Şöyle düşündüm. Mesela evde olacağım için telefonla çok ilgilenince ekran önümde olmuş oluyor. Diğer türlü gir çık uğraştırır diye düşündüm. Evin her noktasından WiFi çekmediği ihtimali de düşünmek lazım dedim. Tabi siz kullanıyorsanız tecrübeyle sabittir
bizim kamerada hareket sensörü var. dediğiniz gibi sürekli kamerayı açıp önüme koyamayabiliyorum. İhtiyaç ta olmadı benim için. ama eşim işteyken kendi telefonunu açıp karşısına koyuyormuş. biz tam terası gören yere koymuştuk kamerayı oradan terasta çalışan ustaları gidene kadar göz ucuyla izliyordu bi ara. ama ben hareket sensöürü bildirim yolladıkça açıp bakıyordum. hareket algılandı birde insan yakalandı gibi ayırt ederek bildirim yolluyor. hani perde oynar hafif rüzgar olur evde ışık belirir bunları hareket algılandı diye bildirim yolluyor. ama örneğin biri terasa indi yuruyerek gecti camın önünden o zaman insan yakalandı diye bildirim yolluyo o dakkaaları da kaydediyor.
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim geç döllenme olarak mı kabul etti doktor. seninde kızdı galiba kızlar biraz ufak oluyor erkeklere göre.yanlış ölçüm yapmış olamaz değil mi
Şöyle düşündüm. Mesela evde olacağım için telefonla çok ilgilenince ekran önümde olmuş oluyor. Diğer türlü gir çık uğraştırır diye düşündüm. Evin her noktasından WiFi çekmediği ihtimali de düşünmek lazım dedim. Tabi siz kullanıyorsanız tecrübeyle sabittir
bu arada ben de hiç alışverişe başlamadım. bi kere kampanyada denk geldi alt üst takım almıştım. ne bebek arabasına karar verebiliyorum ne pusetine başka bişeyine. katlanır küvetler eskiden cok mantıklı gelirdi şimdi ise hep bi anda katlanıyor odanın ortasında şikayetleri geldikçe vazgeçiyorum. bende katlanır kovalardan kullanıyorum temizlikte doğruluk payı var bazen dikkatsizlikle yaslanıyorum hemen katlanıyor. nasıl isme karar vericez bilmiyorum.
ya ben bulunduğum ilçede bikaç kez doktora gitmiştim başta orada 1 haftaya yakın daha küçük cıkıyordu haftası. sonra aydına takipli doktora gitmeye başladım orada da 1 hafta kadar büyük çıkıyor. hastaneye cihaza göre değişiyor mu bu ölçümler acaba. yada bunlar büyüp küçülüyor mu içerde noluyo.
ya ben bulunduğum ilçede bikaç kez doktora gitmiştim başta orada 1 haftaya yakın daha küçük cıkıyordu haftası. sonra aydına takipli doktora gitmeye başladım orada da 1 hafta kadar büyük çıkıyor. hastaneye cihaza göre değişiyor mu bu ölçümler acaba. yada bunlar büyüp küçülüyor mu içerde noluyo.
Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz. Kanz k go var ondan alanlar çok memnun. Üzerindeyken kapanıyor. Pusetli oto koltuk olarak takılıyor filan.
Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz. Kanz k go var ondan alanlar çok memnun. Üzerindeyken kapanıyor. Pusetli oto koltuk olarak takılıyor filan.
Göğüs uçları için doğumdan bi süre önce başlanıyor ve emzirme sürecinde de başlarda kullanılıyor yaralar için. Lansinoh markasının lanolin. Silmeden yıkamadan direkt emzirebiliyoruz inek bileyim miydi buzağı bi şeyi mi hatırlayamadım tam
Allah korktuğuna uğratmasın ya. Cok zor valla. Rabbim yardımcın olsun. Acıklık olunca da işte, vücut otomatik doğumu başlatmak istiyor. Sen ikinci dikiş konusunda ne düşünüyorsun ?
Çıktım Dr dan. Biraz daha takipte kalalım 28.haftaya kadar tekrar serklaj için vaktimiz var dedi. Enfeksiyon riskini arttırır şimdi 2. İşlem dedi. İlk üniversitedeki hocanın yaptığı işlem başarısız yani. Cinsel ilişki yok yorulmak yok 2 haftada bir takip. 28cm 500 g olmuş çok tatlıydı yaa inşallah sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım öpüp koklayalım cennet kokularını
BİR GEBELİK UYGULAMASI İNDİR ONA GİR TARİH OLARAK DENE YADA İNTERNETE YAZ CANIM GEBELİK HAFTALIK HESAPLAMA DİYE BEN BAKTIM SENİN İÇİN 16 MAYIS OLARAK 20 HAFTALIK GÖRÜNÜYOR TAHMİNİ DOĞUM DA 20 ŞUBAT ZATEN DEDİM YA BENİM 17 MAYISTI SON ADET TARİHİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİMDE 21 ŞUBAT
Çıktım Dr dan. Biraz daha takipte kalalım 28.haftaya kadar tekrar serklaj için vaktimiz var dedi. Enfeksiyon riskini arttırır şimdi 2. İşlem dedi. İlk üniversitedeki hocanın yaptığı işlem başarısız yani. Cinsel ilişki yok yorulmak yok 2 haftada bir takip. 28cm 500 g olmuş çok tatlıydı yaa inşallah sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım öpüp koklayalım cennet kokularını
BİR GEBELİK UYGULAMASI İNDİR ONA GİR TARİH OLARAK DENE YADA İNTERNETE YAZ CANIM GEBELİK HAFTALIK HESAPLAMA DİYE BEN BAKTIM SENİN İÇİN 16 MAYIS OLARAK 20 HAFTALIK GÖRÜNÜYOR TAHMİNİ DOĞUM DA 20 ŞUBAT ZATEN DEDİM YA BENİM 17 MAYISTI SON ADET TARİHİM BEKLENEN DOĞUM TARİHİMDE 21 ŞUBAT