2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah korusun bir terslik yoktur inşaallah benim arkadaşım 9 aylık gebeyken trafik kazası geçirdi araba takla attı kendisi de bebekte burnu kanamadan çıktı. İçinde bulunduğu sıvı vesilesiyle çoğu şeyden korunuyor tabi tedbirli olmakta fayda var ☺ ama bence bebiş iyi merak etme.

Kramplar normal artık çünkü bebişlere takviye almadan yetişemiyor vücudumuz.soda tek başına yeterli değil ben hem soda içip hemde sabah akşam magnezyum içiyorum.özellikle ayaklarınızı sıcak tutun bol su için ılık su olursa daha iyi olur sıcağa yakın yani üşüttüğüm zaman öyle yaparım ben

teşekkür ederim canım amin allah korusun yavrularımızı inşallah

Ayni seyi bende yasadim eşim hic kendinde olmuyor uyurken ama artik ben ona devamli arkami donuyorum tek tarafli yatmaktan yanim curudu o gider gitmez o tarafa donup uyumaya devam ediyorum

Ayni seyi bende yasadim eşim hic kendinde olmuyor uyurken ama artik ben ona devamli arkami donuyorum tek tarafli yatmaktan yanim curudu o gider gitmez o tarafa donup uyumaya devam ediyorum
bu adamlar ne kadar rahatına düşkünler.Gece boyu garibim korkudan sayıkladı birşey oldu mu dur bakayım diyor karnımı öpüyor

Başıma bi de kamera çıkarmayın el kadar bebeğin dünya eksiği çıkıyor aklımı kaçırcam yakında
Hahah canım inan ben de kamera istiyorum ekranlı ama telefona bağlananlar rahat olmuyormuş. Welwel in kamerasını öneriyorlar çoğunlukla. Ama fiyatı 1600 tl civarı

bu adamlar ne kadar rahatına düşkünler.Gece boyu garibim korkudan sayıkladı birşey oldu mu dur bakayım diyor karnımı öpüyor
Son 1 bucuk aya kadar benimki put gibi diger tarafa donuk uyuyodu kendini biliyo ya bana bi zarari olur diye sonra bakti ki benim hatun saglam hamile degil gibi yasiyo hayati saldi heralde

Bende ilk bebeği emzirirken tüm kahverengi yeri ağzına vermemiştim, sadece ucunu emzirdim. Allaaahım Nası canım yandı sonrasında. Bi de bi ara süt kabarcığı oldu. Bu krem mucıze resmen.
Ay bi de dişleri çıkınca, diş kaşıyıcı yerine kullanıyorlar ya memeyi dişiyle asılıyor fln ama cok az kullanınca bile yetıyor o krem de zaten

Ya benim o tüm kahverengi kısım kocaman, çocuk onu alamaz ki ağzına tamamen

Yani yazdığınıza karışmak istemezdim ama cevap yazdığınız arkadaş serklaj olmuş. Demek rahim ağzında belli bi sıkıntı var. Normal gebelik yaşayan bi kadının yaşadığı ara ara kasılmalarla, serklajlı bi kadının yaşadığı kasılmalara, aynı risk üzerinden değerlendirme yapılarak, tedavi verilmez maalesef. Belki içi rahat etsin diye soylemişsinzidir, ama konu bambaşka. Ama siz de serklajlıysanız ve doktorunuz bu şekilde demişse amenna. Ben gözden kacırmısımdır belki. Burda Queenbee, dua64, yazın sevinci ve ben serklajlıyız. Sizden haberim yoktu benim geçmiş olsun

Ya benim o tüm kahverengi kısım kocaman, çocuk onu alamaz ki ağzına tamamen
Rabbim ona göre yaratıyor merak etme. Yağız yenidopanken çektiğim fotolara baktığımda ağzı gayet de kocaman. Yavru kuşlar gibi. Sorun olmuyor. Cok güzel gelişmiş oluyor emme refleksleri de zaten. Eger tüm kahverengi kısmı vermezsen canın cok açıyor. Ebe hemşire fln artık kim varsa yakınında anlatır zaten.

Benimde genişledi canım o kısım ben anladım onun ne demek istediğini ağzına girecek kadar değil daha fazla 2-3 cm lik kısmını ağzında tutmaya çalışırsa iyi olur sadece ucundan yakalamasın bebek

Ben sizin de serklajlı olduğunuzu da bilmiyordum ; hatta isminize de cok asına değilim. Geçmiş olsun.
Kaçıncı haftada yapıldı operasyonunuz ? Kaç tane progestan alıyorsunuz ? Erken doğum hıkayeniz var mı ?

Gece uykulari zulum olmaya baslayan oldu mu ya devamli uyanip durmaktan yoruldum
Beenn her dönüşümde uyanıyorum bacağım ağrıyor sırtım ağrıyor koca karı gibiyim
Evet canım serklajlıyım hatta şuan şehir dışına bi Dr a gidiyorum yine belki de 2.setklaj yapılacak. İlki mcdonaldsdı fazla aşağıda kalmış dikişler. Günde 2 progestan vajinal alıyorum 400mg magnezyum ona rağmen kasılmalar benim de vardı ve açılmam artıyor. Daha önce de yazmıştım burada, gıda takviyeleri konusunda çok tecrübeli yim asla soda yetmez. Riskli durum varsa magnorm da yetmez.
Canım biz ayrı yatıyoruz bayadır. Çok özlüyorum beraber yatmayı ama 3 gün önce bi denedik ghiö uyuyamadım onun da he rkımıldamasına uyandım. Başta sabah erken kalkıyordu beni uyandırmamak için ayrı yattık sonra grip oldu derken sanırım biz böyle tamamlıycaz hamileliği. Ama dün bende kapıya sıkıştırdım kendimi genişleyen ebatlarıma alışamadm başta acıdı karnım ama geçti sonra da. Sana da bi şey olduğunu sanmam içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…