2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar yoklama alıyorum nerdesiniz yaaaa offf
@zerefsann ; @dandikfindik ; @kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
Cok yogun bir gun gecirdim renklicigim. Dun aksam cok kotuydum. Her yerim sizim sizim sizliyordu. Hatta ben sabaha kadar ölürüm boşuna alarm kurmayim felan diye düşündüm sonra gece uyandim ilgin bir şekilde iyiydim. Saat 2 ye kadar okuldaydim. Cikista Ogrencilerle birlikte bebek penyeleri satan bir parcaciya gittik ama cok uzaktı. Ayy birsuru organik organik kumaşlar aldim cok heyecanlıyım
Aksamdi yemekti simdi oturdum daha. Dedim benim.arkadaslarim neler yapiyor bir bakayım

Ay liste benimde aklımda dönüyor hep ama nasil yapsam nereden bilgi toplasam bilemedim.
Olmazsa ben ilk sayfada kaba taslak bir liste oluşturayim olursa.
Sizlerde fikir verirsiniz ben oraya eklemeler yaparim. Herkese örnek bir liste olur
Nasil fikir arkadaslar

Kesinlikle bir liste şart canım , bu arada göğüs kremi demiş arkadaşlar doğumdan bir hafta on gün önce başlayın doğumdan sonra bir işe yaramıyor, ben ilk çocuğumda o hatayı yaptım lansinoh doğumdan sonra kullandım ağlayarak emzirdim kan geldiği oldu iki hafta ayva çekirdeği jeli neler denedim yok geçmedi, doğumdan önce sürelim arkadaşlar

Kızlar buda haftaya A101 e gelecek olanlar bakın çok şey var ben genelde yakalayamam ama fiyatları nasıl hiç araştırmadım uygunmu piiyasadan
Nohut battaniye 60 liraya baya uygun. Ben bugün lcw de baktim 140 civarında. Ama kalitesi ayni mi bilemiyorum.
Bide a101 ekibi var. İndirim ve saat kovalayan bize kalır mi bilemedim

Oğlumda annem hedıye park yatak almıştı ben next2me satın almıştım yenidoğan bebek çok çabuk acıkıyor ve park yatağın içine bırakıp tekrar almak aşırı zor koca yatakta bebe minicik kalmıştı. Next2me yataktan kalkmanıza gerek kalmadan bebege dırek ulasmanızı saglıyor ben yataga yanasıp bebeyı kaldırmadan emzırırdım oglumun vermedıgım tek esyasıdır 6 ay kullanabılıyorsunuz sadece 6 ay sonra dolap gardrops gibi uygulamalardan satarak park yataga gecılebılır bana gore.. kur farkını da gozetırsenız kullandıgınız yanınıza kar kalıyor zararsız satarsınız :/
Bu arada her yeri yıkanabıldıgı ıcın ıkıncı el de alınabılecek bır urun bence

Cok haklsın dediklerinde katılıyorum canım. Kızına cok cok geçmiş olsun. Sen kendine dikkat et. Bizim daha zor geçiyor malum. İyiyim bende şükür. Yarın eşimin ameliyat günü belli olsun, öne göre doktor randevusu alabilirim de bakalım. Aslında hiç kıpırdamayın, direkt 24. Haftada şeker yükleme testi işin gitmek gibi bi niyetimde var ama bakalım nasip.

Yaa neyin vardı deme öle şeyler kuzum benim. Çok geçmiş olsun sanaa Kendine iyi bak, analar hasta olmaz olamaz.
Neler aldım anlamam pek kumaş işlerinden ama dikersen bize de at fotogözümüz gönlümüz açılsın

Bunları bugün mü aldınız? Yarın gitsem bulabilir miyim ya? Hepsine bayıldım güle güle giysin
Canım yeni gördüm aslında 2 gün oldu ama ben gittiğimde orada çalışan kız da hamile bi kaç gündür burda dedi. Fiyatları çok uygun kaçırma deyince yapıştım. Hatta nuk marka biberon da vardı iyi bir marka olduğunu biliyorum ama ben avent almaya niyet ettiğim için almadım. Biberon da 79-89 gibi bişeydi internette 200küsürmüş öyle dedi bana.

