Evet kalite sınıfta kaldıYa işte çok minnak gözükmüyorbu arada pijama bana tam oldu ya hatta 9. Ayda üstü olmaz muhtemelen malzeme kaliteside pek tatmin etmedi
M MaviFeslegen çok geçmiş olsun. Nasıl bir araştırma hastanesiymiş ki tahlil bile yapmamışlar. Özellikle kendi doktoruna git diyen kendini doktor sanan o kişiye çok sinir oldum. Bugün gittin mi kendi doktoruna? O nasıl değerlendirdi? Sancıların çok mu arttı?
Benim dün sol kasigima çok şiddetli sancı saplandı böyle olunca endişelerim artıyor
Ayni durumdayım. Hayatimin en güzel gunleri hamileligimde tatli telaşında olacam sanmistim. Hamileligimden 1 ay önce sorunlar basladi ayy o onu dedi bunu dedi. Laf sonuyor bana bulaşıyor. Ne yapsam bir şekilde icinde oluyorum. Dun de hatta bu konular yüzünden tartışmanın ortasında kaldım. Gece sancidan duramadım.Benim şu son günler canım o kadar sıkkın ki , negatiften uzak durdukça yakama yapışıyor , kv ile sıkıntılar var 1 haftadır konuşmuyoruz, ben prenses gibi hamilelik hayal ederken günlerim düşünmeyle akşama kadar kafada kurmayla geçiyor
Ya üzüldünüz mü bişeye? Strese mi girdiniz? O yüzden mi acaba? Çok geçmiş olsun.Ya hic sorma iyiyim dedigin anda bıçak gibj saplanıyor agri. Ben dun gece ağladım doguruyorum herhalde felan dedim hatta ama dogumunki tabiki daha fazladır.
Bende şok oldum tavırlarına. Esim de naz yapiyorsun hafif bir sanci demekki birsey yokmus dedi ona da ayrı üzüldüm. Kac gundur hafif hafif vardi yorgunluktandir diye umursamıyordum.
Bugun hep adet sancisi gibi sanci oldu. Bıçak saplanmalari. Bacağım belim karnım adet olacam sandim. Son teneffüste lavaboya bir gittim kahverengi lekelenme gordum. Orada 5 yil yaslanmis olabilirim. Kendi doktorum izindeydi ama ayni hastanede bir doktora daha gidiyorum ona göründüm. Rahim agzin kapali uzunluk iyi bebek iyi hersey normal cikti ama kaslmayı da gordu. Lekelenmenin nereden kaynaklandığını anlayamadi adam. Idrar tahlili felan istedi cok az bir lokasittwn baska birsey yok. Kasilmalar icin magnezyum yazdı. Progestan verdi tekrardan gonderdi. Iki üç defa daha lekenme.gordum ama bir daha olmadı cok sukur.
Kendimi olabildiğince sicak tutmaya çalışıyorumhafifletiyor gibi. Tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsun cnm bu kadarla atlatmış ol inşallah rabbim bi daha yaşatmasınYa hic sorma iyiyim dedigin anda bıçak gibj saplanıyor agri. Ben dun gece ağladım doguruyorum herhalde felan dedim hatta ama dogumunki tabiki daha fazladır.
Bende şok oldum tavırlarına. Esim de naz yapiyorsun hafif bir sanci demekki birsey yokmus dedi ona da ayrı üzüldüm. Kac gundur hafif hafif vardi yorgunluktandir diye umursamıyordum.
Bugun hep adet sancisi gibi sanci oldu. Bıçak saplanmalari. Bacağım belim karnım adet olacam sandim. Son teneffüste lavaboya bir gittim kahverengi lekelenme gordum. Orada 5 yil yaslanmis olabilirim. Kendi doktorum izindeydi ama ayni hastanede bir doktora daha gidiyorum ona göründüm. Rahim agzin kapali uzunluk iyi bebek iyi hersey normal cikti ama kaslmayı da gordu. Lekelenmenin nereden kaynaklandığını anlayamadi adam. Idrar tahlili felan istedi cok az bir lokasittwn baska birsey yok. Kasilmalar icin magnezyum yazdı. Progestan verdi tekrardan gonderdi. Iki üç defa daha lekenme.gordum ama bir daha olmadı cok sukur.
