Benimkiler ikiz ya önden gitmemiştir heralde acele ettim yine ya bir hafta daha bekleseydim keşke bi de 1200 para vercez ertelenirse tekrar alıyo mu kiBebegin gelisimi önden gidiyorsa bir hafta felan tarih iyi bence. Ama geriden geliyorsa belki bir iki hafta sonra tekrar çağırırlar. En uygunu 21. Hafta diyorlar
Benim tamamen tarih yenilendi canım bende 21+3 diye gitmiştim senin hesabına uyuyorsa bişey olmazHaydaaa benim de 24 Mayıs ama pazartesi 20. Hafta diye detaylı randevumuz vardı bir de şehirdışında geri dönmeyiz inşallah yav
Benim 3 hafta sonrasına ertelendi yüzünü kapattıgi için , sorduk tekrar ödeme yapmayacaksiniz dendiBenimkiler ikiz ya önden gitmemiştir heralde acele ettim yine ya bir hafta daha bekleseydim keşke bi de 1200 para vercez ertelenirse tekrar alıyo mu ki
İnşallah görünür sizin deBenim tamamen tarih yenilendi canım bende 21+3 diye gitmiştim senin hesabına uyuyorsa bişey olmaz
Ahah takip ediyorum bizde de beşik hazırBiz minişimin beşik ve dolap siparişini de verdik inşallah sağlıkla büyütmek nasip olsunbiraz erken aldık ama artık dayanamadım
Yaaa katlanır almayalım mı şimdi , bende öyle düşünüyordum of napcaz yabu arada ben de hiç alışverişe başlamadım. bi kere kampanyada denk geldi alt üst takım almıştım. ne bebek arabasına karar verebiliyorum ne pusetine başka bişeyine. katlanır küvetler eskiden cok mantıklı gelirdi şimdi ise hep bi anda katlanıyor odanın ortasında şikayetleri geldikçe vazgeçiyorum. bende katlanır kovalardan kullanıyorum temizlikte doğruluk payı var bazen dikkatsizlikle yaslanıyorum hemen katlanıyor. nasıl isme karar vericez bilmiyorum.
İnşallah seninde sorunsuz geçerİnşallah görünür sizin de
Dün bende de aynı şey oldu. Aktif kan gördüm ama vajenden gelmediğine emin oldum, ilginç olan büyük tuvaletimi falan yapmıyordum neden kan geldi anlamadm ama vajen olmayınca takmadım kafaya. Şuan full bebeğe konsantreyim başka yerlerim çatlasa da patlasa da yapcak bişi yokKızlar bugün avm de tuvalette sanki lekelenme gördüm peçetemde, sonra popomu sildim ayrı peçete ile baktım ordan geliyor o pembe renk. Dış gebelik ameliyatımdan kalan ufak bi basurum var zorlandım galiba hatırlamıyorum. Sonra kendime peçete koydum eve geçtim. Ama içim içimi yiyor. Eve girdim direkt peçeteyi sildim bi ıslaklık hissettim dedim bu kanama baktım akıntı imiş. Ben ama o kadar korktum ki ağla ağla içim çıktı. Eşimi aradım ona da ağlamaktan anlatamadım onun da aklı çıktı. Neyse sakinleştim sonra da çocuğumu strese soktum diye üzüldüm. Analık yükleniyor
Ya bende peçeteye kaç kere baktım yanlış mı gördüm popomu siliyom vajinamı siliyom artık delecektim kendimi.Dün bende de aynı şey oldu. Aktif kan gördüm ama vajenden gelmediğine emin oldum, ilginç olan büyük tuvaletimi falan yapmıyordum neden kan geldi anlamadm ama vajen olmayınca takmadım kafaya. Şuan full bebeğe konsantreyim başka yerlerim çatlasa da patlasa da yapcak bişi yok
Allah razı olsun sana da şifa olsun inşaallah. Pruloton iğne Allah yokluğunu göstermesin ama düşürmesin de o iğneye vurulmayanlar ne kadar şanslı olduğunun farkında değilÖnlem amaçlı olmuş senin o zmn. Ama doktorunu da tebrik ederim. Şöyle ki, ilk zamanlar gerçekten sıkıntı yok. Asıl sıkıntı 18-28 haftalar arasında. Kasılmanın sıddeti ve sıklığı da bu haftalarda artıyor zaten. Sen de rahminle ilgili bi çok işlem yaşamışsın. Doktorun öngörülü davranmış. Bence iyi de yapmış. Şifa olsun. O ip bizi bebeğimizle bağlıyor aslında. Acı agrı ya da kanama olmaz zaten serklaja bağlı. Ama kasılmalar, enfeksıyonlar bas dusmanımız. Vücudumuzu iyi dinlemeliyiz. Normal gebeliklerin sancılarıyla bizimki bir değil. Ki doktorun kontrol esnasında farkederse seni bilgilendirir zaten.
