- 3 Haziran 2022
- 25
- 37
- 8
- 35
Çok iyi almışsınız güle güle kullansın kuzunuzBen bu modeli 4000liraya aldım mesela. 3000 liraya da oyuncaksız ve başka bir kumaş vardı. Çok uyguna geliyor.Eki Görüntüle 3141867
İnşallah, teşekkür ederimÇok iyi almışsınız güle güle kullansın kuzunuz
Ben dolaba bakıyorum temiz bulabilirsem inşallah.
Kumaşlar çok güzel istanbulda yok ben bulamadım. Neden bilmiyorum artık eskisi gibi değil hiç.Canim.ben sanliurfada yaşıyorum su anda. Burada ucuzluk pazarları var bir kaç yerde. Cok fazla kumasci parcaci var. Bu hafta penye getirmiş dediler gittik. Biz gidene kadar seçilmişti ama güzel şeyler buldum yine de. ikisi yanimda paylaşım
Ah canim sagol. Hic dizidekileri giydirmiş hayal etmemiştim ama müthiş bir reklam. Bu sene çok niyetlendik eşimle. Hatta kosgepten felan destek alacaktık. Benim.hamileligim uykuyla gecince adamcağız dedi bir iki yıl erteleyelim bu işi. İkisini birlikte bu tempoda yetistememekten korktum.
Ama bu süreçte de ihtiyacın bu yönde daha çok olduğunu fark ettik.
Canım yolu ve kalabalığı göze alırsan Eminönü'nde kürkçü hana gitsene. Üst katta çok güzel kumaşlar oluyor bebek desenlerini düşmüştüm ben. İlk doğum sonrası sektörde çılgın paralar döndüğünü görünce ücretsiz izindeyken kapı süsü bebek doğumu için anahtarlık magnet vs siparişleri alıp yaptım instadan. Malzemeleri oradan almıştım. Hala çok kaliteli pazen kumaşlar var elimde battaniye içine falan nasıl güzel olur yumuş yumuş. Nevresimi de halledebilirsin kendin. Ay gidersen aldıklarını paylaş da dibimiz düşsünnKumaşlar çok güzel istanbulda yok ben bulamadım. Neden bilmiyorum artık eskisi gibi değil hiç.
İşe gelince, doğru karar vermişsiniz, bir çok arkadaşım pandemide kapattı işini. Atölyeler de öyle. Bence 2023 den sonra düşünün derim. Kosgeb den benim hakkım vardı hibe vs. İyi ki yapmamışım ben de pandemide batardım.. Bu arada kosgeb çok da anlatıldığı gibi bir şey değil. Çok sıkıntıları var. Tanıdıkla dönüyor zaten. ve ciddi iş yükü vergiler vs adamı tasarımdan uzaklaştırıyor. Öyle olunca da pazar malına dönüyorsun. Onla mı uğraşıcaksın iş mi yapıcaksın tasarım mı?
Ben istemeyi düşünmüyorum bu arkadaştan. Mesleği gereği zorda olan insanlarla çok iç içe. Sanırım onlardan birilerine dağıtmıştır şimdiye kadar, hani yardım yerini bulsun diye. Bana vermektense onlara vermek daha içine sinmiştir. O yüzden birşey söylemeyeceğim. Alan da mutlulukla giydirsinbenim de var öyle bi akrabam ben başka bi akrabamıza söylettirmeyi düşünüyorum kendi fikriymiş gibizorla alcam nerdeyse ayıp ama napalım ekonomik durumlar ortada macron bile kazak giymeye başladı biz de birbirimize sahip çıkalım
Ben bu modeli 4000liraya aldım mesela. 3000 liraya da oyuncaksız ve başka bir kumaş vardı. Çok uyguna geliyor.Eki Görüntüle 3141867
Bi babybjorn cu de benim! Kimle konuşsam bebeğim çok sevdi dediBen babybjörn alıcam
Yaaaaa ne güzel şeyler almışsınKızlar ben 6 aya kadar tulum giydirmeyi düşüyorum. Bu yüzden o aya kadar tüm tulumların siparişini verdim az once. Tulum fiyatı olarak tanesi 88-95 liraya gelenler var. Uyguna da aldığımı düşünüyorum. Fiyatlı olarak atıyorum foto. Toplu alınca biraz tuttu ama bi daha bu kadar yüklü bi şey alınmaz zaten. Tulum düşünen olursa fikir olsun diye size de atayım. 2-3 haftaya memlekete ulaşacak, sonra bana derken 1 ay I bulacak. Bunlar next bu arada, sadece şapkalı beyaz olanlar gots sadece D dandikfindik sen de burdan uyguna alabilirsin canım. Mamas papaslar da vardı ama bitmiş onlar istediğim bedeni yoktu.
Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin hepimize.
Evet görüyorsunuz sabahki msjı da 1 ay sonra alıcam demiştim. Dik duruşumdan ve karralılığımdan ötürü kendimi tebrik ediyorummDün akşam not defterime son eksikleri yazıyım demiştim. Benim bukadarcık kaldı alınacaklar. 1 ay daha geçsin inş da onları da ozaman alırım.
Maşallah canım nazar değmesin gözün aydınSelam kızlar, Kızımı görmeye gittim detaylıdan önce bir kez daha göreyim diye 390 gram olmuş 28 cm dedi. 20+3’üm ama 22+3’le uyumlu 2 hafta önden gitmeye devam ediyor acaip hareketliydi ve hareketli olmasına rağmen hiç hissetmiyordum moral oldusuyu duruşu her şeyi normal dedi darısı 18’inde detaylı ultrasona inşallah
Tamam canım sabah annemlere attım anneme söyleyim o bana hatırlatır inşaallah ben de sana hatırlatırım. Sen hatırlarsan sen de bana yazBanada hatırlat ya çarşamba akşam
Ya ben hiç Amazon’dan alışveriş yapmadım sıkıntı oluşturmuyor değil mi ben de bu sete bakmıştım. Amazon’dan geldi mi eline ne kadar sürede geldi birde kargo ücreti oluştu muGünaydın kızçeleeer chicconun tarak tırnak makası takımını almayı düşünen varsa ayrı ayrı amazonda daha uyguna geliyortarakta çok koku oluyor yorumları vardı ama aldım yinede bir de instagramda bi hesaptan next baby zıbın tulum falan aldım gerçekten çok kaliteliler hmye verilen paraya yazık nerdeyse aynı paraya geliyor
Amazon.tr den alıyorum cnm türkiye sayfası dün akşam sipariş verdim bugün öğlene geldiYa ben hiç Amazon’dan alışveriş yapmadım sıkıntı oluşturmuyor değil mi ben de bu sete bakmıştım. Amazon’dan geldi mi eline ne kadar sürede geldi birde kargo ücreti oluştu mu
Sorun yok dedi ben oğlumda girdiğim peritonologa randevu aldım tek boş randevu 18 ekimdi 1 ay once almama ragmen 18 ekimde giricem ama bi sorun olur mu dedim sorun yok dedi girebilirsinMaşallah canım nazar değmesin gözün aydınönden gidiyorsa detaylıya erken de girebilirsin dedi mi doktor bende 15 ekim gibi düşünüyorum pazartesi kontrolüm var doktor da bir tarih belirler galiba
Oğlum Mart doğumlu çift kat giydiriyorduk Şu an 14 yaş çoğu şeyi unuttum ama bak siz sorunca hatırlayabildim şükürTecrübeli analara bi sorum daha var. Şimdi bizimkiler kış doğacak ya. Herşeyden iki tane mi giyecek? Örnek: kısa kollu zobın üstü uzun kollu zıbın yeterli mi? Altına da iki tane pantolon mu diyim ne diyim ne denir onlara? Evimiz 2+1 lojman ve merkezi ısıtma güzel ısınıyoruz bu arada. Kapama diye bişey yok herkesinki açık.
Yalnız giyicek alt üst takım ya da tulum cok az sayı olarak.Kızlar ne güzel herkes birşeyler almış ben de yakın zamanda Türkiye’ye geliyorum cebime paraları koydum oğlanın tüm alışverişini yapacağım
Şimdilik bi hastane çıkışı (20 parça- ben hep 10lu 5li biliyordum, anneannesi 20li buldu aldı)
3 yenidoğan 2 de 0-3 ay tulumu
10 zıbını var yavrunun
Gelince
Sling
3 nevresim takımı
3-4 battaniye
Müslinler
Alt üst takımları
Uyku tulumu
Dış tulumu veya astronot
Patik
Çorap alınacak.
Anası da kendine depent, pijama takımı, gecelik takımı, hamile kabanı, 3-4 hamile giysisi, gümüş göğüs kapağı alacak
Elektronikleri (kamerası ateşölçeri termometresi) büyük parçaları (beşiği arabası anakucağı) burdan. Unuttuğum varsa yazın pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?