- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
YerimAy keşke çok olsa hepinize alsam ya allah bismillahla giriyom
Kova ve maşrapa yok, küveti aldım. Bide nevresimi. Şeffaf aldım küveti artık bulurum ona ulus’tan maşrapa ile kovaYerimhadi gazan mubarek olsun
Güle gule giysin insallah biberonin ağzı nasıl avent gibi ise olur neden olmasının wee bile var aynı avent ağız şekli aklımda olsunİncitti beni bu tutarbiberon ve sağdaki penye battaniyeye emin değilim ama penye battaniye kalitesi çok güzel de ihtiyacım var mı, deseni güzel mi bilemedim. Biberon da öncesinde hep avent kullandım ondan soru işareti var yoksa fiyat çok uygun. Beyaz sweat büyük aldım Allah ömür verir inş seneye giysin diye. Nevresim çok şeker pisi pisili çıtçıtlı body ler, nohut ve penye battaniye ler iyiydi kalite olarak.
Nuk begeniliyo kuzum icin rahat olsun. Ben gidemedim ya eşim yogunmuş gelemedi aksam belki cikarim merkeze uzagim aracsiz gidemiyorum mahrumiyet bolgesiİncitti beni bu tutarbiberon ve sağdaki penye battaniyeye emin değilim ama penye battaniye kalitesi çok güzel de ihtiyacım var mı, deseni güzel mi bilemedim. Biberon da öncesinde hep avent kullandım ondan soru işareti var yoksa fiyat çok uygun. Beyaz sweat büyük aldım Allah ömür verir inş seneye giysin diye. Nevresim çok şeker pisi pisili çıtçıtlı body ler, nohut ve penye battaniye ler iyiydi kalite olarak.
Q Queen_bee17 benim aldıklarımı ve tutarı görme hiç ben ne yaptım bilmiyorum kendimi frenleyip hiçbirşey almayınca ilk bulduklarıma saldırdımİncitti beni bu tutarbiberon ve sağdaki penye battaniyeye emin değilim ama penye battaniye kalitesi çok güzel de ihtiyacım var mı, deseni güzel mi bilemedim. Biberon da öncesinde hep avent kullandım ondan soru işareti var yoksa fiyat çok uygun. Beyaz sweat büyük aldım Allah ömür verir inş seneye giysin diye. Nevresim çok şeker pisi pisili çıtçıtlı body ler, nohut ve penye battaniye ler iyiydi kalite olarak.
şimdiden bebişler aile bütçesine girdiGünaydın valla bende öyle yatıyorum alacaklar kalkıyorum alacaklar
Bir tek ben vardım markette bizim burda akşamda gitsen herşey kalıyor bazı ürünler gelmemiş sadece okadar onun dışında akşam biraz yürürken bakarım belki..sende şansını deneayy süpersiniz
güle güle giysin bebişler
ben daha gidemedim, gidicem ama pek bi ümidim kalmadı artık toplamışlardır her şeyi
Avent gibi akışı falan. Cam da olunca nette en ucuzu 150ydi kampanyalı hali.Güle gule giysin insallah biberonin ağzı nasıl avent gibi ise olur neden olmasının wee bile var aynı avent ağız şekli aklımda olsun
Yani piyasaya göre uygun sonuçta aldıklarımı öyle avunalımQ Queen_bee17 benim aldıklarımı ve tutarı görme hiç ben ne yaptım bilmiyorum kendimi frenleyip hiçbirşey almayınca ilk bulduklarıma saldırdım
Ay ben gittiğimde yürüyüşe çıkmış bi abla grubu vardı yağmalıyorlardı güle oynaya kahkahalarla. Öbürüne de gidelim hadi yürüyüşler hogohogho diyeayy süpersiniz
güle güle giysin bebişler
ben daha gidemedim, gidicem ama pek bi ümidim kalmadı artık toplamışlardır her şeyi
EN SON GİTTİĞİMDE 400 GR DI 26 CM DE BOYUYDU.GÖBEĞİN BÜYÜMESİ BEBEĞİN KİLO ALMASI İLE İLGİLİ DEĞİL AMA.GENELDE İÇ KARNIN DAR OLMASI BEBEĞİN SUYU FALAN ONLARLA İLGİLİ. SİZİN KAÇ HAFTALIKKızları bebisleriniz kac kilo şuan veya gram ? Benim karnım pek büyümedi gibi bişi
Psikoloji kitaplarının bir çoğunda bebek anne karnındayken annenin duygu durumundan etkilenmediği şeklinde açıklama olsa da ben annenin duygu durumundan bebeklerin kesinlikle etkilendiğini düşünüyorum ilk hamileliğimde aşırı gergin ve sinirliydim oğlum hem cok cabuk ofkelenen hem de kolik olarak dogdu. Annem bana hamileyken çok ağlamış kaynana baskısından ben her şeye hemen hala duygulanabilir ve ağlarım meselaDün kuzenimle konustum 11 aylık bebeği var ve bana söylediği tek şey stresten uzak dur bebeğim kayınvalidemin bana hamilelikte yaşattıkları yüzünden sinirli ve kolik bir bebek oldu dedi. Sevgi ile yumuşatmaya çalışıyorum gün geçtikçe sakinleşiyor ama olan yavruma ve bana oldu dedi mesafe koydum şimdi çok rahatım diyor. Can sıkan insanlara mesafe salamun aleyküm - aleyküm selam başka muhabbete gerek yok
tamamiyle yalanPsikoloji kitaplarının bir çoğunda bebek anne karnındayken annenin duygu durumundan etkilenmediği şeklinde açıklama olsa da ben annenin duygu durumundan bebeklerin kesinlikle etkilendiğini düşünüyorum ilk hamileliğimde aşırı gergin ve sinirliydim oğlum hem cok cabuk ofkelenen hem de kolik olarak dogdu. Annem bana hamileyken çok ağlamış kaynana baskısından ben her şeye hemen hala duygulanabilir ve ağlarım mesela
Ama uzman görüşleri aşağıdaki gibi tam tersi
Benimde 21. Haftada 500 gibi bişidi ben her hafta foto çekiyorum benimde bu hafta karnım hiç büyümedi gibi bi de sanki eskisi gibi gergin değilKızları bebisleriniz kac kilo şuan veya gram ? Benim karnım pek büyümedi gibi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?