Ahaha keşke yakın olsakBen de lansinoh organik balm dan alacağım, 60 ml, yakınımda doğuracak biri olsa da 30-30 ikiye bölsek yeter diye düşünmüştüm
Anneme diyorum ki anne çok pahalı bu küvetler musluğun altında yıkanmaz mı japonlar hep öyle yıkıyor diyor ki paradan dolayı çocuğu boğacak bu manyakvalla tek derdimiz küveti kalsın artık
Bende gördüm , hatta bi arkadaşa sordum nasıl diye o kullanmış. Başıma öyle bişey gelmedi dedi artık besmelelerle kurup yıkıcaz çocuğu uçmasa iyiAMA almak isteyen varsa trendyolda 260 tlye düşmüş set
Yeğenimde iki tarafta da ilk torundu ben dahil herkes çılgınlar gibi alışveriş yapmıştıNe güzel yeğenden eşyalar kalmış. Bizimki iki tarafın da tek torun o yüzden küçülenlerini alacağımız önden başka bi bebek yok. Bi tek haşlama ve biberon Sterilizasyon makinesi bi arkadaştan gelecek.
Para tutacak şeylerden anakuağına karar verdim: babybjorn! Kullanan arkadaşlarım bebeğinin çok sevdiğini söylüyor bi de bebek kendi kendini sallamayı öğrendiği için motor gelişimine katkısı var.
Bebek arabasına çok eğilemedim henüz Doona inglesina ve bugaboo arasından detaylı inceleyip seçim yapacağım. Emzik bi difrax aldım bi de avent alacağım bakalım hangisini severse
Queen_bee17 beni her defasında şoka uğratıyorsun ben yoğunbakımında derece derece olduğunu bilmiyordum şuan benimde içime kurt düştü araştırmam lazım. Tecrübesizlik başa bela.Doğum yapmayı düşündüğüm hastanede de tek özel hastane var orada da 1. Basamak yoğun bakım yani 35 hafta sonrası. Üniversite 2.basamak yani 32 hafta sonrası. Bana her ihtimale karşın 3.basamak yoğun bakımı olan bir hastane gerekiyor. Buralarda doğum olursa en yakın 3.basamağı olan yere sevk ediliyor ama ambulansla hırpalanıyor tabi bebek cerebral palsy gibi engellilik ihtimalleri artıyor. İnşallah gerek kalmaz bu hesaplara da ben pimpirikliliğimden düşünüyor olurum
çamaşır leğeni varya yiğenimi onda yıkayarak büyüttükBende gördüm , hatta bi arkadaşa sordum nasıl diye o kullanmış. Başıma öyle bişey gelmedi dedi artık besmelelerle kurup yıkıcaz çocuğu uçmasa iyi
Quenn_bee17 internetten baktım hastanenin bilgilerinde bulamadım. Doktoruma sormadan nasıl öğrenebilirim bunu kadın bana gıcık olacak iyice sürekli bişeyler soruyorum. Hastaneyi arasam söylerler mi?Doğum yapmayı düşündüğüm hastanede de tek özel hastane var orada da 1. Basamak yoğun bakım yani 35 hafta sonrası. Üniversite 2.basamak yani 32 hafta sonrası. Bana her ihtimale karşın 3.basamak yoğun bakımı olan bir hastane gerekiyor. Buralarda doğum olursa en yakın 3.basamağı olan yere sevk ediliyor ama ambulansla hırpalanıyor tabi bebek cerebral palsy gibi engellilik ihtimalleri artıyor. İnşallah gerek kalmaz bu hesaplara da ben pimpirikliliğimden düşünüyor olurum
Söylerler canım. hangi hastaneydi benim neonataloji araştırmalarıma takılmıştır belki. Ankarada en yüksek 3.basamak kapasite şehir hastanesinde. sonra etlik Zübeyde Hanımda. Koruda var büyük özel hastanelerin çoğunda var gibi ama 2 3 yataklı olunca yetmiyor yine sevk ediliyor bebek. Bide senin serklajı sadece tedbir amaçlıydı sanki eğer ben ki gibi sıkıntılı bir durumun yoksa boşa başını ağrıtma canım. Bilmekten kimseye zarar gelmez ama stres yapma enazından. Türkiye çok az neonatolog var bide çoğu şehirde bile yokken sadece şehir hastanesinde 13 tane varmış. Diğer yoğun bakımlarda normal bebek doktoru oluyorQuenn_bee17 internetten baktım hastanenin bilgilerinde bulamadım. Doktoruma sormadan nasıl öğrenebilirim bunu kadın bana gıcık olacak iyice sürekli bişeyler soruyorum. Hastaneyi arasam söylerler mi?
