2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230

Yoruldum herhalde canim. 2 saat uyuyup uyanınca gecmisti. Bu hamilelik cok farkli hirsey. Ben kendimi zorladım eskiden. Si.di hemen pes etmek zorunda da kalıyorum. Uzerine birde böyle haller oluyor.

Dikince paylaşırım insallah kendime nadiren birseyler dikerim ama bu ara bebek ürünü dikmeye heves ettim
Birgun is yeri açarsam bebek lohusa ve anne ürünleri üretecek
Piyasanın gercekten buNA ihtiyacı var. Lohjsa kıyafetleri ya bir metre dantelli yada anne geceliği soyle organik yumuşacık sade ve şık şeylere ihtiyac var bence.

Daha neler çıkaracaksınız basima

Canim yazılanların hepsini okuyamadım esine ne oldu göremedim
Rabbim şifa versin. Bir an once sağlığına kavuşur insalalh. Gecmis olsun.
Valla kocalar hasta olunca hem cok nazli oluyor hemde bizim hayat hepten duruyor. Allah onlara saglik versin

Ya tamam canım onlarada bakayım kesin kaçırırım ama haftaya teyakkuzda olalım

Bende ekonomik anne olmak istiyorum

Canım hastane MedicalPark Keçiören. Hastanenin yoğun bakımı ile ilgi bilgi yazıyorda basamakları yazmıyor. Araştırırken araştırırken içime bir ferahlık geldi 3. Basamağa bakmamaya karar verdim. Senin durumunu tam bilmiyorum daha mı riskli ama sen de tedbirini al ama düşünme. Çağırmak derler ya çağırmayalım inşaallah sen de ben de buradaki tüm güzel annelerde 36dan önce doğurmayacağız. Aminnn

Kızlar yoklama alıyorum nerdesiniz yaaaa offf
Z zerefsann ; D dandikfindik ; @kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
canım renklim
sen kaybolma sen bizi topluyorsun
ilerleyen aylarda daha sakin bir hayat yaşarım derken hayatım gittikçe yoğunlaştı, zaten hep böyle olur ben olmadık zamanlar olmadık şeyler yaşarım burayı da çok özledim çok ihmal ettim farkındayım ve eksikliğini hissediyorum

Kızlar yoklama alıyorum nerdesiniz yaaaa offf
Z zerefsann ; D dandikfindik ; @kendimidurduracakdegilim ; Y Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
Yoklamayı kaçırmışım , nezle midir grip midir bişeyler yaşıyorum ama bu gece daha iyim. Limonlu çaylar ıhlamurlar anca bu kadar iyileştim. Boğazım iyi ama burnum hem dolu hem kanıyor.
Ctesi 20. Hafta taramamız var çok özledim bebeğimi. Heycanla ctesiyi bekliyorum. Bu arada bir kaç küçük kıyafet aldım ama klasik zıbın falan. Süslü püslü şey almayın demiştin onları 9 aydan sonrasına alalım di mi. Bi de bişi dicem ekim sonu indirim başlıyor. Kaç tane almak lazım ki acaba . Kışlık yazlık diye ay ay gün gün hesaplayınca bir garip oldu benim hesap. Biberonlara baktım 10 bin çeşit var. Renkli sen bilirsin, bir de gereksiz pahalı anlamadım ki hangisinden almak lazım. Açtım sayfaları sonra bastılar beni kapadım.
Geçen haftalarda h&m , defacto ve lcwaikikiye baktım. O kadar kalitesiz ki o fiyata o ürünleri alıcağıma gider 50 lira daha fazla veririm carters alırım dedim. H&m deki koyu renk kahve Bi tanesini beyaz gömleğime sürttürdüm kimyasal boyaya yatırmışlar sanki boya verdi. Hepsi çin malı. 300 lira etmez. Sakın almayın paranıza yazık.
Next baby nin ürünleri andywawa ve jokerdekiler kaliteli ve fiyatı daha makul o kaliteye göre. Next baby de web sitesinde daha ucuz yarı fiyat nerdeyse ama türkiyede satılan mağaza fiyatı uçmuş.

Yaw o parçacılar nerde nolur bana da söyle isim adres ver ben de bakayım.

Vallahi yap benden de sana destek, reklamını yaparım seni tanıtırım. Dizilerde lohusa kadınları giydirtirim senin tasarımlarını. Valla yaparım yardım sana.seni hiç tanımıyorum ama şu ayrıntıyı bulup değinmiş olman en muhteşem okullardaki modacı bozması hocalardan daha iyi bir tasarımcı olduğunu gösteriyor.
Daha geçen bir yerde izledim bergüzar korel bu ne biçim lohusa kıyafetleri yok mu normal bişeyler hiç, napıcaz biz bu dantelli şeyleri arkadaşlar düğünemi gitcez halay mı çekiyoruz diyordu. Gerçektende lohusa tramvası yaşatıcak cinste iç çamaşırları ve kıyafetleri var görünce bunalıma girdim o ne biçim 3 cm enli lastik askılı gecelikler falan… hele o klipsli olanları hiç demiyorum bile. Sanki belediye de dağıtmışlar her markada aynı aksesuar.

Ne güzel ben de 2021 haziran annesiyim sizin grup cok aktif kalmış , inş burası da böyle olur. Benim de bebişimde süt alerjisi vardı aylarca yanağından egzaması bile eksik olmadı ins 2. Gazsız alerjisiz ve uyuyan allahım en önemlisi ya:) uyuyan bi bebiş olur:)

Günaydın kızçeleeer chicconun tarak tırnak makası takımını almayı düşünen varsa ayrı ayrı amazonda daha uyguna geliyor tarakta çok koku oluyor yorumları vardı ama aldım yinede bir de instagramda bi hesaptan next baby zıbın tulum falan aldım gerçekten çok kaliteliler hmye verilen paraya yazık nerdeyse aynı paraya geliyor

Eklentiler

• A08B9F15-052F-4986-99C2-31CD4A8CC3A8.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 2FE7DA9D-0E0E-4EE3-9BBF-F894C2F0931B.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 3E6D693C-BD7C-4F4E-A608-7C08336B145F.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
Hangi instgram sitesi canım ben de bakayim

Kızlar 20 bin içindeyim vajina ağız kısmında zonklama böyle bir ağrı oluyor yürürken otururken kalkarken git gide daha da çok artmaya başladı yaşayan birisi var mı

Ya kafamda dünya kadar saç var tarağım 50 tl, muhtemelen kel doğacak arkadaşa şundan mı alıcaz allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…