- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.095
- 108
- 40
Keçiyi denedim yok olmadı, hamile değilken bile olmadı şimdi hiç düşünemiyorum. Kırmızı et yok beyaz sınırlı, bu kez süt de olmazsa protein eksikliği olursa diye korkuyorumYaa çok seviniyorum bu konuda farkındalığın gittikçe arttığını gördükçeben de işte o yoldan çıkıp daha da iflah olmayanlardanım bakliyat makarnalarını çok seviyorum ben. Sarı bezelye, mercimek kinoa yada karabuğdaydan olanları tüketebikirsin belki cnm sende. Bu arada eğer ki dikkat edeceksen yani baya dikkat edebileceksen (keşke yapabilsek) kazein ve gluten karşı oluşturduğumuz antikorlar 3 ayda uzaklaşıyor vücuttan. Yani glutenli yavaştan azaltmaya başlamak ve inek sütünden olan süt ürünleri yerine en azından yiyebiliyorsak keçiye geçsek artık zamanı..
Normal kesinlikle benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen yeni yeni net hissediyorumGünaydın güzel anneler 19 cu haftadayim hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum karnimda ağrı var bu normal mi
Yani eğer vücudunuzda bi sağlık probleminiz yoksa bu tarz şeyleri denemenin de gereği yok diyor doktorlar; özellikle çocuklarda. Sen normal düzenine devam et, Eğer kakada kan olursa, ınek sütü içmezsin. Bu en genel bebek allerjisidir zaten. Bunun dışında bebeğinin vücudu tepki verirse, doktor adım adım senden bazı şeyleri kesmeni zaten kendisi isteyecek.Keçiyi denedim yok olmadı, hamile değilken bile olmadı şimdi hiç düşünemiyorum. Kırmızı et yok beyaz sınırlı, bu kez süt de olmazsa protein eksikliği olursa diye korkuyorum
Biraz araştırayım bakayım
Trendyoldan sipariş verebilirsin. Sarı için doğal diyorlar ama ben turuncu olan yağından çok fayda gördüm. Turuncuya devamaa ben duymamışım bu markayı. hangi rün nereden alırız onu da alayım
özel hastaneler izin veriyor. sıkıntı yaratmıyorlarGünaydın kızlar. Detaylı ultrasona giren arkadaşlar, eşiniz de girdi mi ultrasona?sorun çıkarıyorlar mı diye sorayım istedim. Eşim ona göre izin alacak da.
Eşimin aile komple hasta görüşmemek imkansız olduğundan bize de bulaştı galiba dün eşim rahatsızlandı acildeydik gece aynı senin belirtilerin canım bu gün de bende halsizlik var ben de hasta oluyorum herhalde hemen bı kemikli tavuk kaynattım tavuk suyu çorba yaptım genelde hasta hissettiğimde onu içerim çok iyi gelir içinde havuç soğan maydanoz da var ve gün içinde bol bol su içmek lazım hastalığı en çok su içmek atlattırıyor bence çok geçmiş olsun.Hasta oldum boğazımda bir kuruluk ve yutkunurken acı var hafif de ateş. Bi öyle bi böyle havalar yüzünden galiba soğuk algınlığına benziyor. Başka bir yerimde ağrı sızı yok. Limon sıkıp içtim gece ara ara. Bir de nane limon çayıılık içiyorum.
Doğal güzel bir ilaç bileniniz var mı. Bir yerde okudum elma kabuğu ıhlamur limon kaynatıp içiyorlarmış faranjite bığaz ağrısına iyi geliyormuş …nerden çıktı bu hastalık yaw. Kimseyle de görüşmedim ki evdeyim 4 gündür.
