz ve kazeinsiz beslenmeye doğum sonrası mı başlamak gerek yoksa hamileliğin son ayı gibi mi
Al benden de o kadar ya. Agriyi ceker ilaci icmezdim zaten ilk etapta ilaclar bende karaciger enzimlerini yukseltti sonra daha kontrollu kullandim dikkat ederek sukur duzeldivalla çok haklısın bu kadar ilaç kullanılır mı. 4 tane ilaç var daha magnezyum falan yokeskiden agrı kesici bile içmeye 2 gun düşünürdüm içmezdim.
Gereklilik yok ama otizmden kansere pek çok hastalıkta glütensiz beslenmenin faydalarını gösteren çalışmalar var ben normalde dikkat ederdim hamilelikte iyice yoldan çıktım (bulantıdan dolayı kırmızı et yiyemiyorum sebze de az kaldım makarnaya) umarım eski günlerimdeki sağlıklı beslenme alışkanlığıma dönebilirimYani böyle bir gereklilik yok aslında. Ben otoimmün rahatsızlığım olduğu için böyle beslenmeliyim. Ama özellikle açık tenli bebeklerde de süt alerjisi çok yaygın olduğundan riske atmayacağım. Doğumdan önce keserim. Allah korusun çölyak durumu falan olmadığı sürece glutenli kesmeye zaten gerek yok. En riskli grup önce süt ve süt ürünleri sonra yumurta.
Benim randevum cumartesi günü. Verdikleri kağıtta özellikle tek girilecek diye bir ibare vardı.Günaydın kızlar. Detaylı ultrasona giren arkadaşlar, eşiniz de girdi mi ultrasona?sorun çıkarıyorlar mı diye sorayım istedim. Eşim ona göre izin alacak da.
Yaa çok seviniyorum bu konuda farkındalığın gittikçe arttığını gördükçeGereklilik yok ama otizmden kansere pek çok hastalıkta glütensiz beslenmenin faydalarını gösteren çalışmalar var ben normalde dikkat ederdim hamilelikte iyice yoldan çıktım (bulantıdan dolayı kırmızı et yiyemiyorum sebze de az kaldım makarnaya) umarım eski günlerimdeki sağlıklı beslenme alışkanlığıma dönebilirim
Yalnız ben buraya bunları yazarken kocakişisinin de "akşama pizza mı yapsak" diye msj atması kaderin bir cilvesi midirYaa çok seviniyorum bu konuda farkındalığın gittikçe arttığını gördükçeben de işte o yoldan çıkıp daha da iflah olmayanlardanım bakliyat makarnalarını çok seviyorum ben. Sarı bezelye, mercimek kinoa yada karabuğdaydan olanları tüketebikirsin belki cnm sende. Bu arada eğer ki dikkat edeceksen yani baya dikkat edebileceksen (keşke yapabilsek) kazein ve gluten karşı oluşturduğumuz antikorlar 3 ayda uzaklaşıyor vücuttan. Yani glutenli yavaştan azaltmaya başlamak ve inek sütünden olan süt ürünleri yerine en azından yiyebiliyorsak keçiye geçsek artık zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?