- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Allah korusun bir terslik yoktur inşaallah benim arkadaşım 9 aylık gebeyken trafik kazası geçirdi araba takla attı kendisi de bebekte burnu kanamadan çıktı. İçinde bulunduğu sıvı vesilesiyle çoğu şeyden korunuyor tabi tedbirli olmakta fayda var ☺ ama bence bebiş iyi merak etme.Günaydın kızlar gece uyurken eşim diz attı karnıma bir çığlık attım ayyy diye o da uyandı nasıl korktu anlatamam gece boyu bana dönmeden yat dedi sarıldı karnımı okşadı çoğunluk uyumadı zaten bende öyle.İlk biraz canım yandı ama sonra birşey yoktu ağrı kasılma yada kanama allah korusun.Birşey olmamıştır demi.kontrolüm salı günü yarına alsam da yarın mı gitsem diyorum tedirgin oldum
Kramplar normal artık çünkü bebişlere takviye almadan yetişemiyor vücudumuz.soda tek başına yeterli değil ben hem soda içip hemde sabah akşam magnezyum içiyorum.özellikle ayaklarınızı sıcak tutun bol su için ılık su olursa daha iyi olur sıcağa yakın yani üşüttüğüm zaman öyle yaparım benAdenliya Cevap için teşekkürler dünden beri sanki yoğun bir şekilde hissediyorum. Birde kaç gündür terliklerim yıkanacak hep yere basıyorum havalarda soğudu abdest filan derken sağ kaşığımda ağrı var üşütmekten olabilir mi acaba. Bugün olmadı doktora gideceğim. Allah yaşatmasın. Kötü düşünmek istemiyorum ama tedbirli olmakta fayda var sabahta bacağıma kramp girdi. Annem normal ben tüm hamilelikler de krampla geçirdim diyor ama bilemedim.
Başıma bi de kamera çıkarmayınben de evdeyim aslında . Evden çalışıyorum ama yerimden kalkmadan takibimde olsun oğluş istiyorum
teşekkür ederim canım amin allah korusun yavrularımızı inşallahAllah korusun bir terslik yoktur inşaallah benim arkadaşım 9 aylık gebeyken trafik kazası geçirdi araba takla attı kendisi de bebekte burnu kanamadan çıktı. İçinde bulunduğu sıvı vesilesiyle çoğu şeyden korunuyor tabi tedbirli olmakta fayda var ☺ ama bence bebiş iyi merak etme.
Ayni seyi bende yasadimGünaydın kızlar gece uyurken eşim diz attı karnıma bir çığlık attım ayyy diye o da uyandı nasıl korktu anlatamam gece boyu bana dönmeden yat dedi sarıldı karnımı okşadı çoğunluk uyumadı zaten bende öyle.İlk biraz canım yandı ama sonra birşey yoktu ağrı kasılma yada kanama allah korusun.Birşey olmamıştır demi.kontrolüm salı günü yarına alsam da yarın mı gitsem diyorum tedirgin oldum
Uyuy uşağuuummayısta evlendim balayını Rize Çamlıhemşinde yaptım bebişimde Rize de kazanılmış bir bebek o yüzden çok seviyorum orayı
Ayni seyi bende yasadimeşim hic kendinde olmuyor uyurken ama artik ben ona devamli arkami donuyorum tek tarafli yatmaktan yanim curudu o gider gitmez o tarafa donup uyumaya devam ediyorum
eşimde Ordu'lu bende.eski eşim Artvinliydi oğlum da karadenizli kızımda öyle olacak nasipseUyuy uşağuuumgüzel zamanda gelmişsiniz azcık tulum sesi dinlet annesi arada
