Ben 85 kiloyla hamile kaldigim icin kendimi goz ardi ettimSen sadece bebeğe çalışmışsın kilo olarakben kendim için de birşeyler yaptım yığdım kenara biraz kışın sıcak tutsun diye
Lanolin ne?Kızlar hepsiburada da lierac sepette 215e düşüyor 1saatliğine. Kargo da bedava. Lanolin de alayım dedim 40ml i 209 TL ymiş
Wıyyyy 10 muKızlar 22+5ten bildiriyorum böyle bir iştah açılması yokhalka tatlısını waffle a Sarıp yemek istiyorum öyle bir iştah Ve bugün itibariyle kilo farkım 10 olmuş
Ben almıcam ya, zaten hep evdeyim evim de küçük kapıdan gözlerim çocuğumuKızlar selam
Bebek kamerası alacak olan var mıdır? Hangi model düşünüyorsunuz?
Şunu düşünüyorum ama sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim
Doltprum 12. Haftada başladı bana d vitamini. Multivitamin ve demir hapına. Magnezyuma hala başlamadıkKızlar d vitamini kaçıncı hafta baslaniyormus
Göğüs uçları için doğumdan bi süre önce başlanıyor ve emzirme sürecinde de başlarda kullanılıyor yaralar için. Lansinoh markasının lanolin. Silmeden yıkamadan direkt emzirebiliyoruz inek bileyim miydi buzağı bi şeyi mi hatırlayamadım tamLanolin ne?
Lansinoh diyince anladım şimdi, benim de listemde. Trendyolda 15 ml var yetmez dimi o tecrübeli ana?Göğüs uçları için doğumdan bi süre önce başlanıyor ve emzirme sürecinde de başlarda kullanılıyor yaralar için. Lansinoh markasının lanolin. Silmeden yıkamadan direkt emzirebiliyoruz inek bileyim miydi buzağı bi şeyi mi hatırlayamadım tam
Bizde kediler için aldığımız bi kamera var xioami 360 onu denicem işe yaramazsa kapıdan gözlerim bendeKızlar selam
Bebek kamerası alacak olan var mıdır? Hangi model düşünüyorsunuz?
Şunu düşünüyorum ama sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim
15ml çok minik cnm ya yetmez bence. Hatta ben balmını da alıcam o daha da pahalıLansinoh diyince anladım şimdi, benim de listemde. Trendyolda 15 ml var yetmez dimi o tecrübeli ana?
Egehehe günaydınGece uykulari zulum olmaya baslayan oldu mu yadevamli uyanip durmaktan yoruldum
Ben de namazi kildim bi mayişmalar bi uyku gelmeleri simdi yataga gecicemEgehehe günaydınkendi yatağımdan annemin yatağına geçtim şuan tebdil-i mekan ferahlık felan
Bizde kediler için aldığımız bi kamera var xioami 360 onu denicem işe yaramazsa kapıdan gözlerim bende
Ben almıcam ya, zaten hep evdeyim evim de küçük kapıdan gözlerim çocuğumu
Queen_bee17 sen de mi serklajlısın. Progesteron ya da pruloton kullanıyor musun? Kasılmalar demişsin bir paylaşımında benim karnımda dünden beri sanki kasılma var. Bu korkulacak bişey mi acaba. Acaba magnezyum yerine soda kullandım ondan mı? Hemen magnezyum aldım. Herhangi bir lekelenme veya başka birşey yok. Çok kafam takıldı tecrübelerinden paylaşırsan beni aydınlatırsan sevinirim.Göğüs uçları için doğumdan bi süre önce başlanıyor ve emzirme sürecinde de başlarda kullanılıyor yaralar için. Lansinoh markasının lanolin. Silmeden yıkamadan direkt emzirebiliyoruz inek bileyim miydi buzağı bi şeyi mi hatırlayamadım tam
Kasılmalar normal zaten oyuzden magnezyum veriyorlar. Ben daha başlamadım. Sodadaki magnezyumla ihtiyacın olanı karşılaman pek mümkün değil diye biliyorum. Bana doktorum karnın alt tarafında sürekli bi kasılma sertleşme gevşeme arka arkaya sürekli olursa tehlikeli demişti. Toplanma ve bırakma gibi. Düşük belirtisiymiş. Arada olanlar normal. Lekelenmelerde hep normal görülüyor. Lekelenme olursa da takip edin pet dolduracak kadar oluyor mu diye.Queen_bee17 sen de mi serklajlısın. Progesteron ya da pruloton kullanıyor musun? Kasılmalar demişsin bir paylaşımında benim karnımda dünden beri sanki kasılma var. Bu korkulacak bişey mi acaba. Acaba magnezyum yerine soda kullandım ondan mı? Hemen magnezyum aldım. Herhangi bir lekelenme veya başka birşey yok. Çok kafam takıldı tecrübelerinden paylaşırsan beni aydınlatırsan sevinirim.
mayısta evlendim balayını Rize Çamlıhemşinde yaptım bebişimde Rize de kazanılmış bir bebek o yüzden çok seviyorum orayıWıyyyy 10 muben rizeye gelirken tartılmıştım perşembe dönüyorum merak ediyorum kaç kilo aldım söylerim size.
İnşallah bu konuda seni takip etmem
Adenliya Cevap için teşekkürler dünden beri sanki yoğun bir şekilde hissediyorum. Birde kaç gündür terliklerim yıkanacak hep yere basıyorum havalarda soğudu abdest filan derken sağ kaşığımda ağrı var üşütmekten olabilir mi acaba. Bugün olmadı doktora gideceğim. Allah yaşatmasın. Kötü düşünmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var sabahta bacağıma kramp girdi. Annem normal ben tüm hamilelikler de krampla geçirdim diyor ama bilemedim.Kasılmalar normal zaten oyuzden magnezyum veriyorlar. Ben daha başlamadım. Sodadaki magnezyumla ihtiyacın olanı karşılaman pek mümkün değil diye biliyorum. Bana doktorum karnın alt tarafında sürekli bi kasılma sertleşme gevşeme arka arkaya sürekli olursa tehlikeli demişti. Toplanma ve bırakma gibi. Düşük belirtisiymiş. Arada olanlar normal. Lekelenmelerde hep normal görülüyor. Lekelenme olursa da takip edin pet dolduracak kadar oluyor mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?