- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Bebeğinin haraketlerini ne kadar hissediyorsun bilmiyorum canını sıktığında içerde nasıl kasılıp kaldığını anlasaydın inan kafana takmazdın hiçbirşeyi. İnsanız çok şeyler yaşıyoruz görüyoruz biraz kendini bebeğini düşün. Bende bir ara kızdım aramadım ama yoldan geldi yemek yaptım yemeğe çağırdım ağırladım arıyorum nasılsın diye soruyorum aslında onun da beni arayıp kızım iyimisin nasıl geçiyor demesini isterdim. Eşim için bebeğim için saygı gösteriyorum belki zamanla daha iyiyw giderBenim şu son günler canım o kadar sıkkın ki , negatiften uzak durdukça yakama yapışıyor , kv ile sıkıntılar var 1 haftadır konuşmuyoruz, ben prenses gibi hamilelik hayal ederken günlerim düşünmeyle akşama kadar kafada kurmayla geçiyor
Günaydın canım onunla alakası yoktur çünkü herkes aynı şekilde kullanıyor. Motor da bir dünya para yaptırana Kadar yenisini almak mantıklıGünaydın kızlar sabah sabah moralmanım çok bozuk akşam çamaşır makinesi arıza verdi koduna baktım motor arızası diyortamda zamanıydı yani yeni kurutma aldık üstüne kurdurduk knunla alakası var mıdır acaba üzerine koyduğumuz için mi oldu
Evet servis gelsin bakalım inşallah motor arızası değildir yaGünaydın canım onunla alakası yoktur çünkü herkes aynı şekilde kullanıyor. Motor da bir dünya para yaptırana Kadar yenisini almak mantıklı
Canim durum nedir bilmiyorum ama kv konusabildigin biriyle acik net konus şu donemlerde kendininstrese sikintiya sokma. Ortada bi problem varsa da bunu icinde yasama bilsin muhattabin. İnsanlarin boyle zamanlarda daha anlayisli olmalari gerekirken bu sekilde olmasi cok sinir bozucuBenim şu son günler canım o kadar sıkkın ki , negatiften uzak durdukça yakama yapışıyor , kv ile sıkıntılar var 1 haftadır konuşmuyoruz, ben prenses gibi hamilelik hayal ederken günlerim düşünmeyle akşama kadar kafada kurmayla geçiyor
Haklısın belki o yüzden daha hissetmiyorum hicbisey , hep biz yapıyoruz zaten karşı tarafın hicbisey umrunda değil bende çok gösterdim ama şu 1 haftadır olanlardan sonra kimse bişey beklemesin artık .. Allah sana da sabır versin canım adı üstünde kaynana hepsi aynıBebeğinin haraketlerini ne kadar hissediyorsun bilmiyorum canını sıktığında içerde nasıl kasılıp kaldığını anlasaydın inan kafana takmazdın hiçbirşeyi. İnsanız çok şeyler yaşıyoruz görüyoruz biraz kendini bebeğini düşün. Bende bir ara kızdım aramadım ama yoldan geldi yemek yaptım yemeğe çağırdım ağırladım arıyorum nasılsın diye soruyorum aslında onun da beni arayıp kızım iyimisin nasıl geçiyor demesini isterdim. Eşim için bebeğim için saygı gösteriyorum belki zamanla daha iyiyw gider
Dün akşam gidelim konusucam anlatsın derdini dedim eşime , birbirinizi yiyin diye mi götüreyim dedi . Lafı atan o , haksız olan o , arayıp sormayan öldün mü kaldın mi demeyen o bide ben hala gidip konuşmayı düşünüyorumCanim durum nedir bilmiyorum ama kv konusabildigin biriyle acik net konus şu donemlerde kendininstrese sikintiya sokma. Ortada bi problem varsa da bunu icinde yasama bilsin muhattabin. İnsanlarin boyle zamanlarda daha anlayisli olmalari gerekirken bu sekilde olmasi cok sinir bozucu
