2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Beni de tereddüte düşüren bu zaten. Park yatağın da next2me gibi yanı açılan ve yatağa sıfırlanan modellerinden almayı düşündüm aslında. Bir de zaten ne alırsam alayım ilk dönemde ya juno ya da başka bir reflü yatağının içinde yatırıcam. Teşekkür ederim fikir için

Yaa kel doğma ihtimalini hiç düşünmemiştim kel doğarsa çok bozulurum
Dün yaşadığım şehre geldim zıbınları felan gösteriyorum eşime memleketteyken almıştım neyse bi tane de dışarısı için tüylü kalın bi tulum almışız. İşte diyorum bu zıbınlar yetmez kış bebeği olacak en az iki takım üstüste giyecek biraz daha alırız bana dedi aha işte şu kalını giydiriririz hergün üstüne üşümez. Dedim çocuğun kusabilir bir varlık olduğunu unuttun oha doğru ya kusuyor onlar diyor sanki bunu ilk benden duydu o kadar şaşırdı ki

Günaydın. Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlarRabbim dualarimizi kabul eylesin, evlatlarimiza saglikli, hayirli ve kolay bir sekilde kavustursun bizleri amin
Amin amin. her sürecimiz sorunsuz ve sonsuz sağlıkla geçsin. Anlatacak süper hikayelerimiz olsun. Zorluklarımız gözümüze gelmesin.

Kızlar buda haftaya A101 e gelecek olanlar bakın çok şey var ben genelde yakalayamam ama fiyatları nasıl hiç araştırmadım uygunmu piiyasadan
Günaydın herkese müslin ağız bezi ve battaniye ben de bakarım. Nohut battaniye mavi var onu kullanıcam, renklerde cinsiyetçiliğe hayır diye kendimi bit yerlere zincirleyebilirim çocuk hep gri lacivert mavi giyebilir ama abiden kalınca baldan tatlı şu ekonomide nohutlu olmayan varsa baksın bence. Lastikli çarşafa bakarım ölçüyü net göremedim 70x.. Bişi ama uygunsa ve aşırı sert kazık gibi değilse ondan alabilirim bi tane. Dokuma sıklığı önemli oluyor %100pamuk da olsa bazıları sert olabiliyor. Çıtçıtlı body tanesi 25e almıştım hmden organik pamuk yumuşacık oğlumdan da yığınla vardı iyileri saklamıştım. Başka da gözüme bişi çarpmadı benim.

Her hamilelik farklı fesleğenim ya. Bu sefer bende sen gibiyim. Öncekinde korkumdan yerimden kalkmazdım zaten de, şimdi cocuk olunca ve eşim öpün olunca iş basa düşüyor. Sürekli el ayak titremesi, vs oluyor. Vücut yorgunluğu ; açlığı ve stresi hiç kabul etmiyor. Yolu yarıladık say. Dinlene dinlene az az yapalım. Tabi bu bi huy olunca güç tabi de olduğu kadar diyelim biz

Kesinlikle ihtiyacımız var. Lcwden onu düğmeli normal pijama takımı aldım. Yagızdayken de hastanede öle şeyler giydim mecbur. Dantellli, açık renk giyemem ki hastane orası sonuçta, ve bana uymaz yani sevmiyorum.

Hiç dırdır etme o banyo süngeri alıncak ve bana teşekkür edeceksin
Safra kesesinde taş ve polip varmış eşimin canım. Yeni öğrendik. Doktor araştırdık fln. Bugün ameliyat olacağı gün belli olcak. Gün belli olunca size yazacaktım ; dua ediverin diye. Kendimi unuttum ona endişeleniyorum zaten. Nazlı oluyorlar haklısın. Ama cok da üzülüyorum bu hormonlar bizi mahvetti

Öle bi şey yok arkadaşım sabahları saycam valla. Noldu bebeğim sana ? Azcık duygusal gördüm seni ? Canımızsın sen bizimmmmm

Dün akşam not defterime son eksikleri yazıyım demiştim. Benim bukadarcık kaldı alınacaklar. 1 ay daha geçsin inş da onları da ozaman alırım.
Senin bitmiş baya canım gözün aydın

