bilmediğim için soruyorum kışın böyle giyiniyomu bebeler uzun kol gerekmiyosa alim bariİrrkek anaları tanesi 36ya geliyor hm de ama sadece 0 1 ay kalmış. İhtiyacı olan bakabilir diye düşündüm
Teşekkür ederim bende çok beğeniyorum bu önlükleriBen YagıZa bunlardan kullandım memnundum da. O yüzden aldım yine. Ayrıca basına bandana gibi yaptığım zamanlarda oldu. Doktoru cok seviyordu
Sen neler aldın instadan atsana bakalım
Agsjja 10 tlye bulsam pembe de alırımİrrkek anaları tanesi 36ya geliyor hm de ama sadece 0 1 ay kalmış. İhtiyacı olan bakabilir diye düşündüm
Ulan doğuracan hala diyor bekliyorum almak için , adres felan ver de doğuma giderken yazarsın bişeyler göndeririz sanaBen hala 27-28 i bekliyorum almak için canım. Ama öyle denk gelirse indirim gider alırım. Hala içime sinmiyor korkuyorum bişey almayabirazcık takıntı oldu bende illa bekleyeceğim.
Haha jimer hastanesi bursa canım doğum kısmetse. Ya ben öyle söz verdiydim kendime ama alınca hepsini atacağım size bir günde alacağım burda meşhur vişne caddesine gidip yeterki liste olsun elimdeUlan doğuracan hala diyor bekliyorum almak için , adres felan ver de doğuma giderken yazarsın bişeyler göndeririz sana
Benim kızımda dr çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur derdi hep, ilk ay biraz önemli kalın giydirmek çünkü anne karnındaki ısıyla dış dünya farklı,, iki kay giyerler ilk zamanlar..Tecrübeli analara bi sorum daha var. Şimdi bizimkiler kış doğacak ya. Herşeyden iki tane mi giyecek? Örnek: kısa kollu zobın üstü uzun kollu zıbın yeterli mi? Altına da iki tane pantolon mu diyim ne diyim ne denir onlara? Evimiz 2+1 lojman ve merkezi ısıtma güzel ısınıyoruz bu arada. Kapama diye bişey yok herkesinki açık.
Atlet gibi düşün bunları canım mutlaka üstüne bişi giydireceğiz.bilmediğim için soruyorum kışın böyle giyiniyomu bebeler uzun kol gerekmiyosa alim bari
3 3.5 kilo aralığında doğarsa 1.5 2 ay max giyeceği ama döngü hızlı olacağından hakkını vere vere giyer canım 3 tanede sıkıntı yok. Diğer altlarına 3 6 alırsın. Tulumlarda olur zaten daha 0-3, 2-4, 3-6 ay da onlardan alırsın 3erKızlar bu hm 1-2 ay. İndirimden 5li paket almıştım da üstüne zıbınları da var da çok mu küçük? Almışken biraz daha giysin diyorum da
İlk 3 ay üst tarafın 2 kat olacağı kesin ama ev çok sıcaksa belki alt tek olur mu bilemiyorum. Ben çift kat giydiririm hele ki geçen sene gibi bir kış olursa 70cm kar yerden haftalarca kalkmadı lahana bebeğe dönebilir benimkiTecrübeli analara bi sorum daha var. Şimdi bizimkiler kış doğacak ya. Herşeyden iki tane mi giyecek? Örnek: kısa kollu zobın üstü uzun kollu zıbın yeterli mi? Altına da iki tane pantolon mu diyim ne diyim ne denir onlara? Evimiz 2+1 lojman ve merkezi ısıtma güzel ısınıyoruz bu arada. Kapama diye bişey yok herkesinki açık.
Elime geçti mi bunlar bilmiyorum ama gerçekten kaliteli oluyorlar. Solma, renk atma asla olmuyor. Rahat 2 -3 bebek büyütürler yani o derece. Teşekkür edeceksin sonra banaTeşekkür ederim bende çok beğeniyorum bu önlükleribu iki seti aldım kumaş kalitesi bariz farkettiriyor hmden falan bir de çorap alıcam internetten ama bedenlerini anlayamadım internettede bulamadkm 10/12 çok mu küçük oluyor
amin canım sağol allah razı olsun.Hayırlı kandiller hayırlı cumalar.Dualarımız kabul olsun inşallah.Rabbim evlatlarımızı sağ salim dünyaya getirmeyi , imanlı,vicdanlı,hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi , kardeş bağlarınında kuvvetli olmasını nasip etsin inşallahGünaydın.Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi kabul eylesin, evlatlarimiza saglikli, hayirli ve kolay bir sekilde kavustursun bizleri amin
çıtçıtlı zıbın 1 tane yeterli canım kalın üst giydir mümkünse zıbın uzun kollu olsun iki zıbın üst üste bacak arası kalın oluyor kalça çıkıklığı olmasın çocuk bez olarakta ayına kilosuna göre kullanın büyük kullanmayın demişti oğlumda doktorTecrübeli analara bi sorum daha var. Şimdi bizimkiler kış doğacak ya. Herşeyden iki tane mi giyecek? Örnek: kısa kollu zobın üstü uzun kollu zıbın yeterli mi? Altına da iki tane pantolon mu diyim ne diyim ne denir onlara? Evimiz 2+1 lojman ve merkezi ısıtma güzel ısınıyoruz bu arada. Kapama diye bişey yok herkesinki açık.
ilk zaman sen terlersin sıcak basar ama lohusa döneminde yelek önemli kızlar.mutlaka giyin hem dikiş yerleriniz üşümez hemde memişlerBen de normalde üşüyen bi insanım bide annem gelecek doğuma yük yelekler felan70 yaşında karadeniz kadını anlatabiliyor muyum
Ayy 10/12 aldım çorapları bi tek o kalmıştı bedenElime geçti mi bunlar bilmiyorum ama gerçekten kaliteli oluyorlar. Solma, renk atma asla olmuyor. Rahat 2 -3 bebek büyütürler yani o derece. Teşekkür edeceksin sonra bana
14-16 numara 0-6 ay beden olarak soruyorsan. 10-12 prematüre bedeni bile olabilir
Ya çifter çifter mi giydircez minnacık olcaklar zatenAtlet gibi düşün bunları canım mutlaka üstüne bişi giydireceğiz.
3 3.5 kilo aralığında doğarsa 1.5 2 ay max giyeceği ama döngü hızlı olacağından hakkını vere vere giyer canım 3 tanede sıkıntı yok. Diğer altlarına 3 6 alırsın. Tulumlarda olur zaten daha 0-3, 2-4, 3-6 ay da onlardan alırsın 3er
İlk 3 ay üst tarafın 2 kat olacağı kesin ama ev çok sıcaksa belki alt tek olur mu bilemiyorum. Ben çift kat giydiririm hele ki geçen sene gibi bir kış olursa 70cm kar yerden haftalarca kalkmadı lahana bebeğe dönebilir benimkişimdi aklıma geldi bide kalın altlarım içi şardon mu deniyor pamuklu elyaflı gibi oluyor ya o tenine değsin istemem. İnce penye taytımsı bişi içine daha uygun olur yada sıkı olmayan külotlu çoraplar da kullanışlı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?