2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
At sepete al çabuk
Geçen gün beni heyecanlandırdın , aldım ben. Hadi sen de al

Ya bayıldım çok tatlılar. Şapka ve önlük dahil dimi fiyata ilk sette. Mikemmmeeell çizgiler tarz çok benlik

Ya bayıldım çok tatlılar. Şapka ve önlük dahil dimi fiyata ilk sette. Mikemmmeeell çizgiler tarz çok benlik
Şapkalar 169
Önlük 225 TL ekstra aman birer tane aldım. Şöyle yaptım, şapkalı tulumları aldım , diğer beyaz 7 Li şetle de uygun o şapkaların desenleri zaten. Onlar hepsi takım gibi olcak.
Lacivert yıldızlı olanlardan YagıZa da almıştım , yiğite de nasip oldu. Önlüksüz almıştım ama ona bu sefer önlük de alıyım, bi yere giderken güzel görünsün dedim

Bekle bekle bir ay sonra al beni tek bırakma

Ya bayıldım hepsine harika görünüyorşar nasıl yakışacak kim bilir maşaAllah

Bu tr sayfası dimi? Ben de alam dalton gibi giydiririz

Çok güzel görünüyor nerden aldın internetten mi canım

Hahah kızlar valla harikasınız. Al al bitmez valla. İnsan her şeye mi heves eder. Ya ben de anakucağı varya ona kara veremedim sizce hangisi olsun?

Eklentiler

• Screenshot_20221007_115231_trendyol.com.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20221007_115215_trendyol.com.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar 20 bin içindeyim vajina ağız kısmında zonklama böyle bir ağrı oluyor yürürken otururken kalkarken git gide daha da çok artmaya başladı yaşayan birisi var mı
bugün bendede oldu çok şükür geçti şimdi.biraz korktum ama uzun sürmezse tehlikeli olduğunu sanmıyorum.birde hafta dönümleri oluyorya 19 dan 20 ye 20 den 21 e geçiş o dönemlerde sanki oluyor bende bunu da bebeğin giderek yükseldiğine bağlıyorum rahmimiz de genişliyor kendinizi takip edin sadece dinlenin magnezyum verdiyse doktor onu için vermediyse ayran içine soda karıştırıp için geçmiş olsun

Hahah kızlar valla harikasınız. Al al bitmez valla. İnsan her şeye mi heves eder. Ya ben de anakucağı varya ona kara veremedim sizce hangisi olsun?
Ben sağdakini aldım odasını da ahşap mobilya detaylı aldık biraz görselliğe öncelik vermiş olabilirim ama gayet kullanışlı olucak gibi iki kademeli baya geniş rahat rahat yatar beybi ilk denemeyi pisilerim yaptı onlarda rahat buldular

Evet instagramda mamasofi diye bi hesaptan ya ben çok çorap almışım galiba ama giydirilir ki yani çorap bu dimi

Ayak fobisi olan birisi olarak diyorum ki en çok çorap bakıyorum. Ayaklar üşümesin topuklar sertleşmesin kızlar. Çorap önemli arkadaş. iyi yapmışsın kuzum bol bol al kış bebesi bunlar. Katia bony den ben de aldım çok tatlı minnak minnak

Ben instagram hiç kullanmadığım için ordan alışveriş nasıl yapılır bilmiyorum.ama fiyatlar cidden çok uygun kaliteli de belli. Güvenli mi önemli olan o. Bakiim ablamın instagramından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…