2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok haklısın bende çok kafama takıyorum ama bekledikçe olmuyor inşallah amiiin cinsiyeti belli mı kızlar biraz daha geç hareket eder derler

Ya ben de aynı durumdayım. Balık yiyebiliyorum sadece. Olmaz ya protein eksikliği olmasın yani lütfen amin

Benim 13 haftalıkken kız yazmış kağıda erken diye soyletmedim 18 haftalikken de kız olduğu tescillendi hayırlısı olsun seninde sağlıkla gelsin
Benim icime erkek doguyo ruyamda falan da oyle gordum bikac defa onun etkisi de olabilir. En onemlisi saglikli hayirli olmasi hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Bende magnorm kullanıyorum çok tatlı geliyor bana hiç sevmedim tadını
Canım çok tatlı ben çok zor içiyorum ara ara başladım .
Kizlar suan yaklasik 14 haftalik hamileyim bebegin ilk hareketlerini hangi hafta hissetmeye basladiniz ben henuz bisey hissetmiyorum arada kafama takiliyo
Sağlıklı gebelik dilerim Ben 18. Haftada minik minik başladı.

Kızlar Afp (Mom) testi yaptıran oldumu ? Ntd riskini ölçüyor birde fetoprotein benim sonuç çıkmış yarın arayacağım bakalım .

Mutlaka bil
Tesekkur ederim canim bende erken oldugunu biliyorum ama siz tecrubeli anne adaylarindan duymak rahatlatti beni masallah ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah
Erkek bebekler erken hissettiriyor kendini oğluma hamileyken 14-15. Haftalarda kelebek çırpınışı gibi hissetmiştim. Kızıma hamileyim şimdi 19.haftada anca hissettim

Kızlar Afp (Mom) testi yaptıran oldumu ? Ntd riskini ölçüyor birde fetoprotein benim sonuç çıkmış yarın arayacağım bakalım .
Benim gittiğim hastane yaptırmıştı.yağız da da yapılmıştı, bu sefer de yapıldı. Rutin olunca yaptırdım reddetmedim bende

Ben eczanede bulamadım trendyoldan sipariş vermiştim biooil'i. Ama pembe olnı almışım. Sarı olan daha mi doğalmış bundan sonra onu alıyım bende.
Sarıyı alacakken de herkes burada pembe al demisti bana. Ne alsam.tutturamiyorum resmen.
O zaman 3 tane almistim. 1 tanesi bitti bile. Ikinciye başladım. Ama mustela catlak onleyici de almistim. 1 ay sonra onunla dönüşümlü kullanacam.

Bende su katlanıp.duz olanlar cok ilgimi çekiyor onlardan alacam ama son zamana almayı düşünüyorum..
Kiz bide bunun deterjanı mi var. Allahim ne kadar çok ayrınti var
Mustelaya biraz bak istersen şampuan ve güneş kreminde istenmeyen bir şey varmış sanırım bende güneş kremini almıştım ama

Ya gercekten mi konak oluşumunu felan engelliyor yaziyor diye ben de mustela düşünüyordum.
Artik cahil kalmak istiyorum..

Bende o katlananlardan alıcam, yerim yok evimiz küçük çünkü. Kız çok para şimdiden son aya daha da pahalılanır alıcam bi dahaki ay. Yoksa musluğun altında yıkarım çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…