- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Sabaha kadar süren gaz sancısı gibiydi hatta ben gaz diye düşündüm ama tedbir amaclı gideyim dedim. Nstde sanci çıkınca şaşırdım hatta çünkü ertesi güne sanci hissetmiyordum ama cihazda çıkıyordu. Dün de gün içinde 10 12 kez sanci yaşadım. Bir iki kez de bir yerde toparlanma. Normal mi hiç bilmiyorum.Canım çok geçmiş olsun yarın perinatolog daha net cevap verir için rahat eder hayırlısıyla belki asistan oldukları için onlarda çok bilmiyolardır, Allahım korktuğuna uğratmasın, nasıl bir sancı oldu canım.
Bugün tüm gün onları araştırdım öyle yorumlar yazmışlar ki korktum. Çok kötü davranıyorlar vs diye.Şehir hastanelerini neden düşünmüyorsun canım
Çok geçmiş olsun canım ben ilk çocuğumda 39+4 te canım sıkılmıştı doğmuyor diye bişeyim yokken gitmiştim gece hastaneye, 4 cm açıklık ve 90-100 lerde sancı çıkmıştı ama hissetmiyordum birşey,, sen içini karartma açılma yok rahim boyu iyi ama bir idrar testi falan mı versen yarın yönlendirirler mutlaka güzel haberlerle gelSabaha kadar süren gaz sancısı gibiydi hatta ben gaz diye düşündüm ama tedbir amaclı gideyim dedim. Nstde sanci çıkınca şaşırdım hatta çünkü ertesi güne sanci hissetmiyordum ama cihazda çıkıyordu. Dün de gün içinde 10 12 kez sanci yaşadım. Bir iki kez de bir yerde toparlanma. Normal mi hiç bilmiyorum.
Offf ama senin durumun acil. Bence yardımcı olurlar ya. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Dualarım seninle canım.Bugün tüm gün onları araştırdım öyle yorumlar yazmışlar ki korktum. Çok kötü davranıyorlar vs diye.
Artık yarınki perinatolog ne diyecek ona göre bir harekete geçeceğim. Vakif unv doktoru almıyorsa mecbur şehir hastanelerine bakacağım. Oralarin da acilinde hep asistan oluyor diye dusundum bir de. Normal muayene direk alamiyorsn zaten birine baktim ta ayin ,20sine kadın doğuma veriyo o da. Direk perinatalogta alamıyorsun.
Baktılar canım idrar tahlilim de kan tahlillerim de temiz çıkıyor. Crp yüksek değil, idrar yolu enfeksiyonu da yok. Ama vajinit olmuşsundur diye antibiyotik verdiler. Kesin teşhis koyamadıkları için güvenemedim bende.Ya canım cok üzüldüm. Sancı sebebin bakteri, ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ? Acıklık da yok ne ala. Ayy yani tam idrar bakılması lazım. Karaciğer değerlerine baksınlar , tansiyonun nasıl ?
Çok haklısın canım o konuda malesef..Muayene için giderim canım aklımda bulunsun teşekkür ederim ama yatış verirlerse üstesinden kalkamam o hastanelerin. Operasyonlarda aynı şekilde.
Öğlenden beri benim de baya kasılmam var. Karnım hep bir yana kubbe bide pelvik bölgede bası mı diyim böyle rahatsız edici bir şey oluyor. Haftada 2 kez Dr a gidiyorum resmen. Çarşamba perinatoloğa gitmiştim Yarına da özelden randevu aldım açılma mı artıyor noluyo bi bakılsın. Valla çok yorucu hep kafam orada bi oh diyemedim 22 haftadır Allah selamete çıkartsın ferahlatsın hepimiziSabaha kadar süren gaz sancısı gibiydi hatta ben gaz diye düşündüm ama tedbir amaclı gideyim dedim. Nstde sanci çıkınca şaşırdım hatta çünkü ertesi güne sanci hissetmiyordum ama cihazda çıkıyordu. Dün de gün içinde 10 12 kez sanci yaşadım. Bir iki kez de bir yerde toparlanma. Normal mi hiç bilmiyorum.
Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olacak inşallah buna inanıyorum. Açıklık olmaması ve Rahim boyu uzunluğu çok iyi. Benim arkadaşımın hep nst de sancısı çıkıyordu ama uzun süre sorun çıkmadı. Zamanı gelince doğumu yaptı. Doktorlar da şaşırmıştı nasıl sancı olursa her şey yolunda olur diye. Sabahtan akşama kadar kaç kere nst ye soktular onu. Korkma inan bana bişe olmayacak Allah İn izniyleBaktılar canım idrar tahlilim de kan tahlillerim de temiz çıkıyor. Crp yüksek değil, idrar yolu enfeksiyonu da yok. Ama vajinit olmuşsundur diye antibiyotik verdiler. Kesin teşhis koyamadıkları için güvenemedim bende.
Ha bir de şunu diyeyim eğer bağırsakların gaz filan varsa onlarda sancı olarak çıkıyormuş.Baktılar canım idrar tahlilim de kan tahlillerim de temiz çıkıyor. Crp yüksek değil, idrar yolu enfeksiyonu da yok. Ama vajinit olmuşsundur diye antibiyotik verdiler. Kesin teşhis koyamadıkları için güvenemedim bende.
Rabbim yardımcın olsun canım sende iyiki perinatologla devam ediyorsun. En azindan teshis anlaminda icimiz rahat eder.Çok haklısın canım o konuda malesef..
Öğlenden beri benim de baya kasılmam var. Karnım hep bir yana kubbe bide pelvik bölgede bası mı diyim böyle rahatsız edici bir şey oluyor. Haftada 2 kez Dr a gidiyorum resmen. Çarşamba perinatoloğa gitmiştim Yarına da özelden randevu aldım açılma mı artıyor noluyo bi bakılsın. Valla çok yorucu hep kafam orada bi oh diyemedim 22 haftadır Allah selamete çıkartsın ferahlatsın hepimizi
Cok ferahladim bu mesaja. Etrafimda yok çünkü hiç. Herkes biz o haftalarda sancı hissetmedik diyorlar. Insallah benimde sorunsuz tamamlanır. Çok teşekkür ediyorum ☺☺Rabbim bu mübarek gecede yardımcın olacak inşallah buna inanıyorum. Açıklık olmaması ve Rahim boyu uzunluğu çok iyi. Benim arkadaşımın hep nst de sancısı çıkıyordu ama uzun süre sorun çıkmadı. Zamanı gelince doğumu yaptı. Doktorlar da şaşırmıştı nasıl sancı olursa her şey yolunda olur diye. Sabahtan akşama kadar kaç kere nst ye soktular onu. Korkma inan bana bişe olmayacak Allah İn izniyle
Benim mide rahatsizligim var. O gün de gaz sancisina benziyordu zaten canım. Doktora bunu söyledim ama gazdır diyerek tedbiri elden bırakmayalım dediler. Üzerinde durmadılar hiç. Dediğim gibi zaten deneyimsizlerdiHa bir de şunu diyeyim eğer bağırsakların gaz filan varsa onlarda sancı olarak çıkıyormuş.
Detaylı da da göreceksin bak yavrun da hiç sorun yok. Senin sindirim problemin varsa o çıktı makinede. Vücudunda olan sorunu bebekte sanman çok normal. Ama senin kendi sorunun o annesi merak etme. Güzel haberler al inşallah detaylıdan.Benim mide rahatsizligim var. O gün de gaz sancisina benziyordu zaten canım. Doktora bunu söyledim ama gazdır diyerek tedbiri elden bırakmayalım dediler. Üzerinde durmadılar hiç. Dediğim gibi zaten deneyimsizlerdi
Benim eşim kıskanmaya başladı bile grubumuzuKızlar koşun son 20 dk. Eşleri iz kk ya girmemizi yasaklayacak birbirimizi batırıyoruz diye
Annelik çok zor cidden hergün acaba bişeymi olduyla geçiyor hele bizim gibi riskli hamileliklerde Allah sağlıkla vaktinde almayı nasip etsinÇok haklısın canım o konuda malesef..
