Alışveriş dediğin şey bir haftada hallolur diye düşünüyorum ben bilerek hiçbişey almıyorum 8ay bi geçsin ondan sonra alcm diye karar verdimBu listeleri gördükçe hicbirsey almadigim aklima geliyor. Panik atak gibi oluyorum
Bişey olmaz diyesim var ama ilaç söylerken de insan korkuyor doktorunun numarası varsa mesaj atsan cevaplamaz mı? Ayaklarını biraz havaya dik. Magnezyum kullanıyor muydun? Sancı kasılma aynı mı?Kizlar üç dört gündür yorulunca sancim oluyordu. Dinlenince geçiyordu. Ama bugun daha çok oldu sanki ve biraz korktum. Yarin doktora gidecem ama simdi bir tane progestan fitil kullansam iyi olur mu sizce
Yok canim magnezyum vermedi daha. Aslında bu hafif agrilar kasilmalar cuma gunu basladj. Cumartesi ev taşıdımBişey olmaz diyesim var ama ilaç söylerken de insan korkuyor doktorunun numarası varsa mesaj atsan cevaplamaz mı? Ayaklarını biraz havaya dik. Magnezyum kullanıyor muydun? Sancı kasılma aynı mı?
Benimde 3 yilim canim. Geçen yıl bir kaybim var. O yuzden bu sefer kimseye söylemedim. Bende kaybim yüzden erken alışverişe elim gitmiyor. Gecen hafta herkes bir aradayık. Sordular. Bende saklayamiyoeum artik ortada dedim güldüler. Ama bazıları hic memnun olmadi bu durumdan. Baya yuzu düşenler oldu. Allah herkesin kalbine göre versin. Yani persembe günü herkes duydu ve benim.cumadan beri sancidan ağrıdan gozum açılmıyor. Buna yormak istemiyorum ama simdi sen söyleyince tarihleri akil ettim.Bişey sorcam sizlere benim evlendikten sonra 4 sene geçtiği için herkesin dilindeydi durumumuz o yüzden şimdi hamile olduğum da çok hızlı duyuldu aslında duyurmak istemiyordum ama bi baktım ki herkes birbirine söylemiş bu bende biraz tedirginlik yapıyor sizlerin durum nasıl ben mi abartıyorum acaba bilirsiniz bazı insanlar iyilikten değil kötülükten beslenir iyi bişeyin olduğunu istemez..alışveriş yapmaya bile korkmamın sebebi bu aslında
3. Senemizde hamile kaldım, soranlara istemediğimizi söyledim. Hamileliğimi de hemen duyurmadım. Ben iyi düşünceye, duaya, enerjiye artık ne derseniz inanıyorum. Siz iyi düşünün iyi olsun. Aman kötü bişey olacak düşüncesine girerseniz çekersiniz. Akışa bırakın ve iyi düşünün.Bişey sorcam sizlere benim evlendikten sonra 4 sene geçtiği için herkesin dilindeydi durumumuz o yüzden şimdi hamile olduğum da çok hızlı duyuldu aslında duyurmak istemiyordum ama bi baktım ki herkes birbirine söylemiş bu bende biraz tedirginlik yapıyor sizlerin durum nasıl ben mi abartıyorum acaba bilirsiniz bazı insanlar iyilikten değil kötülükten beslenir iyi bişeyin olduğunu istemez..alışveriş yapmaya bile korkmamın sebebi bu aslında
İşte benim de öyle negatif enerji aldıklarım oldu Sürekli nas felak ayetel kürsi okuyorum Allah korusun bebelerimizi başka da napılır ki bu arada ben progestanı hiç bırakamıyorum sadık yarim oldu sancı kasılma varsa al bence psikolojik olarak da rahatlatıyorBenimde 3 yilim canim. Geçen yıl bir kaybim var. O yuzden bu sefer kimseye söylemedim. Bende kaybim yüzden erken alışverişe elim gitmiyor. Gecen hafta herkes bir aradayık. Sordular. Bende saklayamiyoeum artik ortada dedim güldüler. Ama bazıları hic memnun olmadi bu durumdan. Baya yuzu düşenler oldu. Allah herkesin kalbine göre versin. Yani persembe günü herkes duydu ve benim.cumadan beri sancidan ağrıdan gozum açılmıyor. Buna yormak istemiyorum ama simdi sen söyleyince tarihleri akil ettim.
Ayy kem gözler ya. İnsanın yüzü bundan neden düşer. Tövbe est. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim ya.Benimde 3 yilim canim. Geçen yıl bir kaybim var. O yuzden bu sefer kimseye söylemedim. Bende kaybim yüzden erken alışverişe elim gitmiyor. Gecen hafta herkes bir aradayık. Sordular. Bende saklayamiyoeum artik ortada dedim güldüler. Ama bazıları hic memnun olmadi bu durumdan. Baya yuzu düşenler oldu. Allah herkesin kalbine göre versin. Yani persembe günü herkes duydu ve benim.cumadan beri sancidan ağrıdan gozum açılmıyor. Buna yormak istemiyorum ama simdi sen söyleyince tarihleri akil ettim.
