2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kumaşlar çok güzel istanbulda yok ben bulamadım. Neden bilmiyorum artık eskisi gibi değil hiç.
İşe gelince, doğru karar vermişsiniz, bir çok arkadaşım pandemide kapattı işini. Atölyeler de öyle. Bence 2023 den sonra düşünün derim. Kosgeb den benim hakkım vardı hibe vs. İyi ki yapmamışım ben de pandemide batardım. . Bu arada kosgeb çok da anlatıldığı gibi bir şey değil. Çok sıkıntıları var. Tanıdıkla dönüyor zaten. ve ciddi iş yükü vergiler vs adamı tasarımdan uzaklaştırıyor. Öyle olunca da pazar malına dönüyorsun. Onla mı uğraşıcaksın iş mi yapıcaksın tasarım mı?

Canım yolu ve kalabalığı göze alırsan Eminönü'nde kürkçü hana gitsene. Üst katta çok güzel kumaşlar oluyor bebek desenlerini düşmüştüm ben. İlk doğum sonrası sektörde çılgın paralar döndüğünü görünce ücretsiz izindeyken kapı süsü bebek doğumu için anahtarlık magnet vs siparişleri alıp yaptım instadan. Malzemeleri oradan almıştım. Hala çok kaliteli pazen kumaşlar var elimde battaniye içine falan nasıl güzel olur yumuş yumuş. Nevresimi de halledebilirsin kendin. Ay gidersen aldıklarını paylaş da dibimiz düşsünn

Ben istemeyi düşünmüyorum bu arkadaştan. Mesleği gereği zorda olan insanlarla çok iç içe. Sanırım onlardan birilerine dağıtmıştır şimdiye kadar, hani yardım yerini bulsun diye. Bana vermektense onlara vermek daha içine sinmiştir. O yüzden birşey söylemeyeceğim. Alan da mutlulukla giydirsin

Yaaaaa ne güzel şeyler almışsın

Kızlar ne güzel herkes birşeyler almış ben de yakın zamanda Türkiye’ye geliyorum cebime paraları koydum oğlanın tüm alışverişini yapacağım
Şimdilik bi hastane çıkışı (20 parça- ben hep 10lu 5li biliyordum, anneannesi 20li buldu aldı)
3 yenidoğan 2 de 0-3 ay tulumu
10 zıbını var yavrunun
Gelince
Sling
3 nevresim takımı
3-4 battaniye
Müslinler
Alt üst takımları
Uyku tulumu
Dış tulumu veya astronot
Patik
Çorap alınacak.
Anası da kendine depent, pijama takımı, gecelik takımı, hamile kabanı, 3-4 hamile giysisi, gümüş göğüs kapağı alacak
Elektronikleri (kamerası ateşölçeri termometresi) büyük parçaları (beşiği arabası anakucağı) burdan. Unuttuğum varsa yazın pls

Dün akşam not defterime son eksikleri yazıyım demiştim. Benim bukadarcık kaldı alınacaklar. 1 ay daha geçsin inş da onları da ozaman alırım.
Evet görüyorsunuz sabahki msjı da 1 ay sonra alıcam demiştim. Dik duruşumdan ve karralılığımdan ötürü kendimi tebrik ediyorumm ben böyle kendini bilen, hedeflerine emin adımla yoldan asla sapmayan kendimden başka kimseyi tanımadım canım kendim
Ama 525tl lik ürüne 279tl ödedim açılmaya serklaja rağmen içimde bir halay sevinci

Eklentiler

• Screenshot_20221007_134418_com.lcwaikiki.android.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar, Kızımı görmeye gittim detaylıdan önce bir kez daha göreyim diye 390 gram olmuş 28 cm dedi. 20+3’üm ama 22+3’le uyumlu 2 hafta önden gitmeye devam ediyor acaip hareketliydi ve hareketli olmasına rağmen hiç hissetmiyordum moral oldu suyu duruşu her şeyi normal dedi darısı 18’inde detaylı ultrasona inşallah

Maşallah canım nazar değmesin gözün aydın önden gidiyorsa detaylıya erken de girebilirsin dedi mi doktor bende 15 ekim gibi düşünüyorum pazartesi kontrolüm var doktor da bir tarih belirler galiba

Ya ben hiç Amazon’dan alışveriş yapmadım sıkıntı oluşturmuyor değil mi ben de bu sete bakmıştım. Amazon’dan geldi mi eline ne kadar sürede geldi birde kargo ücreti oluştu mu

Ya ben hiç Amazon’dan alışveriş yapmadım sıkıntı oluşturmuyor değil mi ben de bu sete bakmıştım. Amazon’dan geldi mi eline ne kadar sürede geldi birde kargo ücreti oluştu mu
Amazon.tr den alıyorum cnm türkiye sayfası dün akşam sipariş verdim bugün öğlene geldi kargo bedavaydı yalnız set olarak değil iki ayrı parça olarak aldım ben set olarak trendyolda vardı ve daha pahalıydı kendim set yaptım yani

Maşallah canım nazar değmesin gözün aydın önden gidiyorsa detaylıya erken de girebilirsin dedi mi doktor bende 15 ekim gibi düşünüyorum pazartesi kontrolüm var doktor da bir tarih belirler galiba
Sorun yok dedi ben oğlumda girdiğim peritonologa randevu aldım tek boş randevu 18 ekimdi 1 ay once almama ragmen 18 ekimde giricem ama bi sorun olur mu dedim sorun yok dedi girebilirsin

Oğlum Mart doğumlu çift kat giydiriyorduk Şu an 14 yaş çoğu şeyi unuttum ama bak siz sorunca hatırlayabildim şükür

Yalnız giyicek alt üst takım ya da tulum cok az sayı olarak.
Banyo süngerine taktım su ara , onu da al lütfen unutma
Kocam banyo süngeri satıyor olsa bu kadar reklam yapmazdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…