2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu arada elle muayenede benim hiç açıklığı hissedemediler, transvajinal ultrasonla gözüküyor sadece. Ama senin ultrasonda da gözükmemiş şükür

Daldan dala atlıycam, çantayı unisex model alın mutlaka. Genelde eşim taşıdı benim mesela, spor sırt çantası kullanıyor olmamız avantajlı oldu. Feminen modellere gitmeyin bence

Normalde yumuşaksa çok korkma ☺kasilinca sertleşmesi normal. Benim hep sert
Kesinlikle cahil takilsaydik şimdi mutlu olurduk. Haftaya da çok yokmuş o zamana kadar progestanin da var zaten. Dinlenmeye çalış ama keşke rapor alsan.

Son düzenleme:
Ben hatırlıyorum hepsi ayrı ayrı kendine özgü garip tuhaf toksik insanlar. Kesinlikle uzak durulması gerekiyor. Allah sabır versin kuzum sana. Bunların elinden bir şey yeme içme herşey vardır bunlarda. Eninde sonunda ettiklerini bulurlar

Bizim bunları değil alicagimiz eşyaları düşünmemiz lazımdı.. Şimdide benim sancım var karnım taş gibi hamile insana yapılmaz ya

enterogermina kullanan var mı?
eşim birinin tavsiyesine uyarak alıp gelmiş
illa kullan diyor bağışıklık için
hamileler probiyotik alabilir yazıyor ama bilmiyorum
Benim doktorum probiyotikleri doğal yolla almam taraftarı. Probiyotikli Yoğurt ye daha faydalı diyor. Ama normal ilaç gibi de alabiliyorsun diye biliyorum sadece hamileler için ayrı probiyotikler var onu sor bence doktoruna

Ah bu duygular hormonlar bazen insan kendini tanıyamiyor ben böyle mı tepki verirdim diye takma demicem insan bi şekilde takıyor ama değmez inan

Eşin senin yanındaysa bu olanların farkındaysa takma bence kafaya o zaman onlar dışarıdan sevmediğin herhangi biri olarak kalırlar ancak

Canımın içi çok geçmiş olsun. Dilerim daha huzurlu günlerin olur. Bebeğin senin yaşam enerjin olsun. Tam yoruldum dediğin de ona sarıl. Arkadaşımda eşinin ailesiyle tartıştığı gece sancılanmıştı. O günden sonra kimseyi takmıyor daha. Çok korkmuşlardı. Üzülme olur mu hiç

Günaydın güzel anneler. Gece rüyalarıma bebek alışverişleri girmeye başladı ne eksik diye aranıyorum hep eşimde akşam bez alıcam diyor dedim ben aldım bile. Cumartesi günü detaylı ultrasondan sonra gidip eksikleri tamamlamayı düşünüyorum niye bilmiyorum içim rahat etsin mutlu alışveriş yapayım detaylıyı beklicem hep aklımda o vardı. Evde anne yanı beşiği bile var hazır duruyor yiğenimden kalma bozmadık yerim vardı abisinin odasında. Oğlumda diyor anne benimle yatsın ben bakarım ona. En büyük hayali kız kardeşi olmasıydı nasıl sevindiğini anlatamam

Günaydın valla bende öyle yatıyorum alacaklar kalkıyorum alacaklar

Kızlar günaydın, erkenden a101e geldim kova için. Kovalar gelmiş küvet vs ama battaniye ve diğerleri gelmemiş bu a101e. Benim için önemli olan küvetti
Günooo canlar. Ben de şimdi giyinip çıkıcam. Brn de battaniye müslinlere falan bakcaktım poff bi şeyi beceremedi bu 3 harfli marketler uygulamada hala yok mu, ben de küvetler duruyor hala uygulamada

Günooo canlar. Ben de şimdi giyinip çıkıcam. Brn de battaniye müslinlere falan bakcaktım poff bi şeyi beceremedi bu 3 harfli marketler uygulamada hala yok mu, ben de küvetler duruyor hala uygulamada
Uygulamada hala yok bende, ona da bakıyom. Herşey heryere gitmiyor. Arkamda üç kişi var nasıl savaşıcam bunlarla hüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…