2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Nevresim takımı ve battaniye için gittim, nevresim takımı iki yerdede yoktu. Ama ben böyleyim işte görünce dayanamıyorum ne bulduysam aldım. Şükür oğlumun ilk alışverişlerini yaptım 24. Haftada ,, 27-28 de kalanları alırım.

Aldıklarımın kalitesini bilmiyorum inşaAllah iyidir, beni tak alışverişe yollamamak lazım, ben de ne aldım bilmiyorum.

Ben de bulabildiklerimi aldım kızlar şükür kuvetle kovaların rengi uymuyor aman uymasını bulduk ya uygun fiyata yeter müslim örtü ve bezler bulamadım yoktu. Battaniyeyi beğenmedim almadım. Ama şu alt üstleri takım yaptım pembesi yoktu ama olsun içine giyecek kızım sonuçta alttan citlilar da 0-3 le 6-9 birer paket buldum bana göre yumuşak kaliteli kumaşları

Eklentiler

• IMG20221013094629.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 96
İncitti beni bu tutar biberon ve sağdaki penye battaniyeye emin değilim ama penye battaniye kalitesi çok güzel de ihtiyacım var mı, deseni güzel mi bilemedim. Biberon da öncesinde hep avent kullandım ondan soru işareti var yoksa fiyat çok uygun. Beyaz sweat büyük aldım Allah ömür verir inş seneye giysin diye. Nevresim çok şeker pisi pisili çıtçıtlı body ler, nohut ve penye battaniye ler iyiydi kalite olarak.

Eklentiler

• IMG_20221013_093511.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20221013_094532.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 95
Güle gule giysin insallah biberonin ağzı nasıl avent gibi ise olur neden olmasının wee bile var aynı avent ağız şekli aklımda olsun

Nuk begeniliyo kuzum icin rahat olsun. Ben gidemedim ya eşim yogunmuş gelemedi aksam belki cikarim merkeze uzagim aracsiz gidemiyorum mahrumiyet bolgesi

Q Queen_bee17 benim aldıklarımı ve tutarı görme hiç ben ne yaptım bilmiyorum kendimi frenleyip hiçbirşey almayınca ilk bulduklarıma saldırdım

Eklentiler

• 9CDCE845-7E94-4047-87EE-CADA589D9A6C.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 81
ayy süpersiniz
güle güle giysin bebişler
ben daha gidemedim, gidicem ama pek bi ümidim kalmadı artık toplamışlardır her şeyi
Bir tek ben vardım markette bizim burda akşamda gitsen herşey kalıyor bazı ürünler gelmemiş sadece okadar onun dışında akşam biraz yürürken bakarım belki..sende şansını dene

Güle gule giysin insallah biberonin ağzı nasıl avent gibi ise olur neden olmasının wee bile var aynı avent ağız şekli aklımda olsun
Avent gibi akışı falan. Cam da olunca nette en ucuzu 150ydi kampanyalı hali.
Q Queen_bee17 benim aldıklarımı ve tutarı görme hiç ben ne yaptım bilmiyorum kendimi frenleyip hiçbirşey almayınca ilk bulduklarıma saldırdım
Yani piyasaya göre uygun sonuçta aldıklarımı öyle avunalım
ayy süpersiniz
güle güle giysin bebişler
ben daha gidemedim, gidicem ama pek bi ümidim kalmadı artık toplamışlardır her şeyi
Ay ben gittiğimde yürüyüşe çıkmış bi abla grubu vardı yağmalıyorlardı güle oynaya kahkahalarla. Öbürüne de gidelim hadi yürüyüşler hogohogho diye eşleri tarafından gönderilmiş kocalar vardı telefonda talimat alan bitmiş olabilir yani uygun parçalar çoğu yerde

Kızları bebisleriniz kac kilo şuan veya gram ? Benim karnım pek büyümedi gibi bişi
EN SON GİTTİĞİMDE 400 GR DI 26 CM DE BOYUYDU.GÖBEĞİN BÜYÜMESİ BEBEĞİN KİLO ALMASI İLE İLGİLİ DEĞİL AMA.GENELDE İÇ KARNIN DAR OLMASI BEBEĞİN SUYU FALAN ONLARLA İLGİLİ. SİZİN KAÇ HAFTALIK

A101 den kova maşrapa askı falan aldım başka birşey yoktu küvet vardı ama depodaydı sorunca çıkardı kız o da yeşildi almadım eşim bakacak.bence bazı şeyleri sorun depoda tutabiliyorlar

Psikoloji kitaplarının bir çoğunda bebek anne karnındayken annenin duygu durumundan etkilenmediği şeklinde açıklama olsa da ben annenin duygu durumundan bebeklerin kesinlikle etkilendiğini düşünüyorum ilk hamileliğimde aşırı gergin ve sinirliydim oğlum hem cok cabuk ofkelenen hem de kolik olarak dogdu. Annem bana hamileyken çok ağlamış kaynana baskısından ben her şeye hemen hala duygulanabilir ve ağlarım mesela
Ama uzman görüşleri aşağıdaki gibi tam tersi

tamamiyle yalan nasıl etkilenmezler.sinirlenince moralimiz bozuk olduğunda bebekler kasılıyor hatta bir çok ultrason resmi var anne karnında anne gerginken bebğin suratının asık olduğu.ilk gebeliğimde yaşamadığım olumsuzluk kalmadı eşimden yana.çok yalnızdım hiç ilgilenmezdi üstüne aldatıldım ağladım yıkıldım derken bebeğim kolik doğdu 3 ay sürekli ağladı acillere koştum sabahladım uykusuz işe gittim.şuan ki gebeliğimde psikolojim çok iyi çok şükür.rabbim tüm gebelerimize sevgi dolu rahat hamilelikler geçirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…