Bu arada elle muayenede benim hiç açıklığı hissedemediler, transvajinal ultrasonla gözüküyor sadece. Ama senin ultrasonda da gözükmemiş şükürKarnim bazan sertleşiyor bazan yumusuyor. Kasilma zamanlarında sert oluyor daha çok tabi. Acikcasi en çok rahim.agzi açılacak diye korktum bu sancidan ben. Araştırmaya o yuzden gittim. Iki.farkli ebe vajinal bakti yok dedi dun gece. Doktor da asistan di o da kapalı dedi. Bugünkü doktorda kapali.dedi ama kanam.nereden oldu anlamadi. Haftaya hem.detayli hem.kendi doktoruma randevum var
Insallah strestendir ve gecer gider tum sıkıntılarımız. Ne dertli tasarı bir sürecmis. Herkes diyor umursama uzerine dusme sakin ol ama.nasil olur ki bu bilmiyorum. 35 yaşında zorla bir bebek.doguracaz ona da vurdum.duymaz kalamiyorsun iste. Yasasin cehalet.
Normalde yumuşaksa çok korkma ☺kasilinca sertleşmesi normal. Benim hep sertKarnim bazan sertleşiyor bazan yumusuyor. Kasilma zamanlarında sert oluyor daha çok tabi. Acikcasi en çok rahim.agzi açılacak diye korktum bu sancidan ben. Araştırmaya o yuzden gittim. Iki.farkli ebe vajinal bakti yok dedi dun gece. Doktor da asistan di o da kapalı dedi. Bugünkü doktorda kapali.dedi ama kanam.nereden oldu anlamadi. Haftaya hem.detayli hem.kendi doktoruma randevum var
Insallah strestendir ve gecer gider tum sıkıntılarımız. Ne dertli tasarı bir sürecmis. Herkes diyor umursama uzerine dusme sakin ol ama.nasil olur ki bu bilmiyorum. 35 yaşında zorla bir bebek.doguracaz ona da vurdum.duymaz kalamiyorsun iste. Yasasin cehalet.
Ben hatırlıyorum hepsi ayrı ayrı kendine özgü garip tuhaf toksik insanlar. Kesinlikle uzak durulması gerekiyor. Allah sabır versin kuzum sana. Bunların elinden bir şey yeme içme herşey vardır bunlarda. Eninde sonunda ettiklerini bulurlarHamile olmamamı istiyorlardaha önce bahsetmiştim burada hatırlayan arkadaslar vardir. Ben evlenmeden ben kısır olduğumun lafını cikarmisti bir eltim. Rüyasında görmüş. Bir önceki gebeligimin haberini alınca sinir krizi geçirmiş hastanelik olmustu takintilarinin sebebini anlamasam da bir şekilde bana bulasabiliyorlar.
Bizim bunları değil alicagimiz eşyaları düşünmemiz lazımdı.. Şimdide benim sancım var karnım taş gibi hamile insana yapılmaz yaAyni durumdayım. Hayatimin en güzel gunleri hamileligimde tatli telaşında olacam sanmistim. Hamileligimden 1 ay önce sorunlar basladi ayy o onu dedi bunu dedi. Laf sonuyor bana bulaşıyor. Ne yapsam bir şekilde icinde oluyorum. Dun de hatta bu konular yüzünden tartışmanın ortasında kaldım. Gece sancidan duramadım.
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Illallah ettim
Dün çoğunluk için kötü bi günmüş sanırım ,keşke gamsız rahat insanlar olsaydikçok geçmiş olsun canım sebebi buymuş demek ki
keşke kendimizi üzmemeyi başarabilsek
ben de dün çok üzüldüm ağladım
bugün hareketleri çok az hissediyorum
etkileniyorlar
Benim doktorum probiyotikleri doğal yolla almam taraftarı. Probiyotikli Yoğurt ye daha faydalı diyor. Ama normal ilaç gibi de alabiliyorsun diye biliyorum sadece hamileler için ayrı probiyotikler var onu sor bence doktorunaenterogermina kullanan var mı?
eşim birinin tavsiyesine uyarak alıp gelmiş
illa kullan diyor bağışıklık için
hamileler probiyotik alabilir yazıyor ama bilmiyorum
Ah bu duygular hormonlarNormalde hiç oralı olmayıp lafi yapıştırıp geçebileceğim olaylar karşısında icerleyip aglama krizlerine girip kendimi ifade edememeye başlıyorum. Sanki bebek olmuşum. Zaten cok duygusal bir hamilelik yaşıyorum. Normalde hic boyle degilim. Umursamaz minetsiz herkese agzinin payını veren birisiydim. Simdi sakin, birisi dokunsa gozleri dolan bir hale dönüştüm.
