- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 30
Bence tırnak makası yerine bu törpü alınabilir çok kullanışlı. Canderel Yenidoğan Bebek Çoçuk Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Yeşil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar bende yine alışveriş yaptım hem çok mutlu oluyorum hem de Allah’a dua ediyorum tüm bebek bekleyen ailelere yardım etsin rabbim diye. A101’den annemler brillantın nevresimini bulmuşlar kedili onu almışlar bende bugün biraz bebek bakım ürünleri aldım son aya çok yüklenmesin diye. Mustela saç vücut şampuanını pişik kremini aldım, pamuk aldım alt temizleme için.Birde gimsadan yedek %100 pamuk orta sınıf bir nevresim aldım. Buraya kadar saydıklarım 450 TL tuttu. A101 nevresim hariç. Gimsadan 41tl+29tl 2 tür hurç aldım biri doğum valizinin içi için set şeklinde diğeri baza içi burç bir tuk daha büyük. Tarak ve tırnak makası chicco alacaktım. 180+129 dedi 310tl ye geliyordu bıraktım trendyolda bi 50tl daha uygun oluyor toplayınca 270tl tutuyor bana marka önerebilecek var mı? Yoksa chicco alacağım Hem kaliteli hem daha uygun bebişimin saçı tırnakları zedelenmesinAldıklarımın fotoları ekte.
Teşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamışömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺
Ay bu konuyu iyice araştırim ben nasil yaşıyorlar daha 5 alti aylik minosslarBende pimpirik yaptığımda bir tanıdığım arkadaşının 24. Haftada doğum yaptığını sapasağlam çok şükür çocuğun şuan 7 yaşında olduğunu söyledi rabbim ömür verecekse kimse o ömrü alamıyor canım burası kesim rabbim bebişlerimize uzun ömürler versin kaygı etmek boş aslında da annelik işteben de riskli gebelik nasıl geçecek 9 ay filan derken bakıyorum 30lu haftalara 9hafta kalmış birde 36-37 olsa (en azından benim için) tadından yenmez sıpacıklar
Bugün gittim üni ye salı için konuşayım diye ama hocayı bulamadım intern lerin zaten fikri de bilgisi de acayip yetersiz onlara poliklinik yaptırıyorlar, acayip yanlış buluyorum soru soruyorum bilmiyorum bunu kusura bakmayın, şunu ölçmediniz evet unuttymÇok geçmiş olsun canım normalde ben ücretsiz izin almıştım ama şu an riskli bir durum olduğu için doktor bana da heyet raporu verdi bir aylık. Bende raporumu kullanmak istedim zor olacak çünkü şu an masraflar acısından sürekli doktordayız. Alınabilir diye biliyordum aynı doktordan sorun olacağını sanmıyorum yakın zamanda gidicek misin ? Bilgim yok ama mantıken alınabilir geldi ☺heyeti de sorgulamasınlar artık
Medipol mega da yapmıştım ben ilk doğumu mu. 30 haftalık bebek için 20 gün yoğun bakım çok iyi bir süreyi, çok iyi baktılar orada. Şimdi de orada iş arkadaşımın ablası yenidoğan yoğunbakım uzmanı olarak göreve başladı. Tüm yoğun bakımlar ücretsiz canım acıbadem memorial medipol farketmez 1 kuruş para vermiyorsunIstanbulda canım. Doktorunu da önerdi ama özel bir hastane benim gücüm yeter mi yoğun bakım kısmına özellikle bilemiyorum. Bende şimdiki doktorumdan çok memnunum vakıf unv tıp fakültesine gidiyorum.
Ama yine de bir alternatif öğrenmek iyi geldi. Aklım karışırsa ya da doktor hakkında fikrim değişirse bir başka görüş almak istersem giderim ☺
Teşekkür ederim canım ben bunu favorilerime ekledim. İlk defa gördüm hoşuma gitti. Belki böyle birşey alırım.Bence tırnak makası yerine bu törpü alınabilir çok kullanışlı. Canderel Yenidoğan Bebek Çoçuk Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Yeşil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ya şöyle canım, benimle yaşıt bir kuzenim var misal o 6aylık ama haftasını bilmiyorum 7. Ayı bulmamış halam Almanya’da doğum yapmış. Pek yaşamaz diye düşünmüşler ama yaşamış. Yaşatana bak senAy bu konuyu iyice araştırim ben nasil yaşıyorlar daha 5 alti aylik minosslar
Ben de kafamda hep 38 belirledim. Sanki 38 hafta olunca hersey tam olacak gibi geliyor. 9 ay 10 de gelirmiş oglusum bide
Canım ben takipli doktorumdan 2 kere heyet raporu aldım. Aynı hastaneden alınıyor. Ama kimse rapor vermek yanlısı değil. Çünkü raporlar denetleniyormuş. 2. Sinde beni 1 gece hastaneye yatırdı 2 tane kadın doğum doktorundan rica etmiş raporu verdi. Valla ben senelerdir parayla rapor alan insanlar biliyorum hiç sıkıntı yaşamadılar keyfi de yapmıyoruz yani. Keşke ben de sağlıklı gebelik geçirseydim de işe gidip gelseydim hem sosyalleşmiş olurdum. Ama işte alamıyoruz. Sonrası için de işe gitmeni tavsiye etmiyorum ama ben başka rapor veremem dedi. Belki nefsimden konuşuyorum ama ücretsiz izne çıkacak olsam biz gümleriz. Devlet doğum sonrasına zaten doğru düzgün zaman vermiyor belki o zaman ücretsize çıkmam gerekecek şimdi de ücretsiz alsam Nasıl geçineceğiz rabbim bilir. Kaygı etmemek gerek ama gerçekten düşünüyorum hesaplıyorum çıkamıyorum işin içinden. E işe de gitmememi söylüyor 2 hafta sonra bitiyor rapor sonra ne olacak bilmiyorum.Bugün gittim üni ye salı için konuşayım diye ama hocayı bulamadım intern lerin zaten fikri de bilgisi de acayip yetersiz onlara poliklinik yaptırıyorlar, acayip yanlış buluyorum soru soruyorum bilmiyorum bunu kusura bakmayın, şunu ölçmediniz evet unuttymAllah kimseyi mecbur etmesin oralara özeldeki Dr aynı birim 3 kişi lazım dedi ondan veremiyoruz dedi ama ikna olmadım ona da.
