- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Çevresinde başka hamile yoksa eğer belki sen yanlış anlarsın diye söylememiş olabilir.Ya aslında düşünüyorum da benim de yakın bi arkadaşım var ikinciyi doğurdu 2 yaşında filan olmalı. Aslında onlar çocuk defterini kapattılar ama biliyor hamile olduğumu hiç teklif etmedi. Ben olsam sorardım ‘yanlış anlamazsan bizimkinden küçükenler var, beğenip giydirmek istediğin olursa aklında olsun’ diye. Şimdi o sormadan ben de isteyemem tabii
Olabiliyor gibi bir şey duymuştum onu soracağım. Olmazsa işyeri ile konuşup aylık ödeme isteyeceğim toplu yatanı yatınca vereceğim. Maksat taksitler aksamasın.normalde 4 aylık rapor bitince toplu yatıyor diye biliyorum aylık ödeme de mi var
Bende bi mavi leğen mi alsam ya oğlanaAllah nasip ederse leğende yıkarken resim atarım grubaablam anasınıfı öğretmeni onun bebeleri öyle yıkadık valla.Doğumu izmirde benim evde yaptı 4 aylık olunca evine döndü her iki çocukta da.
Bunları bugün mü aldınız? Yarın gitsem bulabilir miyim ya? Hepsine bayıldım güle güle giysinSize A101’den aldığım şeyleri göstermek istiyorum. Foto da ekli müflin bez aldım 2 takım 5li biri 9tl biri 15tl 3 paket atlet zıbın aldım 2li 29 TL (ay ay). 3 paket tekli zıbın aldım tanesi 14tl (ay ay). 1 adet hastane çıkışı aldım 59tl. Birde alt pijama aldım 2li 29tlydi yanlış hatırlamıyorsam 3 aşağı bel yukarı toplam 300tl bile tutmadı. Ben en uygun sitede bile sadece müflin bezi 10lu 60tlnin altında bulamadım.
Ben de böyleyim herkes doğurmuş büyütmüş bi tek bi arkadaşım beşiğe artık ihtiyacım yok kullanır mısın dedi anne yanı, kullanırım dedim. İçine yatak alıcaz sadece ama baya rahatlattı bizi. Sorarlarsa alırım da kimse teklif etmiyor etrafımda da çok yok açıkçası.Valla araba verenden Allah razı olsun derim, şanslısınız. Bizim akrabalar çocuk işlerini çoktan bırakmış arkadaşların da kendi çocukları var arabaları kendileri kullanıyorlar. O yüzden bana iyice araştırıp almak düşüyor
Bende anne yanı next2me düşünüyordum ama çok küçükler. Joie markasının küçük model park yatakları var hem kolay katlanıp taşınıyor hemde 15 kg kadar taşıdığı için daha uzun kullanım sağlıyor. Yatağa sabitlemede olur ama chicco gibi önü tamamen inmiyor sanırım. Yinede bu daha kullanışlı olduğu için ben bundna alıcam indirime girmesini bekliyorumMerhaba❤Bebek arabası için cybex eezy twist’i çok fonksiyonel buluyordum ben. Geçenlerde saatlik indirimi oldu hepsiburada’da oradan aldık. Bugaboo veya Cybex düşünecek olanlarınız varsa hepsiburada bazen indirime sokuyor. Puset olarak da Cybex’in yatay pozisyona gelen Cloud Z modelini dolaptan aldım. Çok temizdi ve sıfırının yarı fiyatıydı. İlk etapta oda yapmayı düşünmüyorum sadece dolap alacağım çünkü bir odaya ihtiyacı olmayacak aslında. Aklıma takılansa anne yanı olarak chicco next2me’leri düşünüyordum ama çok küçük geldiler gözüme. Acaba yatağa sıfırlanıp anne yanı gibi olan bir park yatak almak mantıklı olur mu? Bu şekilde kullanan birileri var mı aranızda veya çevrenizde?
Bende anne yanı park yatak almayı düşünüyorum yatak odası için ekstra bir boş odam var orası içinde takım alıp almamakta kararsız kaldım zaten mecbur dolap alıcam takım alsam mı bilmiyorumMerhaba❤Bebek arabası için cybex eezy twist’i çok fonksiyonel buluyordum ben. Geçenlerde saatlik indirimi oldu hepsiburada’da oradan aldık. Bugaboo veya Cybex düşünecek olanlarınız varsa hepsiburada bazen indirime sokuyor. Puset olarak da Cybex’in yatay pozisyona gelen Cloud Z modelini dolaptan aldım. Çok temizdi ve sıfırının yarı fiyatıydı. İlk etapta oda yapmayı düşünmüyorum sadece dolap alacağım çünkü bir odaya ihtiyacı olmayacak aslında. Aklıma takılansa anne yanı olarak chicco next2me’leri düşünüyordum ama çok küçük geldiler gözüme. Acaba yatağa sıfırlanıp anne yanı gibi olan bir park yatak almak mantıklı olur mu? Bu şekilde kullanan birileri var mı aranızda veya çevrenizde?