Öğlenden beri benim de baya kasılmam var. Karnım hep bir yana kubbe bide pelvik bölgede bası mı diyim böyle rahatsız edici bir şey oluyor. Haftada 2 kez Dr a gidiyorum resmen. Çarşamba perinatoloğa gitmiştim Yarına da özelden randevu aldım açılma mı artıyor noluyo bi bakılsın. Valla çok yorucu hep kafam orada bi oh diyemedim 22 haftadır Allah selamete çıkartsın ferahlatsın hepimizi
Inşallah Nurkiz çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hepinizDetaylı da da göreceksin bak yavrun da hiç sorun yok. Senin sindirim problemin varsa o çıktı makinede. Vücudunda olan sorunu bebekte sanman çok normal. Ama senin kendi sorunun o annesi merak etme. Güzel haberler al inşallah detaylıdan.
Canim onceki gun benim de sancim oldu ama ben gaz sancisi ya da miyomdandir diye dusundum. Bekarken de ayni sanciyla bi kac kez hastanelik oldum gaz sancisi cikti nasil oluyosa siddetli kasik agrisi yapiyodu hatta afedersiniz ama o sanci esnasinda gaz sorunu da yasadim oyle de olunca gazdandir diye onemsemedim sonra cok sukur gecti oyle toplanma falan da olmadi bebekte hareketli olunca ben pek takilmadimAmin teşekkür ediyorum ama hala aralarda sancı giriyor. Sizde de oluyor mu ben artık normalle anormali birbirine karıştırıyorum.
Çok geçmiş olsun canım sana da. Bende önceden gaz sıkışması yaşamış biriyim. Bende çok benzettim ama internette benzerdir siz ayırt edemezsiniz diye okuyunca bir de bir yerde toparlanma olunca riske atmak istememiştim.Canim onceki gun benim de sancim oldu ama ben gaz sancisi ya da miyomdandir diye dusundum. Bekarken de ayni sanciyla bi kac kez hastanelik oldum gaz sancisi cikti nasil oluyosa siddetli kasik agrisi yapiyodu hatta afedersiniz ama o sanci esnasinda gaz sorunu da yasadim oyle de olunca gazdandir diye onemsemedim sonra cok sukur gecti oyle toplanma falan da olmadi bebekte hareketli olunca ben pek takilmadim
Sagol canim. Ben de kontrol ettim karnimi kasiklarimi baktim yumusak endise etmedim kuzum sadece uzandim once cok üşüdüm sonra isindikca rahatladim 3 saat falan yattim oyleÇok geçmiş olsun canım sana da. Bende önceden gaz sıkışması yaşamış biriyim. Bende çok benzettim ama internette benzerdir siz ayırt edemezsiniz diye okuyunca bir de bir yerde toparlanma olunca riske atmak istememiştim.
Bir yerde sertleşme toparlanma hissetmiyorsan sancıların çok sık değilse bencede korkma.
Muhtemelen üsüttüğün için gazın olmuştur kuzum. Bundan sonra kendini daha sıcak tut en azından için rahat eder.Sagol canim. Ben de kontrol ettim karnimi kasiklarimi baktim yumusak endise etmedim kuzum sadece uzandim once cok üşüdüm sonra isindikca rahatladim 3 saat falan yattim oyle
Benimde dün öyleydi bütün gün kasılma oldu solgarım magnezyumundan aldım içtim onun etkisimi oldu bilmiyorum bugün hiç olmadıÇok haklısın canım o konuda malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?