2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar 4 tane şok gezdim bu gün gelecek olan 2 li zıbınlar ortada yok bulamadım ben battaniye filan da gelecekti bı mağazada sadece iki tane vardı o da almadım bıraktım bulan var mı
He rşey vardı çıtçıtlı badi ve ağız mendiller yoktu nohut battaniye ve lastikli çarşaf güzel değildi kalite olarak. Nevresimin de desenini beğenmedim. Yarın da hüsran olmaz umarım

He rşey vardı çıtçıtlı badi ve ağız mendiller yoktu nohut battaniye ve lastikli çarşaf güzel değildi kalite olarak. Nevresimin de desenini beğenmedim. Yarın da hüsran olmaz umarım
Lastikli carsafi nevresim takiminin altina gecirmek icin aldim alez alirsam ustune geciririm. Nevresim ben a101 den brillantinkini almistim gecen hafta gayet guzel cikti umarim gelir yarin guzelce bakariz

Bizim burdaki şok’a gelmiyormuş aktüel ürünler. Dünyada daha saçma şey duymadım bu ne
Aynı canım hergün mışıl mışıl uyurken şoka a101e gittim. Hiçbirşey bulamadım ama A101’den kızın numarasını aldım. Yarın için haber verecek. Annemler banyo setini bulmuşlar onu aradan çıkardık. Banyo havluları dan vardı a101de yine acaba bi tane yedek alsam mı dedim ama geri de banyo havlusuna yedeğe ne gerek bar ki bebek hergün yıkanacak değil ya olsa olsa haftada bir yıkanır yedeğe gerek yok gibi Şu brillant nevresim takımını da alırsam süper olacak. Tabi kalitesi iyiyse brillant olduğu için iyidir diye düşünüyorum ana bilmiyorum. A101de babynestler vardı beğenmedim almadım. Sanırım internetten ya da mağazadan filan alırım. Şokta sadece penye yatak örtüsü vardı onda da defosu vardı almadım. Anlayacağınız çok hevesle gittim elim boş döndüm umarım yarın a101de öyle olmaz. Gerçi başka şoklara bakacağım.

Canım şokun babynest kalitesi nasıldı a101de buldum beğenmedim ortası da elyaf dolgu mu yatak gibi sünger mi şokta bulamadım. Şokta görünüyordu halbuki.

Canım Nevresim takımının kalitesi nasıldı peki yarın bir tur daha şok yapmaya değer mi diye soruyorum.

Bende baktım hiç güzel bişi yoktu nevresim ve çarşafları sevemedim kalitesiz geldi bi kaç tane fisher price oyuncağı vardı onlarada hemen internetten baktım 5 10 tl fiyat farkı vardı hiç bişi almadım

Canım şokun babynest kalitesi nasıldı a101de buldum beğenmedim ortası da elyaf dolgu mu yatak gibi sünger mi şokta bulamadım. Şokta görünüyordu halbuki.
Açıp incelemedim kuzu ya annemlere gececektim esime eve birak dedim aksam bi bakiyim. Zaten ucuz bisey cok kalite beklememek lazim nette en ucuzu 300 den basliyo ama fena degildi gordugum kadariyla

Ay ben aldim 2 oyuncak biri fisher price in sekil yerlestirme olani. Sesli Kitapta guzeldi aslinda ama almadim ya alsa miydim bilemedim

Açıp incelemedim kuzu ya annemlere gececektim esime eve birak dedim aksam bi bakiyim. Zaten ucuz bisey cok kalite beklememek lazim nette en ucuzu 300 den basliyo ama fena degildi gordugum kadariyla
Tamam canım ben yatın bulmaya çalışayım ya aşırı kalitelisi demiyorum ama a101dekini hiç beğenmedim şoktaki nasıl acaba diye fena değil diyorsan görmek lazım

Tamam canım ben yatın bulmaya çalışayım ya aşırı kalitelisi demiyorum ama a101dekini hiç beğenmedim şoktaki nasıl acaba diye fena değil diyorsan görmek lazım
Elyaf dolgulu ama oyle tam sekilli bisey degil kuzu yumusakti yani. Ben almiycaktim ama ucuz zaten kiş bebesi icine koyarim bi yere koyarken diye aldim

Banada fena değil gibi geldi rengi gei oldupu için çok incelemedim pembikli bişi alırım ben muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…