Aaa hadi ya içime su serptinGeçen 3 oğlu olan bir arkadaşa sormuştum 24. haftadan sonra hissetmiş bebek hareketlerini Üstelik erkek bebek daha erken hissedilir diyorlardı
Canım hayırlısıyla atlatacaksınız inşaAllah ,, dualarım sizinle en fazla 3 gün sonra baya geçmiş olacak inşaAllah. Aklın kalıyor illaki tek kalacak diye üzülüyorsun haklısın. Ama sende karnındaki yakışıklı için yapman gerekeni yapıyorsunKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Bende aynı düşünmedik 3 yıl başka şehirdeydik. Herkesin de dilindeydik millet alışmış evlenir evlenmez çocuk haberi almaya biz değişik geldik sanırım. Kaybım vs olmadığı halde hamile olunca annemlere de hemen söylemedik sakladık tabi öğrenince bu durum bazılarının hoşuna gitmedi. Bizden neden sakladınız diyorlar3. Senemizde hamile kaldım, soranlara istemediğimizi söyledim. Hamileliğimi de hemen duyurmadım. Ben iyi düşünceye, duaya, enerjiye artık ne derseniz inanıyorum. Siz iyi düşünün iyi olsun. Aman kötü bişey olacak düşüncesine girerseniz çekersiniz. Akışa bırakın ve iyi düşünün.
Tedirgin olma o canı Allah verdi ömrünü tayin edecek olan o. Rabbim hepimizin bebeğine upuzun ömür nasip eylesin. Allah’a emanet et. Kötü şeyler yani vesvese geldiğinde tövbe Çek elini karnına koy felak nas oku. Nazarlardan koru yarabbi de. Ama şunu söyleyim. Ben bir mağaza da 2 kez hamileyim demişim eşim uyardı bekar insanlar imrenirler nazar olur diye mümkün mertebe havalarda soğudu hamile olduğunu çok belli eden kıyafetler giyinme dışarı çok çıkıyorsan.Bişey sorcam sizlere benim evlendikten sonra 4 sene geçtiği için herkesin dilindeydi durumumuz o yüzden şimdi hamile olduğum da çok hızlı duyuldu aslında duyurmak istemiyordum ama bi baktım ki herkes birbirine söylemiş bu bende biraz tedirginlik yapıyor sizlerin durum nasıl ben mi abartıyorum acaba bilirsiniz bazı insanlar iyilikten değil kötülükten beslenir iyi bişeyin olduğunu istemez..alışveriş yapmaya bile korkmamın sebebi bu aslında
Ayaklarını sakın üşütme ben yazmıştım hatırlarsan kasılmalarım var diye o zamandan beri yalınayak hayatta gezmiyorum. Bide kaloriferi yaktık artık doğalgaz bize nasıl gelecek bilemiyorumYok canim magnezyum vermedi daha. Aslında bu hafif agrilar kasilmalar cuma gunu basladj. Cumartesi ev taşıdımepeyce yoruldum. Ondan oldu gibime geliyor. Bide ayaklarim hep üşüyor bu ara bilemedim neden. Kasilma midir sanci midir anlamlandiramiyorum. Sabah kalktığımda birsey yok.2 ye kadar okuldayım. 1 den sonra yorgunluk basıyor artik.
Kizlar üç dört gündür yorulunca sancim oluyordu. Dinlenince geçiyordu. Ama bugun daha çok oldu sanki ve biraz korktum. Yarin doktora gidecem ama simdi bir tane progestan fitil kullansam iyi olur mu sizce
Canım magnezyum iyi gelir mutlaka, yarın doktorada sorarsın ayrıca artık ağırlaşıypruz yavaş yavaş dinlenmek lazım çok ayakta durma okulda fırsat bulduğun yer olursa ayaklarını uzatacak bir yer bul, çok şükür gerisi güzel güzel gelir.Yok canim magnezyum vermedi daha. Aslında bu hafif agrilar kasilmalar cuma gunu basladj. Cumartesi ev taşıdımepeyce yoruldum. Ondan oldu gibime geliyor. Bide ayaklarim hep üşüyor bu ara bilemedim neden. Kasilma midir sanci midir anlamlandiramiyorum. Sabah kalktığımda birsey yok.2 ye kadar okuldayım. 1 den sonra yorgunluk basıyor artik.
