- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Canım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Devlet hastanelerinde tecrübeli doktor bulmakta zor. Sanırım hepsi uzmanlığını almak için eğitim görenler. Hem beni korkuttular hem de sonra kolayca bıraktılar. Bir şey anlamadım. Erken doğum riskim mi var deyince, bu ayda erken doğum demiyoruz düşük diyoruz diyerek hayatımda hissetmediğim korkuyu yaşattılar bana. Bu arada kan tahlilleri idrar tahlilleri temiz . Crp düşük ama enfeksiyon vardır, rahmini kasıyordur diyerek ilaç verdi. Teşhise güvenmediğim için kullanmadım da henüz.
Yarın detaylı ultrasonum var perinatolog bakacak diye bekledim. Bir taraftan vakıf unv hastanesinde çok övülen bir perinatolog buldum ama randevusu dolu. Acile gidince de yine tecrübesiz doktorlara kalacağımona ulaşmaya çalışıyorum oda nosunu arıyorum henüz açan olmadı.
Böyle benim durum. Keyifsizim. Girip yazasım bile gelmedi , hala da anlatacak halim yok aslında ama o kadar incesin ki gelmeyince hemen merak etmissin, sağ ol. Habersiz bırakmak istemedim.
Bir fitil ve antibiyotik verdiler canım ama o kadar güvenmedim ki bir şey kullanmadım alıpta. Iki gün sonra gel açıklığına bakıcaz demişlerdi zaten yarın perinatologa gideceğim için bekleyeyim ondan alayım ilaç isimlerini diye düşündüm. Keşke randevu bulabilsemCanım öyle riskli durumlarda kesinlikle perinatolog harici yetersiz oluyor. Asistan olmasa bile etiskli durumda 10 yıllık Dr da olsa doğru karar verdiklerini düşünmüyorum. Proluton yada progestan kullanıyor muydun, verdiler mi yada dün? Allah korktuklarımızdan emin eylesin umarım bidaha yaşamazsın 15 hafta sonrasına kadar en azından.. Lütfen yarın bize de yaz canım perinatoloğa söylediklerini. Her şey çok güzel olsun
Çok geçmiş olsun cnm allah bebeğini ve seni korusun sağlıkla kavuştursun inşallah. Stres yapmamaya çalış açıklığın vs yok rahim ağzı uzunmuş dönemsel bir şeydir inşallah korkma bol dua et allaha emanet miniklerimizCanım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Devlet hastanelerinde tecrübeli doktor bulmakta zor. Sanırım hepsi uzmanlığını almak için eğitim görenler. Hem beni korkuttular hem de sonra kolayca bıraktılar. Bir şey anlamadım. Erken doğum riskim mi var deyince, bu ayda erken doğum demiyoruz düşük diyoruz diyerek hayatımda hissetmediğim korkuyu yaşattılar bana. Bu arada kan tahlilleri idrar tahlilleri temiz . Crp düşük ama enfeksiyon vardır, rahmini kasıyordur diyerek ilaç verdi. Teşhise güvenmediğim için kullanmadım da henüz.
Yarın detaylı ultrasonum var perinatolog bakacak diye bekledim. Bir taraftan vakıf unv hastanesinde çok övülen bir perinatolog buldum ama randevusu dolu. Acile gidince de yine tecrübesiz doktorlara kalacağımona ulaşmaya çalışıyorum oda nosunu arıyorum henüz açan olmadı.
