- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Yaa neyin vardıdeme öle şeyler kuzum benim. Çok geçmiş olsun sanaa Kendine iyi bak, analar hasta olmaz olamaz.
Neler aldım anlamam pek kumaş işlerinden ama dikersen bize de at fotogözümüz gönlümüz açılsın
İyi düşündüm canım. Eline sağlık şimdiden. İlk fikir benden gelsin o zmnSelülozik banyo süngeri öneriyorum normalde sert. Ama suyu alınca yumuşacık harika bi sünger oluyor. Antibakteriyel aynı zmnda
Canim yazılanların hepsini okuyamadım esine ne oldu göremedimBen dışarıya çıkmadan magnezyum içip çıkıyorumbari içim rahat etsin diye işte kendimce
Aynen eşimden dolayı kafam dolu. Ona konsantre olmuş vaziyetteyim. O yüzden kendimi çok onemseyemiyorum. Tüm dikkati kendi üzerine çekti , ben yiğidimle kaldımayyy fenayım agrım var, kasılmam var diyemiyorum maalesef
Ya tamam canım onlarada bakayım kesin kaçırırım ama haftaya teyakkuzda olalımDelimisin ucuz ne demek bedava bugün Müslüm battaniyelere baktım 100tl den aşağıya yok. Diğerleri de hakeza öyle. İtiraf edeyim herşeyi aman aman beğenmeyebilirsiniz ama kilit bir iki şey kesin çıkıyor. Ben mesela geçen gittiğimde bebek havlusu da görmüştüm ama onu beğenmedim almadım ama nevresime kesin bakarım çünkü Ankara’da gimsa var oraya baktım 99tl ye nevresim vardı kalitesi çok kötüydü. Diğer fiyatlar orta karar bir marka 399 ve Özdilek taç marka 699du. Nevresim iyiyse 1 tane kesin alırım çünkü temiz temiz değiştirmek gerekecek.
Bende ekonomik anne olmak istiyorumDokun ama battaniyeye kumaşı yumuşak mı diye . LCW’den aldım ben yagızdayken. Onu kullanırım. Şey dicem, az önce lcwde 390 liraya 130 lira indirim var diyordu
Sabah da 300 tlye 100 lira indirim vardı. Ben bebek işin su fular tarzında önlüklerden aldım. Diş geç de çıksa, ağız salyaları cok akıyor bebeklerin. Hep ıslanıyor ve üşüyor göğüs kafesi kısmı diye aldım bi sürü. Kendi indirimi de vardı ürünlerin. Cok Karda hissediyorum. Burdaki kızlar haber verdi, ilk kez böle ucuz bi şey alabilmenin haklı gururunu eşime anlattım, kendimi nasıl övdüm görmen lazımbana ekonomik anne de bından sonra diyorum
Canım hastane MedicalPark Keçiören. Hastanenin yoğun bakımı ile ilgi bilgi yazıyorda basamakları yazmıyor. Araştırırken araştırırken içime bir ferahlık geldi 3. Basamağa bakmamaya karar verdim. Senin durumunu tam bilmiyorum daha mı riskli ama sen de tedbirini al ama düşünme. Çağırmak derler ya çağırmayalım inşaallah sen de ben de buradaki tüm güzel annelerde 36dan önce doğurmayacağız. AminnnSöylerler canım. hangi hastaneydi benim neonataloji araştırmalarıma takılmıştır belki. Ankarada en yüksek 3.basamak kapasite şehir hastanesinde. sonra etlik Zübeyde Hanımda. Koruda var büyük özel hastanelerin çoğunda var gibi ama 2 3 yataklı olunca yetmiyor yine sevk ediliyor bebek. Bide senin serklajı sadece tedbir amaçlıydı sanki eğer ben ki gibi sıkıntılı bir durumun yoksa boşa başını ağrıtma canım. Bilmekten kimseye zarar gelmez ama stres yapma enazından. Türkiye çok az neonatolog var bide çoğu şehirde bile yokken sadece şehir hastanesinde 13 tane varmış. Diğer yoğun bakımlarda normal bebek doktoru oluyor
Ya tamam canım onlarada bakayım kesin kaçırırım ama haftaya teyakkuzda olalım
Banada hatırlat ya çarşamba akşamBen de kendim yetişemem de anneme söyleyeceğim. O yakalar ürünleri diye düşünüyorum.