Kendimi olabildiğince sicak tutmaya çalışıyorumhafifletiyor gibi. Tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canım takma demeyle de olmuyor insan ister istemez sıkıyor canını.Ayni durumdayım. Hayatimin en güzel gunleri hamileligimde tatli telaşında olacam sanmistim. Hamileligimden 1 ay önce sorunlar basladi ayy o onu dedi bunu dedi. Laf sonuyor bana bulaşıyor. Ne yapsam bir şekilde icinde oluyorum. Dun de hatta bu konular yüzünden tartışmanın ortasında kaldım. Gece sancidan duramadım.
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Illallah ettim
Katlanır ya çocuk üzerine file ile konunca katlanıyor falan diye yorum gelmişti yoksa bencede yerden tasarrufAl işte 100 TL zarardayımbiraz da yarın 101e gidip kazıklanayım
Ne farkı varki katlanabilir çok yer kaplamaz en azından
Tam olarak bu sebepten oldu bence. Daha öncede vardı hafifti Yorgunluğumda coktu ama aksam yemek saati stres topuna dönüştüm. Sanciyi o siddetlendirdi sanirim.Ya üzüldünüz mü bişeye? Strese mi girdiniz? O yüzden mi acaba? Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım sebebi buymuş demek kiAyni durumdayım. Hayatimin en güzel gunleri hamileligimde tatli telaşında olacam sanmistim. Hamileligimden 1 ay önce sorunlar basladi ayy o onu dedi bunu dedi. Laf sonuyor bana bulaşıyor. Ne yapsam bir şekilde icinde oluyorum. Dun de hatta bu konular yüzünden tartışmanın ortasında kaldım. Gece sancidan duramadım.
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Illallah ettim
Normalde hiç oralı olmayıp lafi yapıştırıp geçebileceğim olaylar karşısında icerleyip aglama krizlerine girip kendimi ifade edememeye başlıyorum. Sanki bebek olmuşum. Zaten cok duygusal bir hamilelik yaşıyorum. Normalde hic boyle degilim. Umursamaz minetsiz herkese agzinin payını veren birisiydim. Simdi sakin, birisi dokunsa gozleri dolan bir hale dönüştüm.çok geçmiş olsun canım sebebi buymuş demek ki
keşke kendimizi üzmemeyi başarabilsek
ben de dün çok üzüldüm ağladım
bugün hareketleri çok az hissediyorum
etkileniyorlar
o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı durumdayımNormalde hiç oralı olmayıp lafi yapıştırıp geçebileceğim olaylar karşısında icerleyip aglama krizlerine girip kendimi ifade edememeye başlıyorum. Sanki bebek olmuşum. Zaten cok duygusal bir hamilelik yaşıyorum. Normalde hic boyle degilim. Umursamaz minetsiz herkese agzinin payını veren birisiydim. Simdi sakin, birisi dokunsa gozleri dolan bir hale dönüştüm.
Dün kuzenimle konustum 11 aylık bebeği var ve bana söylediği tek şey stresten uzak dur bebeğim kayınvalidemin bana hamilelikte yaşattıkları yüzünden sinirli ve kolik bir bebek oldu dedi. Sevgi ile yumuşatmaya çalışıyorum gün geçtikçe sakinleşiyor ama olan yavruma ve bana oldu dedi mesafe koydum şimdi çok rahatım diyor. Can sıkan insanlara mesafe salamun aleyküm - aleyküm selam başka muhabbete gerek yokNormalde hiç oralı olmayıp lafi yapıştırıp geçebileceğim olaylar karşısında icerleyip aglama krizlerine girip kendimi ifade edememeye başlıyorum. Sanki bebek olmuşum. Zaten cok duygusal bir hamilelik yaşıyorum. Normalde hic boyle degilim. Umursamaz minetsiz herkese agzinin payını veren birisiydim. Simdi sakin, birisi dokunsa gozleri dolan bir hale dönüştüm.
Cok cok haklisin. Kolik bebekler stresli hamilelik sonucu daha beter oluyorlar. Cevremde de hep bunu duyuyorum.Dün kuzenimle konustum 11 aylık bebeği var ve bana söylediği tek şey stresten uzak dur bebeğim kayınvalidemin bana hamilelikte yaşattıkları yüzünden sinirli ve kolik bir bebek oldu dedi. Sevgi ile yumuşatmaya çalışıyorum gün geçtikçe sakinleşiyor ama olan yavruma ve bana oldu dedi mesafe koydum şimdi çok rahatım diyor. Can sıkan insanlara mesafe salamun aleyküm - aleyküm selam başka muhabbete gerek yok
Hamile kadından ne istiyor olabilirlerCok cok haklisin. Kolik bebekler stresli hamilelik sonucu daha beter oluyorlar. Cevremde de hep bunu duyuyorum.
