2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yeğenimde iki tarafta da ilk torundu ben dahil herkes çılgınlar gibi alışveriş yapmıştı tabi o zaman böyle kriz de yoktu. En az 3-5 çocuk giydirir onun kıyafetleri. Ablamla ben hep dağıtıyorduk. Annem kızım arkadan gelenleri düşünün diye ayırıyordu. İyiki ayırmış eskiler hep tasarruf insanı yoksa ben şuan çok zorlanacaktım.0 aylıktan 3-4 yaşa kadar kabanı var şimdiden çocuğumun. Valla eşten dosttan gelen olursa reddetmeyin ben hiç gurur yapmıyorum . Görümcemde kızlarından seçip getireceğim kabul eder misin dedi? Dedim neden olmasın. Kıyafet sorunum yok çok şükür

Queen_bee17 beni her defasında şoka uğratıyorsun ben yoğunbakımında derece derece olduğunu bilmiyordum şuan benimde içime kurt düştü araştırmam lazım. Tecrübesizlik başa bela.

Bende gördüm , hatta bi arkadaşa sordum nasıl diye o kullanmış. Başıma öyle bişey gelmedi dedi artık besmelelerle kurup yıkıcaz çocuğu uçmasa iyi
çamaşır leğeni varya yiğenimi onda yıkayarak büyüttük Bende onu düşünüyorum babyjam içi köpüklü banyo filesi var çok kullanışlı onu koyuyorduk içine

Quenn_bee17 internetten baktım hastanenin bilgilerinde bulamadım. Doktoruma sormadan nasıl öğrenebilirim bunu kadın bana gıcık olacak iyice sürekli bişeyler soruyorum. Hastaneyi arasam söylerler mi?

Quenn_bee17 internetten baktım hastanenin bilgilerinde bulamadım. Doktoruma sormadan nasıl öğrenebilirim bunu kadın bana gıcık olacak iyice sürekli bişeyler soruyorum. Hastaneyi arasam söylerler mi?
Söylerler canım. hangi hastaneydi benim neonataloji araştırmalarıma takılmıştır belki. Ankarada en yüksek 3.basamak kapasite şehir hastanesinde. sonra etlik Zübeyde Hanımda. Koruda var büyük özel hastanelerin çoğunda var gibi ama 2 3 yataklı olunca yetmiyor yine sevk ediliyor bebek. Bide senin serklajı sadece tedbir amaçlıydı sanki eğer ben ki gibi sıkıntılı bir durumun yoksa boşa başını ağrıtma canım. Bilmekten kimseye zarar gelmez ama stres yapma enazından. Türkiye çok az neonatolog var bide çoğu şehirde bile yokken sadece şehir hastanesinde 13 tane varmış. Diğer yoğun bakımlarda normal bebek doktoru oluyor

çamaşır leğeni varya yiğenimi onda yıkayarak büyüttük Bende onu düşünüyorum babyjam içi köpüklü banyo filesi var çok kullanışlı onu koyuyorduk içine
Ya onu alırsam beni taşlarlar , ilk çocuk memur çocuğu bide biz çok gezenti bi çiftiz bunlar çocuklarına bunu aldı ama oraya burayı geziyorlar diye laf ederler uğraşamam

Ya onu alırsam beni taşlarlar , ilk çocuk memur çocuğu bide biz çok gezenti bi çiftiz bunlar çocuklarına bunu aldı ama oraya burayı geziyorlar diye laf ederler uğraşamam
Allah nasip ederse leğende yıkarken resim atarım gruba ablam anasınıfı öğretmeni onun bebeleri öyle yıkadık valla.Doğumu izmirde benim evde yaptı 4 aylık olunca evine döndü her iki çocukta da.

Ay hiç gurur yapar mıyım
Kuzenlerde de yok bende, onların çoluk çocuk okul yaşına geldi bile. Olsun, annesi onun için çalışıyor alır herşeyi

Kızlar çok şükür ablamın oğlunun çok kıyafetleri varmış geçen gösterdi bana. Hızlı kilo aldığı için çoğunu giymedi yavrum benim ya annem kıyafet alma dedi. Battaniye yorgan ne varsa alıyor sağolsun. Biz de büyük olanları halletmeye çalışacağız araba beşik gibi. Ha Bi de ameliyat olursam doğum parasını. 32.haftada doğum raporu alacağım. Ay ay ödeme olması için muhasebe ile konuşacağım. Sonrası ücretsiz izin olarak ayarlarım. İş yerim oğluma uzak olur onu bensiz bırakmak istemiyorum. En az 1 yaşına kadar çalışmam ben de.

normalde 4 aylık rapor bitince toplu yatıyor diye biliyorum aylık ödeme de mi var

Güle güle kullanın hepsi çok tatlı

Doğum parası olduğunu yeni öğreniyorum desem… onunla bebek arabası halledebilirsiniz siz de.

Ben de herkesten kabul ediyorum vallahi eşimin akrabası sağolsun daha hiç dışarı çıkarmadıkları bebek arabası var kullanmamışlar hiç pusetiyle beraber onu verecekler almaya kalksak yedi sekiz bin liralık bişey en az. Onların da kızları var 2 yaşında kıyafetleri hep marka kullanırmısın dedi kadın dedim kullanırım tabi ki içlerinde iyi olanları seçip verecek napalım bir tulum olmuş ikiyüz üçyüz lira eve en az 20 bin lira filan bile girse yetmez şöyle bir dönemde her şeyi almaya.

Valla araba verenden Allah razı olsun derim, şanslısınız. Bizim akrabalar çocuk işlerini çoktan bırakmış arkadaşların da kendi çocukları var arabaları kendileri kullanıyorlar. O yüzden bana iyice araştırıp almak düşüyor

Ya aslında düşünüyorum da benim de yakın bi arkadaşım var ikinciyi doğurdu 2 yaşında filan olmalı. Aslında onlar çocuk defterini kapattılar ama biliyor hamile olduğumu hiç teklif etmedi. Ben olsam sorardım ‘yanlış anlamazsan bizimkinden küçükenler var, beğenip giydirmek istediğin olursa aklında olsun’ diye. Şimdi o sormadan ben de isteyemem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…