Ya bende almak istiyorum o önlüklerden lcwdan mı aldınız? Hmde 6 tane 100 tlye vardı ama son aldığım ürünlerin kumaşını hiç beğenmedim pamuktu bi de güya ama kazık gibiler

Kızlar anne yanı olan park yataklardan istiyorum ama biraz büyük olsun küçük istemiyorum yan tarafı inip yatağa sıfırlananlardan . Alanlar kullananlar tavsiye edebileceginiz bir model marka var mı acaba ?

benim de var öyle bi akrabam ben başka bi akrabamıza söylettirmeyi düşünüyorum kendi fikriymiş gibi zorla alcam nerdeyse ayıp ama napalım ekonomik durumlar ortada macron bile kazak giymeye başladı biz de birbirimize sahip çıkalım

Sen kesin benden iyisindir o konuda kendimi tek geçerim
Ah keşke ben aldığı şeyin fiyatına bakmamakla meşhurdum eskiden kazandığımız yeterdi , kardeşlerim dalg geçerdi bir bak fiyata diye, şu son yıllar ekonomi baya bozuldu yinede çok şükür halimize, ama çocuklar kreş ve okul çağına gelince para kalmıyor:) okul ücretleri aldı başını gidiyor çocuktan kısamayacağın için(onunda her istediğini almam bu arada) kendinden lüks şeylerinden kısıyorsun. Ama benim sevdiğim bir söz vardır Allah kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin duam hep böyledir

Cok geçmiş olsun tam mevsimi zaten. Bol C vit iç canım.
Taramanız da iyi geçsin inş. Güzel haberlerini ver bize
Süslü püskülü bi şeyler de lazım olur alalım da giydirilmesi kolay olanlardan alalım yoksa cok ağlayabilirler diye dedim.
Ben sayıca 15 tane almışım YagıZa yenidoğan kıyafeti 0-3 ay. Ama yetmediği zamanların olduğunu, bazen 3-6 aylık kıyafetlerden giydirdiğimi anımsıyorum. Bu yüzden bu sayının altına düşmicem.
3-6 da sayı olarak 6-7 tulum alırım. Bir iki de hediye gelir onları da tulumla değiştiririm yeterli olur. Sonrası yaz zaten. Zıbın da olur, şort tshırt takımlar da alınır. Bakarız duruma göre.
İç body cook önemli. Sayıca bol olsun ve bi beden büyük de olsa rahat dursun ıcınde bebek.
Biberon olarak ben avent de aldım. Cam olanlardan da aldım. Ama lansinohtan memnun kaldım canım. Camları bebek tutamıyor ağır geliyor bi süre sonra. Kullanışlı bulmadım bu yüzden.
Lansınohum Üç farklı emziği oluyor akış hızına göre , ve her yerde bulunuyor. Small; medium; fast diye. Zaten ilk zaman paketteki s olanı içinde oluyor. Mesela mama verdin, ya da sağılmış süt. Kaynar suyla yıka. Ama plastik biberon olduğu için, sık değiştirdim ben. Sürekli yeni biberon aldım. Şimdi yüne onlardan alcam inş.

Bende indirim zamanı sevdiğim mağazalara girmezdim kalabalık oluyor diye şu Halime bakınca güldüm
Tam dediğin kıvamda değiliz biz henüz. Yağız evde masrafı yok, bebek yolda , onun da pek masrafı yok. Ama seziyorum ki artacak masraflar. Dediğin gibi kendimden feragat ederim seve isteye. Ama çocuklar iyi olsun modundayım. Amin canım, kimse gördüğünden geri kalmasın

Ya bende almak istiyorum o önlüklerden lcwdan mı aldınız? Hmde 6 tane 100 tlye vardı ama son aldığım ürünlerin kumaşını hiç beğenmedim pamuktu bi de güya ama kazık gibiler
Ben YagıZa bunlardan kullandım memnundum da. O yüzden aldım yine. Ayrıca basına bandana gibi yaptığım zamanlarda oldu. Doktoru cok seviyordu
Sen neler aldın instadan atsana bakalım

Eklentiler

• E5625A03-3C40-4578-BB98-12ED181B0973.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…