2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oyle yapiyorum kuzum simdi insan tedirgin oluyor her turlu hele daha once yasamadigin bi durumsa panik tavan. Rabbim korktugumuza ugratmasin
Amin cnm gaz da kasılma yapıyor galiba benim gaz olduğunda önce karnımın bi tarafında kasılma gibi oluyor gaz gelmeden önce

Benimde dün öyleydi bütün gün kasılma oldu solgarım magnezyumundan aldım içtim onun etkisimi oldu bilmiyorum bugün hiç olmadı
Sevindim canım senin adına. Magnezyum alıyorum progestan da alıyorum ben ama bakalım geçer umarım bian önce de yarın da sıkıntılı bir şey duymam

Kızlar haberleri izleyenler var mı ? Ya içim ezildi. Gün boyu duygu yoğunluğu vs derken kaldıramıyorum bu tarz şeyleri.
Bir tanesi yurt dışında bi kreşte çekilmiş video. Konuşamıyor bebekler daha 2 yaş flndır anca. Çığlık filmindeki maskeyi takmış bakıcı, çocuklara bağırıyor, kovalıyor bi yandan. Çocuklar ağlıyor , kaçıyorlar yazık. Ya bu çocuklar anaları babaları çalışıyor diye ordalar; sen o çocuklar var diye maaş alıyorsun. İçim nasıl ezildi var ya vicdansızlığa

Diğeri de Ankara’da bi kreş. Bahçede kaydırak var şükür ki kamerada var. 3 öğretmen de bahçede oturuyor. Neyse 4 yasındakı cocuk kaydıraktan düşüyor. Ve düştüğü yerden kalkamıyor cocuk. Zar zor öğretmen gidiyor yanına, cocuk baygın, diğer öğretmenler yerinden kalkmıyor bile. Öğretmen kucağına alıyor çocuğu. Meğer çocuğun beyın kanaması, köprücük kemiği kırığı, omuz kırığı, vs bi sürü yeri yaralanmış. Ambulans bile çağırtmamışlar; aileye geç haber vermişler.
Ben işe başlamak zorunda kalınca, çocuklarımı bakıcıya ya da kreşe vereceğim diye ödüm patlıyor kafayı yıcem ya
Bi de bi dostum var. Şimdi aramıza biraz mesafe girdi hatta ülkeler diyim. Bundan 5-6 yıl önce gözleri dolarak, annesinin kendisi ve kardeşiyle yeterince ilgilenmediğini ; kendilerini bakıcıya bıraktığını ; kardeşi cişini geç öğrendiği için Kardeşine psikolojik baskı yapıp bağırdığını anlatmıştı. Ben aynı seyı çocuklarıma yapmıcam derdi hep. Her neyse; bu sürede onun da bir oğlu oldu. Hemen kreşe verdi cocugu hatta cocuk yaşını doldurmadan direkt eve bakıcı aldı. Şimdi kardeşi doğurmuş. 6 ay sonra verecek kreşe ; ikna ettim vs diye anlattı.
Ya kızlar, Allah rızası için, ben mi çok hassasım bende bi sıkıntı mı var ya. Para sıkıntısı evet var olabilir de; ama bahse konu olan ınsanlar bu konunun dışındalar zaten. Anlamsız geliyor bana.
Uzun oldu vok pardon

Geçmiş olsun stresli bi durum falan mı yaşadınız sancı kasılmadan mı oluyor

Cok teşekkür ederim belim ağrıyor mesela oturuyorum kanepede kitleniyorum sanki çok ağrım oluyor tek ayağımı kaldirdigimda vajina girişim zonkluyor doktora yarın gidecegim inşallah önemli birşey yoktur

Bende oğluma hamileyken nst de hep sancı çıkıyordu vücudumda ödem çoktu birde romatizma sanırım çok tetikliyor
Cok ferahladim bu mesaja. Etrafimda yok çünkü hiç. Herkes biz o haftalarda sancı hissetmedik diyorlar. Insallah benimde sorunsuz tamamlanır. Çok teşekkür ediyorum ☺☺

Cok teşekkür ederim belim ağrıyor mesela oturuyorum kanepede kitleniyorum sanki çok ağrım oluyor tek ayağımı kaldirdigimda vajina girişim zonkluyor doktora yarın gidecegim inşallah önemli birşey yoktur
Her zaman iyisini düşünün hamileliğin tadını çıkarın özleyeceğiz karnımızda oynadıkları zamanı

Gördüm canım haberleri çocuklar nasıl ağlıyordu kıyamam. Kadının işine son verilmiş ama çocuklar bir daha gitmek istemez oraya. Rabbim az da olsa yediğimiz aşımızı nasip etsin kimseye muhtaç olmayalım kendi bebeklerimizi kendimiz büyütelim. Oğlumu annem baktı benden çok emeği var ben çalıştım. Nasip olursa kızımı kayınvalidem bakacak o da canı gibi bakar eminim çok seviyorlar çocukları. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı

Bende oğluma hamileyken nst de hep sancı çıkıyordu vücudumda ödem çoktu birde romatizma sanırım çok tetikliyor
Romatizmam yok. Ödemim de hiç yok ama mide ya da bağırsakta sebep veriyorsa olabilir. Sorun olmadı yani sancı çıkması değil mi böyle mesajlarla rahatlıyorum

Deneyimli annelerim
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lutfen miktar belirtin
Mesela 6 adet uzun kollu çıtçıtlı 3-6 ay gibi
Beni etiketleyin

Benimde bir sorunum var ama sorun olduğunu yeni anladım. Normalde karnımda bir problem yok ama sirt ustu uzanıp ayaklarımı da dümdüz yaptığımda karnimin alti kaskatı oluyor. O his 10 saniye de kayboluyor. Ben once bebek orada bebek hareketi felan sandim ama baya kasılma. Bu bir problem mi

Kizlar galiba savaş cikacak eşim haber kanallarinj dinliyodu girdim mutfaga cikmam bir oldu ruhum daraliyor artik bu haberlerden

Romatizmam yok. Ödemim de hiç yok ama mide ya da bağırsakta sebep veriyorsa olabilir. Sorun olmadı yani sancı çıkması değil mi böyle mesajlarla rahatlıyorum
Olmadı son zamana kadar hep çıktı 36.haftam bitti o zaman doğum yaptım. Magnezyumu ihmal etme. Doktora da gideceksin zaten mutlaka bir öneride bulunur bir çok sebebi vardır bizim Bildiğimiz gibi her sancı doğum sancısı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…