- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Yurtdışından sipariş ediliyor 20 günde falan geldi bende ilk etapta tereddüt ettim ama bundna sonra abonesi olabilirim bir astronot montlar var of zor tuttum kendimiAyak fobisi olan birisi olarak diyorum ki en çok çorap bakıyorum. Ayaklar üşümesin topuklar sertleşmesin kızlar. Çorap önemli arkadaş.iyi yapmışsın kuzum bol bol al kış bebesi bunlar. Katia bony den ben de aldım çok tatlı minnak minnak
Ben instagram hiç kullanmadığım için ordan alışveriş nasıl yapılır bilmiyorum.ama fiyatlar cidden çok uygun kaliteli de belli. Güvenli mi önemli olan o. Bakiim ablamın instagramından
Ayyy yapmaaaaa.. bana hiç bir güç instagrama kayıt yaptıramaz, ama şu an bir düşündümYurtdışından sipariş ediliyor 20 günde falan geldi bende ilk etapta tereddüt ettim ama bundna sonra abonesi olabilirim bir astronot montlar var of zor tuttum kendimi
Ayyy yapmaaaaa.. bana hiç bir güç instagrama kayıt yaptıramaz, ama şu an bir düşündüm
Çok heycanlandım şimdi. Bir de fiyatlara kargo dahil miay bilemedim şimdi ama güzel şeyler var inkar edemem
Ben dolaptan 3 tane aldım kullanılmamış sabahlığına kadar tam set bir tanesi hem geceliği var hemde alt üst takımı kendime hamile kilodu emzirme sütyeni emzirme atleti onları aldım çoraplarım ayağımı sıkıyor 38 giyiyorum 40 almam lazım birde depent külot bez alırım bitiririm benlik kısmıYa sorma kendime daha bir don alamadım ha bire çocuğa hahaha lohusa pijaması falan hiç bakasım gelmiiii
Atillaya da alcaz annesiiiiiYa bayıldım hepsine harika görünüyorşar nasıl yakışacak kim bilir maşaAllah
Yaw o parçacılar nerde nolur bana da söyle isim adres ver ben de bakayım.
Vallahi yap benden de sana destek, reklamını yaparım seni tanıtırım. Dizilerde lohusa kadınları giydirtirim senin tasarımlarını. Valla yaparım yardım sana.seni hiç tanımıyorum ama şu ayrıntıyı bulup değinmiş olman en muhteşem okullardaki modacı bozması hocalardan daha iyi bir tasarımcı olduğunu gösteriyor.
Daha geçen bir yerde izledim bergüzar korel bu ne biçim lohusa kıyafetleri yok mu normal bişeyler hiç, napıcaz biz bu dantelli şeyleri arkadaşlar düğünemi gitcez halay mı çekiyoruz diyordu. Gerçektende lohusa tramvası yaşatıcak cinste iç çamaşırları ve kıyafetleri var görünce bunalıma girdim o ne biçim 3 cm enli lastik askılı gecelikler falan… hele o klipsli olanları hiç demiyorum bile. Sanki belediye de dağıtmışlar her markada aynı aksesuar.
Evet evet. Sayfanın asagılarına inin baya. Orda 7 Li 4 lü setler var.Bu tr sayfası dimi? Ben de alam dalton gibi giydiririz
Kız ben bunu liste yapayımBen dolaptan 3 tane aldım kullanılmamış sabahlığına kadar tam set bir tanesi hem geceliği var hemde alt üst takımı kendime hamile kilodu emzirme sütyeni emzirme atleti onları aldım çoraplarım ayağımı sıkıyor 38 giyiyorum 40 almam lazım birde depent külot bez alırım bitiririm benlik kısmı
Her hamilelik farklı fesleğenim ya. Bu sefer bende sen gibiyim. Öncekinde korkumdan yerimden kalkmazdım zaten de, şimdi cocuk olunca ve eşim öpün olunca iş basa düşüyor. Sürekli el ayak titremesi, vs oluyor. Vücut yorgunluğu ; açlığı ve stresi hiç kabul etmiyor. Yolu yarıladık say. Dinlene dinlene az az yapalım. Tabi bu bi huy olunca güç tabi deolduğu kadar diyelim biz
Kesinlikle ihtiyacımız var. Lcwden onu düğmeli normal pijama takımı aldım. Yagızdayken de hastanede öle şeyler giydim mecbur. Dantellli, açık renk giyemem ki hastane orası sonuçta, ve bana uymaz yani sevmiyorum.
Hiç dırdır etme o banyo süngeri alıncakve bana teşekkür edeceksin
Safra kesesinde taş ve polip varmış eşimin canım. Yeni öğrendik. Doktor araştırdık fln. Bugün ameliyat olacağı gün belli olcak. Gün belli olunca size yazacaktım ; dua ediverin diye. Kendimi unuttum ona endişeleniyorum zaten. Nazlı oluyorlar haklısın. Ama cok da üzülüyorum bu hormonlar bizi mahvetti
Güvenilir canım ya. Yagızdayken ben baya tereddüt ettim de. Sorun olmuyor. İlgililer de zaten. Kargo sana ait. Normalde stok yaptıklarından alırsan hemen teslim gönderiyorlar. Ama yeni sezon siparişleri direkt Londra’dan geldiği için, yurt dışı kargo süresi uzun olunca 15-20 gün bekletiyorlar.Ayak fobisi olan birisi olarak diyorum ki en çok çorap bakıyorum. Ayaklar üşümesin topuklar sertleşmesin kızlar. Çorap önemli arkadaş.iyi yapmışsın kuzum bol bol al kış bebesi bunlar. Katia bony den ben de aldım çok tatlı minnak minnak
Ben instagram hiç kullanmadığım için ordan alışveriş nasıl yapılır bilmiyorum.ama fiyatlar cidden çok uygun kaliteli de belli. Güvenli mi önemli olan o. Bakiim ablamın instagramından
okta küçük durmuyor bence yeni doğana olurBen de çorapları 10/12 aldım. Küçük mü diyorsunuz? Tecrübesizlik çok zorEki Görüntüle 3141849 Eki Görüntüle 3141850
İlk bir ay giyer ya. Aldın işte kullan bence. Çoraplar makinede cok kayboluor dıkkat etBen de çorapları 10/12 aldım. Küçük mü diyorsunuz? Tecrübesizlik çok zorEki Görüntüle 3141849 Eki Görüntüle 3141850
Ahsjahah benim ki saçlı senin ki kel doğarsa çok gülerim ahahahKel kızımın tarağıda geldiakşam almıştım öğlene geldi
Ben düşünüyordum ay bu indirimleri söyleyin ya 1500 tl uygun ne demek omgBu arada babybjörn almayı düşünen varsa geçen pazar Babymall’da çok iyi bir indirimden aldık. Ama indirim sadece mağazalardaydı. İnternetten 1500 lira uyguna aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?