Böyle benim durum. Keyifsizim. Girip yazasım bile gelmedi , hala da anlatacak halim yok aslında ama o kadar incesin ki gelmeyince hemen merak etmissin, sağ ol. Habersiz bırakmak istemedim
Tabi yaparım ama ben benzerlerini kullanıyorum zaten. Rahatsız eden bi tarafı olmuyor bunların bende. Ama yorum kişiden kişiye değişebilir tabi ki. Bu modeller emzırırken cok rahat oluyor.Bu pijamalar gelince bana da yorum yapar mısın? Aynı model suwen kullanıyorum ben ama esnek değil, sıfır lycra, bu da sağa sola dönerken biraz rahatsız ediyor (özellikle gece uyurken kolunu zorluyor) ben de bu yüzden bu model ama biraz daha esneyen birşey istiyorum
Evet evet.Ya çok güzelmiş bunlar lcw mı
Bi tanesi viskon evet canım. Sorun olmaz diye düşündümdüAynen at fava bekle indirim olmuyor yalann söylüyorlar... Bide Senin aldıklarında bi tanesi viskon sanki canım. Polyester tarzı bişi mi viskon bilemedim hatırlayamadım hiç. Yoksa o yazılı olanı ben de sevmiştim ama
Allah razı olsun. Nstye tam 7 kez bağlandım. Hep yüksek cıktı o an yatarken hep dua ile geçirdim zamanımı. Kendi kadın dogumcumu aramadım bile arkadaşlarm kızıyor ama birsey yapacagini dusunmuyorum o kadar yoğun bir kadın ki telefonu almıyor zaten asistaniyla konuştum şimdiye kadar. Iyi bi perinatolog buldum da randevusu dolu. Alabilsem sureci onunla devam ederim muhtemelen gerçi o da yoğun ama :/Yaa cok gecmis olsun cok üzüldüm. Kendi kadin dogum uzmanin da mi birsey soyleyemedi. Riskli gebelik uzmanı bulmaya calis canim benim. Insallah hicbirsey olmayacak. Sen stres oldukça kasılma da devam eder bir döngü gibi. Nazar mi oldu sana ne oldu böyle. Bir bardak suya bildiğin duaları oku sifa niyetine ic bence. Yada birisine okuttur. Rabbim şifa versin. Dualarimdasin
Amin çok teşekkür ediyorum benimde tek tesellim bu. Rabbim kimseye yasatmasin. Evlat bambaşka. Hayatımda böyle korku tanımıyorum ben.Çok geçmiş olsun cnm allah bebeğini ve seni korusun sağlıkla kavuştursun inşallah. Stres yapmamaya çalış açıklığın vs yok rahim ağzı uzunmuş dönemsel bir şeydir inşallah korkma bol dua et allaha emanet miniklerimizTez zamanda şifa versin inşallah rabbim bu mubarek günde
Söylersen mutlaka ilgileniyorlar canım. Fitil endoldür muhtemelen, en etkili o kesiyor kasılmayı. Ünivde bi hoca bence antibiyotiği belli aralıklarla düzenli kullan dedi önlem amaçlıymışBir fitil ve antibiyotik verdiler canım ama o kadar güvenmedim ki bir şey kullanmadım alıpta. Iki gün sonra gel açıklığına bakıcaz demişlerdi zaten yarın perinatologa gideceğim için bekleyeyim ondan alayım ilaç isimlerini diye düşündüm. Keşke randevu bulabilsemyarın ki perinatologta detaylı ultrason için aslında ama umarım ilgilenir
Ya canım cok üzüldüm. Sancı sebebin bakteri, ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Acıklık da yok ne ala. Ayy yani tam idrar bakılması lazım. Karaciğer değerlerine baksınlar , tansiyonun nasıl ?Canım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Böyle benim durum. Keyifsizim. Girip yazasım bile gelmedi , hala da anlatacak halim yok aslında ama o kadar incesin ki gelmeyince hemen merak etmissin, sağ ol. Habersiz bırakmak istemedim.
Bence kullanmalısın. Sancı keser onlar ya. Adı ne sordun mu hapların ? Offf hiç böle haber almak istemezdimBir fitil ve antibiyotik verdiler canım ama o kadar güvenmedim ki bir şey kullanmadım alıpta. Iki gün sonra gel açıklığına bakıcaz demişlerdi zaten yarın perinatologa gideceğim için bekleyeyim ondan alayım ilaç isimlerini diye düşündüm. Keşke randevu bulabilsemyarın ki perinatologta detaylı ultrason için aslında ama umarım ilgilenir
Sen hangi sehirdesin? Ordan bi doktor bulalım sana perinatolog ?Amin çok teşekkür ediyorum benimde tek tesellim bu. Rabbim kimseye yasatmasin. Evlat bambaşka. Hayatımda böyle korku tanımıyorum ben.
Kuzum bide imkanın varsa atakent acıbademde prof. Dr. Aytaç Yüksel var. 900 Dü sanırım muayenesi. Serklaj araştırmam da görmüştüm, istemiştim ama operasyon 40 bin olunca gidememiştim. Seninki muayene olacak ya belki düşünürsünAmin çok teşekkür ediyorum benimde tek tesellim bu. Rabbim kimseye yasatmasin. Evlat bambaşka. Hayatımda böyle korku tanımıyorum ben.
