2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selam

Bebek kamerası alacak olan var mıdır? Hangi model düşünüyorsunuz?

Şunu düşünüyorum ama sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim

Eklentiler

• 06159968-29B8-440E-A212-17AB2E30109D.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar 22+5ten bildiriyorum böyle bir iştah açılması yok halka tatlısını waffle a Sarıp yemek istiyorum öyle bir iştah Ve bugün itibariyle kilo farkım 10 olmuş
Wıyyyy 10 mu ben rizeye gelirken tartılmıştım perşembe dönüyorum merak ediyorum kaç kilo aldım söylerim size.
İnşallah bu konuda seni takip etmem

Lansinoh diyince anladım şimdi, benim de listemde. Trendyolda 15 ml var yetmez dimi o tecrübeli ana?

Kızlar selam

Bebek kamerası alacak olan var mıdır? Hangi model düşünüyorsunuz?

Şunu düşünüyorum ama sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim
Bizde kediler için aldığımız bi kamera var xioami 360 onu denicem işe yaramazsa kapıdan gözlerim bende

Lansinoh diyince anladım şimdi, benim de listemde. Trendyolda 15 ml var yetmez dimi o tecrübeli ana?
15ml çok minik cnm ya yetmez bence. Hatta ben balmını da alıcam o daha da pahalı amazonda 146tl krem olan. acayip korkuyorum göğüs ucu yarasından. İlk aylarda emmediği için hep sağdım ozaman yara olmamıştı, sonradan memeye döndü benimki aman Allahım resmen bi ara kopacak zannetmiştim açılan yerlerden inş iştahlı güzel emen ağzını kocaman açabilen bebiş ler olurlar da hiç yara olmaz

Queen_bee17 sen de mi serklajlısın. Progesteron ya da pruloton kullanıyor musun? Kasılmalar demişsin bir paylaşımında benim karnımda dünden beri sanki kasılma var. Bu korkulacak bişey mi acaba. Acaba magnezyum yerine soda kullandım ondan mı? Hemen magnezyum aldım. Herhangi bir lekelenme veya başka birşey yok. Çok kafam takıldı tecrübelerinden paylaşırsan beni aydınlatırsan sevinirim.

Kasılmalar normal zaten oyuzden magnezyum veriyorlar. Ben daha başlamadım. Sodadaki magnezyumla ihtiyacın olanı karşılaman pek mümkün değil diye biliyorum. Bana doktorum karnın alt tarafında sürekli bi kasılma sertleşme gevşeme arka arkaya sürekli olursa tehlikeli demişti. Toplanma ve bırakma gibi. Düşük belirtisiymiş. Arada olanlar normal. Lekelenmelerde hep normal görülüyor. Lekelenme olursa da takip edin pet dolduracak kadar oluyor mu diye.

Wıyyyy 10 mu ben rizeye gelirken tartılmıştım perşembe dönüyorum merak ediyorum kaç kilo aldım söylerim size.
İnşallah bu konuda seni takip etmem
mayısta evlendim balayını Rize Çamlıhemşinde yaptım bebişimde Rize de kazanılmış bir bebek o yüzden çok seviyorum orayı

Günaydın kızlar gece uyurken eşim diz attı karnıma bir çığlık attım ayyy diye o da uyandı nasıl korktu anlatamam gece boyu bana dönmeden yat dedi sarıldı karnımı okşadı çoğunluk uyumadı zaten bende öyle.İlk biraz canım yandı ama sonra birşey yoktu ağrı kasılma yada kanama allah korusun.Birşey olmamıştır demi.kontrolüm salı günü yarına alsam da yarın mı gitsem diyorum tedirgin oldum

Adenliya Cevap için teşekkürler dünden beri sanki yoğun bir şekilde hissediyorum. Birde kaç gündür terliklerim yıkanacak hep yere basıyorum havalarda soğudu abdest filan derken sağ kaşığımda ağrı var üşütmekten olabilir mi acaba. Bugün olmadı doktora gideceğim. Allah yaşatmasın. Kötü düşünmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var sabahta bacağıma kramp girdi. Annem normal ben tüm hamilelikler de krampla geçirdim diyor ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…