2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
3 lu test sıkıntı test diyor benim hocam çok hassas mutlaka bir sıkıntı çıkarıyor boş yere bir çok gebem üzülüyor dedi
Benimki de öyle dedi.mutlaka bir pürüz cikar yasin 35 diye ciksr zaten aminosentez yaptıralım.direk dedi. Aldırmayın düşünmüyorsan onu da yaptirmana gerek yok dedi.

Ben üçlü yaptırmadım ya, ikili ve ctesi de nasipse detaylı. Allah herkesin evladına sonsuz sağlık versin diye dua ediyorum. Edelim hep beraber
Amin canım inşallah ben nipt testi yaptırdım diye ikili ve üçlü yaptırmıcam zaten. Yaşım 36 yaştan korktum değerler yüksek gelecekti sonra evham yapacaktım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin asla aldırmak istemiyorum ama her hangi bir olumsuzlukta canım sıkılacaktı

Sizin nipt sonucunda ne yazdı benimkinde yüksek risk yoktur yazmıştı biraz beni tedirgin etmişti risk var mı diye

Benim ikinci bebeğim sezeryan olduğu kesin olduğu için düşün 3.5 ayım var normal şartlarda ama erken gelirse daha az zaman su gibi çantaları hazırlayalım yavaştan
Ay 3.5 ay mııı bi içim hopladı başkasından duyunca. Dilimde hep bi 12 hafta daha dayansa lafı var ama aya vurunca pırpır ettim

Günaydın kıslar
benim göğüslerim çatlamış hem de çok
hayatımda ilk kez çatlak yaşıyorum
şu an karnımda veya başka bir yerimde hiçbir şey yok ama göğüslerime şok oldum, farketmemiştim bir de.
çok moralim bozulmadı ama keşke daha erken önlem alsaydım dedim, göbeğime odaklandığım için orda bir şey yok diye başka yerimde de olmaz sandım. göğüslerim normalde çok küçüktü, o yüzden dayanamadı sanırım

Kızlar biz geldik. Çok şükür her şeyi yolunda çıktı. Çok hareketli doktor gölgesiyle kavga ediyor içeride dedi kim bakacaksa Allah yardımcısı olsun dedi hahah. Yüzünü elleriyle sakladı yine gel sadece yüzü için dedi sağlıklı olsun da yeterli. Rabbim hepinize nasip etsin güzel haberler Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…