bence böyle durumda çekinmeden ara doktorunu yardımcısı da olsa onlar doktora danışıyor. ben lekelenmem oldugunda doktorumun muaynesini aradım asistanı bana ne yapıp yapmamam gerektiğini anlattı. ben de yogun konusmaz benle sanıyordum ama doktorumda hemen döndü zaten.2 gun sonra randevumuz vardı ordada detaylı açıklama yaptı. perinatologlar da zaten riskli gebeliklere bakıyorlar onlar da takip edebiliyor süreçleri. bence ikilemde kalma ara ilgilenmezlerse yol yakınken doktorunu değiştirirsin. her doktor herkese iyi gelmeyebiliyor.Allah razı olsun. Nstye tam 7 kez bağlandım. Hep yüksek cıktı o an yatarken hep dua ile geçirdim zamanımı. Kendi kadın dogumcumu aramadım bile arkadaşlarm kızıyor ama birsey yapacagini dusunmuyorum o kadar yoğun bir kadın ki telefonu almıyor zaten asistaniyla konuştum şimdiye kadar. Iyi bi perinatolog buldum da randevusu dolu. Alabilsem sureci onunla devam ederim muhtemelen gerçi o da yoğun ama :/
Cok gecmis olsun canim gordugun bu olsun. Bundan sonraki surecin sorunsuz ilerlesin insaAllahCanım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Teşekkür ediyorum ama sanırım çıkmıştır şimdiye. Bahsettiğim perinatologun asistanina ulaştım. Detaylı ultrasonunuzda bir anormallik varsa çıkıcaktır dedi. Olursa yardımcı olmaya çalışırmış ama yoğun olduğu için randevu verememe ihtimali yüksekmiş. Umarım dediği gibi yarın ki detaylim da her şey açıklığa kavuşur.bence böyle durumda çekinmeden ara doktorunu yardımcısı da olsa onlar doktora danışıyor. ben lekelenmem oldugunda doktorumun muaynesini aradım asistanı bana ne yapıp yapmamam gerektiğini anlattı. ben de yogun konusmaz benle sanıyordum ama doktorumda hemen döndü zaten.2 gun sonra randevumuz vardı ordada detaylı açıklama yaptı. perinatologlar da zaten riskli gebeliklere bakıyorlar onlar da takip edebiliyor süreçleri. bence ikilemde kalma ara ilgilenmezlerse yol yakınken doktorunu değiştirirsin. her doktor herkese iyi gelmeyebiliyor.
Amin teşekkür ediyorum ama hala aralarda sancı giriyor. Sizde de oluyor mu ben artık normalle anormali birbirine karıştırıyorum.Cok gecmis olsun canim gordugun bu olsun. Bundan sonraki surecin sorunsuz ilerlesin insaAllah
Muayene için giderim canım aklımda bulunsun teşekkür ederim ama yatış verirlerse üstesinden kalkamam o hastanelerin. Operasyonlarda aynı şekilde.Kuzum bide imkanın varsa atakent acıbademde prof. Dr. Aytaç Yüksel var. 900 Dü sanırım muayenesi. Serklaj araştırmam da görmüştüm, istemiştim ama operasyon 40 bin olunca gidememiştim. Seninki muayene olacak ya belki düşünürsün
Istanbuldayim. Yatış ya da operasyon olursa üstesinden kalkamam diye her yere bakamıyorumSen hangi sehirdesin? Ordan bi doktor bulalım sana perinatolog ?
Canım çok geçmiş olsun yarın perinatolog daha net cevap verir için rahat eder hayırlısıyla belki asistan oldukları için onlarda çok bilmiyolardır, Allahım korktuğuna uğratmasın, nasıl bir sancı oldu canım.Canım benim çok sağ ol. Zor günler geçiriyorum yazabilecek güç bulamadım kendimdemerak ettirmemek için anlatayim 2 gün önce gece sabaha kadar sancılanıp devlet acile gittim nstye bagladilar sancılarım 120 çıkıyordu. Doğum yapan kadında çıkar bu anca dediler. Fiziksel muayenelerde sorunum yok. Rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi. Parmakla da baktılar açıklık yok ama sancı onca ilaca rağmen düşmüyor. 50,60'lara indi aksama kadar anca. Doktor başta bırakmayacaktı ama sonra sanırım hocasına danışıp bıraktı beni acıklık yok arada kontrol edecegiz dedi.
Beni de bu belirsizlik üzüyor. Isimlerine bakmadım hiç henüzBence kullanmalısın. Sancı keser onlar ya. Adı ne sordun mu hapların ? Offf hiç böle haber almak istemezdimsorun ne bi anlasak içimiz rahat olurdu
Şehir hastanelerini neden düşünmüyorsun canımIstanbuldayim. Yatış ya da operasyon olursa üstesinden kalkamam diye her yere bakamıyorumvakıf unv hastanesinde iyi bi perinatolog buldum asistaniyla da konuştum ancak çok yoğun kesin bir şey diyemedi. Detaylıyi yarın olun sonra konuşalım yine de randevu verememe ihtimalimiz çok yüksek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?