- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Yaa kel doğma ihtimalini hiç düşünmemiştim kel doğarsa çok bozulurumYa kafamda dünya kadar saç var tarağım 50 tl, muhtemelen kel doğacak arkadaşa şundan mı alıcaz allahım
Amiin hayırlı kandillerGünaydın.Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi kabul eylesin, evlatlarimiza saglikli, hayirli ve kolay bir sekilde kavustursun bizleri amin
Beni de tereddüte düşüren bu zaten. Park yatağın da next2me gibi yanı açılan ve yatağa sıfırlanan modellerinden almayı düşündüm aslında. Bir de zaten ne alırsam alayım ilk dönemde ya juno ya da başka bir reflü yatağının içinde yatırıcam. Teşekkür ederim fikir içinOğlumda annem hedıye park yatak almıştı ben next2me satın almıştım yenidoğan bebek çok çabuk acıkıyor ve park yatağın içine bırakıp tekrar almak aşırı zor koca yatakta bebe minicik kalmıştı. Next2me yataktan kalkmanıza gerek kalmadan bebege dırek ulasmanızı saglıyor ben yataga yanasıp bebeyı kaldırmadan emzırırdım oglumun vermedıgım tek esyasıdır 6 ay kullanabılıyorsunuz sadece 6 ay sonra dolap gardrops gibi uygulamalardan satarak park yataga gecılebılır bana gore.. kur farkını da gozetırsenız kullandıgınız yanınıza kar kalıyor zararsız satarsınız :/
Bu arada her yeri yıkanabıldıgı ıcın ıkıncı el de alınabılecek bır urun bence
Dün yaşadığım şehre geldim zıbınları felan gösteriyorum eşime memleketteyken almıştım neyse bi tane de dışarısı için tüylü kalın bi tulum almışız. İşte diyorum bu zıbınlar yetmez kış bebeği olacak en az iki takım üstüste giyecek biraz daha alırız bana dedi aha işte şu kalını giydiriririz hergün üstüne üşümez. Dedim çocuğun kusabilir bir varlık olduğunu unuttunYaa kel doğma ihtimalini hiç düşünmemiştim kel doğarsa çok bozulurum
Amin amin. her sürecimiz sorunsuz ve sonsuz sağlıkla geçsin. Anlatacak süper hikayelerimiz olsun. Zorluklarımız gözümüze gelmesin.Günaydın.Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi kabul eylesin, evlatlarimiza saglikli, hayirli ve kolay bir sekilde kavustursun bizleri amin
Amiiin hayırlı kandillerGünaydın.Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi kabul eylesin, evlatlarimiza saglikli, hayirli ve kolay bir sekilde kavustursun bizleri amin
Günaydın herkeseKızlar buda haftaya A101 e gelecek olanlar bakın çok şey var ben genelde yakalayamam ama fiyatları nasıl hiç araştırmadım uygunmu piiyasadan
Her hamilelik farklı fesleğenim ya. Bu sefer bende sen gibiyim. Öncekinde korkumdan yerimden kalkmazdım zaten de, şimdi cocuk olunca ve eşim öpün olunca iş basa düşüyor. Sürekli el ayak titremesi, vs oluyor. Vücut yorgunluğu ; açlığı ve stresi hiç kabul etmiyor. Yolu yarıladık say. Dinlene dinlene az az yapalım. Tabi bu bi huy olunca güç tabi deYoruldum herhalde canim. 2 saat uyuyup uyanınca gecmisti. Bu hamilelik cok farkli hirsey. Ben kendimi zorladım eskiden. Si.di hemen pes etmek zorunda da kalıyorum. Uzerine birde böyle haller oluyor.
Dikince paylaşırım insallahkendime nadiren birseyler dikerim ama bu ara bebek ürünü dikmeye heves ettim
Birgun is yeri açarsam bebek lohusa ve anne ürünleri üretecek
Piyasanın gercekten buNA ihtiyacı var. Lohjsa kıyafetleri ya bir metre dantelli yada anne geceliğisoyle organik yumuşacık sade ve şık şeylere ihtiyac var bence.
Daha neler çıkaracaksınız basima
Safra kesesinde taş ve polip varmış eşimin canım. Yeni öğrendik. Doktor araştırdık fln. Bugün ameliyat olacağı gün belli olcak. Gün belli olunca size yazacaktım ; dua ediverin diye. Kendimi unuttum ona endişeleniyorum zaten. Nazlı oluyorlar haklısın. Ama cok da üzülüyorum bu hormonlar bizi mahvettiCanim yazılanların hepsini okuyamadım esine ne oldu göremedim
Rabbim şifa versin. Bir an once sağlığına kavuşur insalalh. Gecmis olsun.
Valla kocalar hasta olunca hem cok nazli oluyor hemde bizim hayat hepten duruyor. Allah onlara saglik versin
Sen kesin benden iyisindir o konudaBende ekonomik anne olmak istiyorum
Öle bi şey yok arkadaşımcanım renklim
sen kaybolma sen bizi topluyorsun
ilerleyen aylarda daha sakin bir hayat yaşarım derken hayatım gittikçe yoğunlaştı, zaten hep böyle olur ben olmadık zamanlar olmadık şeyler yaşarımburayı da çok özledim çok ihmal ettim farkındayım ve eksikliğini hissediyorum
Günaydın herkesemüslin ağız bezi ve battaniye ben de bakarım. Nohut battaniye mavi var onu kullanıcam, renklerde cinsiyetçiliğe hayır diye kendimi bit yerlere zincirleyebilirim çocuk hep gri lacivert mavi giyebilir ama abiden kalınca baldan tatlı şu ekonomide nohutlu olmayan varsa baksın bence. Lastikli çarşafa bakarım ölçüyü net göremedim 70x.. Bişi ama uygunsa ve aşırı sert kazık gibi değilse ondan alabilirim bi tane. Dokuma sıklığı önemli oluyor %100pamuk da olsa bazıları sert olabiliyor. Çıtçıtlı body tanesi 25e almıştım hmden organik pamuk yumuşacık oğlumdan da yığınla vardı iyileri saklamıştım. Başka da gözüme bişi çarpmadı benim.