Geçmiş olsun canım şimdiden. Sen çok güçlüsün ben senin yerinde olsaydım çoktan yerlerden beni toplarlardı. Bir de hamilelik iki çocuk vallahi kapı gibi dağ gibi kadınsın. Helal olsun sana.Kızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
İşte benim de öyle negatif enerji aldıklarım oldu Sürekli nas felak ayetel kürsi okuyorum Allah korusun bebelerimizi başka da napılır ki bu arada ben progestanı hiç bırakamıyorum sadık yarim oldu sancı kasılma varsa al bence psikolojik olarak da rahatlatıyor
Tedirgin olma o canı Allah verdi ömrünü tayin edecek olan o. Rabbim hepimizin bebeğine upuzun ömür nasip eylesin. Allah’a emanet et. Kötü şeyler yani vesvese geldiğinde tövbe Çek elini karnına koy felak nas oku. Nazarlardan koru yarabbi de. Ama şunu söyleyim. Ben bir mağaza da 2 kez hamileyim demişim eşim uyardı bekar insanlar imrenirler nazar olur diye mümkün mertebe havalarda soğudu hamile olduğunu çok belli eden kıyafetler giyinme dışarı çok çıkıyorsan.
Ayaklarını sakın üşütme ben yazmıştım hatırlarsan kasılmalarım var diye o zamandan beri yalınayak hayatta gezmiyorum. Bide kaloriferi yaktık artık doğalgaz bize nasıl gelecek bilemiyorummümkün mertebe yormamaya çalış kendini magnezyumu da doktoruna sor
Canım magnezyum iyi gelir mutlaka, yarın doktorada sorarsın ayrıca artık ağırlaşıypruz yavaş yavaş dinlenmek lazım çok ayakta durma okulda fırsat bulduğun yer olursa ayaklarını uzatacak bir yer bul, çok şükür gerisi güzel güzel gelir.
Progestan için birşey diyemem canım ama magnezyum alıp kullanabilirsin kasılma ağrı azaltır. Geçmiş olsunBenimde 3 yilim canim. Geçen yıl bir kaybim var. O yuzden bu sefer kimseye söylemedim. Bende kaybim yüzden erken alışverişe elim gitmiyor. Gecen hafta herkes bir aradayık. Sordular. Bende saklayamiyoeum artik ortada dedim güldüler. Ama bazıları hic memnun olmadi bu durumdan. Baya yuzu düşenler oldu. Allah herkesin kalbine göre versin. Yani persembe günü herkes duydu ve benim.cumadan beri sancidan ağrıdan gozum açılmıyor. Buna yormak istemiyorum ama simdi sen söyleyince tarihleri akil ettim.
Allah şifa versin bebeğiimmm şimdiden çok geçmiş olsun, sorunsuz ve çok güzel geçsinKızlar eşimin yarın ameliyatı var. Safra kesesi alınacak. Dualarınıza talihim. Hormonlarım yüzünden iyice duygusallaştım. Ne kendimi ne bebeği ne yagızı düşünebildim bikaç haftadır. Eşimin basında refakatçi bile kalamıyorum enfeksıyon yüzünden. Kaldı kı yagızla cok az yanında kalabiliriz zaten ziyaretçi olarak ; durmaz cunku biliyorum.
Şimdiden cok saolun
Benim şu son günler canım o kadar sıkkın ki , negatiften uzak durdukça yakama yapışıyor , kv ile sıkıntılar var 1 haftadır konuşmuyoruz, ben prenses gibi hamilelik hayal ederken günlerim düşünmeyle akşama kadar kafada kurmayla geçiyorKizlar ruhunuz daraldiginda, agriniz oldugunda elinizi karniniza koyun bildiginiz dualari okuyun ozellikle nas felak ayetel kursi kalbinizi ferah tutun. Evlatlarimizin rizki varsa her turlu dunyaya gelecekler. Negatiften uzak durun, guzel seyler dusunun. Ben mumkun oldugunca kimseyle bile gorusmuyorum cunku insanlar gercekten farkli zihniyetlere sahip olabiliyorlar
Sadece bunu mu yaptılar ağrın sancın nedenmiş kan idrar falan alsalardı keşke geçmiş olsun canım kendi doktoruna ayrıntılı muayene al ağrıları anlat rahim boyuna plesanta yerine baksın gerekirse idrar ve kanda ver enfeksiyonda ağrı yaparAllah razi olsun kizlar. Biz rahat edemedik benim sızlanma.ve ağlamama dayanamadi esim.hastaneye götürdü. Egitim ve araştırmaya gittik guya iyidir diye10 dk icin 1 saat bekletmekle iceriye kimseyi almamakla degisik bir hava katmislar kendilere. Detayliya da bu hastaneye gidecektim vazgeçtim. 2 ebe tarafından açılma var mi diye muane edildim bu ultrasonda görünmüyor mu neden bunu yapıyorsunuz dedjm. Gerekli dediler sadece. Doktor da ultrasonda bakti. benim acil müdahale etmem gereken birsey yok. Kendi doktoruna git dedi gonderdi. Saka gibiydi gercekten. Zaten yarin gidecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?