2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Keçiyi denedim yok olmadı, hamile değilken bile olmadı şimdi hiç düşünemiyorum. Kırmızı et yok beyaz sınırlı, bu kez süt de olmazsa protein eksikliği olursa diye korkuyorum
Biraz araştırayım bakayım

Yani eğer vücudunuzda bi sağlık probleminiz yoksa bu tarz şeyleri denemenin de gereği yok diyor doktorlar; özellikle çocuklarda. Sen normal düzenine devam et, Eğer kakada kan olursa, ınek sütü içmezsin. Bu en genel bebek allerjisidir zaten. Bunun dışında bebeğinin vücudu tepki verirse, doktor adım adım senden bazı şeyleri kesmeni zaten kendisi isteyecek.
Cocuk ek gıdaya başlayınca da karbonhidrat, protein, kalsıyum ne varsa tüketmek zorunda. Vegan besleyen bi ailenin cocugu, yaşıtlarından geri kaldı diye devlet korumasına alındı mesela. Hayvansal ürünlerin tüketiminin kesilmesini yanlış buluyorum ben. Hatta doktorlar çocuğunuz çölyak değilse, gluteni kesmeyin diye özellikle belirtiyor, araştırabilirsiniz ya da kendi doktorunuza danışabilirsiniz.
Keci sütü anne sütüne yakın olur ; 1 yaş sonrası verelim mi diye doktora danıştık. Arada verebilirsiniz ama folik asitini azaltır bebeğinizin dedi mesela. İnek sütü cok verince Demir düşüyor zaten.

Bu arada bilmeyenler için söliyim aklıma gelmişken. Aldığınız eti kıyma yaptırırken; üç kere çektirince bebek kıyması oluyor. İster biraz haşlayıp çorbalara ekleyin, ister köfte yapın. Aklınızda olsun.

Eşimin aile komple hasta görüşmemek imkansız olduğundan bize de bulaştı galiba dün eşim rahatsızlandı acildeydik gece aynı senin belirtilerin canım bu gün de bende halsizlik var ben de hasta oluyorum herhalde hemen bı kemikli tavuk kaynattım tavuk suyu çorba yaptım genelde hasta hissettiğimde onu içerim çok iyi gelir içinde havuç soğan maydanoz da var ve gün içinde bol bol su içmek lazım hastalığı en çok su içmek atlattırıyor bence çok geçmiş olsun.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim kızlar her ihtimale karşı izin alıp gelecek. Bence gelsin zaten o da görsün oğluşunu hakkı var bence
Randevu aldığınız yer bilgi vermedi mi yanınızda bir kişi alıyoruz falan gibi :) benim oğlumda başından sonuna eşimde yanımdaydı pandemi patlama zamanıydı hatta yine aynı yere gidicem ama telefonda söyledi yine de yanınızda 1 kişi alıyoruz diye

Magnezyumdan rahatsız olan arkadaşlar magvital vermişti doktor bana suya karıştırıyorum içi toz.Tadı ekşi sanki limonlu gibi ben sevdim.ekşi seven varsa deneyebilir
Bana hap verilmişti her içtiğimde kusuyordum zor yutuluyor eşim magvital almış ben de çok sevdim meyve suyu gibi

Yüksek proteinliyopurtlarıdeneyebilirsin belki canım. Ben ilk kez bugn tükettim sevdim içine yulafkuru meyveyle.%12 protein içeriği de hiç fena değil

Kizlar suan yaklasik 14 haftalik hamileyim bebegin ilk hareketlerini hangi hafta hissetmeye basladiniz ben henuz bisey hissetmiyorum arada kafama takiliyo

Kizlar suan yaklasik 14 haftalik hamileyim bebegin ilk hareketlerini hangi hafta hissetmeye basladiniz ben henuz bisey hissetmiyorum arada kafama takiliyo
Kız dur daha ben 21 e girdim daha hissetmiyorum takma kafana (doktor normal dedi bu arada 1-2 haftaya hissedermişim)

Söylemediler vala o yüzden emin olamadım bı sorayım dedim yarın hastaneyi arayıp teyit ederim. özel hastane olduğu için sorun yapacaklarını sanmıyorum ama yine de almazlarsa, adam gelip boşuna 1 saat beklemesin

Kız dur daha ben 21 e girdim daha hissetmiyorum takma kafana (doktor normal dedi bu arada 1-2 haftaya hissedermişim)
Yaa sagol canim erken oldugunu biliyorum aslinda ama ne bileyim ilk gebelik olunca bi evham yapiyo insan bi de uygulamada bebeginiz suan seftali boyutunda diyo diyorum seftali boyutunda bisey icimde hareket etse hissetmem gerekmez mi sen de hayirlisiyla hissedersin insallah

Alırlar muhtemelen kuzum

Ebrucum daha cok erken kuzum ben 16. Haftada pit pit cirpinma gibi hissetmistim ilk bebek ama erken hissettim ben kizimi

Ebrucum daha cok erken kuzum ben 16. Haftada pit pit cirpinma gibi hissetmistim ilk bebek ama erken hissettim ben kizimi
Tesekkur ederim canim bende erken oldugunu biliyorum ama siz tecrubeli anne adaylarindan duymak rahatlatti beni masallah ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…