Ya onu alırsam beni taşlarlar , ilk çocuk memur çocuğu bide biz çok gezenti bi çiftiz bunlar çocuklarına bunu aldı ama oraya burayı geziyorlar diye laf ederler uğraşamamçamaşır leğeni varya yiğenimi onda yıkayarak büyüttükBende onu düşünüyorum babyjam içi köpüklü banyo filesi var çok kullanışlı onu koyuyorduk içine
Allah nasip ederse leğende yıkarken resim atarım grubaYa onu alırsam beni taşlarlar , ilk çocuk memur çocuğu bide biz çok gezenti bi çiftiz bunlar çocuklarına bunu aldı ama oraya burayı geziyorlar diye laf ederler uğraşamam
Ay hiç gurur yapar mıyımYeğenimde iki tarafta da ilk torundu ben dahil herkes çılgınlar gibi alışveriş yapmıştıtabi o zaman böyle kriz de yoktu. En az 3-5 çocuk giydirir onun kıyafetleri. Ablamla ben hep dağıtıyorduk. Annem kızım arkadan gelenleri düşünün diye ayırıyordu. İyiki ayırmış eskiler hep tasarruf insanı yoksa ben şuan çok zorlanacaktım.0 aylıktan 3-4 yaşa kadar kabanı var şimdiden çocuğumun. Valla eşten dosttan gelen olursa reddetmeyin ben hiç gurur yapmıyorum . Görümcemde kızlarından seçip getireceğim kabul eder misin dedi? Dedim neden olmasın. Kıyafet sorunum yok çok şükür
Size bi skiphop küvet yakışır o zamanYa onu alırsam beni taşlarlar , ilk çocuk memur çocuğu bide biz çok gezenti bi çiftiz bunlar çocuklarına bunu aldı ama oraya burayı geziyorlar diye laf ederler uğraşamam
normalde 4 aylık rapor bitince toplu yatıyor diye biliyorum aylık ödeme de mi varKızlar çok şükür ablamın oğlunun çok kıyafetleri varmış geçen gösterdi bana. Hızlı kilo aldığı için çoğunu giymedi yavrum benim yaannem kıyafet alma dedi. Battaniye yorgan ne varsa alıyor sağolsun. Biz de büyük olanları halletmeye çalışacağız araba beşik gibi. Ha Bi de ameliyat olursam doğum parasını. 32.haftada doğum raporu alacağım. Ay ay ödeme olması için muhasebe ile konuşacağım. Sonrası ücretsiz izin olarak ayarlarım. İş yerim oğluma uzak olur onu bensiz bırakmak istemiyorum. En az 1 yaşına kadar çalışmam ben de.
Güle güle kullanın hepsi çok tatlıSize A101’den aldığım şeyleri göstermek istiyorum. Foto da ekli müflin bez aldım 2 takım 5li biri 9tl biri 15tl 3 paket atlet zıbın aldım 2li 29 TL (ay ay). 3 paket tekli zıbın aldım tanesi 14tl (ay ay). 1 adet hastane çıkışı aldım 59tl. Birde alt pijama aldım 2li 29tlydi yanlış hatırlamıyorsam 3 aşağı bel yukarı toplam 300tl bile tutmadı. Ben en uygun sitede bile sadece müflin bezi 10lu 60tlnin altında bulamadım.
Doğum parası olduğunu yeni öğreniyorum desem… onunla bebek arabası halledebilirsiniz siz de.Kızlar çok şükür ablamın oğlunun çok kıyafetleri varmış geçen gösterdi bana. Hızlı kilo aldığı için çoğunu giymedi yavrum benim yaannem kıyafet alma dedi. Battaniye yorgan ne varsa alıyor sağolsun. Biz de büyük olanları halletmeye çalışacağız araba beşik gibi. Ha Bi de ameliyat olursam doğum parasını. 32.haftada doğum raporu alacağım. Ay ay ödeme olması için muhasebe ile konuşacağım. Sonrası ücretsiz izin olarak ayarlarım. İş yerim oğluma uzak olur onu bensiz bırakmak istemiyorum. En az 1 yaşına kadar çalışmam ben de.
Doğum parası devletin verdiği çok az 300-400 tl rapor parası doğum izni için yatan. Maaş alınmıyor devlet ödüyor raporuDoğum parası olduğunu yeni öğreniyorum desem… onunla bebek arabası halledebilirsiniz siz de.
Ben de herkesten kabul ediyorum vallahi eşimin akrabası sağolsun daha hiç dışarı çıkarmadıkları bebek arabası var kullanmamışlar hiç pusetiyle beraber onu verecekler almaya kalksak yedi sekiz bin liralık bişey en az. Onların da kızları var 2 yaşında kıyafetleri hep marka kullanırmısın dedi kadın dedim kullanırım tabi ki içlerinde iyi olanları seçip verecek napalım bir tulum olmuş ikiyüz üçyüz lira eve en az 20 bin lira filan bile girse yetmez şöyle bir dönemde her şeyi almaya.Yeğenimde iki tarafta da ilk torundu ben dahil herkes çılgınlar gibi alışveriş yapmıştıtabi o zaman böyle kriz de yoktu. En az 3-5 çocuk giydirir onun kıyafetleri. Ablamla ben hep dağıtıyorduk. Annem kızım arkadan gelenleri düşünün diye ayırıyordu. İyiki ayırmış eskiler hep tasarruf insanı yoksa ben şuan çok zorlanacaktım.0 aylıktan 3-4 yaşa kadar kabanı var şimdiden çocuğumun. Valla eşten dosttan gelen olursa reddetmeyin ben hiç gurur yapmıyorum . Görümcemde kızlarından seçip getireceğim kabul eder misin dedi? Dedim neden olmasın. Kıyafet sorunum yok çok şükür
Valla araba verenden Allah razı olsun derim, şanslısınız. Bizim akrabalar çocuk işlerini çoktan bırakmış arkadaşların da kendi çocukları var arabaları kendileri kullanıyorlar. O yüzden bana iyice araştırıp almak düşüyorBen de herkesten kabul ediyorum vallahi eşimin akrabası sağolsun daha hiç dışarı çıkarmadıkları bebek arabası var kullanmamışlar hiç pusetiyle beraber onu verecekler almaya kalksak yedi sekiz bin liralık bişey en az. Onların da kızları var 2 yaşında kıyafetleri hep marka kullanırmısın dedi kadın dedim kullanırım tabi ki içlerinde iyi olanları seçip verecek napalım bir tulum olmuş ikiyüz üçyüz lira eve en az 20 bin lira filan bile girse yetmez şöyle bir dönemde her şeyi almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?