Bunlar çok ufak oluyor malum bebişlerde çabuk büyüyor yatarken döne döne yatamıyorlarBende anne yanı next2me düşünüyordum ama çok küçükler. Joie markasının küçük model park yatakları var hem kolay katlanıp taşınıyor hemde 15 kg kadar taşıdığı için daha uzun kullanım sağlıyor. Yatağa sabitlemede olur ama chicco gibi önü tamamen inmiyor sanırım. Yinede bu daha kullanışlı olduğu için ben bundna alıcam indirime girmesini bekliyorum
Evet ben aslında beşik aldım odasına bunu anne yanı olarak kullanmak istiyorum sadeve bir de seyahat ederken yanımda götürebileceğim küçük bişey olsun istiyorum bu işimi görür gibi biraz dar ama evetBunlar çok ufak oluyor malum bebişlerde çabuk büyüyor yatarken döne döne yatamıyorlar
Aslında park beşikte çok kolay toplanıyor bende oyüzden tercih edicem kayınvalideme vs giderken götürmek içinEvet ben aslında beşik aldım odasına bunu anne yanı olarak kullanmak istiyorum sadeve bir de seyahat ederken yanımda götürebileceğim küçük bişey olsun istiyorum bu işimi görür gibi biraz dar ama evet
Evet maalesef next to Me cok küçük kalıyor, değer beşikler de öle. Aldın diyelim, 3-4 ay sonra tekrar bi yatak almalısın. Bu yüzden park yatak tercih ettim ben, görüntü olarak sevmesem bile. Oğlum su an 2.5 yaşında ve 18 kg. Hala yatıyor mesela. Ama artık boyu uzadı ucu ucuna oluyor. Bi süre sonra büyük yataklı oda yaparız artık. Bi de kademeli oluyor park yataklar. Boyuna göre ayarlıyorsun bebeğininMerhaba❤Bebek arabası için cybex eezy twist’i çok fonksiyonel buluyordum ben. Geçenlerde saatlik indirimi oldu hepsiburada’da oradan aldık. Bugaboo veya Cybex düşünecek olanlarınız varsa hepsiburada bazen indirime sokuyor. Puset olarak da Cybex’in yatay pozisyona gelen Cloud Z modelini dolaptan aldım. Çok temizdi ve sıfırının yarı fiyatıydı. İlk etapta oda yapmayı düşünmüyorum sadece dolap alacağım çünkü bir odaya ihtiyacı olmayacak aslında. Aklıma takılansa anne yanı olarak chicco next2me’leri düşünüyordum ama çok küçük geldiler gözüme. Acaba yatağa sıfırlanıp anne yanı gibi olan bir park yatak almak mantıklı olur mu? Bu şekilde kullanan birileri var mı aranızda veya çevrenizde?
Cok rahat götürürsün. Kurması da toplaması da basit aynen. Hafif de. Sırt çantası boyutuna geliyor zaten.Aslında park beşikte çok kolay toplanıyor bende oyüzden tercih edicem kayınvalideme vs giderken götürmek için
Evet yani evde sürekli yatak sirkülasyonu yaşanmasını istemiyorum açıkçası. Zaten önce ikedan gardırop tasarlatıp bir yaşına gelirken de montessori yatak eklemek istiyorum. Çok takım takım odalar da bana hitap etmiyor. Park yatakların görüntüsünü ben de hiç sevmiyorum. Ama bebeğe annemin bakma durumu olursa ona taşırız diye de düşündüm. Kafalar karışık yaniEvet maalesef next to Me cok küçük kalıyor, değer beşikler de öle. Aldın diyelim, 3-4 ay sonra tekrar bi yatak almalısın. Bu yüzden park yatak tercih ettim ben, görüntü olarak sevmesem bile. Oğlum su an 2.5 yaşında ve 18 kg. Hala yatıyor mesela. Ama artık boyu uzadı ucu ucuna oluyor. Bi süre sonra büyük yataklı oda yaparız artık. Bi de kademeli oluyor park yataklar. Boyuna göre ayarlıyorsun bebeğinin
Bu kalpte parlaklık, üfürüm bilmem ne çoğu insana söylenir araştırabilirsin genellikle tek başına hiç bir anlam ifade etmez. Zaten bebekler doğunca kalbine bakılsın diye çocuk doktoru yönlendiriyor bir şekilde bebeleri için rahat olsun çok önemli bir şet görseydi çok önemli takip edelim derdi sağlıkla gelsin bebeğinİyi akşamlar arkadaşlar bugün ayrıntılı ultroson randevum vardı. İyi gitti her şey bebeğim yüzünüde gösterdi. Sadece doktor kalpte parlak nokta gördü. Önemli birşey olduğunu düşünmüyorum dedi. Ama Bn yinede eyfam yaptım. Bir bilgisi olan var mı böyle durumlardan.
Ben burdayım canım malum okul başladı hastalıklar başladı ödevler falan ben onlarda uğraşıyorum, bu arada alışveriş listesi fikri demişti birisi aslında çok mantıklı bir liste oluştursak daha kolay olabilir mesela ağız mendili pompa biberon hatta mama bunlar olmalı bence sütümüz hemen gelmezse , sezeryan olursak elbise şeklinde pijama sanki daha iyi normal doğumda bana farketmemişyi ilk çocukta, gibi gibi aklımıza geldikçe yazalım, bu arada ben daha çöp bile almadım oğluma bir bebek arabası var oda kardeşimde gönderecek biraz daha zamanı var , ay bakalım, sen nasılsın keyfin iyi mi dr kontrolün ne zamanKızlar yoklama alıyorumnerdesiniz yaaaa offf
Z zerefsann ; D dandikfindik ; K kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?