Hahah canım inan ben de kamera istiyorum ekranlı ama telefona bağlananlar rahat olmuyormuş. Welwel in kamerasını öneriyorlar çoğunlukla. Ama fiyatı 1600 tl civarıBaşıma bi de kamera çıkarmayınel kadar bebeğin dünya eksiği çıkıyor aklımı kaçırcam yakında
Son 1 bucuk aya kadar benimki put gibi diger tarafa donuk uyuyodu kendini biliyo ya bana bi zarari olur diyebu adamlar ne kadar rahatına düşkünler.Gece boyu garibim korkudan sayıkladı birşey oldu mu dur bakayım diyor karnımı öpüyor
Son 1 bucuk aya kadar benimki put gibi diger tarafa donuk uyuyodu kendini biliyo ya bana bi zarari olur diyesonra bakti ki benim hatun saglam hamile degil gibi yasiyo hayati saldi heralde
Ahah ebnim eşim de ordulueşimde Ordu'lu bende.eski eşim Artvinliydi oğlum da karadenizli kızımda öyle olacak nasipseBol bol tulum kemençe dinleriz artık evde
Ordu Gölköylüyüm canım her sene gidiyorduk fındığa falan bu sene bebiş var gidemedim babam hala orda şuan.en son mayısta düğünüm var diye gittim eşimde ordulu olunca düğünü Fatsa da yaptık.ikimizde izmirde oturuyoruz normaldeAhah ebnim eşim de ordulu
Bende ilk bebeği emzirirken tüm kahverengi yeri ağzına vermemiştim, sadece ucunu emzirdim. Allaaahım Nası canım yandı sonrasında. Bi de bi ara süt kabarcığı oldu. Bu krem mucıze resmen.15ml çok minik cnm ya yetmez bence. Hatta ben balmını da alıcam o daha da pahalıamazonda 146tl krem olan. acayip korkuyorum göğüs ucu yarasından. İlk aylarda emmediği için hep sağdım ozaman yara olmamıştı, sonradan memeye döndü benimki aman Allahım resmen bi ara kopacak zannetmiştim açılan yerlerden inş iştahlı güzel emen ağzını kocaman açabilen bebiş ler olurlar da hiç yara olmaz
Ya benim o tüm kahverengi kısım kocaman, çocuk onu alamaz ki ağzına tamamenBende ilk bebeği emzirirken tüm kahverengi yeri ağzına vermemiştim, sadece ucunu emzirdim. Allaaahım Nası canım yandı sonrasında. Bi de bi ara süt kabarcığı oldu. Bu krem mucıze resmen.
Ay bi de dişleri çıkınca, diş kaşıyıcı yerine kullanıyorlar ya memeyidişiyle asılıyor fln ama cok az kullanınca bile yetıyor o krem de zaten
Yani yazdığınıza karışmak istemezdim ama cevap yazdığınız arkadaş serklaj olmuş. Demek rahim ağzında belli bi sıkıntı var. Normal gebelik yaşayan bi kadının yaşadığı ara ara kasılmalarla, serklajlı bi kadının yaşadığı kasılmalara, aynı risk üzerinden değerlendirme yapılarak, tedavi verilmez maalesef. Belki içi rahat etsin diye soylemişsinzidir, ama konu bambaşka. Ama siz de serklajlıysanız ve doktorunuz bu şekilde demişse amenna. Ben gözden kacırmısımdır belki. Burda Queenbee, dua64, yazın sevinci ve ben serklajlıyız. Sizden haberim yoktu benim geçmiş olsunKasılmalar normal zaten oyuzden magnezyum veriyorlar. Ben daha başlamadım. Sodadaki magnezyumla ihtiyacın olanı karşılaman pek mümkün değil diye biliyorum. Bana doktorum karnın alt tarafında sürekli bi kasılma sertleşme gevşeme arka arkaya sürekli olursa tehlikeli demişti. Toplanma ve bırakma gibi. Düşük belirtisiymiş. Arada olanlar normal. Lekelenmelerde hep normal görülüyor. Lekelenme olursa da takip edin pet dolduracak kadar oluyor mu diye.
