2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yapısal aslında bebeğim. Benim çatlamadı mesela. Zaten oralara cok müdahale edilemiyor. Göğüs cok hassas su ara. Süt kanalları dolu bile hatta. Sen krem masaj derken oynadıkça, oradakı dolaşım artar. Ve bunu su an hıc istemeyiz. Vücut erken doğum kasılmalarını artırıyor, hadi doğum başlasın süt hazır diye bi mesaj gibi oluyor çünkü. Benim de 75 ti. Sonra emzirme sütyenini kadın 90 verdi rahat olsun diye. Yani sonra 80 kullandım yine. Bir numara artmış oldu. Moral bozma zaten, eskisine döner. Sonra bıooil kullanırsın geçer, çünkü cok derin çatlaklar olmaz oralarda zaten

Yok canım korkma bana da tekrar randevu verdi hiç ben demeden. Sebebini sorduğumda net görüntü çekip vermek için dedi. CD video filan verecekti tekrar geldiğinde net yüzünü çekip verelim görüntüler tam olsun dedi. Oğluşum da yüzünü kapatmıştı ondan göremedik Korma sakın

Kızlar şeker yükleme testi konusunda ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ?
Kesinlikle yapılmalı. Şeker ciddi bi risk. Normalde olmaSa bile, gebelikte olan şekere gestasyonel şeker deniliyor. Bebeğin kilosunun fazla olmasına neden oluyor, kı bu cok sorun olmaz normal doğmayacaksa. Ama asıl sorun zeka ve beyın gelişimiyle ilgili oluyor. Diyet verip, takip ediyorlar. İlaç da veriliyor mu bilmiyorum o kısmını.
Ama hafif yüksek çıkarsa cok kaale almamalı. Çünkü eger test esnasında asırı gergin ya da stres faktörü olursa da, şeker bi tık yüksek çıkabiliyor. Onun dışında sorun yok

Ay 3.5 ay mııı bi içim hopladı başkasından duyunca. Dilimde hep bi 12 hafta daha dayansa lafı var ama aya vurunca pırpır ettim
Okurken sana güldüm ama sonra parmaklarımla saydım evet az kalmış ve ben daha alışveriş yapmadım evet biraz tedirgin olmuş olabilirim

büyümesinden çok hoşnutum küçülmesini hiç istemiyorum o yüzden çatlakları da çok gözüm görmedi masaj yapmıyordum ama söylediğin iyi oldu yapabilirdim çünkü. üstten çok hafif bi yağ geçsem masaj yapmadan sorun olmaz heralde dmi?

Canim ben 3. Aydan beri her yerimi yagliyorum gogus bel kalça göbus ve ic baldirlari
Cunku 8 ayda ablamın ic baldirlari oyle cok catladi ki inanamadık. Gorunceaglamak istiyordum.dizne kadar boydan boya olmustu. Göbeğini hep yağladigi icin tek bir tane çatlağı vardi ama obacagindakiler beni hala korkutuyor. Ama tabi bunu sadece dustan sonra yapiyorum. Karnima masaj gibi yapıyorum ama diğer yerlere sur gec hemen. Biraz gobegim ciktidiye simdi her aksam yatarken bio oilden usenmezsen sürüyorum.

Okurken sana güldüm ama sonra parmaklarımla saydım evet az kalmış ve ben daha alışveriş yapmadım evet biraz tedirgin olmuş olabilirim
Yaa kızlar panik yaptırmayın bana ekim kasım aralık ocak 4 ay geçecek daha şubat olması için Nasıl 3.5 ay oluyor Daha bir mendil bile almadık biz Üstelik eski sezeryan ve geçen yıl myom ameliyatı olduğum için erken alacaklar

Amin canim neden olmasın bence çok mantıklı .

Benim haftam senden iki hafta ilerde canım. 37+38+ gibi alırlar benim de 2. Sezeryan olcak cunku.
Benim şubata kalması için 40+ olması lazım, e bu da hayal gibi ki istemem
Aralıkta çantam hazır olsun isterim açıkçası. Ekim kasım içinde alışveriş işimin bitmesi gerek işte ondan.

Kızlar hepsiburada da lierac sepette 215e düşüyor 1saatliğine. Kargo da bedava. Lanolin de alayım dedim 40ml i 209 TL ymiş
Bende az önce LCW’den pijama takımı aldım iki tane. Biri yılbaşı temalı, biri yıldızlı imzalı bi şey. Uzun kollu gömlek yaka. Fiyat düşmüyor zaten onlarda diye, yüzde 10 dandik bi indirim vardı onu kullandım hem hamileyken hem hastanede ve sonrasında giymek için işte

Olmaz bebikim

Ya bu öğlen ben de güzel bi sepet yapmışım. 2. Ürüne %70 kategorisinden bide 12 ile 14 saatleri arasında 390a 130 indirim vardı. Tam 14.00 da siparişi tamamlayan bastım düşmedi ben de sinir oldum yarın öğlen belki yine gelir diye sepeti bıraktım öyle. 600den 270e falan düşüyordu sepet

Valla mıııı ya benim öğreneceğim çok şey var sizden hiç tasarruf insanı olamadım ve eşim de ben gibi
12-14 arasında öle bi indirim mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…