2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Üfff gittim 200 liraya dümdüz katlanabilir küvet aldım geldim, içinde kova maşrapa falan yok kazıklandım mı hiç anlamam şimdi kova maşrapa ikisini 100 liraya alıcam. Trendyolda set halinde 350 lira en ucuzu, kafamda deli sorular

Gene almışsın ben hala katlanabilir mi alayım yoksa düz mü ona karar veremedim

enterogermina kullanan var mı?
eşim birinin tavsiyesine uyarak alıp gelmiş
illa kullan diyor bağışıklık için
hamileler probiyotik alabilir yazıyor ama bilmiyorum

Canım A101 de koca 40 maşrapa 20.
Bu da benim minnak
Hani nerde seni göbeeemleee ve de bebeemle döverim sayın patikli
enterogermina kullanan var mı?
eşim birinin tavsiyesine uyarak alıp gelmiş
illa kullan diyor bağışıklık için
hamileler probiyotik alabilir yazıyor ama bilmiyorum
Canım nbl ocean enterogermina içeriğe bakılarak hepsinin probiyotiği kullanılabilir hatta kullanılmalı. İçeriğindeki bakteriyel göre kimi bağışıklığı kimi bağırsağı kimi vajinal florayı destekler.

Kızlar selam nasılsınız hiç bakma fırsatım olmuyor buraya çalışıyorum geliyorum yemek yiyip uyuyorum günler böyle geçiyor sanki eskiye göre daha kolay yoruluyorum çok şey kaçırdım mı ya :/ benim karnım pek yok herkes nasıl hamilesin sen diyor bence var aslında ama ne bileyim öyle tepki alıyorum normal haftamizda devam ediyoruz

Ya işte çok minnak gözükmüyor bu arada pijama bana tam oldu ya hatta 9. Ayda üstü olmaz muhtemelen malzeme kaliteside pek tatmin etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…