Kızlar buda haftaya A101 e gelecek olanlar bakın çok şey var ben genelde yakalayamam ama fiyatları nasıl hiç araştırmadım uygunmu piiyasadan
Canım ben daha dün e bebeğe baktım. 5 Li zıbın 125 lira. Burdaki 30 lira. E bebekteki hellobaby, yani yumuşak en azından, kalıtesi de idare eder sonuçta. Bari kaka fln olursa, at çöpe için acımaz cinsinden. Ben onlardan almayı planlıyorum. Ama karar senin tabi.
Rwnklicim ya ben unutmuşum valla bu bebek piyasısınıbikaç zamandır bakıyom ama baya değişmiş
Ahhh ah hiç sorma. Aldıklarımızı da paylaşalım burdan yaa. İnsan unutuyor İnan ki.
Bak bu bilgi bende yoktu. İlk emzirme sonrası canım yanmıştı işte. Saolasın

İyi düşündüm canım. Eline sağlık şimdiden. İlk fikir benden gelsin o zmn Selülozik banyo süngeri öneriyorum normalde sert. Ama suyu alınca yumuşacık harika bi sünger oluyor. Antibakteriyel aynı zmnda

Bişey kalmadı canım bekle istersen 25. Haftaya ama varda daha ya beklemeyedebilirsin:) eşinin şu ameliyatı olsaydı aklın rahatlardı şuan beynin doludur senin buda stres yapar bebeğe sıkıntı olur ama bak gör çok kolay geçeçk yazacaksın üç günde geçti diye:))
bugün kızımla sadece 15 dk bkm de dolaştım alacağı süslü kalemler vardı eve zor attım kendimi , ağrım oldu ayakta kaldığım için, haftadınu tiyatroya götürcektim ondanda vazgeçtim , kendime fazla güvendim bu ara ama olmuyor malesef, evde sıkıntı olmuyor ama dışarda biraz fazla ayakta kalınca sıkıntı okuyor,

Aslında doğru diyorsun. Artık dolap benzeri uygulamalar baya iş yapılıyor. Al kullan, sonra sat. Mantıklı bence de.

Aa öylemi canım gerçekten fiyatlardan hiç haberim yok ama battaniye iyiymiş onu alırım sabahın köründe kalkıyorum okula götürmek için uğrarım yinede bir erken olacak 27-28 den önce almam diyordum ama indirim varsa kaçırmayayım.

Ben dışarıya çıkmadan magnezyum içip çıkıyorum bari içim rahat etsin diye işte kendimce
Aynen eşimden dolayı kafam dolu. Ona konsantre olmuş vaziyetteyim. O yüzden kendimi çok onemseyemiyorum. Tüm dikkati kendi üzerine çekti , ben yiğidimle kaldım ayyy fenayım agrım var, kasılmam var diyemiyorum maalesef

Dokun ama battaniyeye kumaşı yumuşak mı diye . LCW’den aldım ben yagızdayken. Onu kullanırım. Şey dicem, az önce lcwde 390 liraya 130 lira indirim var diyordu
Sabah da 300 tlye 100 lira indirim vardı. Ben bebek işin su fular tarzında önlüklerden aldım. Diş geç de çıksa, ağız salyaları cok akıyor bebeklerin. Hep ıslanıyor ve üşüyor göğüs kafesi kısmı diye aldım bi sürü. Kendi indirimi de vardı ürünlerin. Cok Karda hissediyorum. Burdaki kızlar haber verdi, ilk kez böle ucuz bi şey alabilmenin haklı gururunu eşime anlattım, kendimi nasıl övdüm görmen lazım bana ekonomik anne de bından sonra diyorum

Delimisin ucuz ne demek bedava bugün Müslüm battaniyelere baktım 100tl den aşağıya yok. Diğerleri de hakeza öyle. İtiraf edeyim herşeyi aman aman beğenmeyebilirsiniz ama kilit bir iki şey kesin çıkıyor. Ben mesela geçen gittiğimde bebek havlusu da görmüştüm ama onu beğenmedim almadım ama nevresime kesin bakarım çünkü Ankara’da gimsa var oraya baktım 99tl ye nevresim vardı kalitesi çok kötüydü. Diğer fiyatlar orta karar bir marka 399 ve Özdilek taç marka 699du. Nevresim iyiyse 1 tane kesin alırım çünkü temiz temiz değiştirmek gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…