2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yurtdışından sipariş ediliyor 20 günde falan geldi bende ilk etapta tereddüt ettim ama bundna sonra abonesi olabilirim bir astronot montlar var of zor tuttum kendimi

Ya sorma kendime daha bir don alamadım ha bire çocuğa hahaha lohusa pijaması falan hiç bakasım gelmiiii
Ben dolaptan 3 tane aldım kullanılmamış sabahlığına kadar tam set bir tanesi hem geceliği var hemde alt üst takımı kendime hamile kilodu emzirme sütyeni emzirme atleti onları aldım çoraplarım ayağımı sıkıyor 38 giyiyorum 40 almam lazım birde depent külot bez alırım bitiririm benlik kısmı

Yaw o parçacılar nerde nolur bana da söyle isim adres ver ben de bakayım.

Canim.ben sanliurfada yaşıyorum su anda. Burada ucuzluk pazarları var bir kaç yerde. Cok fazla kumasci parcaci var. Bu hafta penye getirmiş dediler gittik. Biz gidene kadar seçilmişti ama güzel şeyler buldum yine de. ikisi yanimda paylaşım

Ah canim sagol. Hic dizidekileri giydirmiş hayal etmemiştim ama müthiş bir reklam. Bu sene çok niyetlendik eşimle. Hatta kosgepten felan destek alacaktık. Benim.hamileligim uykuyla gecince adamcağız dedi bir iki yıl erteleyelim bu işi. İkisini birlikte bu tempoda yetistememekten korktum.
Ama bu süreçte de ihtiyacın bu yönde daha çok olduğunu fark ettik.

Eklentiler

• 16651343403918465976126925385806.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 56
Kız ben bunu liste yapayım

Alacaz mecbur o süngeri artik var olduğunu biliyoruz
Cok gecmis olsun. Rabbim.sifa versin inşallah

Güvenilir canım ya. Yagızdayken ben baya tereddüt ettim de. Sorun olmuyor. İlgililer de zaten. Kargo sana ait. Normalde stok yaptıklarından alırsan hemen teslim gönderiyorlar. Ama yeni sezon siparişleri direkt Londra’dan geldiği için, yurt dışı kargo süresi uzun olunca 15-20 gün bekletiyorlar.
Yagızın da tüm tulumları burdandı ve ebatlarından memnundum. Bi de solma yapmadı.
Mesela YagıZa GAP sweatlerinden aldım bu sayfadan. Onlar da iyi çıktı gayet.
Berat alkan adında bi adamın hesap numarası gönderiliyor, sipariş sonrası ona atıyorsun parayı. Oldu bitti

Bu arada babybjörn almayı düşünen varsa geçen pazar Babymall’da çok iyi bir indirimden aldık. Ama indirim sadece mağazalardaydı. İnternetten 1500 lira uyguna aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…