Çok şanslısın iç karnın geniş demekki daha rahat haraket edersin. Ben yatakta dönemiyorum kalkamıyorum zor geçiyorKızlar benim karnım yok gibi hamileyim dersem ancak anlıyorlar. Maaşallah sizin ne güzel
Eşin senin yanındaysa bu olanların farkındaysa takma bence kafaya o zaman onlar dışarıdan sevmediğin herhangi biri olarak kalırlar ancakHamile olmamamı istiyorlardaha önce bahsetmiştim burada hatırlayan arkadaslar vardir. Ben evlenmeden ben kısır olduğumun lafını cikarmisti bir eltim. Rüyasında görmüş. Bir önceki gebeligimin haberini alınca sinir krizi geçirmiş hastanelik olmustu takintilarinin sebebini anlamasam da bir şekilde bana bulasabiliyorlar.
Canımın içi çok geçmiş olsun. Dilerim daha huzurlu günlerin olur. Bebeğin senin yaşam enerjin olsun. Tam yoruldum dediğin de ona sarıl. Arkadaşımda eşinin ailesiyle tartıştığı gece sancılanmıştı. O günden sonra kimseyi takmıyor daha. Çok korkmuşlardı. Üzülme olur mu hiçKarnim bazan sertleşiyor bazan yumusuyor. Kasilma zamanlarında sert oluyor daha çok tabi. Acikcasi en çok rahim.agzi açılacak diye korktum bu sancidan ben. Araştırmaya o yuzden gittim. Iki.farkli ebe vajinal bakti yok dedi dun gece. Doktor da asistan di o da kapalı dedi. Bugünkü doktorda kapali.dedi ama kanam.nereden oldu anlamadi. Haftaya hem.detayli hem.kendi doktoruma randevum var
Ya çok çok çok teşekkür ederimhttps://ty.gl/k83s38nizn bu canım. Estağfurullah
Günaydın valla bende öyle yatıyorum alacaklar kalkıyorum alacaklarGünaydın güzel anneler. Gece rüyalarıma bebek alışverişleri girmeye başladı ne eksik diye aranıyorum hepeşimde akşam bez alıcam diyor dedim ben aldım bile. Cumartesi günü detaylı ultrasondan sonra gidip eksikleri tamamlamayı düşünüyorum niye bilmiyorum içim rahat etsin mutlu alışveriş yapayım detaylıyı beklicem hep aklımda o vardı. Evde anne yanı beşiği bile var hazır duruyor yiğenimden kalma bozmadık yerim vardı abisinin odasında. Oğlumda diyor anne benimle yatsın ben bakarım ona. En büyük hayali kız kardeşi olmasıydı nasıl sevindiğini anlatamam
Günooo canlar. Ben de şimdi giyinip çıkıcam. Brn de battaniye müslinlere falan bakcaktım poff bi şeyi beceremedi bu 3 harfli marketlerKızlar günaydın, erkenden a101e geldim kova için. Kovalar gelmiş küvet vs ama battaniye ve diğerleri gelmemiş bu a101e. Benim için önemli olan küvetti
Uygulamada hala yok bende, ona da bakıyom. Herşey heryere gitmiyor. Arkamda üç kişi var nasıl savaşıcam bunlarla hüüüüGünooo canlar. Ben de şimdi giyinip çıkıcam. Brn de battaniye müslinlere falan bakcaktım poff bi şeyi beceremedi bu 3 harfli marketleruygulamada hala yok mu, ben de küvetler duruyor hala uygulamada
Ay keşke çok olsa hepinize alsam ya allah bismillahla giriyomBen de cikip cikmamakta kararsizim merkeze gecene kadar baya yol yapmam lazim başim agriyo acımeşime msj attim gelirse giderim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?