Medipol mega da yapmıştım ben ilk doğumu mu. 30 haftalık bebek için 20 gün yoğun bakım çok iyi bir süreyi, çok iyi baktılar orada. Şimdi de orada iş arkadaşımın ablası yenidoğan yoğunbakım uzmanı olarak göreve başladı. Tüm yoğun bakımlar ücretsiz canım acıbadem memorial medipol farketmez 1 kuruş para vermiyorsun
He bi de normalde 16 hafta doğum izni varya canım riskli gebeliklerde 32. Haftadan sonra riskli gebelik diye rapor alamıyorsun o iznini girmek zorunda oluyormuşsun. Yani 32. Haftadan sonra rapor vericez deseler alamıyoruz anladığımBugün gittim üni ye salı için konuşayım diye ama hocayı bulamadım intern lerin zaten fikri de bilgisi de acayip yetersiz onlara poliklinik yaptırıyorlar, acayip yanlış buluyorum soru soruyorum bilmiyorum bunu kusura bakmayın, şunu ölçmediniz evet unuttymAllah kimseyi mecbur etmesin oralara özeldeki Dr aynı birim 3 kişi lazım dedi ondan veremiyoruz dedi ama ikna olmadım ona da.
Medipol mega da yapmıştım ben ilk doğumu mu. 30 haftalık bebek için 20 gün yoğun bakım çok iyi bir süreyi, çok iyi baktılar orada. Şimdi de orada iş arkadaşımın ablası yenidoğan yoğunbakım uzmanı olarak göreve başladı. Tüm yoğun bakımlar ücretsiz canım acıbadem memorial medipol farketmez 1 kuruş para vermiyorsun
Ya ben senin hakkında hiç kötü düşünmüyorum ya, yani içimden hiç kötü bişey geçmiyor. Eminim herşey çok güzel ilerleyecekTeşekkür ederim canım bugün çok iyiyim☺ bir arkadaşım ziyaretime geldi. Oğluma çok tatlı bir takım almış, bana çorba yapmış. Ben yazdan beri evdeyim tek gittiğim yer hastanelerdi çok iyi geldi.
Annem bir ara bir bebeğe bakmıştı o da 5 buçuk aylık doğmuş dedi inanamadım, diyorum herhalde annem yanlış anlamıştır. Bebeğin annesine durumumu anlatınca o da ziyaretime gelmek istemiş sağ olsun. Geldi anlattı bana yaşadıklarını. 23 haftalıkken doğurmuş bebeği şu an bir yaşını geçiyor ve çok sağlıklı ☺ resmen mucize bebek.
Onunda hem açılması varmış hem sancıları varmış ama bebeği aşağıdaymış çok şükür benim bebeğim şu an yukarıda gözüküyor.
Ama bizzat bu süreci yaşayan birinden dinleyince bir kez daha anladım ki ömrü varsa kimse engel olamayacak☺ ona da yaşama ihtimali çok düşük, hazırlıklı olun demişler ama yaşamışömrü varsa kim ne derse desin herkes kaderini yaşayacak.
Ben elimden gelen tedbiri alıp rabbime bırakmak durumundayım. Evet evlat olunca çok zor , çok farklı. Bu haftaya kadar bana annelik nedir deseler, tüm yazı evde mide bulantısı, hazımsızlığı ile geçirmiş olsam da elim kolum kalkamayacak kadar halsiz kalmış olsam da büyük mutluluk derdim. Şu haftadan sonra nedir diye sorsalar bir ihtimale bin endişe derim. Ve yine sorsalar tüm kaygılarına rağmen bedenindeki o küçük bebeği üzmemek için güçlü durmaktır derim.
