- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
At sepete al çabukYaa hani 25.haftayı bekleyecektim duramıyorum%25 indirim kuponum da var pike takımı 120ye, Müslin ler 75tlye geliyor ama 65x65 müslin bi tık büyük olsaymış daha iyiydi. Almadım daha, hadi alma diyin bana diye yazıyorum. Biraz daha bekle 1 ay sonra al diyinn
Ya bayıldım çok tatlılar. Şapka ve önlük dahil dimi fiyata ilk sette. Mikemmmeeell çizgiler tarz çok benlikKızlar ben 6 aya kadar tulum giydirmeyi düşüyorum. Bu yüzden o aya kadar tüm tulumların siparişini verdim az once. Tulum fiyatı olarak tanesi 88-95 liraya gelenler var. Uyguna da aldığımı düşünüyorum. Fiyatlı olarak atıyorum foto. Toplu alınca biraz tuttu ama bi daha bu kadar yüklü bi şey alınmaz zaten. Tulum düşünen olursa fikir olsun diye size de atayım. 2-3 haftaya memlekete ulaşacak, sonra bana derken 1 ay I bulacak. Bunlar next bu arada, sadece şapkalı beyaz olanlar gots sadece D dandikfindik sen de burdan uyguna alabilirsin canım. Mamas papaslar da vardı ama bitmiş onlar istediğim bedeni yoktu.
Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize.
Zalimmsin renklicimAt sepete al çabuk
Geçen gün beni heyecanlandırdın , aldım ben. Hadi sen de al
Şapkalar 169Ya bayıldım çok tatlılar. Şapka ve önlük dahil dimi fiyata ilk sette. Mikemmmeeell çizgiler tarz çok benlik
Çorap al çorapZalimmsin renklicimozaman ben sepete kargo bedava olacak şekilde eklemeler yapayım da iyice batayım
Bekle bekle bir ay sonra al beni tek bırakmaYaa hani 25.haftayı bekleyecektim duramıyorum%25 indirim kuponum da var pike takımı 120ye, Müslin ler 75tlye geliyor ama 65x65 müslin bi tık büyük olsaymış daha iyiydi. Almadım daha, hadi alma diyin bana diye yazıyorum. Biraz daha bekle 1 ay sonra al diyinn
Ya bayıldım hepsine harika görünüyorşar nasıl yakışacak kim bilir maşaAllahKızlar ben 6 aya kadar tulum giydirmeyi düşüyorum. Bu yüzden o aya kadar tüm tulumların siparişini verdim az once. Tulum fiyatı olarak tanesi 88-95 liraya gelenler var. Uyguna da aldığımı düşünüyorum. Fiyatlı olarak atıyorum foto. Toplu alınca biraz tuttu ama bi daha bu kadar yüklü bi şey alınmaz zaten. Tulum düşünen olursa fikir olsun diye size de atayım. 2-3 haftaya memlekete ulaşacak, sonra bana derken 1 ay I bulacak. Bunlar next bu arada, sadece şapkalı beyaz olanlar gots sadece D dandikfindik sen de burdan uyguna alabilirsin canım. Mamas papaslar da vardı ama bitmiş onlar istediğim bedeni yoktu.
Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize.
Memiş önemli tabiilk zaman sen terlersin sıcak basar ama lohusa döneminde yelek önemli kızlar.mutlaka giyin hem dikiş yerleriniz üşümez hemde memişler
Ay o nasıl Bi sıcak basması oluyor ama ya korse falan hiçbişeyle saramamıştım göbişimi Kasım ortasında yanıyordumilk zaman sen terlersin sıcak basar ama lohusa döneminde yelek önemli kızlar.mutlaka giyin hem dikiş yerleriniz üşümez hemde memişler
Bu tr sayfası dimi? Ben de alam dalton gibi giydiririzŞapkalar 169
Önlük 225 TL ekstraaman birer tane aldım. Şöyle yaptım, şapkalı tulumları aldım , diğer beyaz 7 Li şetle de uygun o şapkaların desenleri zaten. Onlar hepsi takım gibi olcak.
Lacivert yıldızlı olanlardan YagıZa da almıştım , yiğite de nasip oldu. Önlüksüz almıştım ama ona bu sefer önlük de alıyım, bi yere giderken güzel görünsün dedim
Çok güzel görünüyor nerden aldın internetten mi canımTeşekkür ederim bende çok beğeniyorum bu önlükleribu iki seti aldım kumaş kalitesi bariz farkettiriyor hmden falan bir de çorap alıcam internetten ama bedenlerini anlayamadım internettede bulamadkm 10/12 çok mu küçük oluyor
lohusalık böyle sıkıntılı işte bir sıcak basması terleme bir üşüme.lohusa teri ile alnını silince doğum lekesi kalmaz der eskiler.Ay o nasıl Bi sıcak basması oluyor ama ya korse falan hiçbişeyle saramamıştım göbişimi Kasım ortasında yanıyordum
Evet instagramda mamasofi diye bi hesaptanÇok güzel görünüyor nerden aldın internetten mi canım
Bu çocuğa çorap ayakkabı alma sevdası nedir bizde kiEvet instagramda mamasofi diye bi hesaptanya ben çok çorap almışım galiba ama giydirilir ki yani çorap bu dimi
bugün bendede oldu çok şükür geçti şimdi.biraz korktum ama uzun sürmezse tehlikeli olduğunu sanmıyorum.birde hafta dönümleri oluyorya 19 dan 20 ye 20 den 21 e geçiş o dönemlerde sanki oluyor bende bunu da bebeğin giderek yükseldiğine bağlıyorum rahmimiz de genişliyor kendinizi takip edin sadece dinlenin magnezyum verdiyse doktor onu için vermediyse ayran içine soda karıştırıp için geçmiş olsunKızlar 20 bin içindeyim vajina ağız kısmında zonklama böyle bir ağrı oluyor yürürken otururken kalkarken git gide daha da çok artmaya başladı yaşayan birisi var mı
Ben babybjörn alıcamHahah kızlar valla harikasınız. Al al bitmez valla. İnsan her şeye mi heves eder. Ya ben de anakucağı varya ona kara veremedim sizce hangisi olsun?
Ben sağdakini aldım odasını da ahşap mobilya detaylı aldık biraz görselliğe öncelik vermiş olabilirimHahah kızlar valla harikasınız. Al al bitmez valla. İnsan her şeye mi heves eder. Ya ben de anakucağı varya ona kara veremedim sizce hangisi olsun?
Evet instagramda mamasofi diye bi hesaptanya ben çok çorap almışım galiba ama giydirilir ki yani çorap bu dimi
Ya sorma kendime daha bir don alamadım ha bire çocuğa hahaha lohusa pijaması falan hiç bakasım gelmiiiiBu çocuğa çorap ayakkabı alma sevdası nedir bizde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?