Canım melisa çayı içKızlar geceleri uyuyamıyorum bana dua edin şuan uykuya geçmeye çalışacağım yarın güzel bir güne uyanalım. Herkese iyi geceler
canım renklimKızlar yoklama alıyorumnerdesiniz yaaaa offf
Z zerefsann ; D dandikfindik ; @kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
Yoklamayı kaçırmışım , nezle midir grip midir bişeyler yaşıyorum ama bu gece daha iyim. Limonlu çaylar ıhlamurlar anca bu kadar iyileştim. Boğazım iyi ama burnum hem dolu hem kanıyor.Kızlar yoklama alıyorumnerdesiniz yaaaa offf
Z zerefsann ; D dandikfindik ; @kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
14 haftada erken dediler özelde detaylida öğrendimHayirli olsun canim. Saglikla gelsin. Daha önce ogrenmemis miydiniz. Yoksa Yanlış mi tahminn etti doktor
Yaw o parçacılar nerde nolur bana da söyle isim adres ver ben de bakayım.Cok yogun bir gun gecirdim renklicigim. Dun aksam cok kotuydum. Her yerim sizim sizim sizliyordu. Hatta ben sabaha kadar ölürüm boşuna alarm kurmayim felan diye düşündümsonra gece uyandim ilgin bir şekilde iyiydim. Saat 2 ye kadar okuldaydim. Cikista Ogrencilerle birlikte bebek penyeleri satan bir parcaciya gittik ama cok uzaktı. Ayy birsuru organik organik kumaşlar aldim cok heyecanlıyım
Aksamdi yemekti simdi oturdum daha. Dedim benim.arkadaslarim neler yapiyor bir bakayım
Vallahi yap benden de sana destek, reklamını yaparım seni tanıtırım. Dizilerde lohusa kadınları giydirtirim senin tasarımlarını. Valla yaparım yardım sana.seni hiç tanımıyorum ama şu ayrıntıyı bulup değinmiş olman en muhteşem okullardaki modacı bozması hocalardan daha iyi bir tasarımcı olduğunu gösteriyor.Yoruldum herhalde canim. 2 saat uyuyup uyanınca gecmisti. Bu hamilelik cok farkli hirsey. Ben kendimi zorladım eskiden. Si.di hemen pes etmek zorunda da kalıyorum. Uzerine birde böyle haller oluyor.
Dikince paylaşırım insallahkendime nadiren birseyler dikerim ama bu ara bebek ürünü dikmeye heves ettim
Birgun is yeri açarsam bebek lohusa ve anne ürünleri üretecek
Piyasanın gercekten buNA ihtiyacı var. Lohjsa kıyafetleri ya bir metre dantelli yada anne geceliğisoyle organik yumuşacık sade ve şık şeylere ihtiyac var bence.
Daha neler çıkaracaksınız basima
Ne güzel ben de 2021 haziran annesiyim sizin grup cok aktif kalmış , inş burası da böyle olur. Benim de bebişimde süt alerjisi vardı aylarca yanağından egzaması bile eksik olmadı ins 2. Gazsız alerjisiz ve uyuyan allahım en önemlisi ya:) uyuyan bi bebiş olur:)Aynen canım çoğu tolere edemiyor. Kazeinsiz ve glutensiz beslenmeye önceden de alışıktım hamilelik öncesi 3 ay bi cozuttum ondan beri iflah olmadım. Ama doğum sonrası bebikom için seve seve yaparım yine.. Ay inş emzirme arası uyanmalarımız da, ek gıda serüveninde de hep devam ederiz sizlerle2015 ocak anneleri grubumuz ardı burada sonra face e taşıdık sonra WhatsAppa. Hoş ben 2014 Kasım annesi oldum ama olsundu.. Hala devam ediyıuz onlarla görüşmeye. Yüzyüze görüştüklerimiz oldu her sene hediyeleştik. Buradan da olacaktır eminim yıllara yayılan ilişkiler. Çok keyifli oluyor
Hangi instgram sitesi canım ben de bakayimGünaydın kızçeleeer chicconun tarak tırnak makası takımını almayı düşünen varsa ayrı ayrı amazonda daha uyguna geliyortarakta çok koku oluyor yorumları vardı ama aldım yinede bir de instagramda bi hesaptan next baby zıbın tulum falan aldım gerçekten çok kaliteliler hmye verilen paraya yazık nerdeyse aynı paraya geliyor
Ya kafamda dünya kadar saç var tarağım 50 tl, muhtemelen kel doğacak arkadaşa şundan mı alıcaz allahımGünaydın kızçeleeer chicconun tarak tırnak makası takımını almayı düşünen varsa ayrı ayrı amazonda daha uyguna geliyortarakta çok koku oluyor yorumları vardı ama aldım yinede bir de instagramda bi hesaptan next baby zıbın tulum falan aldım gerçekten çok kaliteliler hmye verilen paraya yazık nerdeyse aynı paraya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?