Sen nasılsın tamamen geçmiştir inşallah kasılmaların? Ama bu haftalarda yalancı kasilmalar da başlarmış kendini de üzme rahim ağzın normal çıkıyor çünkü ☺
Benim kuzenimin bebeği 25 haftalık doğdu 850 gr tansiyondan dolayı erken almak zorunda kaldılar maşallah şuan çok iyi durumda. Teslim olmak gerekiyor arkadaşlar ya , inanan insanlarız. Gelen allahtan. Yaşayayacağı varsa 850 gr doğsa da yaşıyor büyüyor. Yaşamayacağı varsa 40. Haftada doğar ölür. allah esirgesin hepimizin yavrularını. Cuma bugün güzel dualar edelim iyiyi çağıralımKendini iyi hissetmene cok sevindim canım. Herseyin basi bu zaten.
23 haftalik doğan bebegi ilkkez duyuyorum.. Bende bazan kaybetme korkusu yaşayınca eşim kaygi etme ömrü varsa her şekilde yasar Rabbim bilir diyor. Ama ben anneyim diye farkli hissettiğimi düşünüyorum.
Minicikler ama cok güçlüler bizim yavrularımız
Dunle bugun ikindiye kadar cok iyiydim. Ya benim rahat geçmeyecek sanirim bundan sonraki surecim. Vucudum surekli eror veriyor. Ikindi tansiyonum ilac almama rağmen yükseldi. Bende ritim bozukluğu var zaten kalbim cok zorladı. 120 lere cikti once simdi 95 100arasi ama düzensiz atış olduğu için nefes alışını zorluyor. Ritim.ilaci da kullanılmıyor bu süreçte. Karnım tas gibi oldu yine.
Ben rahatına cok düşkün hassas bir insanim. Hamilelik herkesin harcı değil. Yaşadıklarımız gebeliğin cilvesi. Rabbim kefaret saysın
Zaten oyle guzel mükafatını var ki. 9 ay boyunca hamile kadına gece gündüz surekli ibadet etmiş gibi sevap yazılıyor.
Bende bunu buldum aldım. Rengi kıza gider mi diye düşünüyordum sonra dedim 70 tl nolcak Bi çeşit olsun.Kızlar a101de kova buldum aldım hihi, nohut battaniye de aldım sarı vardı ama olsun. Lastikli çarşafta ok. Bide zürafalı müslini aldım
Bezi nasıl ? Bizde de vardı cesaret edemedim, diğer kahvede vardı bizim burada.Bende bunu buldum aldım. Rengi kıza gider mi diye düşünüyordum sonra dedim 70 tl nolcak Bi çeşit olsun.
Çok güzelmiş bence gider zaten a101e gelen maviler biraz lilaya çalıyor bende mavi patik aldım lila gibiydiBende bunu buldum aldım. Rengi kıza gider mi diye düşünüyordum sonra dedim 70 tl nolcak Bi çeşit olsun.
Bunun kumaşı kahverengi den daha iyiydi o ince bu yüzde yüz pamuk kalınBezi nasıl ? Bizde de vardı cesaret edemedim, diğer kahvede vardı bizim burada.
Şimdiye kadar yaptırmadım ama yaptırcam canıma tak dediKızlar manikür pedikür yaptıran var mı ? Ben dışarda yaptırmayı sağlıklı bulmuyorum. Tırnak şekli kesimi fln da değil sorunum zaten, topuk derisinde hafif pütürlü bi his var o yüzden. Su misshanın soyulabilen ayak maskesinden yapıyorum normalde ama kimyasal ya. Yani arada kaldım ama ihtiyacım var cokk gerçektenbiri hadi yap dese iyi gelir aslında
Sağ ol canım inşallah. Hepimiz sağlıkla tamamlayalimYa ben senin hakkında hiç kötü düşünmüyorum ya, yani içimden hiç kötü bişey geçmiyor. Eminim herşey çok güzel ilerleyeceksen içini ferah tut.
Seninde mi risk durumun var canım.Bende pimpirik yaptığımda bir tanıdığım arkadaşının 24. Haftada doğum yaptığını sapasağlam çok şükür çocuğun şuan 7 yaşında olduğunu söyledi rabbim ömür verecekse kimse o ömrü alamıyor canım burası kesim rabbim bebişlerimize uzun ömürler versin kaygı etmek boş aslında da annelik işteben de riskli gebelik nasıl geçecek 9 ay filan derken bakıyorum 30lu haftalara 9hafta kalmış birde 36-37 olsa (en azından benim için) tadından yenmez sıpacıklar
Bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim ☺Bugün gittim üni ye salı için konuşayım diye ama hocayı bulamadım intern lerin zaten fikri de bilgisi de acayip yetersiz onlara poliklinik yaptırıyorlar, acayip yanlış buluyorum soru soruyorum bilmiyorum bunu kusura bakmayın, şunu ölçmediniz evet unuttymAllah kimseyi mecbur etmesin oralara özeldeki Dr aynı birim 3 kişi lazım dedi ondan veremiyoruz dedi ama ikna olmadım ona da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?