- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
Alt üstü hiç yok yavrununYalnız giyicek alt üst takım ya da tulum cok az sayı olarak.
Banyo süngerine taktım su ara , onu da al lütfen unutma
Kocam banyo süngeri satıyor olsa bu kadar reklam yapmazdım heralde
Cok güldüm yaaaEvet görüyorsunuz sabahki msjı da 1 ay sonra alıcam demiştim. Dik duruşumdan ve karralılığımdan ötürü kendimi tebrik ediyorummben böyle kendini bilen, hedeflerine emin adımla yoldan asla sapmayan kendimden başka kimseyi tanımadım canım kendim
Ama 525tl lik ürüne 279tl ödedim açılmaya serklaja rağmen içimde bir halay sevinci
6 yenidoğan tulumAlt üstü hiç yok yavrununtulumu da 5 tanecik
Onları tamamlayacağım gelince sanırım 10 tulum 6-7 alt üst yeter di mi?
Banyo süngeri şu chicco nun sarı şeysi mi
%25 indirim kodum duruyor ben de pijama takımı mı alsam diyordum. Koyu renk istiyorum ben de lekeydi bilmem neydi uğraşmayalım diye. Ay çok fena battımCok güldüm yaaayok ya ben inanıyorum sen de vaktınde doğuracaksın. Elinden geleni yaptın ; önemli olan da bu. Yavrun da içerde bekleyecek güvenle.
Bende yakaladım o indirimihey hey
Son bir tane mickeyli pijama takım aldım kendime. Diğer ikisini de geçenlerde aldım. Başka almicam. L büyük olabilir ama doğumdan sonra karnı inmiyor insanın hemen, rahat olsun dedimlohusa takım sevmiyorum ben. Bunlar hoşuma gitti.
Açık renk risk ya. Kan mı olacak, lekesi mi çıkacak. Dersi bitmiyor. İlla ki lazım düğmeli bi şey. Aç kapa aç kapa zor%25 indirim kodum duruyor ben de pijama takımı mı alsam diyordum. Koyu renk istiyorum ben de lekeydi bilmem neydi uğraşmayalım diye. Ay çok fena battım
2 güne kartımın ekstre devri oluyor o geçsin bari dedim. Favorilerim beğendiklerimi sessizce uzaklaştım oradanAçık renk risk ya. Kan mı olacak, lekesi mi çıkacak. Dersi bitmiyor. İlla ki lazım düğmeli bi şey. Aç kapa aç kapa zoristersen yarın fln aynı ındırımden alırsın. Sabah 9 civarı da oluyor. Ama alıncak mecbur
Hayır bi de bi süredir favladım bende bekliyorum. Ama onlarda direkt indirim yapılmıyor hiç zaten. Ve beden bulunmuyor. Kalıtesini de desenlerini de sevdim ben2 güne kartımın ekstre devri oluyor o geçsin bari dedim. Favorilerim beğendiklerimi sessizce uzaklaştım oradan
Bu pijamalar gelince bana da yorum yapar mısın? Aynı model suwen kullanıyorum ben ama esnek değil, sıfır lycra, bu da sağa sola dönerken biraz rahatsız ediyor (özellikle gece uyurken kolunu zorluyor) ben de bu yüzden bu model ama biraz daha esneyen birşey istiyorumCok güldüm yaaayok ya ben inanıyorum sen de vaktınde doğuracaksın. Elinden geleni yaptın ; önemli olan da bu. Yavrun da içerde bekleyecek güvenle.
Son bir tane mickeyli pijama takım aldım kendime. Diğer ikisini de geçenlerde aldım. Başka almicam. L büyük olabilir ama doğumdan sonra karnı inmiyor insanın hemen, rahat olsun dedimlohusa takım sevmiyorum ben. Bunlar hoşuma gitti.
Ya çok güzelmiş bunlar lcw mıCok güldüm yaaayok ya ben inanıyorum sen de vaktınde doğuracaksın. Elinden geleni yaptın ; önemli olan da bu. Yavrun da içerde bekleyecek güvenle.