Valla ben kv cok mesafeliyim o da kendi kiziyla torununda baska kimseyi gormuyo zaten kim bana nasil gelirse oyle gidiyorum yakinlik goremedigimde yakinlik gosteremiyorum zaten. Eşim de herşeyin farkinda oldugu için hicbir seye dahil olmaz yorum yapmaz bu konuda.arada cagiririm arada giderim formalite icabi. Evinde yemek yedigimi hatirlamam sadece bi kere kendim pisirmistim ramazanda cayi bile kendim koyarsam icebiliyoruz. Çok yogun calisirken de boyleydi işi devrettik evde durmaya basladim 15 gun sonra hamile kalmişim o zamam da ayniydi . Hic umrunda olmadigim icin o da benim umrumda degil. Uzak bi akraba gibiDün akşam gidelim konusucam anlatsın derdini dedim eşime , birbirinizi yiyin diye mi götüreyim dedi . Lafı atan o , haksız olan o , arayıp sormayan öldün mü kaldın mi demeyen o bide ben hala gidip konuşmayı düşünüyorum
Öyle olması gerekiyordu en baştan en iyisini yapmışsın ne güzel , işimden nefret ederdim kurtuldum derken böyle şeyler çıktı başıma olayları anlatsam buraya yetmez inan ki daha 15 aylik evliyim bide ilerisini sen düşün adı üstünde kv işte..Valla ben kv cok mesafeliyim o da kendi kiziyla torununda baska kimseyi gormuyo zaten kim bana nasil gelirse oyle gidiyorum yakinlik goremedigimde yakinlik gosteremiyorum zaten. Eşim de herşeyin farkinda oldugu için hicbir seye dahil olmaz yorum yapmaz bu konuda.arada cagiririm arada giderim formalite icabi. Evinde yemek yedigimi hatirlamam sadece bi kere kendim pisirmistim ramazanda cayi bile kendim koyarsam icebiliyoruz. Çok yogun calisirken de boyleydi işi devrettik evde durmaya basladim 15 gun sonra hamile kalmişim o zamam da ayniydi . Hic umrunda olmadigim icin o da benim umrumda degil. Uzak bi akraba gibi
Yoldayum ama gözüm de buradaKizlar şok a gidecekler unutmasin hatirlatiyim dedim
Benimde sabah aklıma geldi sknra dedim yat dinlen daha erken bir ay sonra birdaha gelir ozaman alırsın bunlarıKizlar şok a gidecekler unutmasin hatirlatiyim dedim
En iyisi bile ayniÖyle olması gerekiyordu en baştan en iyisini yapmışsın ne güzel , işimden nefret ederdim kurtuldum derken böyle şeyler çıktı başıma olayları anlatsam buraya yetmez inan ki daha 15 aylik evliyim bide ilerisini sen düşün adı üstünde kv işte..
Kaç yıllık canım. Motor arızası 10 yıl garantili oluyor bilgin olsunGünaydın canım onunla alakası yoktur çünkü herkes aynı şekilde kullanıyor. Motor da bir dünya para yaptırana Kadar yenisini almak mantıklı
Bizim burdaki şoka gelmiyormuş aktüellerKızlar 4 tane şok gezdim bu gün gelecek olan 2 li zıbınlar ortada yok bulamadım ben battaniye filan da gelecekti bı mağazada sadece iki tane vardı o da almadım bıraktım bulan var mı
Ben zaten anlamıyorum bu aktüel ürünleri kimlere veriyorlar bize vermiyorsaBizim burdaki şoka gelmiyormuş aktüeller
Baby nest bı tane vardı bı mağazada ben takım alacağım için almadım ama güzeldi canım hayırlı olsun topunla da iyi sporlarKizlar urunlerin cogu yok olanlarda dandik zibinlar eski kampanyalardan stokta varsa cikariyolarmis yastik kiliflari falan satisa acilmamis daha nevresim takimlari jer yere gelmemis kuvette yoktu nasil bi sacmalik oyuncak aldik penye carsaf aldim babaynest aldim fena degil fiyatina gore diye bi de pilates topum patlamisti bi tane kalmis orda pnu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?