Senin bitmiş baya canım gözün aydınDün akşam not defterime son eksikleri yazıyım demiştim. Benim bukadarcık kaldı alınacaklar. 1 ay daha geçsin inş da onları da ozaman alırım.
Ya bende almak istiyorum o önlüklerden lcwdan mı aldınız? Hmde 6 tane 100 tlye vardı ama son aldığım ürünlerin kumaşını hiç beğenmedim pamuktu bi de güya ama kazık gibilerDokun ama battaniyeye kumaşı yumuşak mı diye . LCW’den aldım ben yagızdayken. Onu kullanırım. Şey dicem, az önce lcwde 390 liraya 130 lira indirim var diyordu
Sabah da 300 tlye 100 lira indirim vardı. Ben bebek işin su fular tarzında önlüklerden aldım. Diş geç de çıksa, ağız salyaları cok akıyor bebeklerin. Hep ıslanıyor ve üşüyor göğüs kafesi kısmı diye aldım bi sürü. Kendi indirimi de vardı ürünlerin. Cok Karda hissediyorum. Burdaki kızlar haber verdi, ilk kez böle ucuz bi şey alabilmenin haklı gururunu eşime anlattım, kendimi nasıl övdüm görmen lazımbana ekonomik anne de bından sonra diyorum
benim de var öyle bi akrabam ben başka bi akrabamıza söylettirmeyi düşünüyorum kendi fikriymiş gibiYa aslında düşünüyorum da benim de yakın bi arkadaşım var ikinciyi doğurdu 2 yaşında filan olmalı. Aslında onlar çocuk defterini kapattılar ama biliyor hamile olduğumu hiç teklif etmedi. Ben olsam sorardım ‘yanlış anlamazsan bizimkinden küçükenler var, beğenip giydirmek istediğin olursa aklında olsun’ diye. Şimdi o sormadan ben de isteyemem tabii
Ah keşke ben aldığı şeyin fiyatına bakmamakla meşhurdum eskiden kazandığımız yeterdi , kardeşlerim dalg geçerdi bir bak fiyata diye, şu son yıllar ekonomi baya bozuldu yinede çok şükür halimize, ama çocuklar kreş ve okul çağına gelince para kalmıyor:) okul ücretleri aldı başını gidiyor çocuktan kısamayacağın için(onunda her istediğini almam bu arada) kendinden lüks şeylerinden kısıyorsun. Ama benim sevdiğim bir söz vardır Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesinSen kesin benden iyisindir o konudakendimi tek geçerim
Cok geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Bol C vit iç canım.Yoklamayı kaçırmışım , nezle midir grip midir bişeyler yaşıyorum ama bu gece daha iyim. Limonlu çaylar ıhlamurlar anca bu kadar iyileştim. Boğazım iyi ama burnum hem dolu hem kanıyor.…
Ctesi 20. Hafta taramamız var çok özledim bebeğimi.Heycanla ctesiyi bekliyorum. Bu arada bir kaç küçük kıyafet aldım ama klasik zıbın falan. Süslü püslü şey almayın demiştin onları 9 aydan sonrasına alalım di mi. Bi de bişi dicem ekim sonu indirim başlıyor. Kaç tane almak lazım ki acaba . Kışlık yazlık diye ay ay gün gün hesaplayınca bir garip oldu benim hesap. Biberonlara baktım 10 bin çeşit var. Renkli sen bilirsin, bir de gereksiz pahalı anlamadım ki hangisinden almak lazım. Açtım sayfaları sonra bastılar beni kapadım.
Geçen haftalarda h&m , defacto ve lcwaikikiye baktım. O kadar kalitesiz ki o fiyata o ürünleri alıcağıma gider 50 lira daha fazla veririm carters alırım dedim. H&m deki koyu renk kahve Bi tanesini beyaz gömleğime sürttürdüm kimyasal boyaya yatırmışlar sanki boya verdi. Hepsi çin malı. 300 lira etmez. Sakın almayın paranıza yazık.
Next baby nin ürünleri andywawa ve jokerdekiler kaliteli ve fiyatı daha makul o kaliteye göre. Next baby de web sitesinde daha ucuz yarı fiyat nerdeyse ama türkiyede satılan mağaza fiyatı uçmuş.
Bende indirim zamanı sevdiğim mağazalara girmezdim kalabalık oluyor diyeAh keşke ben aldığı şeyin fiyatına bakmamakla meşhurdum eskiden kazandığımız yeterdi , kardeşlerim dalg geçerdi bir bak fiyata diye, şu son yıllar ekonomi baya bozuldu yinede çok şükür halimize, ama çocuklar kreş ve okul çağına gelince para kalmıyor:) okul ücretleri aldı başını gidiyor çocuktan kısamayacağın için(onunda her istediğini almam bu arada) kendinden lüks şeylerinden kısıyorsun. Ama benim sevdiğim bir söz vardır Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesinduam hep böyledir
Ben YagıZa bunlardan kullandım memnundum da. O yüzden aldım yine. Ayrıca basına bandana gibi yaptığım zamanlarda oldu. Doktoru cok seviyorduYa bende almak istiyorum o önlüklerden lcwdan mı aldınız? Hmde 6 tane 100 tlye vardı ama son aldığım ürünlerin kumaşını hiç beğenmedim pamuktu bi de güya ama kazık gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?