Rabbim ona göre yaratıyor merak etme. Yağız yenidopanken çektiğim fotolara baktığımda ağzı gayet de kocaman. Yavru kuşlar gibi. Sorun olmuyor. Cok güzel gelişmiş oluyor emme refleksleri de zaten. Eger tüm kahverengi kısmı vermezsen canın cok açıyor. Ebe hemşire fln artık kim varsa yakınında anlatır zaten.Ya benim o tüm kahverengi kısım kocaman, çocuk onu alamaz ki ağzına tamamen
Benimde genişledi canım o kısım ben anladım onun ne demek istediğini ağzına girecek kadar değil daha fazlaRabbim ona göre yaratıyor merak etme. Yağız yenidopanken çektiğim fotolara baktığımda ağzı gayet de kocaman. Yavru kuşlar gibi. Sorun olmuyor. Cok güzel gelişmiş oluyor emme refleksleri de zaten. Eger tüm kahverengi kısmı vermezsen canın cok açıyor. Ebe hemşire fln artık kim varsa yakınında anlatır zaten.
Ben sizin de serklajlı olduğunuzu da bilmiyordum ; hatta isminize de cok asına değilim. Geçmiş olsun.Queen_bee17 sen de mi serklajlısın. Progesteron ya da pruloton kullanıyor musun? Kasılmalar demişsin bir paylaşımında benim karnımda dünden beri sanki kasılma var. Bu korkulacak bişey mi acaba. Acaba magnezyum yerine soda kullandım ondan mı? Hemen magnezyum aldım. Herhangi bir lekelenme veya başka birşey yok. Çok kafam takıldı tecrübelerinden paylaşırsan beni aydınlatırsan sevinirim.
Beenn her dönüşümde uyanıyorum bacağım ağrıyor sırtım ağrıyor koca karı gibiyimGece uykulari zulum olmaya baslayan oldu mu yadevamli uyanip durmaktan yoruldum
Evet canım serklajlıyım hatta şuan şehir dışına bi Dr a gidiyorum yine belki de 2.setklaj yapılacak. İlki mcdonaldsdı fazla aşağıda kalmış dikişler. Günde 2 progestan vajinal alıyorum 400mg magnezyum ona rağmen kasılmalar benim de vardı ve açılmam artıyor. Daha önce de yazmıştım burada, gıda takviyeleri konusunda çok tecrübeli yim asla soda yetmez. Riskli durum varsa magnorm da yetmez.Queen_bee17 sen de mi serklajlısın. Progesteron ya da pruloton kullanıyor musun? Kasılmalar demişsin bir paylaşımında benim karnımda dünden beri sanki kasılma var. Bu korkulacak bişey mi acaba. Acaba magnezyum yerine soda kullandım ondan mı? Hemen magnezyum aldım. Herhangi bir lekelenme veya başka birşey yok. Çok kafam takıldı tecrübelerinden paylaşırsan beni aydınlatırsan sevinirim.
Canım biz ayrı yatıyoruz bayadır. Çok özlüyorum beraber yatmayı ama 3 gün önce bi denedik ghiö uyuyamadım onun da he rkımıldamasına uyandım. Başta sabah erken kalkıyordu beni uyandırmamak için ayrı yattık sonra grip oldu derken sanırım biz böyle tamamlıycaz hamileliği. Ama dün bende kapıya sıkıştırdım kendimi genişleyen ebatlarıma alışamadmGünaydın kızlar gece uyurken eşim diz attı karnıma bir çığlık attım ayyy diye o da uyandı nasıl korktu anlatamam gece boyu bana dönmeden yat dedi sarıldı karnımı okşadı çoğunluk uyumadı zaten bende öyle.İlk biraz canım yandı ama sonra birşey yoktu ağrı kasılma yada kanama allah korusun.Birşey olmamıştır demi.kontrolüm salı günü yarına alsam da yarın mı gitsem diyorum tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?