Aynen at fava bekle indirim olmuyor yalann söylüyorlar... Bide Senin aldıklarında bi tanesi viskon sanki canım. Polyester tarzı bişi mi viskon bilemedim hatırlayamadım hiç. Yoksa o yazılı olanı ben de sevmiştim amaHayır bi de bi süredir favladım bende bekliyorum. Ama onlarda direkt indirim yapılmıyor hiç zaten. Ve beden bulunmuyor. Kalıtesini de desenlerini de sevdim ben
Bende bende dantelli lohusa takımı görmekten kuscamBu pijamalar gelince bana da yorum yapar mısın? Aynı model suwen kullanıyorum ben ama esnek değil, sıfır lycra, bu da sağa sola dönerken biraz rahatsız ediyor (özellikle gece uyurken kolunu zorluyor) ben de bu yüzden bu model ama biraz daha esneyen birşey istiyorum
Gönül istiyor ki Bihter ziyagil gibi gezelim gecelik ve sabahlıkla ama Şubat soğuğunu ve ısınma faturasını düşününce bi titreme geliyorBende bende dantelli lohusa takımı görmekten kuscam
benim de var öyle bi akrabam ben başka bi akrabamıza söylettirmeyi düşünüyorum kendi fikriymiş gibizorla alcam nerdeyse ayıp ama napalım ekonomik durumlar ortada macron bile kazak giymeye başladı biz de birbirimize sahip çıkalım
Evet bende teendyoldakini favorilerime ekledim ama daha almamıştım son zamanda toplu alırım diye bekliyordum. Ama eğer Amazon uygunsa oradan alırım. Hemen üyelik açıyorumAmazon.tr den alıyorum cnm türkiye sayfası dün akşam sipariş verdim bugün öğlene geldikargo bedavaydı yalnız set olarak değil iki ayrı parça olarak aldım ben set olarak trendyolda vardı ve daha pahalıydı kendim set yaptım yani
Kumaşlar çok güzel istanbulda yok ben bulamadım. Neden bilmiyorum artık eskisi gibi değil hiç.
İşe gelince, doğru karar vermişsiniz, bir çok arkadaşım pandemide kapattı işini. Atölyeler de öyle. Bence 2023 den sonra düşünün derim. Kosgeb den benim hakkım vardı hibe vs. İyi ki yapmamışım ben de pandemide batardım.. Bu arada kosgeb çok da anlatıldığı gibi bir şey değil. Çok sıkıntıları var. Tanıdıkla dönüyor zaten. ve ciddi iş yükü vergiler vs adamı tasarımdan uzaklaştırıyor. Öyle olunca da pazar malına dönüyorsun. Onla mı uğraşıcaksın iş mi yapıcaksın tasarım mı?
Canım yolu ve kalabalığı göze alırsan Eminönü'nde kürkçü hana gitsene. Üst katta çok güzel kumaşlar oluyor bebek desenlerini düşmüştüm ben. İlk doğum sonrası sektörde çılgın paralar döndüğünü görünce ücretsiz izindeyken kapı süsü bebek doğumu için anahtarlık magnet vs siparişleri alıp yaptım instadan. Malzemeleri oradan almıştım. Hala çok kaliteli pazen kumaşlar var elimde battaniye içine falan nasıl güzel olur yumuş yumuş. Nevresimi de halledebilirsin kendin. Ay gidersen aldıklarını paylaş da dibimiz düşsünn
Hepsiçok şeker ama kurbağalı olan ne tatlı olurrÜründen cok kumaşa heyecanlanıyorum zatenkesinlikle kumas alırsanız paylasjn aklim.gider benim. Bu arada beşige karar verirsem nevresimlik kumaşlar da almak istiyorum ben. Carsaf yaparjm sanirim. Belki battaniye de ya ben kesin bir sürü kumas alip yarim bırakırım gibi geliyor. Bunlarda diger aldığım bebekler. Daha çok pijama yapmayi düşünüyorum.
Canım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdeKızlar yoklama alıyorumnerdesiniz yaaaa offf
@zerefsann ; @dandikfindik ; K kendimidurduracakdegilim ; @Yazin Sevinci ; M MaviFeslegen
Bi gelin şuraya yoksa ben de kaybolcam bak
Canım öyle riskli durumlarda kesinlikle perinatolog harici yetersiz oluyor. Asistan olmasa bile etiskli durumda 10 yıllık Dr da olsa doğru karar verdiklerini düşünmüyorum. Proluton yada progestan kullanıyor muydun, verdiler mi yada dün? Allah korktuklarımızdan emin eylesin umarım bidaha yaşamazsın 15 hafta sonrasına kadar en azından.. Lütfen yarın bize de yaz canım perinatoloğa söylediklerini. Her şey çok güzel olsunCanım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Devlet hastanelerinde tecrübeli doktor bulmakta zor. Sanırım hepsi uzmanlığını almak için eğitim görenler. Hem beni korkuttular hem de sonra kolayca bıraktılar. Bir şey anlamadım. Erken doğum riskim mi var deyince, bu ayda erken doğum demiyoruz düşük diyoruz diyerek hayatımda hissetmediğim korkuyu yaşattılar bana. Bu arada kan tahlilleri idrar tahlilleri temiz . Crp düşük ama enfeksiyon vardır, rahmini kasıyordur diyerek ilaç verdi. Teşhise güvenmediğim için kullanmadım da henüz.
Yarın detaylı ultrasonum var perinatolog bakacak diye bekledim. Bir taraftan vakıf unv hastanesinde çok övülen bir perinatolog buldum ama randevusu dolu. Acile gidince de yine tecrübesiz doktorlara kalacağımona ulaşmaya çalışıyorum oda nosunu arıyorum henüz açan olmadı.
Böyle benim durum. Keyifsizim. Girip yazasım bile gelmedi , hala da anlatacak halim yok aslında ama o kadar incesin ki gelmeyince hemen merak etmissin, sağ ol. Habersiz bırakmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?