Kızlar 4 tane şok gezdim bu gün gelecek olan 2 li zıbınlar ortada yok bulamadım ben battaniye filan da gelecekti bı mağazada sadece iki tane vardı o da almadım bıraktım bulan var mı
He rşey vardı çıtçıtlı badi ve ağız mendiller yoktu nohut battaniye ve lastikli çarşaf güzel değildi kalite olarak. Nevresimin de desenini beğenmedim. Yarın da hüsran olmaz umarım
He rşey vardı çıtçıtlı badi ve ağız mendiller yoktu nohut battaniye ve lastikli çarşaf güzel değildi kalite olarak. Nevresimin de desenini beğenmedim. Yarın da hüsran olmaz umarım
Aynı canım hergün mışıl mışıl uyurken şoka a101e gittim. Hiçbirşey bulamadım ama A101’den kızın numarasını aldım. Yarın için haber verecek. Annemler banyo setini bulmuşlar onu aradan çıkardık. Banyo havluları dan vardı a101de yine acaba bi tane yedek alsam mı dedim ama geri de banyo havlusuna yedeğe ne gerek bar ki bebek hergün yıkanacak değil ya olsa olsa haftada bir yıkanır yedeğe gerek yok gibi Şu brillant nevresim takımını da alırsam süper olacak. Tabi kalitesi iyiyse brillant olduğu için iyidir diye düşünüyorum ana bilmiyorum. A101de babynestler vardı beğenmedim almadım. Sanırım internetten ya da mağazadan filan alırım. Şokta sadece penye yatak örtüsü vardı onda da defosu vardı almadım. Anlayacağınız çok hevesle gittim elim boş döndüm umarım yarın a101de öyle olmaz. Gerçi başka şoklara bakacağım.
Kizlar urunlerin cogu yok olanlarda dandik zibinlar eski kampanyalardan stokta varsa cikariyolarmis yastik kiliflari falan satisa acilmamis daha nevresim takimlari jer yere gelmemis kuvette yoktu nasil bi sacmalik oyuncak aldik penye carsaf aldim babaynest aldim fena degil fiyatina gore diye bi de pilates topum patlamisti bi tane kalmis orda pnu aldim
Bende baktım hiç güzel bişi yoktu nevresim ve çarşafları sevemedim kalitesiz geldi bi kaç tane fisher price oyuncağı vardı onlarada hemen internetten baktım 5 10 tl fiyat farkı vardı hiç bişi almadım
Açıp incelemedim kuzu ya annemlere gececektim esime eve birak dedim aksam bi bakiyim. Zaten ucuz bisey cok kalite beklememek lazim nette en ucuzu 300 den basliyo ama fena degildi gordugum kadariyla
Bende baktım hiç güzel bişi yoktu nevresim ve çarşafları sevemedim kalitesiz geldi bi kaç tane fisher price oyuncağı vardı onlarada hemen internetten baktım 5 10 tl fiyat farkı vardı hiç bişi almadım
Açıp incelemedim kuzu ya annemlere gececektim esime eve birak dedim aksam bi bakiyim. Zaten ucuz bisey cok kalite beklememek lazim nette en ucuzu 300 den basliyo ama fena degildi gordugum kadariyla
Tamam canım ben yatın bulmaya çalışayım ya aşırı kalitelisi demiyorum ama a101dekini hiç beğenmedim şoktaki nasıl acaba diye fena değil diyorsan görmek lazım
Tamam canım ben yatın bulmaya çalışayım ya aşırı kalitelisi demiyorum ama a101dekini hiç beğenmedim şoktaki nasıl acaba diye fena değil diyorsan görmek lazım
Elyaf dolgulu ama oyle tam sekilli bisey degil kuzu yumusakti yani. Ben almiycaktim ama ucuz zaten kiş bebesi icine koyarim bi yere koyarken diye aldim