2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşallah subhanallah canım

Pazartesi günü kontrole gideceğim salıydı bir gün öne aldım 20+6 günlük olacak o gün ve 3 haftadır görmedim eşim bir önceki kontrole gelemedi ona daha bir süpriz olacak bakalım bizi nasıl kocaman bir bebiş bekliyor ayrıntılıyı da 21+4 gibi cumartesi ye düşünüyorum doktor ne zaman uygun görür bilmiyorum tabi

Gözünaydın cnm sağlıkla kavuşmak nasip etsin tabbim

Kızlar bebek odası için montessori yatak sizce güzel olmaz mı. Anne yanı normal bir beşik alsak sizce mantıklı olur mu? Eşim yatak alalım diye tutturdu
bence doğru tercih olur montesorri. zaten uzun süre kullanmaz bence anne yanı ile baya zaman geçiyor. daha sonrada kendi yatagına alıştıgında düştümü kalktımı derdi olmaz kendileri bile oynarken gidip uyuyabiliyormuş.

Kızlar bebek odası için montessori yatak sizce güzel olmaz mı. Anne yanı normal bir beşik alsak sizce mantıklı olur mu? Eşim yatak alalım diye tutturdu
Ben anne yanı için ahşap sepet beşik alıp birkaç ay sonra da Montessori almayı düşünüyorum ergenliğe kadar yatsın

Bende beşik ve montessori arasında kararsız kaldım ama odamız çok geniş olmadığ için sonradan büyüyebilir bi beşik aldım

Magnezyumu kadın doğum doktorunuz mu başladı ? Bana hiç öneren olmadı İlk hamileliğimde kramplarım için başlanmıştı Sonra üniversitede gittiğim hoca gereksiz olduğunu söylemişti bıraktırmıştı

Evet canım doktor verdi ağrım arada bacaklarıma kramplar vardı günde iki tane kullanmamı söyledi. Demirim düşük o da günde iki tane artık. B vitamini ve multivitamin de var sıraya sokunca akşam oluyor

Aslinda trendyol millanin pojama takimlari da cok guzel ,ikinci ürüne yüzde kirk indirimle takimin tanesi 170 falan geliyor

Oh hadi inş. Sağ Salim büyüsün içerde fındık

Kızlar benim son adet tarihini 16.05.22 olarak baz aldı doktor , 19 haftalık dedi ama tam gününü söylemedi nasıl hesaplayabilirim ?
Haydaaa benim de 24 Mayıs ama pazartesi 20. Hafta diye detaylı randevumuz vardı bir de şehirdışında geri dönmeyiz inşallah yav

Haydaaa benim de 24 Mayıs ama pazartesi 20. Hafta diye detaylı randevumuz vardı bir de şehirdışında geri dönmeyiz inşallah yav
Bebegin gelisimi önden gidiyorsa bir hafta felan tarih iyi bence. Ama geriden geliyorsa belki bir iki hafta sonra tekrar çağırırlar. En uygunu 21. Hafta diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…