İlaçların şifa olsun; proluton gayet güzel ipne ama cok acıtıyor. Ben de günde iki vajinal 1 ağızdan progestan alıyorum 200 mg. Ağızdan almamı doktor önermedi de; gece rahat uyuyayım diye onu öle tercih ettim Agrım kasılmam olursa da, magnezyum diasporal kullanıyorum. Arada bir alıyorum alışmasın vücudum diye mecbur
Ouenn_bee17 canım sen hangi şehirlesin. Hangi doktor attı dikişi. Ben ankaradayım. Doktorumun adını verebilirim istersen.Canım üstteki benim ultrason görüntüm. Sol alt başka bir açıklık görüntüsü ve işlem sonrası sımsıkı kapalı sağda. Brnim kocaman açığım dikiş in üstünde duruyor. Üste atılan dikiş risklidir bebeğin kesesi annenin mesane ve Kalın bağırsakları riske girer her Dr yapamaz dedi. Kendi operasyonu harika olmuş.
Günaydınlar herkese. Boludayım cnm burada ünivde bi hoca attı. Ankarada Ali Ergün'e gittim geçen hafta çok tecrübeli söyledikleri tabiki çok mantıklı ve doğruydu ama üslup tarz çok zor biriydi. Soru sorulmasını bile müsaade etmiyordu. İşlemin fiyatını söylemiyor. Dün de Kocaeli de Eray Çalışkan'a gittim o da hemen yapılmalı deseydi dün yaptıracaktım ama enfeksiyon riskinden dolayı biraz daha bekleyelim dedi. Senin Dr kimdi cnm ve ne kadara yaptı?Ouenn_bee17 canım sen hangi şehirlesin. Hangi doktor attı dikişi. Ben ankaradayım. Doktorumun adını verebilirim istersen.
Yani şöyle söyliyim üniversitede bile elim daha rahattı ki eşim memur ve lojmanda oturuyoruz. Kira derdimiz yok şükür. Ben de aile şirketinde sigortam ödeniyor maaşım yatıyor. Ama bir koli yumurta olmuş 70 tl.Günaydın güzel anne adayları
Bir derdim var da hergün yeni geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığı konusu açılıyor, herkes de sözleşmiş gibi çocuk masrafından bahsediyor. Ben korkmaya basladım
Ben yurtdışında yaşıyorum ama sen niye korkuyorsun demeyin, bebek olunca bakacak kimsem olmadığı için işi bırakacağım hoop düşecek gelirimiz. Türkiye’deki evimizin kirası kendi kredisini ve bizim Türkiye’deki bireysel emeklilikleri ödüyor zaten. Bize şu an bi faydası yok. Bu kadar zor ve pahalı birşey mi çocuklu hayat? Bu arada 4 tüp bebek denememize ciddi para gitmişti de onlar hiç gözümde yok, iyi ki gitti de bebiş geliyorAy bana birşey deyin, içimi rahatlatın lütfen biraz
Hayat zor sartlar zor ama Allah rizka kefildir. Ben bunu dusunerek rahatliyorum. Çok şükür durumumuz bir çok insandan iyi ama ben oldum olasi hep temkinli tutumlu bi insandim böyle de devam edicem sanirim her zaman kiyi köşe bi yere biseyler atmak lazim. Herkes nasibiyle doguyor, rızkı bitenler mezarlikta yatiyor boyle dusunun.Günaydın güzel anne adayları
Bir derdim var da hergün yeni geçim sıkıntısı ve hayat pahalılığı konusu açılıyor, herkes de sözleşmiş gibi çocuk masrafından bahsediyor. Ben korkmaya basladım
Ben yurtdışında yaşıyorum ama sen niye korkuyorsun demeyin, bebek olunca bakacak kimsem olmadığı için işi bırakacağım hoop düşecek gelirimiz. Türkiye’deki evimizin kirası kendi kredisini ve bizim Türkiye’deki bireysel emeklilikleri ödüyor zaten. Bize şu an bi faydası yok. Bu kadar zor ve pahalı birşey mi çocuklu hayat? Bu arada 4 tüp bebek denememize ciddi para gitmişti de onlar hiç gözümde yok, iyi ki gitti de bebiş geliyorAy bana birşey deyin, içimi rahatlatın lütfen biraz
Yaa daire boş tutulur mu? Bebişin rızkı gelsin ordan diye ikna etsin bari ailesini . Aile apartmanı diye mi başkası girmesin istiyorlar?Mesela kızlar bizde de durum öyle. Taş çatlasın 3 ay daha maaş alabilsem dolaplarını beşipini arabasını almaya çalışırım ancak. Normalde kendi evimiz var ama azcık kredisi kaldı. Eşim zaten tek onları ödeyecek ben çalışmadığım zaman. E doğum ücreti bakımı filan derken yine ona yük kalacak. Eşimin ailesinin 5 katlı evi var ve eşim tek erkek. Normalde orda boş daire iz var bize ait kiraya ver diyorum babasından çekiniyor. Aslında verse kredileri o öderdi. Yani başta herkes çocuk çovuk diyordu şimdi kimse eksik var mı diye arayıp sormuyor. Sormasınlar da zaten ben evladıma her türlü yeterim ama bugünleri de unutmam. Sağlığımız olsun yeter kızlar. Her bebek rızkıyla geliyor ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?