Bende magnorm kullanıyorum çok tatlı geliyor bana hiç sevmedim tadınıMagnezyumdan rahatsız olan arkadaşlar magvital vermişti doktor bana suya karıştırıyorum içi toz.Tadı ekşi sanki limonlu gibi ben sevdim.ekşi seven varsa deneyebilir
Randevu aldığınız yer bilgi vermedi mi yanınızda bir kişi alıyoruz falan gibi :) benim oğlumda başından sonuna eşimde yanımdaydı pandemi patlama zamanıydı hatta yine aynı yere gidicem ama telefonda söyledi yine de yanınızda 1 kişi alıyoruz diyeBilgilendirmeler için teşekkür ederim kızlarher ihtimale karşı izin alıp gelecek. Bence gelsin zaten o da görsün oğluşunu hakkı var bence
Bana hap verilmişti her içtiğimde kusuyordum zor yutuluyor eşim magvital almış ben de çok sevdim meyve suyu gibiMagnezyumdan rahatsız olan arkadaşlar magvital vermişti doktor bana suya karıştırıyorum içi toz.Tadı ekşi sanki limonlu gibi ben sevdim.ekşi seven varsa deneyebilir
İlginç ya sebebi ne olabilir ki babanın görmesinden doğal ne olabilir yeri dardı heraldeGiremedi sadece son 1 dk aldı ayrıntılı bitince oda yüzünü net görmemiz için çağırdı.
Ya kızım bide güneş kremi çıkardın başımaMustelaya biraz bak istersen şampuan ve güneş kreminde istenmeyen bir şey varmış sanırım bende güneş kremini almıştım ama
Yüksek proteinliyopurtlarıdeneyebilirsin belki canım. Ben ilk kez bugn tükettim sevdim içine yulafkuru meyveyle.%12 protein içeriği de hiç fena değilKeçiyi denedim yok olmadı, hamile değilken bile olmadı şimdi hiç düşünemiyorum. Kırmızı et yok beyaz sınırlı, bu kez süt de olmazsa protein eksikliği olursa diye korkuyorum
Biraz araştırayım bakayım
Kız dur daha ben 21 e girdim daha hissetmiyorum takma kafanaKizlar suan yaklasik 14 haftalik hamileyim bebegin ilk hareketlerini hangi hafta hissetmeye basladiniz ben henuz bisey hissetmiyorum arada kafama takiliyo
Söylemediler vala o yüzden emin olamadım bı sorayım dedim yarın hastaneyi arayıp teyit ederim. özel hastane olduğu için sorun yapacaklarını sanmıyorum ama yine de almazlarsa, adam gelip boşuna 1 saat beklemesinRandevu aldığınız yer bilgi vermedi mi yanınızda bir kişi alıyoruz falan gibi :) benim oğlumda başından sonuna eşimde yanımdaydı pandemi patlama zamanıydı hatta yine aynı yere gidicem ama telefonda söyledi yine de yanınızda 1 kişi alıyoruz diye
Yaa sagol canim erken oldugunu biliyorum aslinda ama ne bileyim ilk gebelik olunca bi evham yapiyo insan bi de uygulamada bebeginiz suan seftali boyutunda diyo diyorum seftali boyutunda bisey icimde hareket etse hissetmem gerekmez miKız dur daha ben 21 e girdim daha hissetmiyorum takma kafana(doktor normal dedi bu arada 1-2 haftaya hissedermişim)
Alırlar muhtemelen kuzumSöylemediler vala o yüzden emin olamadım bı sorayım dedim yarın hastaneyi arayıp teyit ederim. özel hastane olduğu için sorun yapacaklarını sanmıyorum ama yine de almazlarsa, adam gelip boşuna 1 saat beklemesin
Ebrucum daha cok erken kuzumKizlar suan yaklasik 14 haftalik hamileyim bebegin ilk hareketlerini hangi hafta hissetmeye basladiniz ben henuz bisey hissetmiyorum arada kafama takiliyo
Tesekkur ederim canim bende erken oldugunu biliyorum ama siz tecrubeli anne adaylarindan duymak rahatlatti beniEbrucum daha cok erken kuzumben 16. Haftada pit pit cirpinma gibi hissetmistim ilk bebek ama erken hissettim ben kizimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?