2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de memiktolar inanılmaz büyümüş zaten büyüklerdi , bide etrafı koyulaştı felan

Arkadaşlar yine bir saçma soruyla karşınızdayım tecrübeli analar güncellesin beni , şimdi bebeğe beşik felan alcaz ya. Yatağı için nevresim alıcaz bi tane yeter mi? Bide alez felan alıcaz mı?
Neden saçma olsun ki. Ben bı tane hazır aldım. 3 takım da annem ablam için yapmıştı tertemiz duruyor. Daha almicam o yüzden. Sık sık değişirim diye yedekli duruyor işte. Kusmuk olur başka bişey olur her ihtimale karşı 2 takım olsun en azından canım. Alez için erken bence beze bay bay derken çok lazım olur da şimdi gerekli olmaz bence

maşallah canım darısı bizim başımıza
kaçıncı günde girdin ben 22+0 a aldım ama biraz daha beklesemiydim diye düşünüyorum
Benim de memiktolar inanılmaz büyümüş zaten büyüklerdi , bide etrafı koyulaştı felan
memiktolar tombikto olurken dayanamadı sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

Arkadaşlar yine bir saçma soruyla karşınızdayım tecrübeli analar güncellesin beni , şimdi bebeğe beşik felan alcaz ya. Yatağı için nevresim alıcaz bi tane yeter mi? Bide alez felan alıcaz mı?
alez de al canım ama bir nevresim yetmez 2 yada 3 tane olmalı.kusabilir çiş sızabilir bebekler terler ama teri temiz ne kokar nede kirletir yinede nevresimi değiştirmek gerekiyor ben dolap uygulamasından 3 tane aldım hiç kullanılmamış baya uyguna geldi

çok şükür canım darısı başımıza inşallah

çatladı diye üzülme sakın şimdiden al krem yağ falan sür belki kaybolur çatladı deyip bırakma.yeni çatlakları onarmak daha mümkün.banyoda kesele ama uçlarına dokunmadan.ilk hamileliğimde göbeğim çok büyüktü 8.aya kadar çatlak görmedim meğerse en alttan başlamış da ben göremiyomuşum şuan kalçama basenlerime diz arkalarına göbeğime belime göğüslerime sürüyorum o yüzden çabuk bitiyor krem

tecrübeli hanımlar ablamdan bebek kıyafetleri aldım yiğenimin yıkayıp temiz kaldırmasına rağmen bazı kısımlar sararmış onlar nasıl çıkar

ben 21. haftaya aldım.sorduğum doktorlar tam zamanı dedi. erteleyeyim mi diye sordum hayır gerek yok dediler. biz şehir dışında olduğumuzdan kendi doktorumla aynı güne denk getirdik. bence senin de ideal erteleme.

Demi insan tedirgin oluyo zaman dar hayırlısı ile zamanında gelsinler rabbim küvez önlerinde bekletmesin
Aminnn canım çok amin
Ben de İlkinde küçük diye memelere sürmemiştim benim de çatlamıştı. Şimdi ara ara sürüyorum ama daha pek büyümedi.
Canikom alez şart bence nevresim de 1 takım ama 2 3 çarşaf şeklinde olabilir. Çünkü yastık ve yorgan kullanmayacaklar boşa gidiyor yastık kılıfı ve nevresimi. Benim bi uyku seyim var kenar korumalığı falan olan bi tane ekstra çarşaf var. 2 tane daha alırım çarşaf. Diğerleri mavi

ben de daha birkaç gündür sürmeye başladım, sürerken farkettim ben doğal yağlarla başladım ama çatlayan yerlere de etkili olsun diye krem de alayım bari burda yazmıştı kızlar eski çatlaklara iyi geliyor diye. bio oildi galiba

Evet canım bio oil.ben lierac kullanıyorum ama sipariş verdim onu da kullanıcam

Maşallah canım çok sevindim

Nurkiz çok sevindim gözün aydın.
Bende 21+3'e aldım cumartesi gireceğim heycanla bekliyorum. Umarım hepimizinki sorunsuz geçer.
Nevresim takımı iki tane aldım ama yorgan yok içinde çarşaf, nevresim ve yastık kılıfı şeklinde tercih ettim, yorgan düşünmediğim için. Alez bencede şart yatağı korur temiz tutar.
Zeref geçmiş olsun üzüldüm çatlak kremleri göğüse de sürülüyor mu bende de bio oil var. Sürülebiliyorsa başlayalım yoksa göğüs için özel bir krem mi almalı acaba ?

Kızlar ben dün detaylıya girdim, hiçbir sorun yok her şey normalmiş şükür. Çıkarken 20 gün sonraya bir daha randevu verdi bana detaylı için, salak gibi neden diye sormadım. 19+5de gittim erken diye mi bi daha görmek istedi acaba anlamadım. Bi ara göremiyorum arkasını döndü gibi bir şey demişti, verdiği randevu kağıdında da 3 tane yazı var yanlarında soru işareti var. Göremediği şeylere mi bakacak ki. Offf doğurana kadar hastaneye görmek istemiyorum resmen kusucam stresten

Ya rahmim dar demişsin ya bende acaba rahim genişlemesiyle mi alakalı ondan mı diye düşünmeye başladım. Bugün çok bariz hissediyorum rabbimin izniyle sağlıkla 30lu haftaları görseydim rahatlayacaktım. Cümlemiz için tabi. Tüm anneleri sağlıkla bebişlerine kavuştur yarabbim amin

teşekkür ederim canim ben göğüslere de sürülebiliyor diye biliyorum ayrı bir kreme ihtiyaç
yok. ama emzirme döneminde göğüs ucu için ayrı kremler varmış ve onlara da doğumdan önce başlanıyormuş diye duydum. zaten şu an çatlayan yerlerimiz ucu olmadığı için ona gerek yok
Kızlar şeker yükleme testi konusunda ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ?
hiçbir fikrim yok ya doktorum da bir şey demedi
ama ben o testi geçen gün çok şekerli bi içecekle yapmış olabilirim bi süre kendime gelemedim içinde her türlü krema şeker bebe bisküvisi vs vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…