2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya kızlar isim bulmakta acayip zorlanıyorum kız ismi asla içime sinmiyor bebeğim isimsiz kalacak bu gidişle sizler karar verdiniz mi bebişlerin isimlerine

Valla mıııı ya benim öğreneceğim çok şey var sizden hiç tasarruf insanı olamadım ve eşim de ben gibi
12-14 arasında öle bi indirim mi oluyor
Dün ve bugün vardı. Bakalım yarın da olcak mı. Bide alışveriş öncesi bence birbirimize kupon soralım %25 indirim kuponu vermişti bana bugün sen kullanırdı %10dansa. Neyse güzel günlerde kullan şekerim. Kampanya gördükçe yazarım ben. O gömlek yaka pijama takımlarımızın lohusa olarak kullansak diye düşünüyordum ben de. Olmazsa büyük beden onlardan alsam xl falan. Düğmeleri aç ahan da meme. Ulaşım kolay ay bide lanolin almadım hepsibrdada pahalıymış e bebekte falan uygundu baya

Kızlar 22+5ten bildiriyorum böyle bir iştah açılması yok halka tatlısını waffle a Sarıp yemek istiyorum öyle bir iştah Ve bugün itibariyle kilo farkım 10 olmuş
Yaaaa nolcaz biz böyle. Şuan aşırı bi iştahım olmamasına rağmen +9 kilo benim de. Haftada 1 kilo alıyorum resmen muhtemelen hareketsizlikten. Serklajı kasılmaydı yürüyüş falan da bırakınca ne yesem yağ oluyor sanki senin yine başlangıç kilon düşüktü sanırım ben ne edem

boyum 170 kilo aldıkça dev anası gibi oluyorum ve kendime dur diyemiyorum. Gıdım ve çenemde gamzem çıktı 30 yaşımdan sonra

boyum 170 kilo aldıkça dev anası gibi oluyorum ve kendime dur diyemiyorum. Gıdım ve çenemde gamzem çıktı 30 yaşımdan sonra
Hayatta hiçbir şey için geç değildir demek istiyor sanırım o gamzeler ay hamilelik başından beri 1 kere şerbetli tatlı yemedim, cinsiyet öğrendiğimizde bi yaş pasta yedim. Börek poğaça kurabiye canım istiyor ama yapmıyorum kaç gündür. Ekmekle çok aram yoktur zati. 78.5 dum bu sabah boy 1.66. Evde yuvarlanmaktan oldum ev pandası

Bunların hepsini emzirirken vericez ben inanıyorum hemde hiç bişi yapmadan

Bunların hepsini emzirirken vericez ben inanıyorum hemde hiç bişi yapmadan
Haha inş diyeyim ama bilemedim. Sütümü bol olursa veririz ama. Nazlı olursa onu yiyim süt olsun bunu yiyim süt artsın, hamilelikte 11 kilo almıştım emzirmede üstüne ekledim 7 ay mamasız gittik ama çok uğraştım süt için. 20ml 30ml sağdım saat başı vazgeçmedim hiç. Lactamiller aptamilin süt çayları malt içecekleri neler neler

Senin gibiydim bende canım. 23 kilo almıştım çoğu ödemmiş doğumdan tam 7 gün sonra 17 kg gitmişti. Emzirirken süt olsun diye hem sağ hem ye hem iç kilo aldım sonra. Şuan aldığımız kilonun ortalama 3 kg mı bana göre bebeğe ait uygulamada görmüştüm rahim 20.haftaya kadar bebeğin ağırlığı ile aynıymış yani yarım kilo olsa bi o kadar rahim sonra su var falan. Birde artan kan hacmimiz var

O zaman kilo almadim diye kendimi avutabilirim 3 kilo almisim

Benim gittiğim hastane yaptırmıştı.yağız da da yapılmıştı, bu sefer de yapıldı. Rutin olunca yaptırdım reddetmedim bende
Sonucun nasıl çıktı canım ben hocaya bugün ulaşamadım yarın arıycam sonucun değerini görüyorum ama yorumlayamadım
3 lu test sıkıntı test diyor benim hocam çok hassas mutlaka bir sıkıntı çıkarıyor boş yere bir çok gebem üzülüyor dedi
Canım ben Mom testinin 3 lü olduğunu bilmiyordum keşke yaptırmasaydım direk Mom testi diyince ben farklı sandım .

Canım benimkinde de yabancı şeyler yazıyordu hep ama sonuç kısmında normal yazınca nasılsa İngilizcesiyle aynı diye yorumlamaya gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…