2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım Nevresim takımının kalitesi nasıldı peki yarın bir tur daha şok yapmaya değer mi diye soruyorum.
Seyrek dokumaydı öyle yumuşak değildi cnm
Ben cepte şokta zıbını bulamadım canım acaba şehre göre değişiyor mu
Bende de yok cepte şokta. Bölgenin stok durumuyla ilgili ondan sanırım.
Kızlar ilk zeka kartlarındna alan ya da alacak olan var mı gerekli mi
Benim oğlumdan kalanlar var hala. Mono zebra kart diye geçiyordu sanırım bence olsa iyi olabilecek bişi

Buarada lcw pijamam geldi. Xl almıştım büyüyeceğimi düşünerek neden çok iyi olacak ama kol ve bacak boyu uzun oldu tadilat istiyor, annem yapabilir mi acaba eğribüğrü olmadan terziye 30tl vermek istemiyorum. Bide diğer lcw pijamaları gibi yumuşacık değil ama görüntü iyi hastanede sosyete ziyaretlerinde dantel giymek istemeyenler için ideal yine de

Bende xl almıştım

hemen dogdugunda yıkanmıyor ama ilerleyen zamanda ihtiyaç oluyormuş. yıkıyorsun akşamına kaka yapıyor mecbur tekrar yıkıyorsun diolar e havlu da hazırda lazım oluyormuş

Sıradakiler de şunlar

Eklentiler

• Screenshot_20221012_144736_trendyol.com.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20221012_144706_trendyol.com.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 71
Bizim burdaki şok’a gelmiyormuş aktüel ürünler. Dünyada daha saçma şey duymadım bu ne
Ben sordum arkadaşlar eldeki stokları eritmek icin yapiyolarmis yeni ürün gelmiyormuş ben burda bir sokda buldum sadce 0-3ay vardi ondan aldım ama depodan getirdi kasiyer

M MaviFeslegen çok geçmiş olsun. Nasıl bir araştırma hastanesiymiş ki tahlil bile yapmamışlar. Özellikle kendi doktoruna git diyen kendini doktor sanan o kişiye çok sinir oldum. Bugün gittin mi kendi doktoruna? O nasıl değerlendirdi? Sancıların çok mu arttı?
Benim dün sol kasigima çok şiddetli sancı saplandı böyle olunca endişelerim artıyor

Pekiii anne bebek çantası aldınız mı her gün yeni bir masrafla geliyorum hiç güzel çantalar yok ya bir tane bile beğenemedim hepsi çok çikin
İlkimde de adidas sırt çantası kullandım bunda da öyle yapıcam. Hiç beğenmiyorum ben anne bebek çantalarını

Kızlar biraz daha bekleyelim bime gelen bebek ürünleri daha kaliteli oluyor bunlar bu haftalarda geldiyse bimede gelir ben kizima beyb nest bimden alıştım nevsesim takimi zibin havlu hepsini ordan aldim cok guzel ve kaliteli bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…