Selami sabahi keselii cok olmus. Hakkında bir kelime.konusmadigim insanlar başkalarıyla bir şekilde lafını gonderiyor. Benim eltilerim türlerinin son örnekleri. Gecen persembe hepsi hamile olduğumu öğrendi. Bir patlama bekliyordum zaten bambaşka bir konudan patladilar. Daha 2 siyle bunlar oldu geride 4 tanesi var
Hamile olmamamı istiyorlarHamile kadından ne istiyor olabilirler
Çok geçmiş olsun canım kasilmalar devam ederse bence perinatologa da görün. Kasılma ve sancı beni korkutuyor açıkçasıYa hic sorma iyiyim dedigin anda bıçak gibj saplanıyor agri. Ben dun gece ağladım doguruyorum herhalde felan dedim hatta ama dogumunki tabiki daha fazladır.
Pekiii anne bebek çantası aldınız mıher gün yeni bir masrafla geliyorum hiç güzel çantalar yok ya bir tane bile beğenemedim hepsi çok çikin
İlkimde de adidas sırt çantası kullandım bunda da öyle yapıcam. Hiç beğenmiyorum ben anne bebek çantalarını
E bebekten begendim gecen bu kunadaklardan 55 60 TL civarında fiyatları. Kendimi iyi hissedince gidip alacam. Ben kundak saramam dolanır kalir icinde bebem. Bari bunun içine koyup fermuarını çekerimYa ben bunla bi sonraki mesajınızda olan kundak linkini alabilir miyim piliz
Karnim bazan sertleşiyor bazan yumusuyor. Kasilma zamanlarında sert oluyor daha çok tabi. Acikcasi en çok rahim.agzi açılacak diye korktum bu sancidan ben. Araştırmaya o yuzden gittim. Iki.farkli ebe vajinal bakti yok dedi dun gece. Doktor da asistan di o da kapalı dedi. Bugünkü doktorda kapali.dedi ama kanam.nereden oldu anlamadi. Haftaya hem.detayli hem.kendi doktoruma randevum varÇok geçmiş olsun canım kasilmalar devam ederse bence perinatologa da görün. Kasılma ve sancı beni korkutuyor açıkçasıseni de korkutmak istemem ama bir kadin dogumcu ve yine genç bir perinatolog bendeki rahim ağzı açılmasını göremediler. Acil de de bakmışlardı görememişlerdi. Uzunluğu 31 mm çıkmıştı ama benim açıklığımi prof olan bir perinatolog gördü. Karnın nasıl? Bana karnın çok sert dedi mesela baktım netten o da kasılma sebepli oluyormuş sanırım.
Inşallah magnezyum iyi gelir. Progesteron kanamayı durdurur zaten ondan korkma.
Canım sen fiziki yoruldun zaten üstüne de baya stres biriktirmişsin. Kii nasıl hassassak stres olayına sanki alıcılar açık bekliyor, anne üzüldü mü gerildi mi hoop hemen kasılayım ben diyor rahmimiz. Bizim daireden temizlik görevlisi bayanın eşinin öldüğünü öğrendim bugün 44 yaşında trafik kazası. En küçüğü 2 yaşında çocukları var, ay nasıl üzüldüm. Empati kurmak istemiyorum Allah kimseye vermesin ama gözlerim doluyor falan. Hemen kasılmalarım başladı kafamı dağıtayım video capse falan sarayım dedim. Ben başkası için üzüldüm sen kendin gerilmişsin bir de. Çok geçmiş olsun, kanama neyden sebepse progestan iyi gelecektir. Keşke rapor falan alıp da 3 4 gün dinlenebilsen bide. Kendini dinlemeye devam et ama lütfen artarsa kasılma lekelenme perinatoloğa mutlaka git canım. En iyi Dr kendimiziz, ben kendimi okadar dinlemeseydim şuan belki de kaybetmişim bebeğimi Dr lar çok rahat oluyor malesef, işini çok titizlikle yapanları tenzih ediyorum elbetteYa hic sorma iyiyim dedigin anda bıçak gibj saplanıyor agri. Ben dun gece ağladım doguruyorum herhalde felan dedim hatta ama dogumunki tabiki daha fazladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?